Continu in beweging


De IT Management Group is continu in beweging. Bekijk hier de laatste nieuwsberichten.

Klanten

Schiphol
NS
Fuji
Ikea
Gemeente Amsterdam
Thales
ING
Belastingdienst
SVB
Universiteit of Twente
TU Delft
Gemeente Nissewaard
Oxfam Novib
Ministerie van Defensie
Gemeente Leiden
Gemeente Utrecht
Rabobank
Provincie Zuid-Holland
AMC
Erasmus MC
ABN-AMRO
Rijkswaterstaat
Reclassering
DSV
Overzicht klanten

Keurmerken

nrto
VOI

NIEUWS

Inschrijven nieuwsbrief

Nieuwsberichten

 

Primeur: Boekrelease Continious Testing & passende Masterclass!

22-10-2021 - Leer de beste practices op het gebied van Agile testen in een DevOps omgeving! Continuous Testing is een aanpak die beoogt om snel feedback te geven in het software ontwikkelproces door de ‘wat’- en ‘hoe’-vragen te definiëren als testcases voordat gestart wordt met de oplossing. Zowel het boek (klik op de afbeelding voor de link) van ITMG trainer Bart de Best als de Masterclass van de IT Management Group over dit onderwerp zijn zeer interessant en praktijkgericht.

Meer weten over deze Masterclass?

2-daagse online training: Java voor Testers

18-10-2021 - De training Java voor Testers is uitermate geschikt voor testers, testmanagers en, testcoördinatoren, maar ook voor IT-ers die in de praktijk met testen te maken krijgen. Tijdens deze training leert u de basisprincipes van Java, u leert Java code lezen en begrijpen en u leert de beginselen van objectoriëntatie en hoe testmethodes in Java te implementeren.

Meer weten over deze training?

Training: Agile Testen in één dag - 25 oktober in Den Haag!

14-10-2021 - Als u de tester in een agile team bent, hebt u een bijzondere rol. Uw testkennis moet u toepassen in een agile omgeving. Daarbij krijgt u te maken met typische agile practices, zoals iteratief ontwikkelen, time-boxing, stand-up meetings en nog veel meer. Deze 1-daagse training is zeer geschikt voor testers, testcoördinatoren en testmanagers in een agile ontwikkelteam.

Meer weten?

Nederland Leert Door: gratis en vrijblijvend ontwikkeladvies!

12-10-2021 - Dankzij de subsidieregeling van de overheid krijgt iedereen die tussen de 18 en 67 jaar is en interesse heeft in de ICT de mogelijkheid tot het volgen van een gratis loopbaan- en ontwikkeladvies. Deze mogelijkheid wordt geboden, zolang er plaats is. Er is een beperkt aantal plekken, dus wees op tijd met uw aanvraag!

Meer weten over of direct aanmelden voor deze unieke kans?

Training: PRINCE2 Foundation - Start op 1 november!

06-10-2021 - Op 1 en 2 november organiseren wij deze PRINCE2 Foundation training die zowel klassikaal (Den Haag) als online te volgen is. Heeft u in uw werk te maken met projecten of projectmatig werken? Neemt u deel in één of meerdere projecten of bent u aangewezen om een project uit te voeren in de rol van projectleider? Dan zult u veel baat hebben bij de training PRINCE2 Foundation.

Meer weten over deze training?

2-daagse Masterclass: Service Level Agreements (SLA)

28-09-2021 - In deze Masterclass maakt u de vertaling van de klantwensen naar werkbare SLA’s. Gedurende deze twee dagen doorloopt u het proces van het maken van een SLA en het beheren en bewaken van de SLA. Ook is het mogelijk om uw eigen SLA’s mee te nemen en deze tijdens de Masterclass te optimaliseren. De eerstvolgende Masterclass is zowel online als klassikaal te volgen en vindt plaats op 7 en 8 oktober.

Meer weten over deze Masterclass?

TMAP Suite Test Engineer, in-company training @ Ministerie van Economische Zaken en Klimaat!

22-09-2021 - Het ministerie van Economische Zaken en Klimaat (EZK) is verantwoordelijk voor de bevordering van een evenwichtige economische groei, voor de ordening van het economisch leven, voor klimaat en energie en voor technologische innovatie. Bij dat laatste helpen wij graag middels onze training: TMAP Suite Test Engineer! Wij wensen alle deelnemers veel succes vandaag.

Meer weten over TMAP Suite Test Engineer?

2-daagse online training: DevOps Foundation

20-09-2021 - Bij DevOps draait het om de samenwerking tussen ontwikkeling en beheer. Deze DevOps Foundation training is ideaal for IT en business professionals die DevOps willen begrijpen en willen begrijpen hoe een organisatie zijn voordeel kan doen met de principes van DevOps.

Meer weten over deze online training?

BiSL Foundation in-company training @ Gemeente Amsterdam

20-09-2021 - Een enthousiaste groep binnen de Gemeente Amsterdam gaat vandaag aan de slag met functioneel beheer en informatiemanagement middels de training BiSL Foundation. Op het programma staan onder andere uitdagingen op gebied van big data, beveiliging, privacy en autorisatie. Wij wensen alle deelnemers veel succes en plezier!

Meer weten over BiSL Foundation?

2-daagse Masterclass Service Monitoring

08-09-2021 - Centraal in deze 2-daagse klassikale masterclass staat het meten van uw IT organisatie op basis van uw bedrijfs- en beheerprocessen. Middels deze Masterclass krijgt u inzicht in de wijze waarop u uw dienstverlening kunt monitoren en vervolgens kan bijsturen. Het vastleggen van deze bedrijfs- en beheerprocessen, inclusief de inrichting en afspraken met klanten en leveranciers wordt vervolgens vastgelegd in Service Level Agreements.

Meer weten over deze Masterclass?

Opleidingstraject: Certified Security Manager

07-09-2021 - Het accent ligt bij de functiegerichte opleiding tot Certified Security Manager op het inrichten en toetsen van informatiebeveiliging en data privacy maatregelen. U krijgt in 16 dagen tijd een diepgaand inzicht in, en kennis van de belangrijkste best practices en ontwikkelingen op het gebied van IT Security zowel in theorie als praktijk.

Meer informatie over dit opleidingstraject?

5-daagse Vakopleiding Functioneel Beheer – start in oktober!

27-08-2021 - De Functioneel Beheerder is binnen een organisatie verantwoordelijk voor het optimaal functioneren van één of meer applicaties of informatiesystemen. Er is op dit moment veel vraag naar medewerkers Functioneel Beheer. De Functioneel Beheerder wordt dan ook wel gezien als één van de meest kansrijke functies in de ICT.

Meer informatie over deze vakopleiding die met zekerheid doorgaat?

In-company training bij Ciratum!

26-08-2021 - Vandaag begint de IT Management Group met een in-company PRINCE2 Foundation training bij Consultancy Bureau Ciratum. In deze professionele en praktijkgerichte training nemen we met het team van Ciratum de principes van projectmatig werken onder de loep volgens de PRINCE2 Methodiek. Wij wensen alle deelnemers veel succes en plezier.

Meer weten over PRINCE2?

Online of klassikale training: ITIL 4 Managing Professional Transition

24-08-2021 - De overgangsmodule ITIL 4 Managing Professional Transition is ontworpen om ITIL v3-kandidaten die al hebben geïnvesteerd in het ITIL gedachtengoed in staat te stellen gemakkelijk over te schakelen naar ITIL 4. Tegelijkertijd leert u de nieuwste vaardigheden en kennis die nodig zijn om door de digitale diensteneconomie te navigeren.

Check welke elementen naar voren komen in deze 5-daagse training met doorgangsgarantie!

4-daagse training CISM - Certified Information Security Manager

20-08-2021 - CISM staat voor Certified Information Security Manager. Het ISACA CISM certificaat geeft u internationale erkenning als security professional. Daarmee verhoogt u uw marktwaarde. Tijdens de training worden alle belangrijke security domeinen behandeld. U leert hoe u informatiebeveiliging in lijn kunt brengen met uw business doelstellingen en wettelijk gestelde eisen.

Meer weten over deze 4-daagse training die begint op 4 oktober?

2-daagse training PRINCE2 Foundation - Start 14/09

19-08-2021 - Binnen deze professionele en praktijkgerichte training wordt ingegaan op de principes van projectmatig werken volgens de PRINCE2 methodiek. Neemt u deel in één of meerdere projecten of bent u aangewezen om een project uit te voeren in de rol van projectleider? Dan zult u veel baat hebben bij de training PRINCE2 Foundation.

Meer weten over deze training die zowel online als klassikaal is te volgen?

3-daagse klassikale of online training ISTQB Foundation!

18-08-2021 - De driedaagse training ISTQB (International Software Testing Qualifications Board) Foundation heeft als doel om professionals praktische kennis over de fundamenten van testen bij te brengen. Tijdens deze training, die start op 6 september a.s., wordt aandacht besteed aan de onderwerpen: testprincipes & standaarden, testmanagement, testfasering, statische- en dynamische testtechnieken (o.a. white-box, black-box) en testtools.

Meer weten over deze training?

Opleidingstraject: Certified Informatiemanager

17-08-2021 - Tijdens de functiegerichte opleiding tot Certified Informatiemanager krijgt u in 14 dagen tijd een diepgaand inzicht in en kennis van de belangrijkste best practices en ontwikkelingen op het gebied van Informatiemanagement zowel in theorie als praktijk. De theorie wordt afgewisseld met de praktijk.

Meer weten over dit opleidingstraject?

In-company training Gemeente Amsterdam

16-08-2021 - De Gemeente Amsterdam is net als de ITMG van mening dat de termen Agile en Scrum tegenwoordig niet meer weg te denken zijn als het gaat om softwareontwikkeling, beheer of exploitatie op gebied van IT. De medewerkers van de Gemeente Amsterdam staan daarom ook niet stil en blijven zich ontwikkelen binnen alle vakgebieden om de beste dienstverlening te kunnen leveren. Wij wensen de deelnemers veel succes en plezier tijdens de In-Company training: Agile Scrum Foundation, die vandaag begint!

Meer weten over Agile Scrum Foundation?

Introductie in testen in één dag!

11-08-2021 - Deze training van de IT Management Group geeft een introductie in testen in het algemeen en gestructureerd testen in het bijzonder, volgens de testraamwerken ISTQB en de testaanpak TMAP. De onderwerpen die aan bod komen zijn zeer geschikt voor het verkrijgen en vergroten van awareness rondom testen.

Meer weten over deze 1-daagse klassikale training?

Opleidingstraject: Applicatiebeheerder

Tijdens de functiegerichte opleiding tot Certified Applicatiebeheerder wordt u in 15 dagen opgeleid tot Certified Applicatiebeheerder. De kern van het traject bestaat uit het opdoen van kennis die u nodig heeft in uw dagelijkse werk als technisch applicatiebeheerder. Het gaat daarbij onder andere om IT Beheer, technisch applicatiebeheer, tactisch en operationeel informatiemanagement en testen. Het opleidingstraject leidt op tot beroepen zoals applicatiebeheerder, technisch applicatiebeheerder, werkplekbeheerder.

Meer informatie en inschrijven.

ArchiMate 3 Training: Foundation

Tijdens de ArchiMate 3 Training: Foundation wordt de theorie afgewisseld met oefeningen. Er wordt gewerkt met de tool Archi. Bij In Company trainingen kan ook een andere tool worden gebruikt. De ArchiMate en TOGAF trainers van de IT Management Group zijn zelf werkzaam als Enterprise Architect en hebben ruime kennis van Archimate en TOGAF in de praktijk. Tijdens de training wordt u voorbereid op het ArchiMate examen.

Meer informatie en inschrijven.

Gratis en vrijblijvend ontwikkeladvies

Dankzij de subsidieregeling van de overheid krijgt iedereen die tussen de 18 en 67 jaar is en interesse heeft in de ICT de mogelijkheid tot het volgen van een gratis loopbaan en ontwikkelingsadvies. Deze mogelijkheid wordt geboden, zolang er plaats is. Er is een beperkt aantal plekken, dus wees op tijd met uw aanvraag!

Meer informatie en inschrijven.

Certified Functioneel Beheerder

Tijdens de functiegerichte opleiding tot Certified Functioneel beheerder wordt u in 15 dagen opgeleid tot Certified Functioneel beheerder. De kern van het traject bestaat uit het opdoen van kennis die u nodig heeft in uw dagelijkse werk als Functioneel Applicatiebeheerder. Het gaat daarbij onder andere om tactisch en operationeel informatiemanagement, testen en IT-beheerprocessen. Daarnaast doet u kennis op van DevOps, Big Data en is er aandacht voor social skills.

Meer informatie en inschrijven.

2-daagse klassikale masterclass: Continuous Integration

16-07-2021 -In de Masterclass Continuous Integration leert u hoe software continu kan worden voortgebracht door een team van developers op een efficiënte en effectieve wijze, rekening houdend met de behoefte vanuit de business en met het beheer van de applicatie. De eerstvolgende Masterclass is klassikaal en vindt plaats op 12 en 13 augustus in Utrecht Centrum.

Meer informatie en inschrijven.

Start op 21 juli: Leading SAFe inclusief examen SAFe Agilist

14-07-2021 - De training Leading SAFe® is gebaseerd op de meest recente versie van SAFe® 5.1. In de Leading SAFe training leert u hoe u SAFe kunt toepassen in uw eigen organisatie gebruikmakend van de principes en werkwijzen van het Scaled Agile Framework® (SAFe) en u leert hoe u waarde realiseert door middel van Agile Release Trains, en wat het inhoudt om over de volle breedte van een onderneming een Lean-Agile transformatie uit te voeren.

Meer weten over de inhoud van deze 2-daagse training?

Training: ITIL 4 Strategist Direct Plan and Improve

07-07-2021 - De ITIL 4 Strategist Direct Plan and Improve training is bedoeld voor ITSM-medewerkers die betrokken zijn bij het gebruik van praktische en strategische methoden voor het plannen en leveren van voortdurende verbetering, met de nodige behendigheid.

Meer weten over deze 3-daagse klassikale training?

3-daagse training: ITIL 4 Foundation met slagingsgarantie

06-07-2021 - Het doel van de 3-daagse ITIL 4 Foundation training is op een efficiënte wijze het beheer voeren over alle onderdelen die nodig zijn om een waardevolle IT-service te leveren. Als u werkzaam bent binnen de IT op het gebied van beheer en/of exploitatie is de kennis van deze training die op 15 juli start, onmisbaar!

Meer weten over deze training?

2-daagse training TMAP Suite Test Engineer

30-06-2021 - Start gegarandeerd met deze online training: TMAP Suite Test Engineer op 7 en 8 juli. Test Management Approach, gewoonlijk kortweg TMap genoemd, is een testmethode voor software. De IT industrie verandert razendsnel en het vak van tester wordt daardoor steeds complexer. De TMap Suite is het resultaat van een volledige vernieuwingsslag in TMap om in deze nieuwe tijd een tester optimaal te kunnen ondersteunen.

Meer weten over deze tweedaagse opleiding?

Klassikale Training: COBIT 2019 Foundation

28-06-2021 - Start op 6 juli 2021 met deze 2-daagse klassikale COBIT 2019 Training! COBIT 2019 is een raamwerk voor de beheersing van uw IT, dat bedrijven helpt de optimale waarde uit IT te behalen. Daarbij wordt een goede balans gezocht tussen het creëren van toegevoegde waarde en het optimaliseren van risiconiveaus en middelengebruik.

Meer weten over deze klassikale training?

Mooie samenwerking ITMG en Sogeti!

24-06-2021 - De IT Management Group en Sogeti Nederland B.V. starten een samenwerking om klanten van test- en testmanagementtrainingen te voorzien. Het goed kunnen testen van software, hardware en netwerkcomponenten is de basis voor een robuuste en voorspelbare IT dienstverlening. Kwalitatieve en snelle oplossingen voor elke organisatie, dat is waar deze samenwerking voor staat!

Check hier het gehele artikel !

2-daagse klassikale masterclass: Service Level Agreements (SLA)

18-06-2021 - In deze Masterclass maakt u de vertaling van de klantwensen naar werkbare SLA’s. Gedurende deze twee dagen doorloopt u het proces van het maken van een SLA en het beheren en bewaken van de SLA. Ook is het mogelijk om uw eigen SLA’s mee te nemen en deze tijdens de Masterclass te optimaliseren. De eerstvolgende Masterclass is klassikaal en vindt plaats op 1 en 2 juli in Utrecht Centrum.

Verzeker u van een plaatsje voor deze Masterclass!

Online Event: USM in de praktijk

11-06-2021 - Dit online event belooft een bijzondere bijeenkomst te worden, met de modernste hulpmiddelen voor een interactieve, online ontmoeting in een 3D-congresruimte. Schrijf u nu in als relatie van IT Management Group en ontvang een vrijkaartje voor dit unieke evenement!

Kijk hier voor meer informatie en een video impressie.

2-daagse klassikale training: DevOps Foundation

09-06-2021 - Bij DevOps draait het om de samenwerking tussen ontwikkeling en beheer. Deze DevOps Foundation training is ideaal for IT en business professionals die DevOps willen begrijpen en willen begrijpen hoe een organisatie zijn voordeel kan doen met de principes van DevOps.

Meer weten over deze klassikale training?

Gratis Webinar Artificiële Intelligentie en Algoritmen

04-06-2021 - Op donderdag 24 juni organiseert de IT Management Group een webinar over Artificiële Intelligentie en Algoritmen. Wat is het, hoe werkt het, wat zijn de aandachtspunten en hoe kan ik nog meer te weten komen? De informatiesessie start om 15.00 uur, is gratis en interactief en duurt een uurtje.

Zeker zijn van een plekje of meer informatie?

CISSP

Download gratis E-Book

28-05-2021 - Download gratis E-Book: ‘Continuous Testing.' Dit gratis E-Book van de IT Management Group geeft een korte verkenning van wat Continuous Testing inhoudt door het te relateren aan drie concepten te weten: Test Management, de CI/CD Secure Pipeline en de trits van People, Process en Technology (PPT). Afsluitend met een conclusie wat er van een programmeur wordt verwacht aangaande CT. Klik hier om te downloaden!

Vakopleiding Functioneel Beheer: de eerste opleiding die weer klassikaal doorgaat!

26-05-2021 - Op 9 juni start de IT Management Group met de 5-daagse Vakopleiding Functioneel Beheer. Het is de eerste opleiding die weer klassikaal doorgang vindt! De Functioneel Beheerder is momenteel één van de meest gevraagde functies binnen de ICT en is binnen een organisatie verantwoordelijk voor het optimaal functioneren van één of meer applicaties of informatiesystemen.

Meer weten over één van de meest kansrijke functies in de ICT?

Het mag weer!

25-05-2021 - Vanaf 1 juni is het weer mogelijk om klassikale trainingen te volgen bij de IT Management Group! Wij kunnen niet wachten om u weer te ontvangen in onze klaslokalen en nemen uiteraard de coronaregels in acht.

Check gauw welke trainingen weer op locatie worden gegeven!

PRINCE2 Foundation met slagingsgarantie!

17-05-2021 - Heeft u in uw werk te maken met projecten of projectmatig werken? PRINCE2® is een projectmanagementmethode die geschikt is voor alle typen projecten. De methode is gebaseerd op processen. De processen richten zich op het beheerst en gecontroleerd doorlopen van een project vanaf de voorbereiding tot en met het afsluiten van het project. Nieuwsgierig naar deze 2-daagse training die begint op 31 mei?

Meer weten over deze training?

Start in juni met de training Big Data Foundation

05-05-2021 - De training Big Data Foundation is ontwikkeld om u te leren wat Big Data inhoudt en wat de mogelijkheden zijn binnen organisaties. Big Data is tegenwoordig een populair begrip. Elke dag worden er grote hoeveelheden data geproduceerd van verschillende aard en oorsprong. Het juiste gebruik van Big Data kan grote voordelen voor een organisatie hebben.

Meer weten over deze 3-daagse training met startgarantie?

NRTO keurmerk voor de IT Management Group!

03-05-2021 - Hoge kwaliteit trainingen gericht op u als individu is waar wij als ITMG al jarenlang voor staan. Met het behalen van het NRTO keurmerk wordt dit alles bevestigd!

Bekijk al onze trainingen van hoge kwaliteit

IT Management Group wederom preferred supplier voor de Rijksoverheid

25-04-2021 - Dit jaar gaat er een nieuw contract in voor opleiders Informatievoorziening (IV) voor de Rijksoverheid. De IT Management Group heeft wederom het perceel op het gebied van Testen en Testmanagement gegund gekregen.

Bekijk de video Testen en Testmanagement.

ITMG en eV-ict starten samenwerking!

22-04-2021 - De IT Management Group en eV-ICT starten een samenwerking om ICT kosten analyse in te voeren bij bedrijven en organisaties. Enerzijds de ruime ervaring van de ITMG op gebied van het verzorgen van zakelijke verandertrajecten en anderzijds de tools en infrastructuur van eV-ict, zullen resulteren in een nog beter advies.

Lees hier het gehele artikel.

2-daagse training ISM Foundation – 4 & 11 mei

22-04-2021 - Integrated Service Management (ISM) is een standaardmethode voor de inrichting en verbetering van uw IT-beheer. ISM bevat het beste uit de praktijk van een groot aantal organisaties, en is geheel compatibel met populaire referentiemodellen zoals ITIL, ASL, en MOF. Met deze training op zak profiteert u direct van vele voordelen.

Nieuwsgierig naar de voordelen en de training?

Upgrade uw ITIL certificering in één dag: ITIL 4 Foundation Bridge

19-04-2021 - Speciaal voor mensen die reeds bekend zijn met ITIL en die al in het bezit zijn van het certificaat ITIL V3 (de voorloper van ITIL 4) organiseert de IT Management Group de ITIL® 4 Foundation Bridge training. In deze training van één dag wordt u meegenomen in de veranderingen van ITIL 4 ten opzichte van ITIL V3.

Meer weten over deze training van 10 mei a.s.?

Blog: Nut en noodzaak van een ISO27001 certificering

15-04-2021 - Dat Informatie Beveiliging (IB) erg in de belangstelling staat en meestal op een negatieve manier, behoeft geen betoog. Vrijwel dagelijks bereiken ons berichten over situaties van ongewenste ‘lekken’, hacks, ‘data gijzelingen’, etc. en de gevolgen hiervan voor de desbetreffende organisatie en relaties daar waar het om persoonlijke gegevens gaat.

Meer weten over dit interessante onderwerp?

Online Masterclass Digitale Transformatie op 27 mei

08-04-2021 - Wij leven in de tijd van het digitaal darwinisme: alles wat digitaal kan, zal digitaal worden. Welke impact heeft dit op de wijze waarop wij klanten benaderen en processen inrichten? Welke nieuwe businessmodellen dienen zich aan? De impact op organisaties is groot. De Masterclass Digitale Transformatie is (gedurende COVID-19) online en duurt 2×2 uur.

Meer weten over deze Masterclass?

2-daagse online training: Agile Scrum Foundation met startgarantie!

06-04-2021 - Steeds meer organisaties kiezen voor een agile aanpak voor hun projecten. Een van de meest gebruikte varianten hiervan is scrum. Scrum is een effectievere en flexibelere manier van werken. Deze twee termen zijn tegenwoordig niet meer weg te denken binnen het IT werkveld. De training start op 22 april en kan worden afgesloten met EXIN examen.

Meer weten over deze 2-daagse online training?

2-daagse training: TOGAF® 9: Certified

02-04-2021 - The Open Group Architecture Framework, TOGAF, is een gedetailleerde methode met ondersteunende technieken voor het ontwikkelen van een Enterprise Architectuur. TOGAF beschrijft het proces van acceptatie, productie, gebruik en onderhoud van een Enterprise Architectuur.

Meer weten over deze 2-daagse online training?

Online training: ISTQB Foundation – 7, 8 en 9 april

31-03-2021 - ISTQB staat voor International Software Testing Qualifications Board. Het is een internationale organisatie die een internationaal gestandaardiseerde opleiding met toetsen en certificaten voor softwaretesters aanbiedt. Bij het ISTQB zijn de ontwikkeling van het leerplan, de opleiding en het toetsen onafhankelijk van elkaar georganiseerd.

Meer weten over deze 3-daagse training?

2-daagse TOGAF® 9 Foundation training!

25-03-2021 - TOGAF® is een gedetailleerde methode met ondersteunende technieken voor het ontwikkelen van een Enterprise Architectuur. Deze 2-daagse TOGAF® 9 training en het daaropvolgende examen is geaccrediteerd door de The Open Group. De IT Management Group is preferred supplier van o.a. de Rijksoverheid voor TOGAF® en ArchiMate® trainingen.

Meer weten over deze training?

Vakopleiding Functioneel Beheer: één van de meest kansrijke functies in de ICT!

18-03-2021 - In juni en oktober start de IT Management Group met de Vakopleiding Functioneel Beheer. De Functioneel Beheerder is momenteel één van de meest gevraagde functies binnen de ICT en is binnen een organisatie verantwoordelijk voor het optimaal functioneren van één of meer applicaties of informatiesystemen.

Meer weten over één van de meest kansrijke functies in de ICT?

3-daagse training: ITIL 4 Specialist Drive Stakeholder Value

15-03-2021 - Deze 3-daagse training, die aansluit op ITIL 4 Foundation van de IT Management Group, is bedoeld voor ITSM-medewerkers die betrokken zijn bij het beheer en de integratie van stakeholders, gericht op de customer journey en ervaring en het bevorderen van partner en leverancier relaties. Starten kan al in april!

Meer weten over deze training?

Masterclass IT Architectuur op 6 en 7 april!

10-03-2021 - In deze Masterclass van twee dagen krijgt u praktisch inzicht in de wereld van de IT Architectuur. U wordt meegenomen in de basisbegrippen en concepten van IT Architectuur. U krijgt inzicht in de verschillende vormen van IT Architectuur waarbij de verschillende invalshoeken vanuit de business, informatie en technologie worden belicht.

Meer weten over deze Masterclass?

Masterclass Data- en Informatiemodellering

08-03-2021 - Een 2-daagse Masterclass die u niet mag missen wanneer u te maken heeft met dataverwerking of informatievoorziening! Steeds meer organisaties zien in dat data en dan vooral de beschrijving ervan, waarde kan bieden. Ontsluiten van data, data science, data virtualisatie en big data zijn allemaal sterk in opkomst en zijn gericht op het ontsluiten van data.

Meer weten over deze Masterclass?

KepnerFourie

Training: KEPNER and FOURIE ITIL Problemsolving

04-03-2021 - De 2-daagse training en methode KEPNER and FOURIE ITIL Problemsolving stelt u in staat om ITIL problemen binnen de IT organisatie systematisch op te lossen. Het systematisch oplossen van problemen is één van de essentiële vaardigheden waar organisaties tegenwoordig naar op zoek zijn. Er is veel vraag naar professionals die weten hoe ze een incident moeten aanpakken en oplossen. Start nog deze maand!

Meer weten over deze training?

LeadingSAFe

Leading SAFe inclusief examen SAFe Agilist 5!

02-03-2021 - Als officieel partner van Scaled Agile zijn wij de ideale partner om u of uw bedrijf middels de training Leading SAFe klaar te stomen voor het examen SAFe Agilist 5 (SA). Leading SAFe is een in de markt bewezen framework voor het organisatiebreed toepassen van Lean en Agile principes. Meer weten over deze 2-daagse training die plaatsvindt op 15 en 16 maart?

Meer weten over deze training?

Masterclass

2-daagse online Masterclass: Service Level Agreements (SLA)

23-02-2021 - In de Masterclass Service Level Agreements leert u hoe u een professionele Service Level Agreement (SLA) kunt opstellen en beheren. Hiermee realiseert u de basis voor de afspraken tussen afnemer en aanbieder zodat er een optimale dienstverlening kan plaatsvinden. De eerstvolgende Masterclass is online en vindt plaats op 11 en 12 maart. Meer weten?

Meer weten over deze masterclass?

GratisWebinar

Gratis online informatiesessie Projectmanagement

08-02-2021 - Op 23 februari organiseren wij een gratis online informatiesessie (Agile) Projectmanagement. Projectmanagement gaat over het beheersen van projecten. Door goed projectmanagement zorg je ervoor dat projecten binnen de gemaakte afspraken over tijd, budget en resultaat worden opgeleverd. Meer weten over dit gratis webinar van 1,5 uur onder leiding van Roel Riepma?

Meer weten over dit gratis webinar?

Agile

Tweedaagse training: Agile Business Professional

04-02-2021 - De Agile Business Professional certificering omvat de kennis en vaardigheden die nodig zijn voor het toepassen van de agile principes en agile cultuur binnen het hele bedrijf. Agile Business Professional gecertificeerde medewerkers bevorderen de agile manieren van denken en werken in alle delen van de organisatie, inclusief productie, operationele en ondersteunende processen.

