Kernwaarden


Betrouwbaar, Bekwaam, Daadkrachtig, Doelgericht, Flexibel en Ondernemend

Overzicht klanten

Certificeringen


OVER ITMG

Algemeen Klanten van ITMG Inschrijven nieuwsbrief Online betalen BTW vrijstelling Algemene voorwaarden Huisregels LV4-5 coronavirus Missie en visie Klachtenprocedure Privacyverklaring

De IT Management Group is specialist op het gebied van de inrichting en optimalisatie van uw IT- en projectorganisatie. Door middel van training, advies en tijdelijke detachering van onze deskundige IT consultants ondersteunt de IT Management Group uw organisatie van beleid tot uitvoering bij het inrichten van het beheer van uw informatiesystemen en bij het inrichten van uw projectorganisatie.

De IT Management Group levert diensten aan zowel profit als non-profit organisaties zoals gemeenten en overheid. Ook wordt de IT Management Group vaak gevraagd om collega IT service providers te ondersteunen. Kijk op onze klantenpagina om een indruk te krijgen van de klanten van de IT Management Group.

Bent u een ervaren zelfstandige IT specialist en wilt u zich aansluiten bij de IT Management Group, meldt u zich dan aan via het contactformulier. Als uw ervaring en motivatie aansluit bij de IT Management Group dan gaan we graag in gesprek.

Op zoek naar een leuke stageplek en een opleiding waarbij ICT of marketing een grote rol speelt? Wij hebben regelmatig leuke afstudeeropdrachten en we begeleiden mensen graag in de eerste stappen op de arbeidsmarkt. Neem contact op voor de mogelijkheden!