Continu in beweging


De IT Management Group is continu in beweging. Bekijk hier de laatste nieuwsberichten.

Overzicht klanten

Certificeringen


Home » Nieuws » ITIL 4 Managing Professional Transition beschikbaar!

ITIL 4 Managing Professional Transition beschikbaar!

25-07-2019 – Heeft u al geïnvesteerd in ITIL v3? Schakel in slechts één training over naar ITIL 4 en maak uw certificering weer helemaal up to date.

Het is vanaf dit moment mogelijk om u in te schrijven voor de training ITIL 4 Managing Professional Transition. De overgangsmodule ITIL 4 Managing Professional Transition is ontworpen om ITIL v3-kandidaten die al hebben geïnvesteerd in het ITIL gedachtengoed in staat te stellen gemakkelijk over te schakelen naar ITIL 4.

Certificering
Door het volgen van de training ITIL 4 Managing Professional Transition en het behalen van het examen ontvangt u de certificering ITIL 4 Managing Professional.

Uw profiel
Om in aanmerking te komen voor de overgangsmodule ITIL 4 Managing Professional Transition, moet u in het bezit zijn van de ITIL v3 Expert certificering of beschikken over een minimum van 17 v3 credits.

Meld u snel aan!
Met één training en één examen is uw ITIL 4 certificering weer helemaal up to date. We verwachten daarom veel interesse voor deze overgangsmodule. Wilt u zeker zijn van een plaats? Schrijf u dan snel in voor de training ITIL 4 Managing Professional Transition!

Ga naar nieuwsoverzicht