Rating9

Onze trainingen zijn gecertificeerd en worden zeer goed gewaardeerd!

Trainingsvorm

Wat is klassikaal?

U volgt de training interactief samen met anderen fysiek op de aangegeven locatie.

Wat is online?

U volgt de training interactief samen met anderen achter uw computer.

Wat is e-learning?

U volgt de training individueel en in uw eigen tempo achter uw computer.

Trainingslocaties


Den Haag
Lange Vijverberg 4-5

ITMG Den Haag

Utrecht
St Jacobsstraat 123-135

ITMG Utrecht

Amsterdam
Kromwijkdreef 11

ITMG Amsterdam

Eindhoven
Kennedyplein 1

ITMG Eindhoven

Rotterdam
Beursplein 37

ITMG Rotterdam
Overzicht locaties

Referenties algemeen


C. Parisius Ministerie van Defensie
8/10 -Rating8
TOGAF Foundation is een goede training, prettige afwisseling tussen theorie en opdrachten.

M. de Vries
8/10 -Rating8
De Masterclass Service Level Agreements is een prima training. Het wordt praktisch gebracht, met veel tips en tricks.

Overzicht referenties

Klanten

Schiphol
NS
Fuji
Ikea
Gemeente Amsterdam
Thales
ING
Belastingdienst
SVB
Universiteit of Twente
TU Delft
Gemeente Nissewaard
Oxfam Novib
Ministerie van Defensie
Gemeente Leiden
Gemeente Utrecht
Rabobank
Provincie Zuid-Holland
AMC
Erasmus MC
ABN-AMRO
Rijkswaterstaat
Reclassering
DSV
Overzicht klanten

Visie op leren
 • Blended Learning
 • Praktijkgericht
 • Duurzaam
 • Social Return
 • Home » Projecten » DIA-ESF » Certified Online Marketeer DIA-ESF

  Certified Online Marketeer DIA-ESF

  De functiegerichte opleiding tot Certified Online Marketeer DIA-ESF leidt op tot één van de meest gevraagde functies in de ICT. Inclusief Programmeren in HTML5 met JavaScript en CSS3 certificering!

  Prijs: € 8280,-
  Duur: 16 dagen
  Locatie: Utrecht en Den Haag

  Prijs met ESF subsidiekorting: € 4140,-

  U kunt op meerdere momenten per maand starten met de opleiding. Vrijstelling voor onderdelen van de opleiding is mogelijk wanneer u al in het bezit bent van één of meer certificeringen die tijdens de opleiding aan bod komen. Op basis van uw beschikbaarheid wordt een planning op maat voor u samengesteld.

  inschrijven voor deze training

  Voorwaarden voor ESF-Subsidie
  De voorwaarden om deze functiegerichte opleiding te kunnen volgen met gebruikmaking van subsidie van het Europees Sociaal Fonds zijn:
  – U of uw werknemer dient op het moment van inschrijving werkzaam te zijn in de ICT, in loondienst of op ZZP-basis.
  – U of uw werknemer is werkzaam in een functie die op de lange termijn geen perspectief biedt, en u wilt zich of diegene door middel van het volgen van een loopbaanoriëntatie- en opleidingstraject omscholen naar een nieuwe functie in de ICT.
  Zie ook: Project DIA-ESF

  Al enige jaren is de krapte in de ICT sector op de arbeidsmarkt onderwerp van gesprek. De IT Management Group heeft onderzocht aan welke functies in de ICT de komende jaren naar verwachting het meest behoefte is. Op basis van dit onderzoek heeft de IT Management Group een serie met de meest gevraagde functiegerichte opleidingsprofielen opgesteld.

  De functiegerichte opleiding tot Certified Online Marketeer is één van de functiegerichte opleidingsprofielen waarmee u uw carrièrekansen binnen marketing en IT optimaliseert.

  De consument van nu vergelijkt en koopt meer en meer online. In deze veelzijdige opleiding leer je hoe je omgaat met online ontwikkelingen en uitdagingen omzet in kansen. Je ontwikkelt een succesvolle en toekomstgerichte marketingstrategie en specialiseert je in online marketing. Je ontdekt hoe je je concurrentiepositie behoudt en versterkt te midden van alle digitale ontwikkelingen, nu en in de toekomst. Na afloop weet je hoe je online marketingactiviteiten opzet, implementeert en evalueert.

  Tijdens de functiegerichte opleiding tot Online Marketeer wordt u in 16 dagen opgeleid tot Online Marketeer. Met dit opleidingsprofiel wordt u opgeleid volgens het principe van de T-Shaped professional. De kern van het traject bestaat uit het leren van hands-on digitale markteting en communicatietechnieken, maar u leert ook de belangrijkste zaken die betrekking hebben op het vakgebied van digitale marketing. Ook is er aandacht voor social skills. Tenslotte krijgt u met de module Trends in IT inzicht in de laatste ontwikkelingen op het gebied van IT. Het opleidingstraject leidt op tot beroepen zoals digital marketing and design specialist, social media expert, online marketeer etcetera.

  Praktijkgericht
  Tijdens deze opleiding tot Certified Online Marketeer krijgt u te maken met verschillende trainers. De trainers van de IT Management Group zijn niet alleen thuis in de theorie maar hebben ruime ervaring in de praktijk.

  Certificering
  Binnen de functiegerichte opleiding tot Certified Online Marketeer wordt de belangrijkste theorie op het gebied van webapplicatieontwikkeling en digitale markteting en communicatietechnieken behandeld. Na het doorlopen van de opleiding en het succesvol afsluiten van het examen Programming in HTML5 with JavaScript and CSS3 en DevOps Foundation ontvangt u de badge Certified Online Marketeer.

