Continu in beweging


De IT Management Group is continu in beweging. Bekijk hier de laatste nieuwsberichten.

Klanten

Schiphol
NS
Fuji
Ikea
Gemeente Amsterdam
Thales
ING
Belastingdienst
SVB
Universiteit of Twente
TU Delft
Gemeente Nissewaard
Oxfam Novib
Ministerie van Defensie
Gemeente Leiden
Gemeente Utrecht
Rabobank
Provincie Zuid-Holland
AMC
Erasmus MC
ABN-AMRO
Rijkswaterstaat
Reclassering
DSV
Overzicht klanten

Keurmerken

nrto
VOI

Home » Nieuws » Sfeerimpressie Make IT Work Match Event IT Management Group

Sfeerimpressie Make IT Work Match Event IT Management Group

Het eerste Make IT Work Match Event van de IT Management Group is een feit! Een groep van ruim 50 uiterst gemotiveerde kandidaten, klaar om de (IT)-arbeidsmarkt op te gaan, en een tiental inspirerende werkgevers kunnen samen terugkijken op een geslaagde netwerkmiddag!

 

Match Event
Op donderdag 24 januari 2019 organiseerde de IT Management Group het eerste Match Event voor (IT) Werkgevers en Make IT Work kandidaten.

Na de opening en het welkomstwoord van de IT Management Group gaf Louis Spaninks van het CA-ICT de aanwezigen een inkijkje in de IT arbeidsmarkt. De presentatie van Louis Spaninks werd gevolgd door de spreekbeurt van Peter Smeets, één van de Make IT Work-kandidaten die zijn persoonlijke ervaringen met het traject graag wilde delen. Daarna kreeg nog een aantal van de aanwezige werkgevers het woord. De presentaties werden afgesloten door ITMG trainer Arno Janssen met zijn inspirerende blik op netwerken. Na afsluiting van het plenaire deel van deze middag, ging een vijftigtal kersvers opgeleide Make IT Work kandidaten in gesprek met de aanwezige werkgevers. Ook werd door de aanwezigen ‘samenwerken in teams’ ervaren met het spelen van de Serious Game Team Up! De middag werd afgesloten met een gezellige borrel waarin de kandidaten en werkgevers hun ervaringen met elkaar konden uitwisselen.

 

Met dank aan:

Over Make IT Work
Er is nog steeds een groot tekort aan goed opgeleid ICT personeel. De IT Management Group biedt hiervoor een oplossing door via (om)scholing de sector van nieuwe en enthousiaste medewerkers te voorzien.

In samenwerking met het CA-ICT, het opleidingdfonds arbeidsmarkt voor de ICT, heeft de IT Management Group een loopbaanoriëntatie- en scholingstraject opgezet. Met het scholingstraject worden gemotiveerde kandidaten door onze ervaren docenten opgeleid en/of bijgeschoold met de nieuwste IT kennis. Het scholingstraject leidt op tot de tien meest gevraagde profielen binnen de sector. Deze profielen worden continu aangescherpt op basis van de nieuwste inzichten in het betreffende vakgebied. Het opleidingsprofiel sluit daarom goed aan op uw behoeften als werkgever. Meer informatie over Make IT Work.


 

Ga naar nieuwsoverzicht