Onze trainingen zijn gecertificeerd en worden zeer goed gewaardeerd!

Trainingslocaties


Den Haag
Lange Vijverberg 4-5

ITMG Den Haag

Utrecht
St Jacobsstraat 123-135

ITMG Utrecht

Amsterdam
Kromwijkdreef 11

ITMG Amsterdam

Eindhoven
Kennedyplein 1

ITMG Eindhoven

Rotterdam
Beursplein 37

ITMG Rotterdam
Overzicht locaties

Referenties algemeen


Marcel van der Toorn Vestia
Ik waardeer de training ITIL OSA met een 8,5. De trainer geeft de training met veel passie, in een goed tempo.

Isabella Janssen ING Real Estate B.V.
Prince2 Practitioner is een goed verzorgde training. De inhoud is echter wel pittig. De locatie is zeer mooi, met prima faciliteiten en een heerlijke lunch.

Overzicht referenties

Klanten

Schiphol
NS
Fuji
Ikea
Gemeente Amsterdam
Thales
ING
Belastingdienst
SVB
Universiteit of Twente
TU Delft
Gemeente Nissewaard
Oxfam Novib
Ministerie van Defensie
Gemeente Leiden
Gemeente Utrecht
Rabobank
Provincie Zuid-Holland
AMC
Erasmus MC
ABN-AMRO
Rijkswaterstaat
Reclassering
DSV
Overzicht klanten

Visie op leren
 • Blended Learning
 • Praktijkgericht
 • Duurzaam
 • Social Return
 • Omscholen met DIA-ESF


  De duurzame inzetbaarheid van een groot aantal werknemers in de ICT staat onder druk, als gevolg van de veranderingen in de vaardigheden die van hen worden verwacht. Om voor langere tijd inzetbaar te zijn en blijven, is het voor hen belangrijk om d.m.v. omscholing kennis en vaardigheden op te doen die aansluiten bij de meest recente ontwikkelingen in de ICT.

  Het ITMG project Duurzame Inzetbaarheid van ICT Professionals op de Arbeidsmarkt (DIA-ESF) wordt gesubsidieerd door het Europees Sociaal Fonds (ESF).

  Door de steun van het ESF is het voor ITMG mogelijk om binnen het project DIA-ESF een aantal perspectiefrijke opleidingstrajecten aan te bieden voor een aantrekkelijk tarief.

  Organisaties, werknemers en zelfstandigen die in aanmerking komen voor deelname aan het DIA-ESF project, kunnen een functiegericht opleidingstraject bij ITMG (laten) volgen met 50% korting, omdat 50% van de opleidingskosten wordt bekostigd door het ESF.

  Voorwaarden voor deelname
  Om aan het traject te kunnen deelnemen, dient u of uw werknemer op het moment van inschrijving werkzaam te zijn in de ICT, in loondienst of op ZZP-basis. Daarnaast bent u of is uw werknemer werkzaam in een functie die op de lange termijn geen perspectief biedt, en wilt u zich of diegene door middel van het volgen van een loopbaanoriëntatie- en opleidingstraject omscholen naar een nieuwe functie in de ICT.

  Organisatie maatwerktrajecten
  Heeft u binnen uw organisatie meerdere mensen die voldoen aan de voorwaarden voor deelname en die u wilt omscholen? Neem dan contact op met IT Management Group. IT Management Group heeft afgelopen jaren diversen maatwerktrajecten uitgevoerd om werknemers om te scholen voor zowel overheid, gemeente als de private sector. We denken graag met u mee over de mogelijkheden om een opleidingstraject op maat te maken voor uw specifieke organisatie.

  Procedure
  Er zijn meerdere startmomenten. Het eerste opleidingstraject start in januari 2020. De doorlooptijd van het traject is 4 maanden. De 16 opleidingsdagen worden verspreid over deze 4 maanden. De exacte planning is afhankelijk van het opleidingstraject dat u kiest. Na de intake wordt een planning op maat gemaakt. Let op, meld u zich alstublieft aan via onderstaande button en niet op de pagina van het opleidingstraject zelf. Na ontvangst van uw inschrijving zullen we u uitnodigen voor een intake en loopbaanoriëntatie gesprek. In dit gesprek wordt gecontroleerd of u voldoet aan de eisen en nemen we de verschillende opleidingsmogelijkheden met u door.

  Opleidingstrajecten
  Op dit moment zijn de volgende opleidingstrajecten beschikbaar. Er is een beperkt aantal inschrijvingen met subsidie uit het ESF per opleidingstraject mogelijk. Voor meer informatie klikt u op het opleidingstraject of kunt u vrijblijvend contact opnemen met de IT Management Group.

  Certified IT Architect DIA-ESF
  Certified Security Manager DIA-ESF
  Certified Data & Informatie Specialist DIA-ESF
  Certified Agile, DevOps en SAFe Specialist
  Certified Agile Testmanager
  Certified Functioneel Applicatiebeheerder DIA-ESF
  Certified Technisch Applicatiebeheerder DIA-ESF
  Certified Informatiemanager DIA-ESF
  Certified Java Developer DIA-ESF
  Certified C# Developer DIA-ESF
  Certified Front-end Developer DIA-ESF
  Certified Online Marketeer DIA-ESF

  aanmelden voor project DIA