Consultants op maat

De IT Management Group detacheert zowel eigen medewerkers als ZZP-ers uit ons brede netwerk!

Klanten van ITMG


ultraware
Doxis
Elisabeth-Tweesteden Ziekenhuis
Katwijk
Universiteit Twente
Centrum voor Dienstverlening
ABCnova
Uniserver
Bevolkingsonderzoek
Overzicht klanten

Certificeringen


PROJECTMANAGEMENT PROFESSIONALS

Algemeen Enterprise en IT Architecten IT Management Professionals Projectmanagement Professionals Testspecialisten

Onze programmamanagers en projectleiders beheersen niet alleen de projectmanagementmethoden en projectmanagementtechnieken zoals PRINCE2, maar hebben ook de persoonlijke kwaliteiten en competenties om uw project tot een succes te maken.

De IT Management Group heeft veel specialisten op het gebied van programmamanagement en projectmanagement tot uw beschikking. Wij kunnen u onder andere ondersteunen met een: programmamanager, projectleider, projectsecretaris, projectondersteuner, projectmedewerker, projectportfoliomanager, PRINCE2 expert en een projectleider die aantoonbaar gekwalificeerd is volgens de International Project Management Association (IPMA).

Wilt u graag tijdelijke ondersteuning van één van onze specialisten? Neemt u dan contact met ons op voor een vrijblijvend gesprek. Wij kijken graag of wij kandidaten hebben die op uw (tijdelijke) vacature passen. De IT Management Group levert kwaliteit. Wij stellen alleen een kandidaat voor als wij zeker weten dat hij aan uw vereisten kan voldoen.