Kernwaarden


Betrouwbaar, Bekwaam, Daadkrachtig, Doelgericht, Flexibel en Ondernemend

Klanten

Schiphol
NS
Fuji
Ikea
Gemeente Amsterdam
Thales
ING
Belastingdienst
SVB
Universiteit of Twente
TU Delft
Gemeente Nissewaard
Oxfam Novib
Ministerie van Defensie
Gemeente Leiden
Gemeente Utrecht
Rabobank
Provincie Zuid-Holland
AMC
Erasmus MC
ABN-AMRO
Rijkswaterstaat
Reclassering
DSV
Overzicht klanten

Keurmerken en registraties

Op onze trainingen en cursussen is de CRKBO registratie en het NRTO keurmerk van toepassing.

OVER ITMG

Algemeen Klanten van ITMG Inschrijven nieuwsbrief Online betalen BTW vrijstelling Algemene voorwaarden Huisregels coronavirus Missie en visie Klachtenprocedure Privacyverklaring Inschrijven subsidie nieuwsbrief

De IT Management Group is specialist op het gebied van de inrichting en optimalisatie van uw IT-organisatie. Door middel van training, advies en tijdelijke detachering van onze deskundige IT consultants ondersteunt de ITMG uw organisatie van beleid tot uitvoering bij het inrichten en het beheer van uw informatiesystemen.

ITMG levert diensten aan zowel profit als non-profit organisaties zoals gemeenten en overheid. Ook wordt ITMG vaak gevraagd om collega IT service providers te ondersteunen. Kijk op onze klantenpagina om een indruk te krijgen van de klanten van de IT Management Group.

Bent u een ervaren zelfstandige IT specialist en wilt u zich aansluiten bij ITMG, meldt u zich dan aan via het contactformulier. Als uw ervaring en motivatie aansluit bij ITMG dan gaan we graag in gesprek.

Op zoek naar een leuke stageplek en een opleiding waarbij ICT of marketing een grote rol speelt? Wij hebben regelmatig leuke afstudeeropdrachten en we begeleiden mensen graag in de eerste stappen op de arbeidsmarkt. Neem contact op voor de mogelijkheden!