Continu in beweging


De IT Management Group is continu in beweging. Bekijk hier de laatste nieuwsberichten.

Klanten

Schiphol
NS
Fuji
Ikea
Gemeente Amsterdam
Thales
ING
Belastingdienst
SVB
Universiteit of Twente
TU Delft
Gemeente Nissewaard
Oxfam Novib
Ministerie van Defensie
Gemeente Leiden
Gemeente Utrecht
Rabobank
Provincie Zuid-Holland
AMC
Erasmus MC
ABN-AMRO
Rijkswaterstaat
Reclassering
DSV
Overzicht klanten

Keurmerken

nrto

NIEUWS

Inschrijven nieuwsbrief

Nieuwsberichten

Training: Certified Test Automation Professional – 28 & 29 november

23-11-2023 - In de Certified Test Automation Professional training krijgt u een overzicht van de belangrijkste ontwikkelingen op het gebied van testautomatisering. Meer weten?

Gratis scholingstraject in de ICT voor Westelijk Noord-Brabanders

21-11-2023 - De overheid en gemeenten in de regio Westelijk Noord-Brabant willen werkenden en werkzoekenden stimuleren om te kiezen voor omscholing naar een (andere) functie in de... Meer weten?

In-Company Training CISM @ ICT Rijk van Nijmegen

13-11-2023 - Vandaag starten wij een in-company training CISM bij ICT Rijk van Nijmegen. iRvN is partner- en klantgericht, zorgt voor een uitstekend functionerende werkomgeving voor medewerkers... Meer weten?

Online praktijktraining: Ethical Hacking Foundation – Start 22 november

8-11-2023 - Een ethical hacker is iemand die in opdracht van een organisatie fouten en beveiligingsproblemen opspoort in systemen... Meer weten?

Online Masterclass: Datakwaliteit en Master Data – 20 en 21 november

7-11-2023 - De masterclass Datakwaliteit en Master Data is bestemd voor iedereen die verantwoordelijk is voor datasets, datastromen... Meer weten?

2-daagse online training: SQL Foundation, 20 en 21 november

6-11-2023 - De training is een praktijkgerichte training en gericht op het ophalen van gegevens uit bestaande databases. Meer weten?

Woont of werkt u in Westelijk Noord-Brabant volg dan een gratis Scholingstraject ter waarde van € 7500,-

1-11-2023 - Bent u op zoek naar nieuwe carrièremogelijkheden in de ICT? Kijk dan op Werken in de ICT en volg gratis een opleiding op opleidingstrajecten... Meer weten?

In-Company ITIL Foundation Training @ YoungCapital

30-10-2023 - Vandaag starten wij een In-Company training ITIL Foundation bij YoungCapital. Young Capital denkt altijd in kansen en wil het altijd beter doen dan gisteren. Meer weten?

Doorgangsgarantie: 4-daagse project management training: IPMA D – Start 13 november

25-10-2023 - Bent u werkzaam als projectleider en wilt u gecertificeerd worden in projectmanagement? Dan bereidt deze training u voor op de International Project Management Associaton D... Meer weten?

5-daagse training: Certified Information Systems Security Professional – Start 7 november

24-10-2023 - De CISSP certificering van ISC is internationaal één van de belangrijkste certificeringen in het security vakgebied. Meer weten?

Training: TMap Suite Test Engineer – 30 oktober en 1 november

23-10-2023 - Tijdens de training TMap Suite Test Engineer gaat u aan de slag met het faseren en testen van testontwerptechniecken. Meer weten?

Vakopleiding: Functioneel Beheer – Start: 8 november – Klassikaal in Utrecht

20-10-2023 - De Functioneel Beheerder is binnen een organisatie verantwoordelijk voor het optimaal functioneren van één of meerdere applicaties of informatiesystemen. Meer weten?

Start: in-Company Training @ Royal Schiphol Group

19-10-2023 - Vandaag starten wij een In-Company training SIAM Foundation bij Royal Schiphol Group. Royal Schiphol Group staat uiteraard voor connectie met de wereld. Meer weten?

Online Praktijktraining Lean – 30 oktober & 6 november

18-10-2023 - Lean is een van de meest bekende proces- verbetermethodes ter wereld. In de professionele Praktijktraining Lean leert u werken met 10 praktische gereedschappen Meer weten?

Klassikale Masterclass: Continuous Testing – 30 en 31 oktober

17-10-2023 - In de Masterclass Continuous Testing leert u testcases op te stellen en net zo lang cyclisch testcases en sourcecode te ontwikkelen totdat een user story... Meer weten?

Training: Introductie in Testen – 26 oktober

13-10-2023 - De training Introductie in Testen geeft, zoals de naam al aangeeft, een introductie in testen in het algemeen en gestructureerd testen in het bijzonder. Meer weten?

In-Company training USM Foundation @ Visma

13-10-2023 - Vandaag op vrijdag de dertiende starten wij met een In-Company training USM Foundation bij Visma. Visma helpt elke dag miljoenen klanten hun bedrijfsprocessen te vereenvoudigen. Meer weten?

Online Avondmasterclass: Service Level Agreements – 24 & 25 oktober

11-10-2023 - In de Masterclass Service Level Agreements (SLA) leert u hoe u een SLA kunt maken en bewaken. U leert klantwensen vertalen naar werkbare SLA’s voor... Meer weten?

Training: ArchiMate® Foundation en Practitioner – 23, 24 & 25 oktober

10-10-2023 - In de training based on ArchiMate® Foundation and Practitioner combined combineert u de ArchiMate Foundation en de ArchiMate Practitioner training. Meer weten?

Training: TOGAF® Foundation – 16 & 17 oktober, Klassikaal te Utrecht

10-10-2023 - In de professionele en praktijkgerichte TOGAF® Foundation training leert u de basisconcepten van TOGAF. TOGAF beschrijft het proces van acceptatie, productie, gebruik en onderhoud van... Meer weten?