Continu in beweging


De IT Management Group is continu in beweging. Bekijk hier de laatste nieuwsberichten.

Klanten

Schiphol
NS
Fuji
Ikea
Gemeente Amsterdam
Thales
ING
Belastingdienst
SVB
Universiteit of Twente
TU Delft
Gemeente Nissewaard
Oxfam Novib
Ministerie van Defensie
Gemeente Leiden
Gemeente Utrecht
Rabobank
Provincie Zuid-Holland
AMC
Erasmus MC
ABN-AMRO
Rijkswaterstaat
Reclassering
DSV
Overzicht klanten

Keurmerken

nrto
VOI

Home » Nieuws » ITIL 4 – Managing Professional Informatiesessie

ITIL 4 – Managing Professional Informatiesessie

De ITIL 4 vervolgmodules nader belicht in relatie tot de digitale transformatie

Datum en locatie:

De IT Management Group organiseert een gratis ITIL 4 informatiesessie specifiek gericht op de ITIL Managing Professional modules. De ITIL 4 – Managing Professional Informatiesessie start om 13:00 en duurt anderhalf uur. In verband met het coronavirus wordt de sessie online gehouden. Aan deelname zijn geen kosten verbonden!

Programma ITIL 4 – Managing Professional Informatiesessie

– 10.00 – 11.00 ITIL 4 – Managing Professional modules
– 11.00 – 11.30 ITIL in de praktijk en de mogelijkheid tot het stellen van vragen

ITIL 4 – Managing Professional Informatiesessie 10:00 – 11:00

Sinds begin 2019 kent ITIL een vernieuwde certificeringsstructuur. De certificering biedt een modulaire benadering voor de (bij)scholing van IT-professionals en IT-leidinggevenden. Voor de moderne ITIL Managing Professional bestaat als vervolg op de ITIL Foundation training een praktisch trainingsprogramma dat bestaat uit vier modulen, die ook individueel van grote waarde zijn voor een IT-professional. Afhankelijk van het soort werkzaamheden dat wordt uitgevoerd in een organisatie, de gebruikte technologie en (digitale) teams over organisatie-eenheden heen zijn een of meerder modulen interessant. De vier modulen bieden de benodigde en praktische kennis waarmee hedendaagse succesvolle IT-gerichte services, teams en workflows worden gecreëerd en uitgevoerd.

ITIL 4 - Managing Professional Informatiesessie

In deze sessie van anderhalf uur brengen we u op de hoogte van de inhoud van de vier individuele modulen en de samenhang. We gaan in op de praktische toepasbaarheid in een moderne organisatie, ondersteunend aan de digitale transformatie. De aandacht is gericht op IT-professionals binnen hedendaagse technologische en digitale teams. De vier MP-modulen geven een schat aan waardevolle, praktische en technische kennis over het uitvoeren van succesvolle IT-projecten, teams en workflows. Kom tijdens deze sessie alles te weten wat helpt om morgen IT-servicemanagement op een flexibele, gecoördineerde en geïntegreerde wijze van nog meer waarde te laten zijn voor uw business. Bent u op zoek naar een ITIL 4 training? Kijk dan naar onze Best Practice IT Management trainingen.

ITIL in de praktijk 11:00 – 11:30

Het laatste half uur van deze informatiesessie besteden we aandacht aan ITIL in de praktijk. U heeft de mogelijkheid om vragen te stellen over uw eigen praktijksituatie. We staan onder andere stil bij:
– Wat is de toegevoegde waarde van ITIL 4 voor mijn business?
– Hoe vertaal ik Demand en Value naar de praktijk?
– Hoe kunnen we starten met het invoeren van de best practice ITIL 4?
– Hoe gaat dit samen met reeds bestaande werkwijzen binnen de organisatie?
– Hoe verhoudt het ITIL 4 raamwerk zich met practices als DevOps en Agile?

Deze ITIL 4 Informatiesessie wordt verzorgd door Jan Heunks en vindt online plaats. Na uw aanmelding ontvangt u uw persoonlijke link en wachtwoord voor deelname.

Wilt u zeker zijn van een plek? Schrijft u zich dan op tijd in!

inschrijven voor deze informatiesessie

Advies en detachering

Bent u op zoek naar een goed advies met betrekking tot het inrichten of optimaliseren van uw organisatie? Neem dan contact op met de IT Management Group of kijk op onze advies en detacheringspagina’s.

Meer aankomende gratis informatiesessies en demo’s

OmschrijvingStartdatumLocatie