Continu in beweging


De IT Management Group is continu in beweging. Bekijk hier de laatste nieuwsberichten.

Klanten

Schiphol
NS
Fuji
Ikea
Gemeente Amsterdam
Thales
ING
Belastingdienst
SVB
Universiteit of Twente
TU Delft
Gemeente Nissewaard
Oxfam Novib
Ministerie van Defensie
Gemeente Leiden
Gemeente Utrecht
Rabobank
Provincie Zuid-Holland
AMC
Erasmus MC
ABN-AMRO
Rijkswaterstaat
Reclassering
DSV
Overzicht klanten

Certificeringen


Home » Nieuws » Informatiesessie Vakopleiding Functioneel Beheer

Informatiesessie Vakopleiding Functioneel Beheer

Dé vakopleiding voor de Functioneel Beheerder van nu en van de toekomst!

Datum en locatie:


Op de hierboven aangegeven data organiseert de IT Management Group een informatiesessie over de Vakopleiding Functioneel Beheer. De informatiesessie start om 15:00 en duurt 1 uur. In verband met het coronavirus wordt de sessie online gehouden. Aan deelname zijn geen kosten verbonden!

Handboek Functioneel Beheer

Programma
15.00 – 16.00 Informatiesessie Vakopleiding Functioneel Beheer

Vakopleiding Functioneel Beheer Informatiesessie
De Functioneel Beheerder is binnen een organisatie verantwoordelijk voor het optimaal functioneren van één of meer applicaties of informatiesystemen. De Functioneel Beheerder draagt zorg voor de continuïteit van de applicaties en hij vervult een ondersteunende rol ten aanzien van de gebruikers. De FB-er heeft een verbindende rol tussen enerzijds gebruikers van de applicaties en anderzijds de applicatieontwikkelaars en technisch specialisten. Er is op dit moment veel vraag naar medewerkers Functioneel Beheer. De Functioneel Beheerder wordt dan ook wel gezien als één van de meest kansrijke functies in de ICT.

In deze sessie van één uur brengen we u op de hoogte van wat de Vakopleiding Functioneel Beheer inhoudt. Wilt u meer weten over de opleiding kijk dan op de trainingspagina: Vakopleiding Functioneel Beheer.

Tijdens deze informatiesessie besteden we ook aandacht aan Functioneel Beheer in de praktijk. U heeft de mogelijkheid om vragen te stellen over uw eigen praktijksituatie.

De informatiesessie wordt verzorgd door Daniël Brouwer.

Daniël Brouwer is Lean Six Sigma Master Black Belt en expert op het gebied van functioneel beheer. Hij is interimmanager, ondernemer en spreker en daarnaast auteur van ‘Hét handboek voor de functioneel beheerder’ en oprichter van de vakopleiding functioneel beheer.

De informatiesessie wordt online verzorgd. Na uw aanmelding ontvangt u uw persoonlijke link en wachtwoord voor deelname aan deze informatiesessie.

Wilt u zeker zijn van een plek? Schrijft u zich dan op tijd in!

inschrijven voor deze informatiesessie

Advies en detachering

Bent u op zoek naar een goed advies met betrekking tot het inrichten of optimaliseren van uw IT organisatie? Neem dan contact op met de IT Management Group of kijk op onze advies en detacheringspagina’s.

Meer aankomende gratis informatiesessies en demo’s

OmschrijvingStartdatumLocatie
21-01-2021(Online)
21-01-2021(Online)