Continu in beweging


De IT Management Group is continu in beweging. Bekijk hier de laatste nieuwsberichten.

Klanten

Schiphol
NS
Fuji
Ikea
Gemeente Amsterdam
Thales
ING
Belastingdienst
SVB
Universiteit of Twente
TU Delft
Gemeente Nissewaard
Oxfam Novib
Ministerie van Defensie
Gemeente Leiden
Gemeente Utrecht
Rabobank
Provincie Zuid-Holland
AMC
Erasmus MC
ABN-AMRO
Rijkswaterstaat
Reclassering
DSV
Overzicht klanten

Keurmerken

nrto
VOI

Home » Nieuws » De meest gevraagde certificeringen in 2019/2020 deel 2

De meest gevraagde certificeringen in 2019/2020 deel 2

Bent u zich aan het oriënteren op een nieuwe functie of wilt u in zich in uw huidige functie verder professionaliseren? Dan kan opleiding of coaching daar goed bij helpen. Maar welke opleiding kunt u nu het beste volgen? De IT Management Group schetst voor u de komende weken in drie delen een overzicht van de meest gevraagde functies en competenties in 2019 en 2020.

Developers in Java en C#
De vraag naar developers is groot en zal, naar verwachting op basis van data van o.a. het CBS en UWV, de komende jaren nog verder toenemen. Hoewel er een voorzichtige opkomst is van nieuwe low code platformen zoals Outsystems en Mendix is de behoefte aan Java en .Net (C#) developers verreweg het grootst. Er worden gemiddeld ruim 40.000 developers gevraagd, terwijl het aanbod gemiddeld slechts 5.000 bedraagt. Heeft u interesse en aanleg, dan is een investering in een opleiding op het gebied van Java of C# een goede keuze.

Online Marketeers
Een tweede beroepsgroep waar veel vraag naar is, is die van Online Marketeers. De consument van tegenwoordig koopt en vergelijkt zijn of haar producten in toenemende mate online. Er is behoefte aan Online Marketeers die consumenten kunnen interesseren voor producten, en deze goed onder de aandacht kunnen brengen op het internet en sociale media. De functie vraagt vaak een combinatie van creativiteit, technisch inzicht en goede communicatievaardigheden.

Heeft u interesse in een training op het gebied van development of digitale marketing? Kijk dan eens bij onze development trainingen.

Bent u op dit moment werkzaam in de ICT en wilt u zich omscholen naar een functie als Java Developer, C# Developer of Digital Marketing Specialist? Kijk dan ook eens op de DIA-ESF pagina. Op dit moment is er een ESF subsidie beschikbaar voor enkele opleidingstrajecten die opleiden tot functies waarin grote schaarste heerst.

Ga naar nieuwsoverzicht