  De functiegerichte opleiding tot Certified Online Marketeer is inclusief het examen:
  – Programming in HTML5 with JavaScript and CSS3

  Programma
  De opleiding tot Certified Online Marketeer bestaat uit de volgende modules:

  Introductie en Netwerk- en Adviesvaardigheden deel 1 – 1 dag
  De opleiding tot Certified Online Marketeer start met een introductie van 1 dag gecombineerd met deel 1 van de module netwerk- en adviesvaardigheden. U maakt kennis met de groep en de trainer neemt met u uw leerdoelen door. U krijgt inzicht in waar u nu staat en het pad dat u gaat doorlopen om de nieuwe kennis en competenties te verkrijgen die horen bij de functie van Certified Online Marketeer

  Digital Marketing en Digital Design – 5 dagen
  Tijdens de training leert u de belangrijkste basis van Digital Marketing en Design. U krijgt in 5 dagen een duidelijk inzicht in de toepassing en werkwijze van Digital Marketing en Design. Tijdens de training wordt de theorie afgewisseld met oefeningen en opdrachten. Deze hands-on training behandelt de verschillende stappen van plan tot realisatie op weg naar een digitale marketing die u direct kunt toepassen in uw eigen praktijk. Onderwerpen die tijdens de training aan bod komen zijn:
  – Onlinemarketing strategie en marketingdoelstellingen
  – Onlinemarketing methoden zoals e-mailmarketing, mobiele marketing, online advertising, social media en zoekmachinemarketing (SEA en SEO)
  – Advertentieprogramma’s zoals Adwords, Linkedin, Facebook
  – Tools en instrumenten
  – Digital Design
  – De technische werking, van plan naar realisatie
  – Effectieve (digitale) communicatie
  – Resultaten van je activiteiten meten, monitoren en bijsturen

  Module Front-end Developer – 8 dagen
  Tijdens de training leert u de basis van de talen HTML5, JavaScript, en CSS3. U krijgt in 8 dagen een duidelijk inzicht in de werking en het gebruik van Front-end technologieën. Tijdens de training wordt de theorie afgewisseld met oefeningen en opdrachten. De training behandelt de verschillende toepassingen van HTML5, JavaScript, en CSS3 en het gebruik van o.a. packages, user interfaces, user input en collecties. De training is een combinatie van hands-on training, waarin u oefent met HTML5, JavaScript en CSS3, en examentraining. De examentraining vindt op de laatste dagen van de training plaats. Gedurende en na de training bereidt u zich voor op het examen. U dient daarbij ook rekening te houden met zelfstudie. Deze training leidt op tot het Programming in HTML5 with JavaScript and CSS3 examen (70-480).
  Zie ook: Training HTML5, JavaScript, en CSS3

  Trends in IT– 1 dag
  In deze module van 1 dag wordt u meegenomen in de toekomst van de IT. Wat zijn de ontwikkelingen van de toekomst, en waar moet u zich op voorbereiden of rekening mee houden? Onderwerpen in deze module zijn zeer actueel. Voorbeelden van onderwerpen die behandeld worden zijn automatisering van beheer, artificial intelligence, Internet of Things en robotisering.

  Afsluiting en en Netwerk- en Adviesvaardigheden deel 2 – 1 dag
  Het opleidingsleidingstraject sluit of met de 2e dag Netwerk- en Adviesvaardigheden. U evalueert samen met de groep het opleidingstraject. Daarnaast wordt op deze laatste dag actief aandacht besteed aan de stap naar de praktijk. Op basis van de opgedane kennis en stappen en activiteiten die u heeft ondernomen gedurende het opleidingstraject worden de concrete mogelijkheden verkend om over te stappen naar de functie van Certified Online Marketeer.

  Profiel
  De functiegerichte opleiding tot Certified Online Marketeer is geschikt voor (toekomstige) online marketeers en communicatiespecialisten die een solide praktijkgerichte opleiding willen volgen. Er is een groot tekort aan online marketeers en digitale communicatiespecialisten. Na deze opleiding beschikt u over de kennis en – bij het met goed gevolg afleggen van de examens – de certificeringen die op dit moment in de markt worden gevraagd.

  Trainingsduur en kosten
  De functiegerichte opleiding tot Certified Online Marketeer duurt 16 dagen. De kosten voor deze opleiding bedragen:

  Prijs: € 8280,-
  Prijs met ESF subsidie: € 4140,-

  Deze prijs is inclusief digitaal lesmateriaal, examens, koffie/thee en lunch en exclusief BTW.

  Planning

  U kunt op meerdere momenten per maand starten met de opleiding. Op basis van uw beschikbaarheid wordt een planning op maat voor u samengesteld. Neem hiervoor contact met ons op.

  Vrijstelling en maatwerk

  Vrijstelling voor onderdelen van de opleiding is mogelijk wanneer u al in het bezit bent van één of meer certificeringen die tijdens de opleiding aan bod komen. Ook is het mogelijk om op onderdelen maatwerk toe te passen. Bent u bijvoorbeeld nog niet in het bezit van een Agile Foundation certificering dan kunt u één van de trainingen omruilen voor een Agile Foundation training.

  Materiaal
  Het materiaal voor de trainingen wordt digitaal geleverd. Om te kunnen oefenen met de opgedane kennis dient u een eigen laptop mee te brengen.

  Docenten en locaties

  De IT Management Group werkt alleen met de beste docenten. Trainingen op basis van open inschrijving worden gegeven op centrale en kwalitatief hoogwaardige locaties.

  inschrijven voor deze training