Kernwaarden


Betrouwbaar, Bekwaam, Daadkrachtig, Doelgericht, Flexibel en Ondernemend

Klanten

Schiphol
NS
Fuji
Ikea
Gemeente Amsterdam
Thales
ING
Belastingdienst
SVB
Universiteit of Twente
TU Delft
Gemeente Nissewaard
Oxfam Novib
Ministerie van Defensie
Gemeente Leiden
Gemeente Utrecht
Rabobank
Provincie Zuid-Holland
AMC
Erasmus MC
ABN-AMRO
Rijkswaterstaat
Reclassering
DSV
Overzicht klanten

Keurmerken en registraties

Op onze trainingen en cursussen is de CRKBO registratie en het NRTO keurmerk van toepassing.

Informatie Digipower Vakgerichte scholing

Op deze pagina vind je alle informatie die je nodig hebt aangaande de Vakgerichte Scholing binnen het project Digipower.

Contact gedurende het traject

Je hebt voorafgaand aan deelname een contactpersoon toegewezen gekregen. Het is belangrijk om eventuele vragen (ook) te mailen naar ons algemene e-mailadres trainingen@itmg.nl of bij dringende zaken te bellen naar 070-7504127. Jouw vraag kan bij afwezigheid van jouw contactpersoon dan alsnog snel in behandeling worden genomen.

Uitnodiging training

Een week voorafgaand aan jouw training ontvang je van ons de uitnodiging per mail. In deze mail staat alle benodigde informatie voor het volgen van de training.

Voorbereiding training

Een goede voorbereiding is het halve werk! Bereid je goed voor alvorens je jouw training in gaat. Voor sommige trainingen geldt dat er voorbereiding wordt gevraagd, maar dat geldt niet voor alle trainingen. Hierbij een aantal tips voor voorbereidingen die je in ieder geval kunt treffen:
• Lees de uitnodiging en eventuele overige mails goed door zodat je geen informatie en/of opdrachten mist;
• Neem het materiaal in de online leeromgeving door en zoek begrippen op via Google en/of YouTube: zo weet je in ieder geval globaal waar de training over gaat;
• Zorg ervoor dat je tijd vrij maakt om eventuele thuisopdrachten te maken, zodat je gerichte vragen kunt stellen gedurende de training.

Online trainingen

Een online training volg je via een virtual classroom in een Zoom-omgeving. Om de training zo goed en prettig mogelijk te laten verlopen voor zowel de cursisten als de docenten is het belangrijk dat de volgende ‘spelregels’ worden gevolgd:
• Test vooraf jouw internetverbinding en eventuele accessoires (webcam, microfoon);
• Zorg ervoor dat je je in een rustige omgeving bevindt, waar je niet kan worden afgeleid gedurende de training;
• Graag uiterlijk 5 minuten voordat de training start aanmelden zodat de training op tijd kan beginnen;
• Praat niet door elkaar, wees geduldig en wacht op jouw beurt;
• Doe actief mee en zorg ervoor dat jouw camera aanstaat en jouw microfoon alleen aanstaat wanneer nodig;
• Als je onderin het beeld op ‘participants’ klikt, kun je ervoor kiezen ‘je hand op te steken’. Een handje verschijnt in jouw camerabeeld wat een docent ook kan zien. De docent zal jou het woord geven op het moment dat dat past.

Examens

Bij jouw scholingstraject is een eindtoets opgenomen van officiële instanties zoals EXIN, ISACA en PeopleCert. Het soort eindtoets is afhankelijk van de keuze van jouw scholingstraject.

Er is één examenkans inbegrepen bij jouw training. Een herkansing is eventueel mogelijk op eigen kosten. De kosten van herexamens kun je vindne op de website van ITMG. Er zijn twee manieren om een examen af te leggen, namelijk:

• Met een examenvoucher
Dit examen leg je af middels een voucher die je online verzilvert. Je kunt zelf het examen inplannen en in jouw eigen tijd en op een zelfgekozen locatie afleggen. De geldigheid van de voucher staat vermeld in de email die je ontvangt van de backoffice.

