Continu in beweging


De IT Management Group is continu in beweging. Bekijk hier de laatste nieuwsberichten.

Klanten

Schiphol
NS
Fuji
Ikea
Gemeente Amsterdam
Thales
ING
Belastingdienst
SVB
Universiteit of Twente
TU Delft
Gemeente Nissewaard
Oxfam Novib
Ministerie van Defensie
Gemeente Leiden
Gemeente Utrecht
Rabobank
Provincie Zuid-Holland
AMC
Erasmus MC
ABN-AMRO
Rijkswaterstaat
Reclassering
DSV
Overzicht klanten

Keurmerken

nrto
VOI

Home » Nieuws » Promotie…? Volg dan de training: Van meewerken naar leiding geven

Promotie…? Volg dan de training: Van meewerken naar leiding geven

Voor hen die nu officieel leiding moeten gaan geven.

Je bent eigenlijk gewoon best goed in je vak. En dat ben je al een tijdje en misschien ben je al informeel de senior vraagbaak op inhoud. Uiteindelijk ben jij gevraagd als teamleider of afdelingsmanager. En dat vind je best leuk. En het verdient nog iets beter ook….Maar hoe doe je dat eigenlijk. Mensen aansturen, motiveren. In beweging brengen. Vroeger ging je dat van nature goed af. Toen je nog one of the guys was. Maar het lijkt wel of er iets veranderd is…. of ze anders naar je kijken. Hoe ga je het nu doen.

En hoe ga je om met weerstand, onderlinge strubbelingen, irritaties, tegenslag, haantjes en hennetjes, cynisme, boosheid, (on)rechtvaardigheid, pesterijen, elkaar de hand boven het hoofd houden etc….

Na het volgen van de training herken je de situatie eerder, weet je wat je dan kan doen, zie je in wat voor jou het best werkt/past, kun je (durf je) actie ondernemen.

Concentreren kun je leren
In de training Van meewerken naar leiding geven leer je lekkerder, zelfverzekerder in je leiderschapsrol zitten, je leert beslissingen beter laten landen en mensen verbinden en meekrijgen, je leert ook duidelijkheid te geven aan medewerkers en aan leidinggevenden.

De training Van meewerken naar leiding geven wordt verzorgd door Arno Janssen.

Arno Janssen is als trainer en coach werkzaam in de dynamiek tussen individu en organisatie. Oorspronkelijk opgeleid als marketing communicatie adviseur en later gecertificeerd als internationaal trainer. Zijn passie is de manier waarop mensen hun boodschap overbrengen op anderen en boodschappen van anderen waarnemen of interpreteren. Arno heeft veel ervaring in het bedrijfsleven als communicatie-adviseur en projectleider en heeft vanuit zijn diverse rollen ruime ervaring opgedaan met de afstemming en communicatie tussen ICT-ers en projectleiders en projectmedewerkers binnen kleine en grote projecten. Arno werkt resultaatgericht, pragmatisch, soms confronterend, maar altijd met een gezonde dosis relativerende humor!

- informatie aanvragen -

Eerstvolgende startdata Van meewerken naar leiding geven

Ga naar nieuwsoverzicht