Onze trainingen zijn gecertificeerd en worden zeer goed gewaardeerd!

Trainingslocaties


Referenties algemeen


Hans den Otter Estrade Projecten
PRINCE2 Foundation is een goede en duidelijke training.

A. Fonville
COBIT 5.0 Foundation is een goede training, in een goed tempo. De trainer is erg enthousiast.

Overzicht referenties

Klanten van ITMG


ZonMW
Onderwijsinspectie
Universitair Medisch Centrum
NNInvestments
IKNL
Spaarne
Ikea
Citco
Wellant College
Overzicht klanten

Visie op leren


 • Blended Learning
 • Praktijkgericht
 • Duurzaam
 • Social Return
 • Omscholen met DIA-ESF


  De duurzame inzetbaarheid van een groot aantal werknemers in de ICT staat onder druk, als gevolg van de veranderingen in de vaardigheden die van hen worden verwacht. Om voor langere tijd inzetbaar te zijn en blijven, is het voor hen belangrijk om d.m.v. omscholing kennis en vaardigheden op te doen die aansluiten bij de meest recente ontwikkelingen in de ICT.

  Het ITMG project Duurzame Inzetbaarheid van ICT Professionals op de Arbeidsmarkt (DIA-ESF) wordt gesubsidieerd door het Europees Sociaal Fonds (ESF).

  Door de steun van het ESF is het voor ITMG mogelijk om binnen het project DIA-ESF een aantal perspectiefrijke opleidingstrajecten aan te bieden voor een aantrekkelijk tarief.

  Organisaties, werknemers en zelfstandigen die in aanmerking komen voor deelname aan het DIA-ESF project, kunnen een functiegericht opleidingstraject bij ITMG (laten) volgen met 50% korting, omdat 50% van de opleidingskosten wordt bekostigd door het ESF.

  Voorwaarden voor deelname
  Om aan het traject te kunnen deelnemen, dient u of uw werknemer op het moment van inschrijving werkzaam te zijn in de ICT, in loondienst of op ZZP-basis. Daarnaast bent u of is uw werknemer werkzaam in een functie die op de lange termijn geen perspectief biedt, en wilt u zich of diegene door middel van het volgen van een loopbaanoriëntatie- en opleidingstraject omscholen naar een nieuwe functie in de ICT.

  Organisatie maatwerktrajecten
  Heeft u binnen uw organisatie meerdere mensen die voldoen aan de voorwaarden voor deelname en die u wilt omscholen? Neem dan contact op met IT Management Group. IT Management Group heeft afgelopen jaren diversen maatwerktrajecten uitgevoerd om werknemers om te scholen voor zowel overheid, gemeente als de private sector. We denken graag met u mee over de mogelijkheden om een opleidingstraject op maat te maken voor uw specifieke organisatie.

  Procedure
  Er zijn meerdere startmomenten. Het eerste opleidingstraject start in januari 2020. De doorlooptijd van het traject is 4 maanden. De 16 opleidingsdagen worden verspreid over deze 4 maanden. De exacte planning is afhankelijk van het opleidingstraject dat u kiest. Na de intake wordt een planning op maat gemaakt. Let op, meld u zich alstublieft aan via onderstaande button en niet op de pagina van het opleidingstraject zelf. Na ontvangst van uw inschrijving zullen we u uitnodigen voor een intake en loopbaanoriëntatie gesprek. In dit gesprek wordt gecontroleerd of u voldoet aan de eisen en nemen we de verschillende opleidingsmogelijkheden met u door.

  Opleidingstrajecten
  Op dit moment zijn de volgende opleidingstrajecten beschikbaar. Er is een beperkt aantal inschrijvingen met subsidie uit het ESF per opleidingstraject mogelijk. Voor meer informatie klikt u op het opleidingstraject of kunt u vrijblijvend contact opnemen met de IT Management Group.

