Continu in beweging


De IT Management Group is continu in beweging. Bekijk hier de laatste nieuwsberichten.

Klanten

Schiphol
NS
Fuji
Ikea
Gemeente Amsterdam
Thales
ING
Belastingdienst
SVB
Universiteit of Twente
TU Delft
Gemeente Nissewaard
Oxfam Novib
Ministerie van Defensie
Gemeente Leiden
Gemeente Utrecht
Rabobank
Provincie Zuid-Holland
AMC
Erasmus MC
ABN-AMRO
Rijkswaterstaat
Reclassering
DSV
Overzicht klanten

Keurmerken

nrto

NIEUWS

Inschrijven nieuwsbrief

Nieuwsberichten

3-daagse online training: Artificial intelligence(AI) en ChatGPT

19-4-2024 - Het is belangrijk om bij te blijven op het gebied van AI en te kijken welke invloed dit op uw keuze heeft van een functie of rol in de IT. Is er straks nog wel een belegde boterham te verdienen als programmeur of tester van Java sourcecode? In de training... Meer weten?

Klassikale training: PRINCE2 Practitioner – 2, 3 & 7 mei te Utrecht

16-4-2024 - In deze professionele en praktijkgerichte PRINCE2® Practitioner training volgt u het verloop van een project volgens de PRINCE2® methodiek. Aan de hand van een voorbeeldproject worden de verschillende PRINCE2® fasen doorlopen. Per onderdeel wordt ingegaan op de theorie en wordt aan de hand van een casus geoefend met de lesstof. Meer weten?

Online avondtraining: Introductie in AI – 24 april

12-4-2024 - In de training Introductie Artificial Intelligence (AI) leert u de basisconcepten van AI en ChatGPT kennen. De hulp van AI in de IT is bij veel bedrijven al vergevorderd. Het is daarom belangrijk om bij te blijven op het gebied van AI en te kijken welke invloed dit op uw... Meer weten?

In-Company training: Masterclass Service Level Agreements @ Royal Schiphol Group

10-4-2024 - Vandaag op 10 april starten wij een In-Company Masterclass SLA bij de Royal Schiphol Group. De Schiphol Group staat voor een connectie met de wereld. Zowel op gebied van het aanbieden van vluchten, als op het gebied van IT. Meer weten?

Klassikale Masterclass: Data Modellen en Architectuur, 15 & 16 april in Den Haag

9-4-2024 - Onze Masterclass Data Modellen en Architectuur mag u zeker niet missen als u te maken heeft met dataverwerking en informatievoorziening. In de masterclass worden voor vanuit diverse invalshoeken praktische tips en praktijkvoorbeelden van verschillende data modelleertechnieken gegeven, waaronder die binnen de architectuur. Meer weten?

ITMG duurzaamheidsscan; ICT en Duurzaamheid!

8-4-2024 - ITMG adviseert en ondersteunt bij het inrichten en optimaliseren van duurzame ICT binnen uw organisatie. ITMG kan u onder meer ondersteunen op gebied van: bewustwording van de gebruikers van uw ICT voorzieningen, bepalen in hoeverre uw bedrijf ICT op een duurzame manier inzet, uitvoering van verbeteringen in uw ICT oplossingen... Meer weten?

Online Masterclass: Continuous Testing – 11 & 12 April

7-4-2024 - In de Masterclass Continuous Testing leert u testcases op te stellen en net zo lang cyclisch testcases en sourcecode ontwikkelen totdat er een user story gerealiseerd is. U kunt zo op professionele wijze een informatiesysteem creëren dat goed te onderhouden en uit te breiden is. Eerst wordt er invulling gegeven... Meer weten?

Praktijktraining: IPMA D – 4-daagse training – Klassikaal in Utrecht

3-4-2024 - IPMA certificering draagt bij aan de professionalisering van het vak projectmanagement. In tegenstelling tot PRINCE2® waarbij de methode centraal staat, staan bij IPMA uw vaardigheden als projectleider centraal. Door middel van een certificeringtraject worden uw projectmanagement competenties beoordeeld. Meer weten?

