Consultants op maat

De IT Management Group detacheert zowel eigen medewerkers als ZZP-ers uit ons brede netwerk!

Klanten van ITMG


NCOD
Uva
CLS
Katwijk
CIBG
Ictivity
Staatsolie
Westland
Dictu
Overzicht klanten

Certificeringen


IT MANAGEMENT PROFESSIOANLS

Algemeen Enterprise en IT Architecten IT Management Professionals Projectmanagement Professionals Testspecialisten

Onze professionals op het gebied van IT Management zijn gericht op het realiseren of optimaliseren van de stabiliteit en continuïteit van uw bedrijfsprocessen. Ze zijn gecertificeerd in de toepassing van best practices op het gebied van ITIL, ASL, BiSL, TOGAF, TMap en PRINCE2.

De IT Management Group heeft veel IT Management specialisten tot haar beschikking. Een greep: servicemanager, service level manager, (interim) afdelingshoofd ICT, changemanager, incidentmanager, problemmanager, configuratiemanager, functioneel beheerder, netwerkbeheerder, applicatiebeheerder, technisch specialist, IT architect, projectmanager, testmanager, test engineer etcetera.

Bent u op zoek naar tijdelijke ondersteuning van één van onze specialisten? Neemt u dan contact met ons op voor een vrijblijvend gesprek. Wij kijken graag samen met u of wij kandidaten hebben die op uw vacature passen. De IT Management Group levert kwaliteit. Wij stellen alleen een kandidaat voor op het moment dat wij zeker weten dat hij of zij aan uw vereisten kan voldoen.