  - aanmelden voor project DIA -
  OPLEIDINGSTRAJECT
  Certified IT Architect DIA-ESF
  Bij de functiegerichte opleiding tot Gecertificeerd IT Architect ligt het accent op het inrichten en onderhouden van Enterprise, IT en projectarchitectuur. Dit opleidingsprofiel leidt op voor functies als: Enterprise Architect, IT Architect, Solution Architect, Project Architect.
  Certified Security Manager DIA-ESF
  Het accent ligt bij de functiegerichte opleiding Certified Security Manager op het inrichten en toetsen van informatiebeveiliging en data privacy maatregelen. Dit opleidingsprofiel leidt op voor functies als: Security Specialist, Security Manager, Data Privacy Specialist, Data Privacy Manager, Cyber Security Specialist.
  Certified Data & Informatie Specialist DIA-ESF
  Een data en informatiespecialist is verantwoordelijk is voor het vertalen van de informatiebehoeften, die vanuit verschillende werk- en bedrijfsprocessen van een organisatie ontstaan, naar informatievoorziening. Het opleidingstraject leidt op tot beroepen zoals informatiemanager, informatie analist, adviseur informatievoorziening, business analist.
  Certified Agile, DevOps en SAFe Specialist
  Een Agile, DevOps en SAFe specialist is iemand die betrokken is bij de gehele IT ontwikkelcyclus; van de ontwikkeling tot het laten draaien en testen en beheren van de geleverde dienst of product. Het opleidingstraject leidt op tot beroepen zoals DevOps specialist, Agile specialist. SAFe specialist, DevOps, Agile of SAFe Coach.
  Certified Agile Testmanager
  Een Agile Testmanager is iemand die applicatietesten ontwikkelt en uitvoert en bepaalt wat de beste testtechniek is in een bepaalde situatie. Het opleidingstraject leidt op tot beroepen zoals tester, testuitvoerder, testcoördinator, testadviseur, testanalist, testautomatiseerder, testmanager.
  Certified Functioneel Applicatiebeheerder DIA-ESF
  Een Functioneel Beheerder (Functioneel Applicatie Beheerder) is verantwoordelijk voor één of meerdere applicaties. Het accent ligt op de functioneel (inhoudelijke) werking van de applicatie. Het opleidingstraject leidt op tot beroepen zoals (functioneel) applicatiebeheerder, functioneel beheerder, functioneel specialist.
  Certified Technisch Applicatiebeheerder DIA-ESF
  Een technisch applicatiebeheerder is verantwoordelijk voor één of meerdere applicaties, met een accent op de technische werking van de applicatie. Het opleidingstraject leidt op tot beroepen zoals technisch applicatiebeheerder, IT specialist, technisch IT specialist.
  Certified Informatiemanager DIA-ESF
  Een informatiemanager is een functionaris die verantwoordelijk is voor het vertalen van de informatiebehoeften, die vanuit verschillende werk- en bedrijfsprocessen van een organisatie ontstaan, naar informatievoorziening. Het opleidingstraject leidt op tot beroepen zoals informatiemanager, informatie analist, adviseur informatievoorziening, business analist.
  Certified Java Developer DIA-ESF
  Als Java ontwikkelaar houdt u zich bezig met het ontwikkelen van softwareoplossingen in de programmeertaal Java. Je bouwt programma’s en applicaties of je bent verantwoordelijk voor het onderhoud en het testen van de programmatuur. JAVA en .Net zijn op dit moment de meest gebruikte ontwikkeltalen. Dit opleidingsprofiel leidt op tot beroepen zoals Java developer, Java programmeur, Java bouwer, Java ontwerper.
  Certified C# Developer DIA-ESF
  C# is een van de grootste talen binnen het .NET-framework (Microsoft) en kan onder andere gebruikt worden in Windows Applicaties. Als C# ontwikkelaar houdt u zich bezig met het ontwikkelen van software-oplossingen in C#. Het opleidingstraject leidt op tot beroepen zoals C# developer, C# consultant, C# specialist.
  Certified Front-end Developer DIA-ESF
  Als Front-end ontwikkelaar houdt u zich bezig met het ontwikkelen van de front-end van (web)applicaties U bouwt webpagina’s en applicaties en u houdt zich bezig met de grafische interface voor gebruikers. Het opleidingstraject leidt op tot beroepen zoals Front End developer, Front End programmeur, HTML developer, CSS en Javascript specialist.
  Certified Online Marketeer DIA-ESF
  Als Certified Online Marketeer ontwikkelt u succesvolle en toekomstgerichte online marketingstrategieën en bent u gespecialiseerd in online marketing. Het opleidingstraject leidt op tot beroepen zoals digital marketing and design specialist, social media expert, online marketeer.