Continu in beweging


De IT Management Group is continu in beweging. Bekijk hier de laatste nieuwsberichten.

Klanten

Schiphol
NS
Fuji
Ikea
Gemeente Amsterdam
Thales
ING
Belastingdienst
SVB
Universiteit of Twente
TU Delft
Gemeente Nissewaard
Oxfam Novib
Ministerie van Defensie
Gemeente Leiden
Gemeente Utrecht
Rabobank
Provincie Zuid-Holland
AMC
Erasmus MC
ABN-AMRO
Rijkswaterstaat
Reclassering
DSV
Overzicht klanten

Keurmerken

nrto
VOI

Home » Nieuws » Moeite met Concentreren…? Volg dan de training: Concentreren kun je leren!

Moeite met Concentreren…? Volg dan de training: Concentreren kun je leren!

Ga om met stress in jouw werkomgeving

Soms heb je het gevoel dat jij alle ballen hoog moet houden. Dat iedereen om je heen altijd op het hetzelfde moment iets van jou wil of nodig heeft. Als iedereen in een scrum sessie door elkaar heen zit te praten en je niet meer weet welk gesprek je wel of niet moet volgen. Of het druk en chaotisch is in de ‘kantoortuin’ en je maar niet aan het werk komt terwijl je wel een deadline hebt. Of dat je juist rustig en geconcentreerd in een stilte ruimte zit te werken en je in een hoekje van je beeldscherm steeds een nieuwe e-mail op ziet poppen. Of dat er steeds weer onduidelijke vragen van niet IT-ers over je heen worden gestort en dat jij dan maar weer structuur moet aanbrengen in de chaos van anderen.

En misschien heb jij de neiging om alles aan te pakken wat langs je bureau komt waaien en heb je aan het eind van de dag het idee hebt dat je niets hebt afgemaakt…. Of misschien niet gedaan hebt wat je die dag wilde doen en je met een dipje naar huis gaat en de volgende dag weer met een achterstand gaat beginnen …… Of jij bent juist zo iemand die graag alle scenario’s afweegt en goed nadenkt voor je begint. In de ogen van anderen is dat vaak te laat terwijl jij zo je best doet om zorgvuldig te zijn…..

Concentreren kun je leren
In de training Concentreren kun je leren leer je hoe je je hoofd inzetbaar kan houden. De training leert je omgaan met prikkels van buitenaf. Je leert je beter concentreren, afzonderen en beter afstemmen, aansluiten op wat er om je heen gebeurt.


De training Concentreren kun je leren wordt verzorgd door Arno Janssen.

Arno Janssen is als trainer en coach werkzaam in de dynamiek tussen individu en organisatie. Oorspronkelijk opgeleid als marketing communicatie adviseur en later gecertificeerd als internationaal trainer. Zijn passie is de manier waarop mensen hun boodschap overbrengen op anderen en boodschappen van anderen waarnemen of interpreteren. Arno heeft veel ervaring in het bedrijfsleven als communicatie-adviseur en projectleider en heeft vanuit zijn diverse rollen ruime ervaring opgedaan met de afstemming en communicatie tussen ICT-ers en projectleiders en projectmedewerkers binnen kleine en grote projecten. Arno werkt resultaatgericht, pragmatisch, soms confronterend, maar altijd met een gezonde dosis relativerende humor!

- informatie aanvragen -

Ga naar nieuwsoverzicht