In-Company training: TMAP High Performance Quality Engineering

2-4-2024 - Vandaag op 2 april starten wij een In-Company training TMAP High-Performance Quality Engineering bij De Belastingdienst. ITMG heeft veel ervaring met testtrainingen en is al jaren preferred supplier van de overheid. Meer weten?

Kom stagelopen bij ITMG – Circa 20 uur per week!

28-3-2024 - Op zoek naar een leuke stageplek? Bij de IT Management Group is een stageplek voor circa 20 uur per week beschikbaar! U ondersteunt bij het organiseren van ICT-trainingen en -consultancytrajecten in de breedste zin van het woord. Meer weten?

Praktijktraining: IPMA C – 6-daagse training – Klassikaal in Utrecht

27-3-2024 - De IPMA C certificering voor projectmanagement staat borg voor een internationaal aantoonbaar kwaliteits- en ervaringsniveau op het gebied van projectmanagement. In deze professionele en praktijkgerichte IPMA C training vindt reflectie plaats op uw eigen projectervaring en wordt uw theoretische basis uitgebreid naar het vereiste niveau volgens de IPMA C richtlijn. Meer weten?

In-Company training: ITIL4 Foundation @ YoungCapital

25-3-2024 - Vandaag zijn wij een In-Company training ITIL Foundation gestart bij YoungCapital. Bij YoungCapital zijn ze nooit uitgeleerd. Dat is een van de dingen waar het bedrijf voor staat. Ze gaan met lef, ambitie, adrenaline en energie de training ITIL Foundation tegemoet! Meer weten?

Klassikale training in Den Haag: USM Professional – 26 & 27 juni

20-3-2024 - De USM Professional training is een vervolg op de USM Foundation training en leidt op tot gecertificeerd USM-coach. Deze training is bij uitstek geschikt voor professionals in sectoren waar men hoge eisen stelt aan de kwaliteit van dienstverlening. Meer weten?

Aanbieding 50% korting: PRINCE 2 versie 7 – 10 & 11 april

19-3-2024 - Bent u al in het bezit van een PRINCE2 certificaat (versie 6 of eerder)? Dan kunt u op 10 en 11 april de PRINCE2 Foundation training bij ons volgen met 50% korting! U betaalt €750,- in plaats van €1500,- (excl. BTW en inclusief examenvoucher). Meer weten?

In-Company Training: Introductie in testen @ Qlip B.V.

18-3-2024 - Vandaag beginnen wij een In-Company training Introductie in Testen Bij Qlip B.V. - Quality Assurance in Dairy! Qlip is de onafhankelijke expert op het gebied van Analyses, Inspecties en Certificering in de zuivelketen in binnen- en buitenland. Testen is Qlip dan ook zeker niet vreemd. Meer weten?

Online Training based on TOGAF® EA Practitioner: 27 & 28 maart

15-3-2024 - Bent u werkzaam als business architect, enterprise architect of IT architect? Of werkt u als IT consultant en wilt u TOGAF® 9 gaan toepassen in uw werk? Of is certificering in TOGAF® voor uw werk van belang? Dan is de Training based on TOGAF® EA Practitioner wat u zoekt! Meer weten?

4-daagse online avondtraining: IT Security in de praktijk

14-3-2024 - Een goede inrichting van de informatiebeveiliging is essentieel om de goede werking en continuïteit van de organisatie te waarborgen. In deze training leert u in vogelvlucht alle onderdelen die komen kijken bij het inrichten van een Security Informatie Systeem. Meer weten?

Online training: Dataprivacy in de Praktijk – 21 maart

7-3-2024 - Data Privacy is voor ieder bedrijf van belang. Er wordt steeds strikter op naleving gecontroleerd door de Autoriteit Persoonsgegevens. In deze praktijktraining van één dag wordt ingegaan op de praktische aspecten van dataprivacy. Er wordt minder ingegaan op de wetgeving en meer aandacht besteed aan de maatregelen die moeten worden... Meer weten?

3-daagse klassikale training: ITIL Foundation – 12,18 en 19 maart

1-3-2024 - Bent u werkzaam in de IT op het gebied van beheer of exploitatie? Of geeft u leiding binnen dit vakgebied? Of bent u als intermediair werkzaam tussen gebruikers- en IT-organisatie? Dan is de kennis van ITIL Foundation voor u onmisbaar! Meer weten?

