Continu in beweging


De IT Management Group is continu in beweging. Bekijk hier de laatste nieuwsberichten.

Klanten

Schiphol
NS
Fuji
Ikea
Gemeente Amsterdam
Thales
ING
Belastingdienst
SVB
Universiteit of Twente
TU Delft
Gemeente Nissewaard
Oxfam Novib
Ministerie van Defensie
Gemeente Leiden
Gemeente Utrecht
Rabobank
Provincie Zuid-Holland
AMC
Erasmus MC
ABN-AMRO
Rijkswaterstaat
Reclassering
DSV
Overzicht klanten

Keurmerken

nrto
VOI

Home » Nieuws » SAFe Summit – Lightning Talk voting now live

SAFe Summit – Lightning Talk voting now live

Van 7 t/m 10 mei 2019 vindt in het World Forum in Den Haag de Europese SAFe Summit plaats waar ongeveer 700 deelnemers worden verwacht. ScaledAgile partner IT Management Group zal daar worden vertegenwoordigd door SAFe Program Consultant Jan de Vries.
SAFe is het bekendste en meest gebruikte framework voor enterprise agility. SAFe is bedoeld om meerdere agile teams zo effectief mogelijk te laten samenwerken waarbij de strategische thema’s en teamactiviteiten nauwkeurig op elkaar worden afgestemd.

Jan de Vries heeft twee voorstellen ingediend voor zogenaamde lightning talks. Dit zijn presentaties van 15 minuten waarin specifieke kennis en ervaring wordt gedeeld met de andere deelnemers. De lightning talk stemming is inmiddels helaas gesloten.

The story about finding a very special kidney (de kidney is de SAFe metafoor voor een value stream)
In this talk the presenter describes the discovery of an end to end value stream that covers all steps from hard-core engineers to top-tier decision makers. He will also explain why he thinks that this kidney will become very common in the future.

About mapping and attacking Technical Debt
Guardrail 2 which is about Optimizing Value and Solution Integrity with Capacity Allocation provides the ideal opportunity to devote resources and hours to deal with Technical Debt.

Zie ook deze site voor een overzicht van dit framework.

ITMG verzorgt de trainingen Leading SAFe en SAFe for Teams op haar locaties in Den Haag en Utrecht en voert daarnaast SAFe implementatie-trajecten uit.
De trainingen zijn niet alleen geschikt voor direct betrokkenen zoals ontwikkelaars, beheerders, product owners, scrum masters, architecten en portfoliomanagers maar ook voor andere (management)rollen in organisaties die te maken krijgen met een steeds bredere invoering van de agile werkwijze.

De IT Management Group werkt alleen met de beste docenten. Onze Lead trainer voor SAFe is Jan de Vries:

Jan is sinds 1987 werkzaam in de ICT en heeft ruime ervaring als trainer. Naast het verzorgen van ICT-trainingen houdt Jan zich bezig met verander- en verbetertrajecten binnen diverse bedrijven, met name op het snijvlak tussen business en ICT. Naast zijn werkzaamheden als trainer en consultant is Jan actief lid van de ASL BiSL Foundation, de Enterprise DevOps groep en het Agile Consortium en is hij een veelgevraagd spreker in binnen- en buitenland.
 

Ga naar nieuwsoverzicht