Continu in beweging


De IT Management Group is continu in beweging. Bekijk hier de laatste nieuwsberichten.

Klanten

Schiphol
NS
Fuji
Ikea
Gemeente Amsterdam
Thales
ING
Belastingdienst
SVB
Universiteit of Twente
TU Delft
Gemeente Nissewaard
Oxfam Novib
Ministerie van Defensie
Gemeente Leiden
Gemeente Utrecht
Rabobank
Provincie Zuid-Holland
AMC
Erasmus MC
ABN-AMRO
Rijkswaterstaat
Reclassering
DSV
Overzicht klanten

Keurmerken

nrto
VOI

Home » Nieuws » Make IT Work Match Event – 4 juli 2019 – Utrecht

Make IT Work Match Event – 4 juli 2019 – Utrecht

 

Er is een groot tekort aan goed opgeleid ICT personeel. De IT Management Group biedt hiervoor een oplossing door via (om)scholing de sector van nieuwe en enthousiaste medewerkers te voorzien.

In samenwerking met het CA-ICT, het opleidingsfonds arbeidsmarkt voor de ICT, heeft de IT Management Group met succes een loopbaanoriëntatie- en scholingstraject opgezet voor kandidaten. Zij komen uit de regio’s Eindhoven, Food Valley, Groningen en Utrecht. Met het scholingstraject worden gemotiveerde kandidaten door onze ervaren docenten opgeleid en/of bijgeschoold met de nieuwste ICT kennis. Het scholingstraject leidt op tot de tien meest gevraagde profielen binnen de sector. Deze profielen worden continu aangescherpt op basis van de nieuwste inzichten in het betreffende vakgebied. Meer informatie over Make IT Work.

Match Event
Op donderdag 4 juli 2019 organiseert IT Management Group weer een Match Event voor (IT) Werkgevers en onze Make IT Work kandidaten. Rond de 75 fris opgeleide Make IT Work kandidaten staan klaar om aan de slag te gaan bij een nieuwe werkgever. Bent u geïnteresseerd om met uw organisatie deel te nemen? Schrijf u dan snel in, er is maar een beperkt aantal plekken beschikbaar! De volgende bedrijven hebben zich al ingeschreven:

Voorlopig Programma

12:30 – Inloop en kennismaking
13:00 – Plenaire toelichting programma, kandidaten en werkgevers
14:15 – Diverse parallelle netwerk- en matchingsmogelijkheden (speed dates, serious gaming, netwerkgesprekken)
16:30 – Borrel
17:30 – Einde

Kosten deelname Match Event
Deelname aan het Match Event is zonder kosten.

Kosten bij matching
Wij zijn graag transparant in de kosten bij het succesvol matchen van een kandidaat uit ons programma met u als werkgever. Wij vragen een bescheiden tegemoetkoming in de studiekosten van één brutomaandsalaris (excl. btw) als de kandidaat bij u dienst komt. IT Management Group stelt daarbij geen eisen aan het soort contract. Het contract en de voorwaarden kunt u als werkgever met de kandidaat bespreken. Wilt u nog meer flexibiliteit dan is het ook mogelijk om een kandidaat op basis van een detacheringsovereenkomst of een detavast overeenkomst te laten werken. De kandidaat komt dan voor u werken tegen een aantrekkelijk uurtarief. De hoogte van het uurtarief is afhankelijk van de functie en de ervaring van de kandidaat. Heeft u een goede klik met de kandidaat dan kunt u met de detavast constructie de kandidaat na een periode van detachering alsnog in dienst nemen. Na drie maanden is er geen overname fee meer van toepassing.                                                                                                                                                      

Meer informatie nodig?
Heeft u nog vragen over uw mogelijke deelname aan ons Match Event, neem dan contact op met Peter Aponno of Willemijn van de Riet via 070-7504127 of stuur een email aan matchevent@itmg.nl.

Maak kennis!
Ontmoet 75 gemotiveerde kandidaten met werkervaring vanuit verschillende sectoren en ga met ze in gesprek! Klikt het? Dan vindt u de lang gezochte nieuwe medewerker die uw organisatie verder kan helpen!

Datum: 4 juli 2019
Tijd: 12:30 – 17:30
Locatie: Jaarbeurs MeetUp, Beatrix gebouw naast Utrecht CS

Meld uw organisatie snel aan!

 

 

 

 

Bekijk hier een sfeerimpressie van het eerste Match Event op 24 januari van dit jaar:

Ga naar nieuwsoverzicht