Continu in beweging


De IT Management Group is continu in beweging. Bekijk hier de laatste nieuwsberichten.

Klanten

Schiphol
NS
Fuji
Ikea
Gemeente Amsterdam
Thales
ING
Belastingdienst
SVB
Universiteit of Twente
TU Delft
Gemeente Nissewaard
Oxfam Novib
Ministerie van Defensie
Gemeente Leiden
Gemeente Utrecht
Rabobank
Provincie Zuid-Holland
AMC
Erasmus MC
ABN-AMRO
Rijkswaterstaat
Reclassering
DSV
Overzicht klanten

Keurmerken

nrto
VOI

Home » Nieuws » In gesprek met Robert Yntema… deelnemer aan het Make IT Work Match Event!

In gesprek met Robert Yntema… deelnemer aan het Make IT Work Match Event!

Robert Yntema
Richting: Informatiebeveiliging

“Ik ben inmiddels 12 jaar werkzaam in de informatiebeveiliging en hier ligt nog steeds mijn hart. In een toekomstige functie wil ik graag advies uitbrengen op het gebied van informatiebeveiliging en privacy.”

Doelgerichte IT Security Expert Robert heeft zijn carrière gemaakt in de IT. Al in het bezit van verschillende certificeringen kwam hij, vanuit de wens om zich te blijven ontwikkelen, in contact met de IT Management Group. Inmiddels heeft Robert zijn praktijkervaring verder verzilverd middels de studie Certified Security Manager.

Wat heb je tot nu toe zoal gedaan?
Na mijn universitaire studie Kunstmatige Intelligentie ben ik gedurende mijn hele carrière in diverse functies werkzaam geweest in de IT. De laatste 12 jaar in de informatiebeveiliging en hier ligt nog steeds mijn hart.
Ik heb ervaring opgedaan zowel op operationeel als op tactisch niveau in uiteenlopende sectoren: Zakelijke dienstverlening / ICT, zorg, finance, (semi-)overheid, onderwijs, legal, bouw.
Als autodidact heb ik veel kennis opgedaan door het vooral gewoon te doen. De afgelopen maanden heb ik mijn theoretische kennis opgewaardeerd middels de studie Certified Security Manager.

Waar ben je naar op zoek?
Ik wil graag advies uitbrengen op het gebied van Informatiebeveiliging en Privacy, dit in de rol van ISO of Functionaris Gegevensbescherming. Zowel een interne als een extern gerichte (consultancy) functie spreekt me aan. Voor mij is vooral belangrijk dat ik een functie met voldoende afwisseling kan uitoefenen in een organisatie die bij me past.

Wat kan je een werkgever bieden?
Ik ben een doelgerichte Informatiebeveiligingsexpert. Met mijn sterk analytische benadering weet ik technische vraagstukken snel te vertalen naar creatieve, klantgerichte oplossingen. In mijn communicatie staan openheid en zorgvuldigheid voorop. Ik heb een uitgebreide ervaring met het runnen van de business in diverse branches en de uiteenlopende security-vraagstukken die hierbij spelen. Met de hiermee verworven senioriteit kan ik waarde toevoegen door organisaties te helpen om van security een integraal onderdeel te maken van hun business-continuïteit.

Ga naar nieuwsoverzicht