Continu in beweging


De IT Management Group is continu in beweging. Bekijk hier de laatste nieuwsberichten.

Klanten

Schiphol
NS
Fuji
Ikea
Gemeente Amsterdam
Thales
ING
Belastingdienst
SVB
Universiteit of Twente
TU Delft
Gemeente Nissewaard
Oxfam Novib
Ministerie van Defensie
Gemeente Leiden
Gemeente Utrecht
Rabobank
Provincie Zuid-Holland
AMC
Erasmus MC
ABN-AMRO
Rijkswaterstaat
Reclassering
DSV
Overzicht klanten

Keurmerken

nrto
VOI

Home » Nieuws » IT Management Group op de Europese SAFe Summit

IT Management Group op de Europese SAFe Summit

Van 7 t/m 10 mei 2019 vindt in het World Forum in Den Haag de Europese SAFe Summit plaats waar ongeveer 700 deelnemers worden verwacht. Scaled Agile partner IT Management Group zal daar worden vertegenwoordigd door SAFe Program Consultant Jan de Vries. SAFe is het bekendste en meest gebruikte framework voor enterprise agility. SAFe is bedoeld om meerdere agile teams zo effectief mogelijk te laten samenwerken waarbij de strategische thema’s en teamactiviteiten nauwkeurig op elkaar worden afgestemd.

Zie ook deze site voor een overzicht van dit framework.

ITMG verzorgt de trainingen Leading SAFe en SAFe for Teams op haar locaties in Den Haag en Utrecht en voert daarnaast SAFe implementatie-trajecten uit. De trainingen zijn niet alleen geschikt voor direct betrokkenen zoals ontwikkelaars, beheerders, product owners, scrum masters, architecten en portfoliomanagers maar ook voor andere (management)rollen in organisaties die te maken krijgen met een steeds bredere invoering van de agile werkwijze.

De IT Management Group werkt alleen met de beste docenten. Onze Lead trainer voor SAFe is Jan de Vries:

Jan is sinds 1987 werkzaam in de ICT en heeft ruime ervaring als trainer ITIL, ASL en BiSL. Hij verzorgt interactieve trainingen, zodat de deelnemers aan het eind van de training beschikken over een lijst met verbeterpunten. Deze kunnen worden opgepakt op het moment dat men terugkeert naar de werkplek. Naast het verzorgen van ICT-trainingen houdt Jan zich bezig met verander- en verbetertrajecten binnen diverse bedrijven, met name op het snijvlak tussen business en ICT. Naast zijn werkzaamheden als trainer en consultant is Jan actief lid van de ASL BiSL Foundation.

Ga naar nieuwsoverzicht