Consultants op maat

De IT Management Group detacheert zowel eigen medewerkers als ZZP-ers uit ons brede netwerk!

Klanten

Schiphol
NS
Fuji
Ikea
Gemeente Amsterdam
Thales
ING
Belastingdienst
SVB
Universiteit of Twente
TU Delft
Gemeente Nissewaard
Oxfam Novib
Ministerie van Defensie
Gemeente Leiden
Gemeente Utrecht
Rabobank
Provincie Zuid-Holland
AMC
Erasmus MC
ABN-AMRO
Rijkswaterstaat
Reclassering
DSV
Overzicht klanten

Keurmerken

nrto

DETACHERING / DETACHEREN

Algemeen Enterprise en IT Architecten Projectmanagement Professionals IT Management Professionals Testspecialisten

Wilt u uw organisatie tijdelijk versterken met één van onze IT consultants? Dat kan! IT Management Group Consultancy werkt met gedreven, deskundige ICT-professionals die kunnen rekenen op de ondersteuning van hun vakgenoten. U als opdrachtgever kunt daarom altijd vertrouwen op de kracht, kennis en kunde van een team van goed op elkaar afgestemde en verbonden professionals die zich gezamenlijk inzetten voor uw organisatie. ITMG Consultancy heeft ruime ervaring met detachering en biedt u de mogelijkheid om IT medewerkers in te huren op detacheringsbasis.

De IT Management Group levert IT Consultancy op maat en levert exact de IT consultant die past bij uw situatie. Wij bieden zowel enthousiaste startende IT Consultants als ervaren senior adviseurs en interim managers. We bieden IT consultants op het gebied van online marketing, java, servicemanagement, informatiemanagement, projectmanagement, portfoliomanagement, IT architectuur, testmanagement, agile en scrum, DevOps en SAFe, security, applicatieontwikkeling, applicatiebeheer en big data.

ICT personeel aangeboden

Op dit moment is de IT Management Group betrokken bij diverse omscholingstrajecten. De IT Management Group begeleidt hierin enthousiaste deelnemers naar een functie in de ICT. Deelnemers worden geselecteerd en opgeleid tot Javascript programmeur, Python programmeur, Data analist, Functioneel beheerder, Privacy Officer en/of Servicedesk medewerker. Deze ICT-ers zetten zich met plezier in voor uw organisatie op basis van detachering, in loondienst of detavast. Heeft u interesse? Neem dan contact op met de IT Management Group en vraag naar Frank Dankaart.

Overige beschikbare ervaren ICT consultants

Op dit moment zijn onder andere de volgende consultants voor detachering beschikbaar. Neem bij interesse contact op met ITMG Consultancy.

Profiel: Helpdesk coördinator

Helpdesk coördinator met ruime ervaring in het aansturen en coördineren van een een helpdesk. Ook heeft deze professional ruime ervaring met het outsourcen van een helpdesk naar een externe leverancier. Affiniteit met leiding geven, incident management, change management, service management, en coaching.
Profiel: DevOps coach

Zeer ervaren DevOps coach die kan ondersteunen bij het inrichten van een DevOps omgeving en Agile werken. Ruime ervaring op het gebied van inrichten en optimaliseren van IT Beheer en IT Development.
Profiel: Scrum Master

Deze Agile specialist (Scrum, DevOps en SAFe) is universitair geschoold en een toegevoegde waarde voor iedere organisatie. Zijn ervaring als klant contact specialist, teamleider, sales consultant, en event manager zou hij het liefst inzetten als Scrum Master of in een ondersteunende rol in de IT.
Profiel: Projectmanager

Senior servicedesk engineer, heeft zich voor veel mooie opdrachtgevers mogen inzetten. Dit jaar heeft hij de overstap gemaakt naar Project Transitiemanager en coördinator. In het bezit van een afgeronde opleiding ICT Project- en Verandermanager (PRINCE2, ITIL), op zoek naar een functie als project manager, project coördinator, en/of PMO.
Profiel: Security Manager, Programma Manager

Ervaring als programma manager en senior projectmanager voor bedrijven als Shell, Philips, Microsoft, Accenture, en Deutsche Bank. Ze is gecertificeerd Scrum Master en universitair opgeleid. Naast dit vakgebied is ze CISM, ISO 27001, en Big Data gecertificeerd.

Openstaande opdrachten detachering

Bent u ZZP-er of IT consultant en toe aan nieuwe opdracht of uitdaging? De IT Management Group is altijd op zoek naar consultants en trainers die deel willen uitmaken van onze flexibele schil en die zich vanuit ITMG willen laten detacheren bij diverse organisaties. Deelname kan al bij een gemiddelde beschikbaarheid van één dag per week.

ITMG is altijd op zoek naar meer professionals op het gebied van de inrichting en optimalisatie van de IT-functie binnen diverse organisaties gericht op onder meer servicemanagement, informatiebeveiliging, architectuur, datamanagement en testmanagement.

Heeft u interesse en beschikt u over aantoonbare resultaten binnen deze vakgebieden? Neem dan contact op voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek.