Continu in beweging


De IT Management Group is continu in beweging. Bekijk hier de laatste nieuwsberichten.

Klanten

Schiphol
NS
Fuji
Ikea
Gemeente Amsterdam
Thales
ING
Belastingdienst
SVB
Universiteit of Twente
TU Delft
Gemeente Nissewaard
Oxfam Novib
Ministerie van Defensie
Gemeente Leiden
Gemeente Utrecht
Rabobank
Provincie Zuid-Holland
AMC
Erasmus MC
ABN-AMRO
Rijkswaterstaat
Reclassering
DSV
Overzicht klanten

Keurmerken

nrto

Home » Nieuws » CTAP Webinar

CTAP Webinar

Gratis webinar Certified Test Automation Professional (CTAP)

Datum: 10 oktober 2023
Tijd: 15.00-16.30
Locatie: Online via zoom. Na inschrijving ontvangt u een uitnodiging.

“Dit webinar is een must voor elke testprofessional!”

Elke deelnemer ontvangt gratis het e-book: Testautomatisering wendbaar organiseren

Sprekers:
Marcel Mersie – Belastingdienst
Rob Flier – Trainer IT Management Group
Maurits van der Plas – Van Haren Group

Testautomatisering is met de komst van Agile, DevOps en scrum niet meer weg te denken als middel om sneller en beter testwerkzaamheden uit te voeren. De sprekers van het CTAP webinar geven u een doorkijkje naar testautomatisering in de praktijk van een grote overheidsorganisatie.

Tijdens dit webinar krijgt u een overzicht van de belangrijkste ontwikkelingen op het gebied van testautomatisering en krijgt u inzicht in de voor- en nadelen van testautomatisering. Tenslotte krijgt u informatie over hoe u met CTAP certificering testautomatisering kunt verbeteren.

Dit webinar is bedoeld voor iedereen werkzaam in de rol van ontwikkelaar, tester, testcoördinator, testmanager, scrummaster of projectleider. Maar uiteraard ook voor opleidingscoaches en andere mensen betrokken bij de (door)ontwikkeling van testprofessionals.

Programma

– Introductie in testautomatisering
– Voorbeeld uit de praktijk van een (grote) overheidsorganisatie
– Informatie over CTAP en de CTAP-certificering

Certified Test Automation Professional (CTAP) is onderdeel van het CTAP-consortium, een vereniging van verschillende organisaties, verenigingen, universiteiten en overheidsorganen. Waar software testing fundamentals vanuit het verleden de basis was voor iemand die actief is in het testlandschap, is dit aan het verschuiven. Automatisch testen is dermate belangrijk geworden, dat dit onderdeel geworden is van de fundamentele vaardigheden voor iedere professional die actief is in het vakgebied van testen en testmanagement.

Om organisaties te verzekeren dat professionals de juiste fundamentele testautomatiserings kennis hebben, is de CTAP-certificering in het leven geroepen. Deze certificering garandeert dat professionals die de training hebben gevolgd, na het succesvol afleggen van het examen, over de juiste vakkennis beschikken.

Meer weten? Neem dan vrijblijvend contact met ons op!

De IT Management Group is preferred supplier voor de rijksoverheid voor het verzorgen van trainingen op het gebied van Testen en Testmanagement.

Inschrijven