Rating9


Onze trainingen zijn gecertificeerd en worden zeer goed gewaardeerd!

Trainingsvorm

U volgt de training interactief samen met anderen fysiek op de aangegeven locatie.

U volgt de training interactief samen met anderen achter uw computer.


Docenten

De IT Management Group werkt alleen met de beste docenten. Onze trainers hebben ruime ervaring, zijn gecertificeerd en hebben kennis van de theorie en de praktijk.

Trainingslocaties


Den Haag
Lange Vijverberg 4-5

ITMG Den Haag

Utrecht
Arthur van Schendelstraat 650

HNK

Amsterdam
Kromwijkdreef 11

ITMG Amsterdam

Eindhoven
Kennedyplein 1

ITMG Eindhoven

Rotterdam

Beursplein 37

ITMG Rotterdam
Overzicht locaties

Referenties algemeen


J. Jansen Rabobank
8/10 -Rating8
TMap Next Test Manager is een prima training.

Sjaron Busscher
10/10 -Rating10
Prettige trainer met veel kennis, interessante informatie. Leuk opgezet met de kahoot vragen en interactie. Zeer aan te bevelen! De interactie is echt een pluspunt! Dank hiervoor!


Overzicht referenties

Klanten

Schiphol
NS
Fuji
Ikea
Gemeente Amsterdam
Thales
ING
Belastingdienst
SVB
Universiteit of Twente
TU Delft
Gemeente Nissewaard
Oxfam Novib
Ministerie van Defensie
Gemeente Leiden
Gemeente Utrecht
Rabobank
Provincie Zuid-Holland
AMC
Erasmus MC
ABN-AMRO
Rijkswaterstaat
Reclassering
DSV
Overzicht klanten

Keurmerken

nrto


Advies en detachering

Bent u op zoek naar een goed advies met betrekking tot het inrichten of optimaliseren van uw IT organisatie? Neem dan contact op met de IT Management Group of kijk op onze advies en detacheringspagina's.

Opleidingsadvies
Home » Projecten » Digipower – Westelijk Noord-Brabant » Scholingstraject Python Developer

Scholingstraject Python Developer

Omschrijving
De focus van dit opleidingstraject ligt op programmeren met een specialisatie in Python. Naast de specifieke kennis die een Python Developer moet opdoen van de programmeertaal en applicatieontwikkeltechnieken, moet de Python Developer kennis vergaren die relevant is binnen het vakgebied zoals algemene kennis van IT beheer, agile en DevOps en de ontwikkelingen op het gebied van Artificial Intelligence. Zo kan de Python Developer aansluiten bij bestaande werkwijzen en meedraaien in agile en DevOps teams.

Functies en beroepen
Een Python Developer is verantwoordelijk voor het ontwikkelen en onderhouden van Python applicaties of Python code. Het opleidingstraject leidt op tot beroepen zoals Python ontwikkelaar, Python programmeur en Python Developer

Trainingsmodules
Het beroepsgerichte (om)scholingstraject tot Python Developer bestaat uit de volgende trainingen en examens:

Generieke vakkennis
– Module Basiskennis IT (2 dagen) Afronding: Bewijs van deelname en eindtoets
– Module Introductie Artificial Intelligence (1 dag) Afronding: Bewijs van deelname
– Module Development Essentials (3 dagen) Afronding: Bewijs van deelname en eindtoets

Specifieke vakkennis
– Module Python Developer (8 dagen) Afronding: Bewijs van deelname en eindtoets

Inhoud scholingstraject

Het scholingstraject bestaat uit de volgende modules:

Intake opleiding
Het beroepsgerichte (om)scholingstraject tot Python Developer start met een intake. Tijdens deze intake worden de persoonlijke leerdoelen doorgenomen evenals de planning van de opleiding. Indien nodig worden aanpassingen op maat gemaakt.

Basiskennis IT - 2 dagen of 2 avonden
In de training Basiskennis IT neemt u op simpele en gestructureerde wijze kennis van de basistermen en concepten die veel gebruikt worden in de ICT. De doelgroep bestaat uit diegenen die geen of beperkte kennis van IT hebben en zich daarin (verder) willen bekwamen zoals bijvoorbeeld een servicedeskmedewerker die een ander soort ICT functie wil gaan bekleden, maar ook een niet-ICT-er die zich wil verdiepen in de gangbare ICT-terminologie alsook mensen die zich willen omscholen naar een (andere) ICT arbeidsplaats.

Introductie Artificial Intelligence – 1 dag of 1 avond
Artificial Intelligence en ChatGPT zijn sterk in opkomst. Tijdens deze training van drie dagen leert u de beginselen van Artificial Intelligence en ChatGPT. Onderwerpen die aan bod komen zijn: Machine Learning (ML), Neurale Netwerken, Deep Learning (DL), Natural Language Processing (NLP), Computer Vision en AI Ethiek.

Development Essentials - 3 dagen of 4 avonden
Tijdens de basistraining Development Essentials leert u de basis van de talen HTML5 en CSS3. U krijgt in 3 dagen een duidelijk inzicht in de werking en het gebruik van basis programmeertechnieken. Daarnaast krijgt u inzicht in en overzicht van de belangrijkste programmeertalen. Tijdens de training wordt de theorie afgewisseld met oefeningen en opdrachten.

Python Developer - 8 dagen
Tijdens deze training leert u de basis van de programmeertaal Python. U krijgt in 8 dagen een duidelijk inzicht in de werking en het gebruik van de Python technologie. Tijdens de training wordt de theorie afgewisseld met oefeningen en opdrachten. De training behandelt de verschillende toepassingen van Python en het gebruik van o.a. variabelen en datatypes, dictionaries, logica, methoden en functies. De training is een hands-on training, waarin u theorie afwisselt met programmeren in Python.

Onderwijsvorm, studiebelasting, doorlooptijd en opleidingsniveau

De opleidingsdagen worden gegeven in de vorm van klassikaal onderwijs. De voorkeursvorm is online klassikaal onderwijs overdag. Omdat is gebleken dat niet iedereen vrij kan krijgen voor het volgen van opleidingen overdag, bestaat ook de mogelijkheid om de opleidingen te volgen in de avonduren. Zowel bij de dagopleidingen als avondopleidingen is er altijd direct persoonlijk contact met en begeleiding door de docent.

Het totale traject bestaat uit 14 klassikale opleidingsdagen (overdag) of 21 opleidingsavonden (avond).

Gemiddeld worden per week 2 dagen of 2 avonden klassikale training gepland, daarnaast wordt zelfstudie van de deelnemer verwacht. Na de opleiding kan de deelnemer de afrondende eindtoetsen afleggen.

De totale doorlooptijd van het traject van intake tot afsluitend examen is circa 10 tot 12 weken.

De opleidingen zijn geschikt voor deelnemers met MBO+ werk- en denkniveau.

Aanmelden Digipower