Meer weten over deze training?

2020TMAP

2020 TMAP training: TMAP Quality for cross-functional teams

29-01-2021 - Start op 25 februari met deze 3-daagse 2020 TMAP Training: TMAP Quality for cross-functional teams. Deze training biedt alle mensen in een high-performance IT delivery team de vereiste kennis en vaardigheden die belangrijk zijn voor het inbouwen van kwaliteit in hun IT-systeem en het geven van vertrouwen dat de nagestreefde business value kan worden geleverd.

Meer weten over deze training?

BiSl 3

Uitbreiding: ISTQB trainingen

25-01-2021 -ISTQB staat voor International Software Testing Qualifications Board. Het is een internationale organisatie die een internationaal gestandaardiseerde opleiding aanbiedt met certificeringen voor softwaretesters. Bij ISTQB zijn de ontwikkeling van de leerplannen, de opleidingen en examineringen onafhankelijk van elkaar georganiseerd. Hierdoor is kwaliteit en neutraliteit gewaarborgd! De IT Management Group heeft drie nieuwe trainingen toegevoegd en breidt daarmee de ISTQB trainingen uit.

Lees meer over deze uitbreiding

CISSP

Download gratis E-Book

14-01-2021

Download gratis E-Book: ‘Met digitale transformatie binnen itil® 4 het integreren van de business en de technologie ondersteunen en klantwaarde leveren' Klik hier om te downloaden!

BiSl 3

Derde editie BiSL Foundation

12-01-2021 - Vanaf 8 januari verzorgt de IT Management Group de nieuwe versie van de training BiSL Foundation. Deze is gebaseerd op de nieuwste, 3e editie van het boek BiSL - een Framework voor Business Informatiemanagement. Meer weten?

Lees meer over deze vernieuwde training

Training: COBIT 2019 Foundation

05-01-2021 - Start op 10 februari 2021 met deze 2-daagse COBIT 2019 Training! COBIT 2019 is een raamwerk voor de beheersing van uw IT, dat bedrijven helpt de optimale waarde uit IT te behalen. Daarbij wordt een goede balans gezocht tussen het creëren van toegevoegde waarde en het optimaliseren van risiconiveaus en middelengebruik. Meer weten over deze training?

Lees meer over deze training

Gratis online informatiesessie: 2020 TMAP

28-12-2020 - Op 21 januari organiseert de IT Management Group een informatiesessie over de nieuwste TMAP trainingen van Sogeti. De 2020 TMAP trainingen zijn de opvolger van de populaire TMap Suite trainingen en sluiten nog beter aan bij de Agile- en DevOps werkwijze. Aan uw deelname zijn geen kosten verbonden! Meer weten?

Lees meer over deze informatiesessie

Vakopleiding Functioneel Beheer nu met EXIN examen

24-12-2020 - Het vakgebied van functioneel beheer is op dit moment sterk in ontwikkeling. Tijdens de 5-daagse Vakopleiding Functioneel Beheer vergaart u alle kennis om de informatievoorziening voor de gehele organisatie zo goed mogelijk te beheren. Nu inclusief EXIN certificering Functioneel Beheer Specialist! Meer weten?

Lees meer over deze opleiding

Stem op de IT Management Group als beste ict-opleider!

16-12-2020 - ICT-vaktitel Computable gaat jaarlijks op zoek naar de beste ict-opleider is. Bent u tevreden over een onlangs gevolgde training/ cursus van de IT Management Group? Dan stellen we het zeer op prijs wanneer u ons wilt steunen bij de verkiezing tot beste ict-opleider van Nederland! Dit kan door het invullen van onderstaande vragenlijst. Dit neemt maximaal vijf minuten in beslag. Stemmen?

Stemmen kan via deze link

Tweedaagse training: Communicatie in DevOps teams!

08-12-2020 - Start op 16 december met deze online of klassikale communicatietraining. Bij DevOps draait het om de samenwerking tussen ontwikkeling en beheer. Daar komt de naam ook vandaan: Dev staat voor Development en Ops voor Operations: DevOps. De training Communicatie in DevOps teams gaat specifiek in op de communicatie binnen DevOps teams. Meer weten?

Lees meer over deze training

2-daagse online training PRINCE2 Foundation met slagingsgarantie!

23-11-2020 - Heeft u in uw werk te maken met projecten of projectmatig werken? PRINCE2® is een projectmanagementmethode die geschikt is voor alle typen projecten, van de voorbereiding tot en met het afsluiten van een project. De certificering is een meerwaarde wanneer u wilt doorgroeien in projectmanagement en in uw professionele carrière. Meer weten?

Lees meer over deze online training

CISSP

Download gratis E-Book

20-11-2020

Download gratis E-Book: ‘E-Shaped Professionals’ In dit gratis E-Book van de IT Management Group krijgt u meer informatie over de ‘E-Shaped professional’ , het schaap met de 5-poten. Auteur Bart de Best, trainer bij ITMG en werkzaam als DevOps Architect bij Plint AB, heeft een passende aanpak gevonden. Download het E-Book nu gratis. Klik hier om te downloaden!

4-daagse training CISM – Certified Information Security Manager

19-11-2020 - De training CISM die begint op 24 november a.s. kan zowel klassikaal als online worden gevolgd. Het CISM certificaat geeft u internationale erkenning als security professional. Daarmee verhoogt u uw marktwaarde. De training CISM van de IT Management Group leidt u op voor het officiële CISM examen van ISACA. Meer weten?

Lees meer over deze training

CISSP

Download gratis E-Book

10-11-2020

Download gratis E-Book: ‘Service Relationship Journey’In dit gratis E-Book van de IT Management Group legt auteur Jan Heunks uit hoe je middels een servicerelatie-reis (service relationship journey) binnen ITIL4 de klantervaring kunt ondersteunen en zo de waarde maximaliseert. Download het E-Book nu gratis. Klik hier om te downloaden!

Opleidingsbudget slim gebruiken: ontvang 10% meer training voor hetzelfde geld!

09-11-2020 - Heeft u vanwege de coronacrisis opleidingsbudget over in 2020? De IT Management Group biedt u de mogelijkheid om in de maanden november en december 2020 uw opleidingsbudget om te zetten naar een strippenkaart waarmee u gedurende heel 2021 training kunt volgen of examens kunt afleggen. Meer weten?

Lees meer over de mogelijkheden

COBIT2019

IT “in control” met COBIT 2019

04-11-2020 - IT wordt steeds belangrijker in organisaties. Uitval van IT componenten heeft grote impact op de bedrijfsprocessen. Omdat het belang steeds groter wordt, is er een toenemende vraag van auditors, klanten en aandeelhouders om aan te tonen dat de IT-functie van de organisatie “in control” is. Het raamwerk COBIT 2019 is een goed hulpmiddel voor organisaties voor het inrichten van de IT-functie.

Ga naar het volledige bericht

AgileScrum

3-daagse Masterclass Agile Servicemanagement met Scrum

02-11-2020 - Deze 3-daagse online Masterclass begint op 18 november en duurt drie dagen. Steeds meer organisaties werken met agile systeemontwikkeling. Een voorbeeld hiervan is scrum. Ook het centraal stellen van de mens in het ontwikkelproces en het elimineren van overhead maakt dat scrum steeds vaker door organisaties wordt ingezet. Deelnemen?

Meer weten over deze masterclass?

2020TMAP

2020 TMAP training: TMAP Quality for cross-functional teams

29-10-2020 - Start op 23 november met deze 3-daagse 2020 TMAP Training: TMAP Quality for cross-functional teams. Deze training biedt alle mensen in een high-performance IT delivery team de vereiste kennis en vaardigheden die belangrijk zijn voor het inbouwen van kwaliteit in hun IT-systeem en het geven van vertrouwen dat de nagestreefde business value kan worden geleverd.

Meer weten over deze training?

ITIL4MPT

Gratis gesubsidieerd loopbaan ontwikkeladvies opnieuw geopend!

23-10-2020 - De tweede ronde van het door de Rijksoverheid gesubsidieerde loopbaan ontwikkeladvies is geopend. Wegens grote belangstelling heeft de overheid de subsidieregeling uitgebreid. Deze gaat op 1 december 2020 van start. Om in aanmerking te komen voor een vrijblijvend loopbaan ontwikkeladvies kunt u zich nu inschrijven. Wees er op tijd bij want er zijn weer een beperkt aantal plekken.

Lees meer over het loopbaan ontwikkeladvies

ITIL4MPT

Laatste ITIL 4 Managing Professional Transition training van 2020!

16-10-2020 - Deze 5-daagse training is niet alleen de laatste van dit jaar, ook de laatste kans om dit jaar uw certificering te behouden. De training is ontworpen als overgangsmodule om ITIL v3-kandidaten die al hebben geïnvesteerd in het ITIL gedachtengoed in staat te stellen gemakkelijk over te schakelen naar ITIL 4. Meer weten over deze zowel klassikaal als online te volgen training?

Lees meer over deze training

Datagedreven werken

Start op 26 oktober: ITIL 4 Specialist Create, Deliver and Support

15-10-2020 - Deze 3-daagse training van de IT Management Group is bedoeld voor ITSM-medewerkers die betrokken zijn bij het beheren van digitale producten en services, en voor diegenen die verantwoordelijk zijn voor de end-to-end delivery. ITIL 4 Foundation is voor deze training een vereiste. Meer weten?

Lees meer over deze training

CISSP

Download gratis E-Book

21-09-2020

Download gratis het E-Book ‘Value streams binnen ITIL 4’ In dit gratis E-Book van de IT Management Group neemt auteur Jan Heunks u aan de hand omtrent hoe waardestromen (value streams) binnen ITIL 4 de gewenste klantwaarde leveren. Een must-read voor iedereen met interesse voor ITIL 4. Download het E-Book nu gratis. Klik hier om te downloaden!

Datagedreven werken

2-Daagse Masterclass Datagedreven Werken

05-10-2020 - Op 22 oktober start de eerste van twee masterclasses Datagedreven Werken, welke dit kalenderjaar nog zowel online als klassikaal kan worden gevolgd. Datagedreven werken is het gebruik maken van data als fundamenteel onderdeel van het tot stand komen en uitvoeren van beleid. Data vormt de basis voor het nemen van beslissingen. Meer weten?

Lees meer over deze masterclass

Functioneel beheer

Gratis online informatiesessie: Vakopleiding Functioneel Beheer

30-09-2020 - Op 18 november organiseert de IT Management Group een informatiesessie over de Vakopleiding Functioneel Beheer. De informatiesessie start om 13:00 uur en duurt anderhalf uur. In verband met het coronavirus wordt de sessie online gehouden. Aan uw deelname zijn geen kosten verbonden! Meer weten?

Lees meer over deze informatiesessie

Functioneel beheer

Gratis online demo: Implementatie van DevOps onder Architectuur in de praktijk

28-09-2020 - De komende maanden verzorgt onze DevOps trainer Bart de Best een gratis online demo over de DevOps implementatie bij Plint. In deze demo wordt heel openhartig ingegaan op hoe de fragile infrastructuur en technical debt wordt omgebogen tot een waar DevOps masterpiece waar een ieder kennis van mag nemen om daar zijn/haar eigen voordeel mee te doen. Meer weten?

Lees meer over deze gratis demo

Functioneel beheer

2-daagse training ISTQB Agile Tester

25-09-2020 - Agile testen is een relatief nieuwe aanpak voor software testen, waarbij de principes van agile software ontwikkeling, zoals beschreven in het Agile Manifesto, gevolgd worden. Deze training geeft de tester de kennis die nodig is om deel uit te maken van agile teams en daarin te kunnen excelleren. De training is zowel klassikaal als online te volgen op 8 en 9 oktober. Meer weten?

Lees meer over deze training

Functioneel beheer

3-daagse training ISTQB Foundation

24-09-2020 - De 3-daagse training ISTQB (International Software Testing Qualifications Board) Foundation heeft als doel om professionals praktische kennis over de fundamenten van testen bij te brengen. Tijdens deze training wordt aandacht besteed aan de onderwerpen: testprincipes & standaarden, testmanagement, testfasering, statische- en dynamische testtechnieken en testtools. Meer weten?

Lees meer over deze training

CISSP

Download gratis E-Book

21-09-2020

Download nu gratis het E-Book over 'Waarom value streams belangrijker zijn dan ooit'. Stapsgewijs nemen we u mee naar end-to-end value streams middels voorbeelden, modellen en waardevolle informatie over dit actuele onderwerp. Klik hier om te downloaden!

Functioneel beheer

Vakopleiding Functioneel Beheer

16-09-2020 -Het vakgebied van functioneel beheerder is op dit moment sterk in ontwikkeling. Tijdens de 5-daagse klassikale Vakopleiding Functioneel Beheer vergaart u kennis over welke tools en vaardigheden het beste kunnen worden ingezet om de informatievoorziening voor de gehele organisatie zo goed mogelijk te beheren. Meer weten?

Lees meer over deze vakopleiding

CISSP

CISSP – Certified Information Systems Security Professional

24-07-2020 - CISSP staat voor Certified Information Systems Security Professional. De 5-daagse opleiding leidt op voor het wereldwijd erkende officiële CISSP examen. De CISSP certificering van (ISC)² is internationaal één van de belangrijkste certificeringen in het security vakgebied. Meer weten?

Lees meer over deze training

ITArchitectuur

2-Daagse Masterclass: IT Architectuur

04-09-2020 - In deze masterclass krijgt u praktisch inzicht in de wereld van IT Architectuur. De IT Management Group neemt u aan de hand vanuit de basis en het fundament van IT Architectuur tot de verschillende invalshoeken vanuit de praktijk, informatie en technologie. Meer weten over deze klassikale masterclass van 2 dagen?

Lees meer over deze masterclass

ITIL4

Training: Commerciële vaardigheden voor IT Professionals

02-09-2020 - Verbeter in een halve dag uw verkoop skills en overtuigingsvaardigheden met een paar simpele technieken! U bent een professional in uw vakgebied. U weet precies waar de schoen wringt en hoe de (interne) klant kan worden geholpen. Maar hoe brengt u dat over? Dát en meer in onze klassikale training op het gebied van persoonlijke ontwikkeling. Meer weten?

Lees meer over deze training

ITIL4

Start op 14 september: ITIL 4 Managing Professional Transition

21-08-2020 - Deze 5-daagse training is ontworpen als overgangsmodule om ITIL v3-kandidaten die al hebben geïnvesteerd in het ITIL gedachtengoed in staat te stellen gemakkelijk over te schakelen naar ITIL 4. Door het volgen van de training ITIL 4 Managing Professional Transition en het behalen van het examen ontvangt u de certificering ITIL 4 Managing Professional. Meer weten?

Lees meer over deze training

2020 TMAP

De IT Management Group als eerste geaccrediteerd door iSQI voor 2020 TMAP!

17-08-2020 - De IT Management Group is als eerste trainingsprovider (na Sogeti, de ontwikkelaar van TMAP) geaccrediteerd door iSQI voor de nieuwe 2020 TMAP training: TMAP Quality for cross-functional teams. Meer weten over deze training? Kijk op onze overzichtspagina 2020 TMAP of neem contact op.

Ga naar de training

ITIL4

2-daagse TOGAF® 9 Foundation training!

14-08-2020 - TOGAF®, is een gedetailleerde methode met ondersteunende technieken voor het ontwikkelen van een Enterprise Architectuur. Deze 2-daagse TOGAF® 9 training en het daaropvolgende examen is geaccrediteerd door de The Open Group. Meer weten?

Lees meer over deze training

ITIL4

2-daagse ArchiMate Foundation training!

12-08-2020 - ArchiMate® is een open en onafhankelijke beschrijvingstaal voor Enterprise Architecturen. De taal wordt ondersteund door diverse modelleerhulpmiddelen voor IT-architectuur van verschillende leveranciers. ArchiMate® wordt als open standaard ondersteund en beheerd door The Open Group. Meedoen?

Lees meer over deze training

ITIL4

2020 TMAP levert kwaliteit voor elke stakeholder!

11-08-2020 - Recentelijk is een nieuwe versie van TMAP, voorheen geschreven als TMap, uitgekomen (2020 TMAP). Een testaanpak die gebaseerd is op de herziene wijze waarop tegenwoordig invulling wordt gegeven aan de kwaliteit van de informatievoorziening van organisaties. Trainer Cees van Barneveld noemt het een schot in de roos.

Lees het gehele artikel

ITIL4

Training: ITIL 4 Foundation met slagingsgarantie!

10-08-2020 - Het doel van de 3-daagse ITIL 4 Foundation training is op een efficiënte wijze het beheer voeren over alle onderdelen die nodig zijn om een waardevolle IT-service te leveren. Als u werkzaam bent binnen de IT op het gebied van beheer en/of exploitatie is de kennis van deze training die op 2 september start, onmisbaar! Meer weten?

Lees meer over deze training

CISM

4-daagse online CISM Training - 1 september 2020

06-08-2020 - Op 1 september start de 4-daagse CISM training. De training wordt online gegeven en leidt u op voor het officiële CISM examen van ISACA. De training CISM (Certified Information Security Manager) van ISACA geeft u internationale erkenning als security professional. Daarmee verhoogt u uw marktwaarde. Meer weten?

Lees meer over deze training

ITIL 4

ITIL 4 Managing Professional Transition

24-07-2020 - De overgangsmodule ITIL 4 Managing Professional Transition is ontworpen om IT-ers die geïnvesteerd hebben in het ITIL V3-gedachtengoed in staat te stellen eenvoudig door te groeien naar het kennisniveau van ITIL 4. Wilt u meer weten over deze 5-daagse training?

Lees meer over deze training

Masterclass ArchiMate

ITIL 4 Specialist Create, Deliver and Support

24-07-2020 - Deze nieuwe 3-daagse ITIL 4 training is bedoeld voor ITSM-medewerkers die betrokken zijn bij het beheren van digitale producten en services, en voor diegenen die verantwoordelijk zijn voor de end-to-end delivery ervan. ITIL 4 Foundation is voor deze training een vereiste. Meer weten?

Lees meer over deze training

Masterclass ArchiMate

Masterclass ArchiMate 3 en Sparx Enterprise Architect

22-07-2020 - ArchiMate wordt door organisaties ingezet als enterprise architectuurtaal. Sparx Enterprise Architect is een modelleertool die ingezet kan worden voor het uitwerken van enterprise architecturen op basis van ArchiMate 3 en TOGAF. Hoe deze tool succesvol ingezet kan worden komt op praktische wijze aan de orde in onze klassikale masterclass op 7 augustus in Utrecht. Meer weten?

Lees meer over deze masterclass

Togaf

TOGAF en ArchiMate Foundation training nu ook als e-learning beschikbaar

17-07-2020 - Vanaf heden zijn onze populaire TOGAF en Archimate Foundation trainingen ook beschikbaar als e-learning! Leer in eigen tempo alles over de basis van de inrichting en optimalisatie van uw IT-organisatie, bedrijfsprocessen en infrastructuur. Meer weten?