• In de online leeromgeving
Dit examen leg je af in jouw eigen online leeromgeving. Vanaf het moment dat je toegang krijgt tot het examen heb je 3 maanden de tijd om het examen af te leggen. Je legt het examen af in jouw eigen tijd en op een zelfgekozen locatie.

Digitale leeromgeving

Iedereen ontvangt een eigen account op onze online leeromgeving. In deze omgeving zul je toegang krijgen tot digitaal lesmateriaal. Dit materiaal gaat jou helpen bij het voorbereiden, het volgen en het succesvol afronden van de training.

Een week voordat de training van start gaat, ontvang je toegang tot het lesmateriaal in de online leeromgeving en vanaf dit moment blijft het lesmateriaal 9 maanden zichtbaar in de online leeromgeving. Het is mogelijk om bepaalde documenten te downloaden.

Lesboeken

We streven ernaar volledig digitaal lesmateriaal te leveren. Voor de meeste trainingen ontvang je dus digitaal lesmateriaal in jouw online leeromgeving of je ontvangt een e-book. Voor sommige trainingen geldt dat je toch (nog) een boek ontvangt. Indien dit het geval is, vragen wij twee weken voorafgaand aan de training per mail naar welk adres wij het boek kunnen toesturen.

Bewijs van deelname & certificaat

Na afloop van jouw training ontvang je jouw bewijs van deelname. Je ontvangt enkel een bewijs van deelname wanneer je aan de volledige training hebt deelgenomen of wanneer wij op de hoogte zijn van het missen van een dag(deel) van de training.

Kansen vergroten op de arbeidsmarkt + Cv optimaliseren

Bekijk het stappenplan om je kansen op de arbeidsmarkt te vergroten.

FAQ

Kan ik de data van mijn training nog wijzigen?
In principe staat de data van jouw training vast. Wanneer je trainingsdata wilt wijzigen, of als je je af wilt melden voor de training, stuur dan een mail naar jouw contactpersoon via trainingen@itmg.nl met jouw verzoek tot het wijzigen van trainingsdata of verzoek tot afmelding. Op basis daarvan nemen wij contact met jou op en wordt er samen gekeken naar een passende oplossing.

Let op: We kunnen geen zekerheid bieden op de mogelijkheid tot het wijzigen van de data van jouw trainingen.

Wat als ik een dag(deel) niet aanwezig kan zijn bij de training?
Wanneer je onverhoopt een dag(deel) niet aanwezig kunnen zijn bij de training, stuur dan een mail naar jouw contactpersoon zodat deze de docent op de hoogte kan stellen. Het is natuurlijk niet wenselijk om (delen van) een training te missen, maar er is altijd een mogelijkheid tot extra zelfstudie zodat je de gemiste onderdelen in jouw eigen tijd kunt inhalen.

Hoeveel uur aan zelfstudie kan ik verwachten bij het volgen van de training?
Je dient rekening te houden met zelfstudie en voorbereiding. Het aantal uren voorbereiding en zelfstudie hangt af van de gekozen training en is daarnaast voor elk individu verschillend. Je kunt uitgaan van een gemiddeld aantal uren zelfstudie van 2 tot 4 uur per lesdag of lesavond. Houd er rekening mee dat je bij het volgen van de avondtraining meer tijd zult moeten besteden aan zelfstudie dan bij het volgen van de dagopleiding.

Wat is het niveau van de trainingen?
De trainingen binnen het scholingstraject zijn gericht op mbo+ en hbo-niveau.

Worden trainingen opgenomen zodat ik deze op een later moment kan terugkijken?
Nee, de trainingen worden nooit opgenomen. Het is niet toegestaan om opnames te maken tijdens de training.