Continu in beweging


De IT Management Group is continu in beweging. Bekijk hier de laatste nieuwsberichten.

Klanten

Schiphol
NS
Fuji
Ikea
Gemeente Amsterdam
Thales
ING
Belastingdienst
SVB
Universiteit of Twente
TU Delft
Gemeente Nissewaard
Oxfam Novib
Ministerie van Defensie
Gemeente Leiden
Gemeente Utrecht
Rabobank
Provincie Zuid-Holland
AMC
Erasmus MC
ABN-AMRO
Rijkswaterstaat
Reclassering
DSV
Overzicht klanten

Keurmerken

nrto
VOI

Home » Nieuws » Sogeti Academy en de IT Management Group starten samenwerking

Sogeti Academy en de IT Management Group starten samenwerking

Persbericht

Den Haag, – Sogeti Academy en de IT Management Group starten een samenwerking om klanten van test- en testmanagementtrainingen te voorzien.

De samenwerking betreft een partnerschap waarbij de IT Management Group (ITMG), met hoofdkantoor in Den Haag, in voorkomende gevallen een beroep kan doen op de ruime kennis en ervaring van Sogeti, met hoofdkantoor in Vianen. Indien nodig wordt de samenwerking gezocht om de meest optimale dienstverlening neer te zetten voor de klant. Daarnaast heeft ITMG binnen haar netwerk samenwerkingen met andere organisaties op het gebied van testmanagement, test engineering en test automatisering, zodat elke gewenste training op het gebied van testen en testmanagement wordt geleverd.

“Het goed kunnen testen van software, hardware en netwerkcomponenten is de basis voor een robuuste en voorspelbare IT dienstverlening.”

Samenwerking

“Wij geven al jaren training aan overheidsonderdelen en vele andere klanten maar nog niet eerder voor álle testtrainingen. Nu wel, aangezien we alle testtrainingen uit de recent door de rijksoverheid afgeronde aanbesteding gegund hebben gekregen. Mede door samenwerking met Sogeti kunnen we alle gewenste test- en testmanagementtrainingen op afroep verzorgen. Zelfs de minder vaak gevraagde testtrainingen met een specifiek toolingsaspect of een specifieke programmeertaal, ” aldus Peter de Jong, directeur ITMG: “We werken graag samen met andere professionele opleidings- en samenwerkingspartners, waarbij de toegevoegde waarde voor de klant centraal staat. Sogeti bewijst zich al jaren als een kwalitatief sterke partij waar we graag de samenwerking mee aan gaan.”

Rianne de Neef, manager Sogeti Academy: “Sogeti is expert op het gebied van testen, het gebruik van testmethodieken (o.a. TMAP) en het verzorgen van testtrainingen. Wij trekken graag samen met ITMG op om ervoor te zorgen dat de klant de best mogelijke opleiding krijgt voor testen. Snelheid en kwaliteit zijn belangrijker dan ooit in het realiseren voor oplossingen voor elke Nederlander. Daar dragen wij graag aan bij!”

Over de IT Management Group:

ITMG heeft sinds 2008 ruime ervaring met het inrichten en verbeteren van ICT binnen organisaties. Bijvoorbeeld op het gebied van functioneel beheer, IT beheer, informatiebeveiliging, testen, projectmanagement en architectuur met het doel de bedrijfsprocessen optimaal te ondersteunen. Kijk voor een overzicht van de dienstverlening op onze website: www.itmg.nl

Over Sogeti Academy:

Sogeti is een van de grootste IT-dienstverleners van Nederland. Ruim 2400 collega’s houden zich dagelijks bezig met technologie. Sogeti Academy brengt al sinds 2006 de technische kennis en kunde van Sogetisten over naar klanten en hun medewerkers. We hebben een uitgebreid portfolio aan IT trainingen, opgezet door specialisten uit de praktijk. Ga naar academy.sogeti.nl of sogeti.nl voor meer informatie.

Einde persbericht

Noot voor de reactie: Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Frank Dankaart, senior accountmanager IT Management Group, telefoonnummer: 06 23955277, email: fdankaart@itmg.nl.