Lees meer over TOGAF Foundation

Lees meer over Archimate Foundation

ISO27002

ITIL 4 Strategist Direct Plan and Improve

09-07-2020 - Deze 3-daagse training is bedoeld voor ITSM-medewerkers die betrokken zijn bij het gebruik van praktische en strategische methoden voor het plannen en leveren van voortdurende verbetering, met de nodige behendigheid. ITIL 4 Foundation is voor deze training een vereiste. Meer weten?

Lees meer over ITIL 4 DPI

ISO27002

ISO27002 Foundation training op 29 en 30 juli

09-07-2020 - Informatiebeveiliging op basis van ISO27002 is de basis voor bijna alle informatiebeveiligingssystemen die in gebruik zijn en een must voor iedereen die te maken heeft of krijgt met informatiebeveiliging. Het niet goed op orde hebben van informatiebeveiliging kan leiden tot schade op het gebied van o.a. financiën, kwaliteit en imago. Meer weten over deze training?

Lees meer over ISO27002

LeadingSAFe

2020 TMAP - 3 nieuwe TMAP trainingen geïntroduceerd

06-07-2020 - In de IT-wereld van vandaag wordt van teams verwacht dat ze snel bedrijfswaarde met de juiste kwaliteit leveren. Hiervoor worden aanpakken zoals DevOps, Agile Scrum en SAFe gebruikt. Samenwerking gebeurt steeds vaker op basis van competenties en rollen en niet op basis van officiële functies. 2020 TMAP ondersteunt deze werkwijzen en biedt hiervoor de ideale ondersteuning!

Lees meer over 2020 TMAP

LeadingSAFe

Leading SAFe inclusief examen SAFe Agilist 5.0!

29-06-2020 -Als officieel partner van Scaled Agile is de IT Management Group de ideale partner om u of uw bedrijf middels de training Leading SAFe klaar te stomen voor het examen SAFe Agilist 5.0 (SA). Leading SAFe is een in de markt bewezen framework voor het organisatiebreed toepassen van Lean en Agile principes. Meer weten over de startdata en de inhoud van deze 2-daagse training?

Ga naar training

Agile Servicemanagement

Join onze Masterclass Agile Servicemanagement met Scrum

24-06-2020 - Steeds meer organisaties werken met agile systeemontwikkeling en scrum. Door in korte slagen steeds dát te realiseren wat het belangrijkste is voor de klant wordt de kans veel kleiner dat een project mislukt. De vraag is echter hoe u agile en scrum inpast in uw service (beheer) organisatie en een combinatie maakt met beheerprocessen als change management en configuratiemanagement.

Ga naar masterclass

Requirements engineering

Requirements Engineering

24-06-2020 - Requirements zijn een kritische succesfactor voor ieder project. Het verzamelen, analyseren en vastleggen van requirements is een kunst. Hoe krijgt u de juiste requirements boven water? En hoe legt u deze eenduidig vast? Binnen deze ééndaagse praktijktraining wordt u bekend met de principes van requirements engineering en krijgt u een introductie van de technieken. Meer weten?

Ga naar training

Agile Scrum Foundation

Agile Scrum Foundation, 13 en 14 juli – Online met startgarantie

19-06-2020 - Steeds meer organisaties werken met agile systeemontwikkeling en scrum. Door in korte slagen steeds dát te realiseren wat het belangrijkste is voor de klant wordt de kans veel kleiner dat een project mislukt. Na het doorlopen van deze foundation training bent u klaar voor het examen Agile Scrum Foundation. Klik door voor meer informatie en schrijf u in voor de laatste plekken.

Ga naar training

CISM ITMG

CISM juni online met startgarantie!

15-06-2020 - Op 24 juni start de CISM training bij de IT Management Group. De training wordt gegeven door deskundig trainer Edward van Deursen. De training CISM (Certified Information Security Manager) van ISACA geeft u internationale erkenning als security professional. Daarmee verhoogt u uw marktwaarde. Er zijn nog enkele plekken beschikbaar!

Ga naar training

Roadmap totaal v2 - Plain

ITIL 4 Implementatie roadmap

11-06-2020 - Veel organisaties maken sinds jaar en dag gebruik van ITIL als het kader voor het inrichten en vormgeven van IT servicemanagement. Met de komst van ITIL 4 is er een allesomvattende benadering en een betere aansluiting op bestaande concepten en frameworks zoals Agile, Scrum, DevOps en Lean IT. Tijdens deze Masterclass maakt u uw eigen routekaart voor de invoering van ITIL 4 binnen uw organisatie!

Ga naar de Masterclass

ICT-SCAN - Grip op uw ICT-kosten

04-06-2020 - Organisaties geven steeds meer uit aan ICT. Wilt u weten of uw organisatie veel of juist weinig uitgeeft aan ICT in vergelijking met andere organisaties? Bent u benieuwd hoe uw organisatie de ICT-kosten kan verlagen zonder aan kwaliteit in te leveren? Gebruik dan de ICT-SCAN! Met de deze scan wordt in een oogwenk duidelijk waar de winst voor uw organisatie te behalen is.

Lees meer over de ICT-SCAN

USM. Everything should be made as simple as possible, but not simpler

30-05-2020 - De vraag die onze USM-coaches en trainers het vaakst krijgen is: hoe is het mogelijk dat USM enerzijds zo simpel is en anderzijds binnen elke serviceorganisatie op elk niveau succesvol kan worden toegepast? Benieuwd naar het antwoord?

Ga naar het volledige bericht

Klassikaal en online

27-05-2020 - Vanaf 3 juni zijn al onze trainingen zowel online als klassikaal te volgen. U maakt uw keuze bij inschrijving. U kunt uw keuze altijd aanpassen. Om de spits te vermijden, zijn de trainingstijden aangepast. Trainingen starten om 10:00 en zijn om 16:00 afgelopen.

Neem contact op voor meer informatie

ITIL Informatiesessie groot succes

27-05-2020 - Op 25 mei vond 6e ITIL 4 informatiesessie plaats. Ruim 25 deelnemers waren online aanwezig. De deelnemers werden meegenomen in de belangrijkste veranderingen ten opzichte van de voorgaande versies en kregen inzicht in de ITIL 4 implementatie roadmap. Heeft u de sessie gemist? Op 23 juni is de eerstvolgende mogelijkheid.

Meld je hier aan voor de informatiesessie

Leading SAFe 28 en 29 mei online met startgarantie!

22-05-2020 - Op 28 en 29 mei organiseert de IT Management Group de training Leading SAFe onder de bezielende leiding van Jan de Vries. Het Scaled Agile Framework (SAFe®) is een bewezen framework voor het organisatiebreed toepassen van lean en agile principes.

Ga naar training

ITIL MPT

Laatste plekken ITIL 4 Managing Professional Transition

22-05-2020 -Bent u ITIL Expert in ITIL versie 3 maar heeft u nog geen tijd gehad de ITIL 4 Managing Professional te volgen? Schrijft u zich dan nu in voor de online ITIL MPT training en zet uw certificering om naar ITIL 4. De training wordt verzorgd door onze deskundige trainer Jan Heunks. Let op. De training start al op 28 mei!

Ga naar training

Masterclass Data Privacy en Data Protection

Masterclass Data privacy & Data protection

08-05-2020 - Deze Masterclass Data privacy & Data protection is een must voor iedereen die te maken heeft met Data Privacy en Data Protection. Er wordt op een toegankelijk niveau ingegaan op de juridische, organisatorische en IT-componenten van Data Privacy en Data Protection.

Meer weten? Ga naar de Masterclass

ITIL e-learning

Agile Scrum Foundation e-learning

15-05-2020 - Inzicht in agile scrum is tegenwoordig onmisbaar voor iedereen die werkt in de IT. Heeft u nog geen agile scrum certificering en de komende tijd ruimte om uw certificeringen bij te werken? Dan is deze populaire Agile Scrum e-learning training een aanrader!

Ga naar training

Masterclass Agile Servicemanagement

Masterclass Agile Servicemanagement met Scrum

04-05-2020 - Steeds meer organisaties werken met agile systeemontwikkeling en scrum. Door in korte slagen steeds dát te realiseren wat het belangrijkste is voor de klant wordt de kans veel kleiner dat een project mislukt. De vraag is echter hoe u agile en scrum inpast in uw service (beheer) organisatie en een combinatie maakt met beheerprocessen als change management en configuratiemanagement.

Meer weten? Ga naar de Masterclass

Wist u dat..?

Wist u dat..?

06-05-2020 - ...de meeste online trainingen van de IT Management Group gegarandeerd starten? Kijk bijvoorbeeld eens bij de aankomende training PRINCE2 Foundation met slagingsgarantie of de training ITIL 4 Foundation met slagingsgarantie Of bekijk alle trainingen die de komende periode gepland staan op het trainingsrooster.
CISSP training

CISSP training online in 10 delen

15-04-2020 - Begin mei 2020 start de de online CISSP training. Deze populaire opleiding bereidt u voor op het wereldwijd erkende officiële CISSP examen. In de online variant wordt de training in 10 ochtenden uitgevoerd. U oefent met opdrachten en examenvragen. De training wordt verzorgd door de ervaren security specialist Jan Willem de Vries. Wees er op tijd bij en meldt u aan!

Ga naar training

SLA Masterclass

Masterclass Service Level Agreements (SLA)

14-04-2020 - Op 6 en 7 mei organiseert de IT Management Group de online Masterclass SLA. In de Masterclass Service Level Agreements leert u hoe u een professionele Service Level Agreement (SLA) kunt opstellen en beheren. Hiermee realiseert u de basis voor de afspraken tussen afnemer en aanbieder zodat er een optimale dienstverlening kan plaatsvinden.