Online dagtraining: USM Foundation – 4 & 5 maart

29-2-2024 - USM is een gestandaardiseerd managementsysteem waarmee een serviceorganisatie haar mensen, middelen, werkwijzen en services kan managen met slechts 5 processen en 8 automatiseerbare workflows. De USM-training benadrukt de procesmatige inrichting van de serviceorganisatie en haar werkwijze... Meer weten?

Klassikale training: Basiskennis IT op 6 en 7 maart in Den Haag

26-2-2024 - In onze training Basiskennis IT neemt u op simpele en gestructureerde wijze kennis van de basistermen en concepten die gebruikt worden in de ICT. U leert begrippen als hardware, software, cloud, verschillende vormen van programmeren, testen, hosting en ICT-beheermodellen zoals ITIL en BiSL begrijpen. Meer weten?

NIEUW: PRINCE2 versie 7

18-2-2024 - PRINCE2 is een wereldwijd gebruikte methode voor projectmanagement. De methode is geschikt voor zowel kleine als complexe projecten. Eind 2023 is er een nieuwe versie van PRINCE2 uitgebracht: PRINCE2 versie 7. ITMG geeft u graag de belangrijkste wijzigingen van PRINCE2 versie 7 ten opzichte van de vorige versie. Meer weten?

In-Company Training: ITIL Foundation bij Hoogheemraadschap van Delfland

14-2-2024 - Vandaag beginnen wij een In-Company training ITIL Foundation bij Hoogheemraadschap van Delfland! Bij Delfland werken ze aan droge voeten, stevige dijken en schoon water en nu ook aan effectiviteit en efficiëntie op gebied van IT. Wij wensen alle deelnemers veel plezier en succes. Meer weten?

Meld u nu aan voor de online training: Introductie in AI – 21 februari

12-2-2024 - In de training Introductie Artificial Intelligence (AI) leert u de basisconcepten van AI en ChatGPT kennen. De hulp van AI in de IT is bij veel bedrijven al vergevorderd. Het is daarom belangrijk om bij te blijven op het gebied van AI en te kijken welke invloed dit op uw... Meer weten?

Wat is Universeel Service Management (USM)?

9-2-2024 - USM is een universele methodische werkwijze om dienstverlening te managen. De methode is toepasbaar op elke vorm van dienstverlening. Meer weten?

Nieuwe Training: Testen voor Functioneel Beheerders

8-2-2024 - Het is als functioneel beheerder erg belangrijk om bij te blijven op het gebied van technologie zodat de juiste testen en toetsen worden verricht om de functionaliteit en de kwaliteit van de informatievoorziening te controleren. Meer weten?

In-Company training: IREB Foundation bij Dienst Uitvoering Onderwijs (DUO)!

6-2-2024 - Vandaag starten wij met een in-company training IREB Foundation bij DUO (Dienst Uitvoering Onderwijs)! De training IREB (International Requirements Engineering Board) Foundation... Meer weten?

Een lesje in effectiviteit – Training Effectief Communiceren

5-2-2024 - Vandaag vond de training Effectief Communiceren plaats IT Management Group. Een zeer populaire klassieker die we al vele malen mochten organiseren. Je leert in twee dagen hoe je op een efficiënte wijze jouw boodschap kan overbrengen. Meer weten?

Online praktijktraining: Lean – 15 & 16 februari

31-1-2024 - Lean is een van de meest bekende proces- verbetermethodes ter wereld. In deze professionele Praktijktraining Lean leert u werken met 10 praktische gereedschappen om klanten beter te begrijpen, processen te optimaliseren, verbeteringen door te voeren, werk te visualiseren, fouten te voorkomen en beter om te gaan met risico’s. Meer weten?

Online training: Cloud Fundamentals – Start 6 februari

29-1-2024 - Tijdens de training Cloud Fundamentals, een training die met zekerheid doorgaat, leert u de basis van cloud. De training is van toepassing op AWS, Azure en Google Cloud. Meer weten?