Rating9


Onze trainingen zijn gecertificeerd en worden zeer goed gewaardeerd!

Trainingsvorm

U volgt de training interactief samen met anderen fysiek op de aangegeven locatie.

U volgt de training interactief samen met anderen achter uw computer.


Docenten

De IT Management Group werkt alleen met de beste docenten. Onze trainers hebben ruime ervaring, zijn gecertificeerd en hebben kennis van de theorie en de praktijk.

Trainingslocaties


Den Haag
Lange Vijverberg 4-5

ITMG Den Haag

Utrecht
Arthur van Schendelstraat 650

HNK

Amsterdam
Kromwijkdreef 11

ITMG Amsterdam

Eindhoven
Kennedyplein 1

ITMG Eindhoven

Rotterdam

Beursplein 37

ITMG Rotterdam
Overzicht locaties

Referenties algemeen


J. Veldhuizen Rikas Consultancy
9/10 -Rating9
TMap Next Test Manager is een goede training. De trainers waren deskundig en enthousiast. De interactie tussen de deelnemers was heel interessant. Ik waardeer de training met een 9!

Cor Kroon The Demand Group
8/10 -Rating8
Trainer is zeer vaardig en geeft veel goede voorbeelden uit de praktijk.


Overzicht referenties

Klanten

Schiphol
NS
Fuji
Ikea
Gemeente Amsterdam
Thales
ING
Belastingdienst
SVB
Universiteit of Twente
TU Delft
Gemeente Nissewaard
Oxfam Novib
Ministerie van Defensie
Gemeente Leiden
Gemeente Utrecht
Rabobank
Provincie Zuid-Holland
AMC
Erasmus MC
ABN-AMRO
Rijkswaterstaat
Reclassering
DSV
Overzicht klanten

Keurmerken en registraties

Op onze trainingen en cursussen is de CRKBO registratie en het NRTO keurmerk van toepassing.


Advies en detachering

Bent u op zoek naar een goed advies met betrekking tot het inrichten of optimaliseren van uw IT organisatie? Neem dan contact op met de IT Management Group of kijk op onze advies en detacheringspagina's.

Opleidingsadvies

Omscholen met DIA-ESF (gesloten)

NOW 2.0 verplicht werkgevers om werknemers aan te moedigen tot bij- en omscholing.

Tip: maak gebruik van subsidie binnen het project DIA-ESF!

Het ITMG project Duurzame Inzetbaarheid van ICT Professionals op de Arbeidsmarkt (DIA-ESF) bestaat uit een aantal perspectiefrijke opleidingstrajecten voor een aantrekkelijk tarief dankzij de steun van het Europees Sociaal Fonds.

Per medewerker bespaart u € 3.000,- tot € 4.000,- op de opleidingskosten!

Organisaties, werknemers en zelfstandigen die in aanmerking komen voor deelname aan het DIA-ESF project, kunnen een functiegericht opleidingstraject bij de IT Management Group volgen met 50% korting. Er is een beperkt aantal gesubsidieerde plaatsen binnen het DIA-ESF project, dus meldt u direct aan!

Referenties

DIA-ESF omscholing Kandidaat 1
DIA-ESF Omscholing

Voorwaarden voor deelname
Om aan het traject te kunnen deelnemen, dient u of uw werknemer op het moment van inschrijving werkzaam te zijn in de ICT, in loondienst of op ZZP-basis. Daarnaast bent u of is uw werknemer werkzaam in een functie die op de lange termijn geen perspectief biedt, en wilt u zich of diegene door middel van het volgen van een loopbaanoriëntatie- en opleidingstraject omscholen naar een nieuwe functie in de ICT.

Organisatie maatwerktrajecten
Heeft u binnen uw organisatie meerdere mensen die voldoen aan de voorwaarden voor deelname en die u wilt omscholen? Neem dan contact op met IT Management Group. IT Management Group heeft afgelopen jaren diversen maatwerktrajecten uitgevoerd om werknemers om te scholen voor zowel overheid, gemeente als de private sector. We denken graag met u mee over de mogelijkheden om een opleidingstraject op maat te maken voor uw specifieke organisatie.

Procedure
Er zijn meerdere startmomenten. Iedere maand zijn er mogelijkheden om te starten. De doorlooptijd van het traject is 3-4 maanden. De 16 opleidingsdagen worden verspreid over deze maanden. De exacte planning is afhankelijk van het opleidingstraject dat u kiest. Na de intake wordt een planning op maat gemaakt. Let op, meld u zich alstublieft aan via onderstaande button en niet op de pagina van het opleidingstraject zelf. Na ontvangst van uw inschrijving zullen we u uitnodigen voor een intake en loopbaanoriëntatie gesprek. In dit gesprek wordt gecontroleerd of u voldoet aan de eisen en nemen we de verschillende opleidingsmogelijkheden met u door.

Opleidingstrajecten
Op dit moment zijn de volgende opleidingstrajecten beschikbaar. Er is een beperkt aantal inschrijvingen met subsidie uit het ESF per opleidingstraject mogelijk. Voor meer informatie klikt u op het opleidingstraject of kunt u vrijblijvend contact opnemen met de IT Management Group.