Continu in beweging


De IT Management Group is continu in beweging. Bekijk hier de laatste nieuwsberichten.

Klanten

Schiphol
NS
Fuji
Ikea
Gemeente Amsterdam
Thales
ING
Belastingdienst
SVB
Universiteit of Twente
TU Delft
Gemeente Nissewaard
Oxfam Novib
Ministerie van Defensie
Gemeente Leiden
Gemeente Utrecht
Rabobank
Provincie Zuid-Holland
AMC
Erasmus MC
ABN-AMRO
Rijkswaterstaat
Reclassering
DSV
Overzicht klanten

Keurmerken

nrto
VOI

Home » Nieuws » ITIL 4 Managing Professional Transition beschikbaar!

ITIL 4 Managing Professional Transition beschikbaar!

25-07-2019 – Heeft u al geïnvesteerd in ITIL v3? Schakel in slechts één training over naar ITIL 4 en maak uw certificering weer helemaal up to date.

Het is vanaf dit moment mogelijk om u in te schrijven voor de training ITIL 4 Managing Professional Transition. De overgangsmodule ITIL 4 Managing Professional Transition is ontworpen om ITIL v3-kandidaten die al hebben geïnvesteerd in het ITIL gedachtengoed in staat te stellen gemakkelijk over te schakelen naar ITIL 4.

Certificering
Door het volgen van de training ITIL 4 Managing Professional Transition en het behalen van het examen ontvangt u de certificering ITIL 4 Managing Professional.

Uw profiel
Om in aanmerking te komen voor de overgangsmodule ITIL 4 Managing Professional Transition, moet u in het bezit zijn van de ITIL v3 Expert certificering of beschikken over een minimum van 17 v3 credits.

Meld u snel aan!
Met één training en één examen is uw ITIL 4 certificering weer helemaal up to date. We verwachten daarom veel interesse voor deze overgangsmodule. Wilt u zeker zijn van een plaats? Schrijf u dan snel in voor de training ITIL 4 Managing Professional Transition!

Ga naar nieuwsoverzicht