Ga naar masterclass

TMap Suite

Digital Marketing en Digital Design (Online marketeer)

26-03-2020 - Op 22, 23 en 29 juni organiseert de IT Management Group de online training Digital Marketing en Digital Design. Met deskundige trainers met veel praktijkervaring. De training is geschikt voor iedereen die aan de slag wil als online marketeer en voor diegenen die voor hun eigen praktijk meer willen weten van online marketing om succesvoller te kunnen ondernemen.

Ga naar training

DevOps Foundation e-learning

DevOps Foundation training nu ook beschikbaar als e-learning

06-04-2020 - DevOps wordt in steeds meer organisaties toegepast. Bij DevOps gaat het om de samenwerking tussen ontwikkeling en beheer. Bent u werkzaam op het gebied van IT beheer of softwareontwikkeling dan is kennis over DevOps een must. Nu ook beschikbaar als e-learning.

Ga naar training

ITIL Create Deliver Support

ITIL 4 Specialist Create, Deliver and Support met startgarantie

31-03-2020 - Op 23, 24 en 30 april organiseert de IT Management Group de online training ITIL 4 Specialist Create, Deliver and Support. Met startgarantie en deskundige trainer met veel praktijkervaring. Voertaal is Engels. Deze training bereidt u voor op het officiële Peopecert examen.

Ga naar training

TMap Suite

TMap Suite Test Engineer

26-03-2020 - Op 20 en 21 april organiseert de IT Management Group de online training TMap Suite Test Engineer in ons virtuele klaslokaal! Met startgarantie en deskundige trainer met veel praktijkervaring. Deze training bereidt u voor op het officiële examen TMap Suite Test Engineer. Grijp deze kans en doe mee!

Ga naar training

ITIL MPT

Extra ONLINE training ITIL 4 Managing Professional Transition!

17-03-2020 -Bent u ITIL Expert in ITIL versie 3 maar heeft u nog geen tijd gehad de ITIL 4 Managing Professional te volgen? Schrijft u zich dan nu in voor de online ITIL MPT training en zet uw certificering om naar ITIL 4. De training wordt verzorgd door onze deskundige trainer Jan Heunks. De training start op 15 april!

Ga naar training

ITIL e-learning

ITIL 4 Foundation ook beschikbaar als e-learning

16-03-2020 - Heeft u de komende tijd ruimte om een training te volgen maar gaat u liever niet te deur uit. Dan is onze populaire ITIL 4 e-learning training wellicht een goed alternatief.

Ga naar training

BiSL Next

COBIT 2019 Foundation – 19, 20 en 23 maart wordt online gegeven!

12-03-2020 - De training COBIT 2019 Foundation biedt een uitgebreid raamwerk dat bedrijven helpt de optimale waarde uit IT te behalen. Heeft u te maken met het inrichten of het auditen van IT Governance, IT structuren of IT processen? Dan is deze COBIT 2019 training voor u een geschikte training. In verband met het coronavirus wordt deze training online gegeven.

Ga naar training

BiSL Next

BiSL Next, BiSL en Strategisch Informatiemanagement

10-03-2020 - BiSL Next heeft inmiddels een belangrijke plaats in te nemen naast de conventionele BiSL trainingen. BiSL Next besteed uitgebreid aandacht aan governance en strategie en is daarmee niet alleen een aantrekkelijk model voor functioneel beheerders en informatiemanagers maar ook voor opdrachtgevers en business management op alle lagen.

Ga naar bericht

ITIL® 4 Strategist Direct, Plan and Improve toegelicht

02-03-2020 - De training ITIL® 4 Strategist Direct, Plan and Improve (DPI) is gericht op het sturen of plannen van de benodigde acties, gebaseerd op een gedefinieerde strategie en het voortdurend verbeteren van IT-enabled en digitale producten en services.

Ga naar bericht

In de spotlights: Certified IT Architect

24-02-2020 - De functiegerichte opleiding tot Certified IT Architect leidt op tot één van de meest gevraagde functies in de ICT! Inclusief TOGAF, ArchiMate, Big Data en DevOps certificeringen. Binnen deze opleiding worden de belangrijkste architectuur best practices en architectuurraamwerken behandeld.

Ga naar de opleiding

ISTQB Foundation

24-02-2020 - Op 2, 3 en 5 maart organiseert de IT Management Group de training ISTQB Foundation op onze mooie locatie in Den Haag. Met startgarantie en deskundige trainer uit de praktijk. Deze training bereidt u voor op het officiële examen ISTQB Foundation in Software Testing.

Ga naar training

Masterclass ArchiMate 3 en Sparx Enterprise Architect

21-02-2020 - Sparx Enterprise Architect is een generieke modelleertool die effectief ingezet kan worden voor het uitwerken van enterprise architecturen op basis van ArchiMate 3 en Togaf. Hoe deze tool succesvol ingezet kan worden komt aan de orde in deze masterclass.

Ga naar bericht

PRINCE2 Foundation met slagingsgarantie!

10-02-2020 - Heeft u nog geen PRINCE2 certificering? Op 17 en 18 februari organiseert de IT Management Group de training PRINCE2 Foundation op onze mooie locatie in Utrecht. Met startgarantie en slagingsgarantie!

Ga naar training

Front-end Developer Programmeren

10-02-2020 - Professionele website bouwen of verbeteren? In februari start de achtdaagse training Front-end Developer. Met startgarantie! Deze training leidt op tot het Programming in HTML5 with JavaScript and CSS3 examen (70-480).

Ga naar training

In de spotlights: Certified Servicemanager

24-01-2020 - De opleiding tot Certified Servicemanager leidt op tot één van de meest gevraagde functies in de ICT. De opleiding is helemaal van deze tijd. Betrouwbaar en modern servicemanagement op basis van ITIL4 wordt gecombineerd met best practices als DevOps.

Ga naar de opleiding

ITIL 4 Managing Professional Transition

24-01-2020 - Heeft u al geïnvesteerd in ITIL v3? Volg dan de training ITIL 4 Managing Professional Transition en maak in slechts één training uw certificering weer helemaal up to date. Er zijn nog enkele plekken voor de training in februari.

Ga naar training

Waarom SAFe?

22-01-2020 - Waarom SAFe? Werkt u Agile en werken er binnen uw organisatie meerdere teams en zoekt u naar een manier om teams beter te laten samenwerken? Volg dan de training SAFe op 3 en 4 februari in Utrecht.

Ga naar training


Training CISSP start 22 januari

02-01-2020 – Op 22 januari start de Training CISSP (Certified Information Systems Security Professional) in Den Haag. De training heeft startgarantie en er zijn nog enkele plaatsen beschikbaar. Scherpe prijs, deskundige trainer en prachtige locatie. We verwelkomen u graag!

Ga naar training

ITIL 4 Specialist: Create, Deliver and Support toegelicht

02-01-2020 -De ITIL® 4 Specialist Create, Deliver and Support (CDS) module biedt een leidraad voor uitdagingen waarmee organisaties te maken hebben, van de professionaliteit van medewerkers, teamcultuur en samenwerking tot het outsourcen van werk en het managen van meerdere toeleveranciers.

Ga naar bericht

ITIL® 4 – Inzoomen op de vervolgmodules

11-12-2019 -Sinds maart 2019 is de ITIL® 4 Foundation training beschikbaar. De vraag naar deze training is groot en er zijn in een korte periode al veel deelnemers op dit niveau gecertificeerd. Hoe zit het nu met de ITIL 4 vervolgmodules? Jan Heunks geeft een toelichting.

Ga naar bericht

Op zoek naar een nieuwe functie in de ICT?

18-11-2019 - De IT Management Group heeft onderzocht aan welke functies in de ICT de komende jaren het meest behoefte is. Op basis van dit onderzoek heeft de IT Management Group functiegerichte opleidingsprofielen opgesteld. Dit zijn de 5 meest gekozen opleidingsprofielen in 2019.

Ga naar bericht


VeriSM Foundation

25-11-2019 – VeriSM™ is de nieuwe benadering voor servicemanagement in het digitale tijdperk. VeriSM maakt het mogelijk voor organisaties om klanten te bedienen in overeenstemming met de eisen die klanten daaraan stellen. Meer weten? Kom naar de VeriSM training op 18 en 20 december.

Ga naar de training

Masterclass Trends in IT– Grip op de digitale toekomst

25-11-2019 - Alles wat digitaal kan, zal digitaal worden. Welke impact heeft dit op onze benadering van klanten en inrichting van processen? Welke nieuwe businessmodellen dienen zich aan? Welke invloed heeft Robotisering, Internet of Things en Kunstmatige Intelligentie?

Ga naar de Masterclass Trends in IT

Masterclass DevOps Architectuur

18-11-2019 - Wilt u alles weten over architectuur in een DevOps omgeving? De IT Management Group vertelt u graag alles over dit onderwerp tijdens de Masterclass DevOps Architectuur in Utrecht op 25 november aanstaande.

Ga naar masterclass

OBM: de positieve aanpak voor gedragsverandering

25-10-2019 - Veel trajecten struikelen niet bij de implementatie van het nieuwe IT systeem of het nieuwe werkproces maar bij de laatste horde, het veranderen en verankeren van het gedrag van de medewerkers.

Ga naar bericht

In de spotlights: Masterclass Agile Design

18-10-2019 - In de populaire Masterclass Agile Design leert u hoe u op een agile wijze een ontwerp kunt maken van uw informatiesysteem.

Ga naar bericht

Ontwikkeltraject EZK groot succes

14-10-2019 - De vraag naar data vergde een aanscherping van de competenties van de medewerkers van het ministerie van EZK. Zij hebben via ITMG een ontwikkeltraject doorlopen aan de hand van verschillende trainingen.

