Rating9


Onze trainingen zijn gecertificeerd en worden zeer goed gewaardeerd!

Trainingsvorm

U volgt de training interactief samen met anderen fysiek op de aangegeven locatie.

U volgt de training interactief samen met anderen achter uw computer.


Docenten

De IT Management Group werkt alleen met de beste docenten. Onze trainers hebben ruime ervaring, zijn gecertificeerd en hebben kennis van de theorie en de praktijk.

Trainingslocaties


Den Haag
Lange Vijverberg 4-5

ITMG Den Haag

Utrecht
Arthur van Schendelstraat 650

HNK

Amsterdam
Kromwijkdreef 11

ITMG Amsterdam

Eindhoven
Kennedyplein 1

ITMG Eindhoven

Rotterdam

Beursplein 37

ITMG Rotterdam
Overzicht locaties

Referenties algemeen


Therese Waas
9/10 -Rating9
Fijne trainer, goede uitleg, top training!

Maura Arendsen M.A.U.R.A. | ParamariGooi
10/10 -Rating10
Er is gewoon geen reden of ruimte voor kritiek, alle lessen, echt allemaal worden zo goed gegeven! Duidelijke uitleg, ruimte voor persoonlijke aandacht, zeer vriendelijke en goede trainers, top dynamiek in de groep. Leuke opdrachten, leuk huiswerk. gewoon echt alles top! Ben ontzettend blij dat ik mee mocht doen met deze cursus en heb er heel veel aan gehad! Nogmaals bedankt!!!


Overzicht referenties

Klanten

Schiphol
NS
Fuji
Ikea
Gemeente Amsterdam
Thales
ING
Belastingdienst
SVB
Universiteit of Twente
TU Delft
Gemeente Nissewaard
Oxfam Novib
Ministerie van Defensie
Gemeente Leiden
Gemeente Utrecht
Rabobank
Provincie Zuid-Holland
AMC
Erasmus MC
ABN-AMRO
Rijkswaterstaat
Reclassering
DSV
Overzicht klanten

Keurmerken

nrto


Advies en detachering

Bent u op zoek naar een goed advies met betrekking tot het inrichten of optimaliseren van uw IT organisatie? Neem dan contact op met de IT Management Group of kijk op onze advies en detacheringspagina's.

Opleidingsadvies

Gratis en vrijblijvend loopbaan ontwikkeladvies

‘Nederland Leert Door’

Dankzij de subsidieregeling van de overheid Nederland Leert Door met inzet van sectoraal maatwerk van de rijksoverheid krijgt iedereen die ouder is dan 18 jaar en jonger dan 67 jaar en interesse heeft in de ICT de mogelijkheid tot het volgen van een gratis loopbaan ontwikkeladvies. Deze mogelijkheid wordt geboden, zolang er plaats is. Er is een beperkt aantal plekken, dus wees op tijd met uw aanvraag! Wilt u zeker zijn van een plek maak dan nu een reservering onderaan deze pagina.

Wie is de loopbaan adviseur?
Loopbaan adviseur Nicole van den HoutHet loopbaan- en ontwikkeladvies wordt uitgevoerd door Nicole van den Hout. Nicole is gecertificeerd trainer en consultant. Haar belangrijkste kwaliteit is doortastendheid op inhoud en gedrag. Dit kenmerkt zich doordat ze snel de vinger op de zere plek weet te leggen, prikkelende vragen stelt om tot nieuwe inzichten te komen en situaties vanuit nog onbesproken invalshoeken weet te belichten en gedragspatronen signaleert en zichtbaar maakt.

Wat houdt een gratis loopbaan ontwikkeladvies in?

Een loopbaan ontwikkeladvies is bedoeld om te kijken naar uw huidige positie en kansen op de arbeidsmarkt. Ook wordt gekeken naar uw wensen en brengen we uw kwaliteiten en competenties in kaart. Tenslotte maken we een plan van aanpak om u voor te bereiden op een eventuele loopbaanswitch als dat nodig is. Een unieke kans om inzicht te krijgen in uw huidige positie op de arbeidsmarkt en mogelijkheden voor de toekomst!

