Consultants op maat

De IT Management Group detacheert zowel eigen medewerkers als ZZP-ers uit ons brede netwerk!

Klanten van ITMG


Ciber
Elisabeth-Tweesteden Ziekenhuis
Nij Smellinghe
Eurofiber
Immigratie- en Naturalisatie Dienst
DNA
HLTsamen
Grafisch Lyceum Rotterdam
ITM
Overzicht klanten

Certificeringen


DETACHERING

Algemeen Enterprise en IT Architecten Projectmanagement Professionals IT Management Professionals Testspecialisten

Wilt u uw organisatie tijdelijk versterken met één van onze IT consultants? Dat kan! IT Management Group Consultancy werkt met gedreven, deskundige ICT-professionals die kunnen rekenen op de ondersteuning van hun vakgenoten. U als opdrachtgever kunt daarom altijd vertrouwen op de kracht, kennis en kunde van een team van goed op elkaar afgestemde en verbonden professionals die zich gezamenlijk inzetten voor uw organisatie.

ITMG Consultancy heeft ruime ervaring met detachering en biedt u de mogelijkheid om IT medewerkers in te huren op detacheringsbasis. Bent u op zoek naar medewerkers in dienstverband? ITMG Consultancy biedt ook de mogelijkheid een detavast-constructie, waarbij IT medewerkers na een periode van detachering de overstap kunnen maken naar een dienstverband bij uw organisatie.

De IT Management Group levert IT Consultancy op maat en levert exact de IT consultant die past bij uw situatie. Wij bieden zowel enthousiaste startende IT Consultants als ervaren senior adviseurs en interim managers.

We bieden IT Consultants op het gebied van Java, Servicemanagement, Informatiemanagement, Projectmanagement, IT Architectuur, Testmanagement, Agile en Scrum, DevOps en SAfe, Security, Applicatie ontwikkeling en Big Data.

Benieuwd naar de kosten? Vraag dan vrijblijvend naar een kostenindicatie of uurtarief.

Actueel

Wij begeleiden op dit moment een aantal zeer enthousiaste en gemotiveerde junior consultants. Ze hebben het afgelopen half jaar een opleiding gevolgd waarin ze zijn getraind in de laatste best practices op IT gebied. Deze consultants zijn op dit moment beschikbaar voor een aantrekkelijk tarief. Neem voor meer informatie contact op met één van onze medewerkers.

Openstaande opdrachten

Bent u ZZP-er of IT Consultant en toe aan nieuwe uitdaging? Hier vindt u de openstaande opdrachten van ITMG Consultancy. Heeft u interesse in een opdracht? Reageer dan online op de vacature of neem contact op met ITMG Consultancy.

Er zijn op dit moment geen openstaande opdrachten.

Beschikbare consultants

Heeft uw bedrijf behoefte aan ondersteuning? Hier krijgt u een indruk van de beschikbare consultants. Allen zijn zij in het bezit van recente certificaten op het gebied van bijvoorbeeld projectmanagement, servicemanagement, security en/of informatiemanagement. Heeft u interesse? Neem contact op met ITMG Consultancy.


Profiel: Procesmanager

Implementatie- en projectmanager met security kennis, een achtergrond in HBO bedrijfskunde/informatica, en 20 jaar ervaring bij o.a. multinationals en gemeentes als consultant, trainer, applicatiespecialist, PMO, en senior functioneel (applicatie)beheerder. Affiniteit met incident management, change management, service management, en coaching.

Profiel: Scrum Master

Deze Agile specialist (Scrum, DevOps en SAFe) is universitair geschoold en een toegevoegde waarde voor iedere organisatie. Zijn ervaring als klant contact specialist, teamleider, sales consultant, en event manager zou hij het liefst inzetten als Scrum Master of in een ondersteunende rol in de IT.

Profiel: Projectmanager

Senior servicedesk engineer, heeft zich voor veel mooie opdrachtgevers mogen inzetten. Dit jaar heeft hij de overstap gemaakt naar Project Transitiemanager en coördinator. In het bezit van een afgeronde opleiding ICT Project- en Verandermanager (PRINCE2, ITIL), op zoek naar een functie als project manager, project coördinator, en/of PMO.

Profiel: Security Manager, Programma Manager

Ervaring als programma manager en senior projectmanager voor bedrijven als Shell, Philips, Microsoft, Accenture, en Deutsche Bank. Ze is gecertificeerd Scrum Master en universitair opgeleid. Naast dit vakgebied is ze CISM, ISO 27001, en Big Data gecertificeerd.

Profiel: (Big) data, product management & marketing

Bedrijfskundige Teake heeft zich verdiept in Big Data en data-architectuur, heeft een BiSL en Big Data certificaat en recente ervaring als data-architect bij een gemeente. Daarvoor had hij functies als Marketeer, Product manager en Business Development Manager.