Ga naar bericht

ITIL 4 Foundation in English, 24,25 and 28 October, Eindhoven

03-10-2019 - On 24,25 and 28 October 2019, we will provide the ITIL® 4 Foundation training in English. There are still a few places available, enroll now!

See full news item

De meest gevraagde certificeringen in 2019/2020 deel 2

25-09-2019 - Welke opleiding kunt u nu het beste volgen? De IT Management Group schetst voor u de komende weken in drie delen een overzicht van de meest gevraagde functies en competenties in 2019 en 2020. Deel 2: Java en C# Developers en Online Marketeers.

Ga naar bericht

Startmogelijkheid oktober CISA!

23-09-2019 - Op 3, 10, 31 oktober en 7 november organiseert de IT Management Group de training Certified Information Systems Auditor in Utrecht. Het CISA certificaat geeft u internationale erkenning als IT-Auditor. De CISA certificering wordt steeds vaker gevraagd voor functies als auditor of (security) adviseur. Schrijf u snel in voor de training die binnenkort start!

Ga naar bericht

ITIL® 4 certificering toegelicht

11-09-2019 - In moderne bedrijven geldt als belangrijkste kenmerken voor professionals een continue leermentaliteit en interesse in het (blijvend) vergaren van kennis. ITIL 4 biedt met betrekking tot IT servicemanagement een moderne en schaalbare benadering en certificeringsmogelijkheid. Maar welke ITIL 4 certificeringen zijn er precies en hoe zitten ze in elkaar?

Ga naar bericht

De meest gevraagde certificeringen in 2019/2020 deel 1

02-09-2019 - Welke opleiding kunt u nu het beste volgen? De IT Management Group schetst voor u de komende weken in drie delen een overzicht van de meest gevraagde functies en competenties in 2019 en 2020. Deel 1: Big data, informatiemanagement en functioneel beheer.

Ga naar bericht

Beschikbare IT'ers!

28-08-2019 - Schaarste op de markt? IT Management Group heeft IT'ers (en IT'ers in spe) beschikbaar! Lees hier alvast wat over de kandidaten en neem contact op voor een kopje koffie.

Ga naar bericht

ITIL 4 Managing Professional Transition beschikbaar!

25-07-2019 - Heeft u al geïnvesteerd in ITIL v3? Volg de ITIL 4 Managing Professional Transition en maak in slechts één training uw certificering weer helemaal up to date. U kunt zich vanaf nu inschrijven, wees er snel bij!

Ga naar bericht


Data modelleren in lagen

24-07-2019 - Bij veel organisaties staat het opstellen van datamodellen volop in de aandacht. In alle situaties heeft de inzet van een gelaagd model een aantal voordelen. Lees hier de aanbevelingen van onze ervaren trainer Bert Dingemans of volg de Masterclass Informatie en Datamodellering.

Ga naar bericht


Masterclass Service monitoring

15-07-2019 - Op 1 en 2 augustus organiseert de IT Management Group de Masterclass Servicemonitoring in Utrecht, enkele minuten lopen van centraal station. De training wordt verzorgd door onze deskundige en praktijkgerichte trainer Bart de Best.

Ga naar bericht


BiSL Foundation

09-07-2019 – Op maandag 15 en maandag 22 juli organiseert de IT Management Group de training BiSL Foundation in Utrecht, enkele minuten lopen van centraal station. De training wordt verzorgd door onze deskundige en praktijkgerichte trainer Jan de Vries. Er zijn nog plaatsen beschikbaar. We verwelkomen u graag!

Ga naar bericht

In gesprek met Robert Yntema… deelnemer aan het Make IT Work Match Event!

03-07-2019 - Morgen is het zover! Het tweede Match Event en de Diploma-uitreiking van Make IT Work gaat om 13:00 van start in de Jaarbeurs Utrecht. Een tipje van de sluier: deelnemer Robert stelt zich alvast voor!

Ga naar bericht

ITMG.nl is vernieuwd!

01-07-2019 - Dit weekend is de IT Management Group live gegaan met een nieuwe website. De afgelopen maanden is er achter de schermen hard gewerkt om ITMG.nl in een moderner jasje te steken.

Ga naar bericht

ITIL 4 Foundation juli in Den Haag

28-06-2019 - Op 11, 12 en 19 juli organiseert de IT Management Group de training ITIL 4 Foundation in Den Haag met uitzicht op de Hofvijver. Deze wordt verzorgd door onze bevlogen en deskundige trainer Jan Heunks! Bent u al bekend met ITIL? Volg dan de ITIL 4 Bridge op 27 augustus in Utrecht.

Ga naar bericht

Make IT Work Match Event – 4 juli 2019 – Utrecht

09-05-2019 - Er is een groot tekort aan goed opgeleid ICT personeel. ITMG, CA-ICT en SZW bieden hiervoor een oplossing door via (om)scholing de sector van nieuwe en enthousiaste medewerkers te voorzien. Kom op 4 juli om 75 gemotiveerde kandidaten op zoek naar een baan in de IT te ontmoeten!

Ga naar bericht

FUBAR inside - About visualising and attacking Technical Debt

01-05-2019 - What is Technical Debt and why is it a problem? In the IT world, Technical Debt is the most important, financially most uncertain, yet hidden problem. Read this article and get tips & tricks on how to visualise and attack the issue.

Ga naar bericht

In gesprek met Arnold Eilering…deelnemer aan de 1e ITIL® 4 training!

05-04-2019 - Hoe heeft een van de eerste deelnemers de nieuwe ITIL® 4 training ervaren? “Het mooie van ITIL® 4 is dat het veel meer gericht is op waarde en veranderingen binnen een bedrijf. ITIL® 4 biedt een goede basis voor iedere organisatie.”

Ga naar bericht

SAFe Summit - Lightning Talk voting now live

25-03-2019 - Van 7 t/m 10 mei 2019 vindt in het World Forum in Den Haag de Europese SAFe Summit plaats. SAFe Program Consultant Jan de Vries heeft twee voorstellen ingediend voor zogenaamde lightning talks, dit zijn korte presentaties van 15 minuten. Stem hier op zijn talks!

Ga naar bericht

Eerste ITIL® 4 Foundation training – Iedereen Geslaagd!

22-03-2019 - Eerste interactieve #ITIL4 Foundation training bij IT Management Group met 12 deelnemers. Resultaat: IEDEREEN geslaagd voor het examen! Hier een impressie van de training. De volgende trainingen gaan van start op 20 juni en 11 juli.

Ga naar bericht

Sparx Enterprise Architect niet alleen voor UML modellen

12-03-2019 - Sparx Enterprise Architect is met name bekend als UML modelleertool voor software ontwikkelaars. Echter Sparx Enterprise Architect heeft zich verder ontwikkeld. In dit artikel kijken we naar de mogelijkheden die er zijn voor enterprise architecten en voor datamodelleurs.

Ga naar bericht

IT Management Group op de Europese SAFe Summit

11-02-2019 - Van 7 t/m 10 mei 2019 vindt in het World Forum in Den Haag de Europese SAFe Summit plaats, waar ongeveer 700 deelnemers worden verwacht. Scaled Agile partner IT Management Group zal daar worden vertegenwoordigd door SAFe Program Consultant Jan de Vries.

Ga naar bericht

Sfeer Impressie Make IT Work Match Event – Jaarbeurs Utrecht

16-01-2019 - Het eerste Make IT Work Match Event van de IT Management Group is een feit! Een groep van ruim 50 uiterst gemotiveerde kandidaten, klaar om de (IT)-arbeidsmarkt op te gaan, en een tiental inspirerende werkgevers kunnen samen terugkijken op een geslaagde netwerkmiddag!

Ga naar bericht

ITIL® 4 FAQ is beschikbaar!

03-01-2019 - In 2019 wordt ITIL 4 gelanceerd. Maar wat houdt het in? Wat gaat er veranderen? Wat is het verschil met ITIL 3 en wat zijn de mogelijkheden voor certificering? Hier presenteren we de frequently asked questions (FAQ) over ITIL 4.

Ga naar bericht

PRINCE2® 2017 – Wat is het? En wat is het verschil met PRINCE2® 2009?

20-11-2018 - PRINCE staat voor ‘PRojects IN Controlled Environments’. PRINCE2® 2017 vervangt de 2009 versie, en is dus de huidige versie van PRINCE2. Hier vindt u de belangrijkste verschillen op een rijtje.

Ga naar bericht

ITIL® 4 – Wat is het en wat is het verschil met ITIL® 3?

11-10-2018 - Digitale transformatie en technologie drijven organisaties naar een nieuwe manier van werken in een snel veranderende omgeving. Daarom is het tijd voor een nieuwe editie van het meest gehanteerde best practice framework voor IT-servicemanagement ter wereld.

Ga naar bericht

Promotie…? Volg de cursus: Van meewerken naar leiding geven

12-09-2018 - Je bent goed in je vak en leiding geven ging je vroeger misschien van nature goed af. Hoe pak je het aan nu de dynamiek veranderd is en je officieel leiding moet gaan geven? Na deze training zit je lekkerder en zelfverzekerder in je leiderschapsrol.

Ga naar bericht

Moeite met Concentreren…? Volg dan de training: Concentreren kun je leren!

03-09-2018 - Heb jij het gevoel dat je alle ballen hoog moet houden? Last van drukte in de kantoortuin of raak je afgeleid door die alsmaar binnenkomende e-mails? Ga om met stress in jouw werkomgeving en leer hoe je je hoofd inzetbaar kan houden.

Ga naar bericht

Tweede Diploma uitreiking Make IT Work

31-05-2019 - De tweede diploma-uitreiking van het Make IT Work traject van de IT Management Group is een feit! Na maanden van hard studeren is een nieuwe groep met gemotiveerde deelnemers klaar om de (IT)-arbeidsmarkt op te gaan.

Ga naar bericht