Wat is het verloop van het traject?

Het traject bestaat uit een een arbeidsmarktscan, inzicht in je huidige en toekomstige kansen op de arbeidsmarkt en een ontwikkelplan om deze kansen te verwezenlijken. Het verloop van het traject wordt hieronder stap voor stap toegelicht.

Registratie
Als u in aanmerking wilt komen voor een gratis loopbaan ontwikkeladvies dan schrijft u zich in via onderstaand inschrijfformulier. U krijgt een bevestiging van uw aanmelding per mail vervolgens wordt u gebeld door onze backoffice die met u de procedure doorneemt en met u de gesprekken inplant. De gesprekken worden online of op locatie gevoerd afhankelijk van uw voorkeur (en corona situatie).

Eerste gesprek – huidige situatie op de arbeidsmarkt
Tijdens het eerste gesprek maken we online kennis met elkaar en bespreken we uw huidige situatie en uw wensen voor de toekomst. Het verloop van het ontwikkeladvies wordt met u doorgenomen. Ten slotte wordt u geïnformeerd over de arbeidsmarktscan. Na het eerste gesprek krijgt u de inloggegevens voor de Arbeidsmarktscan toegestuurd met het verzoek uw gegevens in te vullen.

Arbeidsmarktscan
De Arbeidsmarktscan berekent uw huidige en toekomstige kansen op de arbeidsmarkt met daarbij de mogelijkheid om uw huidige functie te vergelijken met andere beroepen. Ook komen de belangrijkste mogelijkheden naar voren om uw kansen te vergroten en krijgt u een overzicht van vacatures die aansluiten bij uw huidige kennis en ervaring.

Tweede gesprek – nieuwe mogelijkheden op de arbeidsmarkt
Het tweede gesprek nemen we de resultaten van de arbeidsmarktscan met u door. We verkennen uw kansen in uw huidige situatie en u mogelijke nieuwe kansen op de arbeidsmarkt. Mede aan de hand van de resultaten van de Arbeidsmarktscan en uw wensen verkennen we hoe u uw positie op de arbeidsmarkt zou kunnen verbeteren. Na het tweede gesprek legt uw loopbaanadviseur uw situatie en mogelijkheden vast in een gespreksverslag en een ontwikkelplan.

Derde gesprek – gespreksverslag en ontwikkelplan
In het derde gesprek wordt het gespreksverslag en ontwikkelplan besproken. Voorafgaand aan het gesprek wordt het gespreksverslag en ontwikkelplan aan u toegestuurd. Op basis van het gesprek en naar aanleiding van uw opmerkingen kan het ontwikkelplan worden aangepast. We vragen u vervolgens het ontwikkelplan te tekenen.

Wat gebeurt er na het loopbaan ontwikkeladvies?
Na afloop van het loopbaan ontwikkeladvies scheiden onze wegen. U gaat zelf aan de slag met uw persoonlijk ontwikkelplan. Wellicht komt u later terug bij de IT Management Group om in het kader van uw ontwikkeling een specifieke training of omscholingstraject te volgen.

Voorwaarden voor deelname
De enige voorwaarde voor deelname is dat u ouder bent dan 18 en jonger dan 67 jaar en geïnteresseerd bent in een functie in de ICT. Er is een beperkt aantal plaatsen beschikbaar.

Organisatie maatwerktrajecten
Heeft u binnen uw organisatie meerdere mensen die gebruik willen maken van een loopbaan ontwikkeladvies? Neem dan ook contact op met de IT Management Group. We kunnen een maatwerktraject uitvoeren voor uw organisatie waarbij we gebruik maken van de subsidiemogelijkheden vanuit de Rijksoverheid.