Consultants op maat

De IT Management Group detacheert zowel eigen medewerkers als ZZP-ers uit ons brede netwerk!

Klanten

Schiphol
NS
Fuji
Ikea
Gemeente Amsterdam
Thales
ING
Belastingdienst
SVB
Universiteit of Twente
TU Delft
Gemeente Nissewaard
Oxfam Novib
Ministerie van Defensie
Gemeente Leiden
Gemeente Utrecht
Rabobank
Provincie Zuid-Holland
AMC
Erasmus MC
ABN-AMRO
Rijkswaterstaat
Reclassering
DSV
Overzicht klanten

Keurmerken

nrto
VOI

DETACHERING

Algemeen Enterprise en IT Architecten Projectmanagement Professionals IT Management Professionals Testspecialisten

Wilt u uw organisatie tijdelijk versterken met één van onze IT consultants? Dat kan! IT Management Group Consultancy werkt met gedreven, deskundige ICT-professionals die kunnen rekenen op de ondersteuning van hun vakgenoten. U als opdrachtgever kunt daarom altijd vertrouwen op de kracht, kennis en kunde van een team van goed op elkaar afgestemde en verbonden professionals die zich gezamenlijk inzetten voor uw organisatie.

ITMG Consultancy heeft ruime ervaring met detachering en biedt u de mogelijkheid om IT medewerkers in te huren op detacheringsbasis.

De IT Management Group levert IT Consultancy op maat en levert exact de IT consultant die past bij uw situatie. Wij bieden zowel enthousiaste startende IT Consultants als ervaren senior adviseurs en interim managers.

We bieden IT Consultants op het gebied van Online Marketing, Java, Servicemanagement, Informatiemanagement, Projectmanagement, IT Architectuur, Testmanagement, Agile en Scrum, DevOps en SAfe, Security, Applicatie ontwikkeling en Big Data.

Beschikbare consultants

Op dit moment zijn onder andere de volgende consultants beschikbaar. Heeft u interesse? Neem contact op met ITMG Consultancy.

Profiel: Procesmanager

Implementatie- en projectmanager met security kennis, een achtergrond in HBO bedrijfskunde/informatica, en 20 jaar ervaring bij o.a. multinationals en gemeentes als consultant, trainer, applicatiespecialist, PMO, en senior functioneel (applicatie)beheerder. Affiniteit met incident management, change management, service management, en coaching.
Profiel: Scrum Master

Deze Agile specialist (Scrum, DevOps en SAFe) is universitair geschoold en een toegevoegde waarde voor iedere organisatie. Zijn ervaring als klant contact specialist, teamleider, sales consultant, en event manager zou hij het liefst inzetten als Scrum Master of in een ondersteunende rol in de IT.
Profiel: Projectmanager

Senior servicedesk engineer, heeft zich voor veel mooie opdrachtgevers mogen inzetten. Dit jaar heeft hij de overstap gemaakt naar Project Transitiemanager en coördinator. In het bezit van een afgeronde opleiding ICT Project- en Verandermanager (PRINCE2, ITIL), op zoek naar een functie als project manager, project coördinator, en/of PMO.
Profiel: Security Manager, Programma Manager

Ervaring als programma manager en senior projectmanager voor bedrijven als Shell, Philips, Microsoft, Accenture, en Deutsche Bank. Ze is gecertificeerd Scrum Master en universitair opgeleid. Naast dit vakgebied is ze CISM, ISO 27001, en Big Data gecertificeerd.
Profiel: (Big) data, product management & marketing

Bedrijfskundige Teake heeft zich verdiept in Big Data en data-architectuur, heeft een BiSL en Big Data certificaat en recente ervaring als data-architect bij een gemeente. Daarvoor had hij functies als Marketeer, Product manager en Business Development Manager.

Openstaande opdrachten

Bent u ZZP-er of IT Consultant en toe aan nieuwe uitdaging? De IT Management Group is op zoek naar consultants en trainers die deel uit willen maken van onze flexibele schil. Deelname kan al bij een gemiddelde beschikbaarheid van één dag per week.

We zijn op zoek naar professionals op het gebied van de inrichting en optimalisatie van de IT-functie binnen diverse organisaties gericht op onder meer servicemanagement, informatiebeveiliging, architectuur, datamanagement en testmanagement.

Heb je interesse en beschik je over aantoonbare resultaten binnen deze vakgebieden? Neem dan contact op voor een vrijblijvend gesprek!