Continu in beweging


De IT Management Group is continu in beweging. Bekijk hier de laatste nieuwsberichten.

Klanten

Schiphol
NS
Fuji
Ikea
Gemeente Amsterdam
Thales
ING
Belastingdienst
SVB
Universiteit of Twente
TU Delft
Gemeente Nissewaard
Oxfam Novib
Ministerie van Defensie
Gemeente Leiden
Gemeente Utrecht
Rabobank
Provincie Zuid-Holland
AMC
Erasmus MC
ABN-AMRO
Rijkswaterstaat
Reclassering
DSV
Overzicht klanten

Keurmerken

nrto
VOI

Home » Nieuws » Webinar USM in de praktijk

Webinar USM in de praktijk

Gratis online interactief webinar

Datum en locatie:

inschrijven voor dit gratis webinar

Op donderdag 15 december van 15:00-17:00 organiseert de IT Management Group samen met SURVUZ (de stichting die USM beheert) en 4me een online webinar over USM. Wat is USM, hoe wordt USM in een organisatie toegepast en wat zijn de ervaringen van organisaties die de USM-methode al succesvol toepassen?

USM webinar

USM: USM is een universele methodische werkwijze om dienstverlening te managen. De USM-methode voorziet in een gestandaardiseerd managementsysteem waarmee een serviceorganisatie haar mensen, middelen, werkwijzen en services managet. Dat doet USM door het expliciet specificeren van een servicemanagementarchitectuur.

Servicemanagementarchitectuur: Een set van regels en richtlijnen voor het organiseren en besturen van een serviceorganisatie, die ertoe leiden dat je in de toekomst consistente beslissingen kunt nemen.

Waarom u bij dit webinar aanwezig wilt zijn!
Wij organiseren dit webinar omdat de toegevoegde waarde van USM voor service-organisaties steeds duidelijker begint te worden. Dat heeft onder andere te maken met de verbluffende eenvoud van USM. Zie ook de eerder verschenen artikelen zoals: USM. Everything should be made as simple as possible, but not simpler.

Maandelijks zien we het aantal organisaties dat USM toepast, toenemen, en er is grote belangstelling voor onze USM-trainingen. Ook het feit dat de Nederlandse overheid de methode heeft geadopteerd door deze op te nemen in de NORA (Nederlandse Overheid Referentie Architectuur) heeft geholpen bij het vergoten van de naamsbekendheid. In het buitenland groeit ook de interesse voor USM. Bij de onlinebijeenkomsten in 2021 en 2022 waren in vrijwel alle gevallen deelnemers aanwezig van alle continenten. Per augustus 2022 is een derde tool officieel gecertificeerd voor gebruik met USM. Het gaat om de tool 4me die met succes is geaudit tegen de eisen van het standaard USM servicemanagementsysteem en die met vlag en wimpel is geslaagd.

Dit interactieve webinar start om 15:00 en duurt maximaal 2 uur. Aan deelname zijn geen kosten verbonden.

Programma Webinar USM

– Aftrap door Frank Dankaart
– Korte introductie in de USM methode door Jan van Bon
– Voorbeeld uit de praktijk van het gebruik van USM door Jeroen Bekaert
– Het gebruik van de tool 4me in combinatie met USM door Cor Winkler Prins
– Training en implementatie van USM door Jan de Vries
– Inzoomen op uw praktijk dmv break out sessies
– Evaluatie en afsluiting

Dit webinar wordt verzorgd door Jan de Vries, Jan van Bon, Cor Winkler Prins, Jeroen Bekaert en Frank Dankaart. Na uw aanmelding ontvangt u uw persoonlijke link en wachtwoord voor deelname.
Wilt u zeker zijn van een plek? Schrijft u zich dan op tijd in!

inschrijven voor deze gratis webinar