Continu in beweging


De IT Management Group is continu in beweging. Bekijk hier de laatste nieuwsberichten.

Klanten van ITMG


Verder
Doxis
StarTel
Zorg en Zekerheid
HaagseHogeschool
Eandis
HLTsamen
GN
ITM
Overzicht klanten

Certificeringen


Home » Nieuws » ITIL4 Informatiesessie

ITIL® 4 Informatiesessie

Kom jij ook naar de ITIL® 4 informatiesessie?

Duur: 3 uur
Locatie: Amsterdam, Den Haag, Utrecht

Sinds de jaren tachtig biedt ITIL voor veel organisaties een houvast met een raamwerk van processen, rollen en verantwoordelijkheden. Door allerlei ‘nieuwe’ werkwijzen van de laatste jaren zoals Lean, Agile en DevOps, is IT-servicemanagement in een ander daglicht komen te staan. Een ITIL-verandering kon dan ook niet uitblijven. Maar wat is er dan veranderd?

In een sessie van een dagdeel brachten we je op de hoogte van het nieuwe ITIL® 4 en gingen we in op het ITIL service value system (SVS), het four dimensions model en de kerncomponenten van het SVS.                                                    Ondanks dat de kerngedachte van ITIL blijft bestaan en er overlap is met ITIL v3 zijn er ook aanzienlijke veranderingen. Eerder opgedane ITIL-kennis blijft ook zeker relevant. De verschillen, de overlap, de samenhang, de integratie, kortom…… kom vandaag alles te weten wat je morgen helpt om IT-servicemanagement op een flexibele, gecoördineerde en geïntegreerde wijze van nog meer waarde te laten zijn voor jouw business.

Uw profiel
Bent u werkzaam in de IT op het gebied van beheer of exploitatie? Of geeft u leiding binnen dit vakgebied? Of bent u als intermediair werkzaam tussen gebruikers- en IT-organisatie? Dan is kennis van de verandering in ITIL 4 voor u onmisbaar!

Trainingsduur en kosten
De informatiesessie ITIL 4 Foundation startte om 13:00 en was om 16:00 afgerond. Er waren geen kosten aan verbonden. Na afloop van de sessie kon u tijdens de borrel napraten met uw vakgenoten.

Docenten en locaties
De IT Management Group werkt alleen met de beste docenten. Onze Lead trainer voor ITIL is Jan Heunks. Jan is iemand die zijn vak verstaat en daar vol passie in op gaat. Hij is een harde werker met een praktische inslag, die oog heeft voor een optimaal resultaat.
Jan weet op uitstekende manier de essentie van ITIL over te brengen aan medewerkers op alle niveaus.

De informatiesessie werd gegeven in Amsterdam, Den Haag en Utrecht.

ITIL advies en detachering
Bent u op zoek naar een goed advies met betrekking tot het inrichten of optimaliseren van uw IT organisatie of op zoek naar een goede ITIL Specialist (Servicemanager, Changemanager, Incidentmanager) neem dan contact op met IT Management Group of kijk op onze advies en detacheringspagina’s.


Ga naar nieuwsoverzicht