Rating9

Onze trainingen zijn gecertificeerd en worden zeer goed gewaardeerd!

Trainingsvorm

Wat is klassikaal?

U volgt de training interactief samen met anderen fysiek op de aangegeven locatie.

Wat is online?

U volgt de training interactief samen met anderen achter uw computer.

Wat is e-learning?

U volgt de training individueel en in uw eigen tempo achter uw computer.

Trainingslocaties


Den Haag
Lange Vijverberg 4-5

ITMG Den Haag

Utrecht
St Jacobsstraat 123-135

ITMG Utrecht

Amsterdam
Kromwijkdreef 11

ITMG Amsterdam

Eindhoven
Kennedyplein 1

ITMG Eindhoven

Rotterdam
Beursplein 37

ITMG Rotterdam
Overzicht locaties

Referenties algemeen


Isabel Pollentier Shell
9/10 -Rating9
Training ITIL Foundation is een heel goede training. De trainer is erg goed, met veel geduld.

G. Pawiroredjo De Surinaamsche Bank
8/10 -Rating8
BiSL is een goede training!

Overzicht referenties

Klanten

Schiphol
NS
Fuji
Ikea
Gemeente Amsterdam
Thales
ING
Belastingdienst
SVB
Universiteit of Twente
TU Delft
Gemeente Nissewaard
Oxfam Novib
Ministerie van Defensie
Gemeente Leiden
Gemeente Utrecht
Rabobank
Provincie Zuid-Holland
AMC
Erasmus MC
ABN-AMRO
Rijkswaterstaat
Reclassering
DSV
Overzicht klanten

Visie op leren
 • Blended Learning
 • Praktijkgericht
 • Duurzaam
 • Social Return
 • Gratis vrijblijvend loopbaan ontwikkeladvies

  ‘Nederland Leert Door’

  Dankzij de subsidieregeling van de overheid Nederland Leert Door krijgt iedereen die ouder is dan 18 jaar en jonger dan 67 jaar de mogelijkheid tot het volgen van een gratis loopbaan ontwikkeladvies. Deze mogelijkheid zal in principe tot 1 maart 2021 worden geboden, zolang er plaats is. Er is een beperkt aantal plekken, dus wees op tijd met uw aanvraag!

  Wat houdt een gratis loopbaan ontwikkeladvies in?

  Een loopbaan ontwikkeladvies is bedoeld om te kijken naar uw huidige positie en kansen op de arbeidsmarkt. Ook wordt gekeken naar uw wensen en brengen we uw kwaliteiten en competenties in kaart. Tenslotte maken we een plan van aanpak om u voor te bereiden op een eventuele loopbaanswitch als dat nodig is. Een unieke kans om inzicht te krijgen in uw huidige positie op de arbeidsmarkt en mogelijkheden voor de toekomst!

  Wat is het verloop van het traject?

  Het traject bestaat uit een een arbeidsmarktscan, inzicht in je huidige en toekomstige kansen op de arbeidsmarkt en een ontwikkelplan om deze kansen te verwezenlijken. Het verloop van het traject wordt hieronder stap voor stap toegelicht.

  Registratie
  Als u in aanmerking wilt komen voor een gratis loopbaan ontwikkeladvies dan schrijft u zich in via onderstaand inschrijfformulier. Na uw inschrijving registreren wij uw aanvraag bij de overheid. Na deze registratie ontvangt u een mail. Wanneer u de ontvangst van deze mail bevestigt, is uw inschrijving definitief. U wordt vervolgens gebeld door onze backoffice die met u de procedure doorneemt en met u de gesprekken inplant. In verband met de coronarichtlijnen worden de gesprekken online gevoerd.

  Eerste gesprek – huidige situatie op de arbeidsmarkt
  Tijdens het eerste gesprek maken we online kennis met elkaar en bespreken we uw huidige situatie en uw wensen voor de toekomst. Het verloop van het ontwikkeladvies wordt met u doorgenomen. Ten slotte wordt u geïnformeerd over de arbeidsmarktscan. Na het eerste gesprek krijgt u de inloggegevens voor de Arbeidsmarktscan toegestuurd met het verzoek uw gegevens in te vullen.

  Arbeidsmarktscan
  De Arbeidsmarktscan berekent uw huidige en toekomstige kansen op de arbeidsmarkt met daarbij de mogelijkheid om uw huidige functie te vergelijken met andere beroepen. Ook komen de belangrijkste mogelijkheden naar voren om uw kansen te vergroten en krijgt u een overzicht van vacatures die aansluiten bij uw huidige kennis en ervaring.

  Tweede gesprek – nieuwe mogelijkheden op de arbeidsmarkt
  Het tweede gesprek nemen we de resultaten van de arbeidsmarktscan met u door. We verkennen uw kansen in uw huidige situatie en u mogelijke nieuwe kansen op de arbeidsmarkt. Mede aan de hand van de resultaten van de Arbeidsmarktscan en uw wensen verkennen we hoe u uw positie op de arbeidsmarkt zou kunnen verbeteren. Na het tweede gesprek legt uw loopbaanadviseur uw situatie en mogelijkheden vast in een gespreksverslag en een ontwikkelplan.

  Derde gesprek – gespreksverslag en ontwikkelplan
  In het derde gesprek wordt het gespreksverslag en ontwikkelplan besproken. Voorafgaand aan het gesprek wordt het gespreksverslag en ontwikkelplan aan u toegestuurd. Op basis van het gesprek en naar aanleiding van uw opmerkingen kan het ontwikkelplan worden aangepast. We vragen u vervolgens het ontwikkelplan te tekenen.

  Wat gebeurt er na het loopbaan ontwikkeladvies?
  Na afloop van het loopbaan ontwikkeladvies scheiden onze wegen. U gaat zelf aan de slag met uw persoonlijk ontwikkelplan. Wellicht komt u later terug bij de IT Management Group om in het kader van uw ontwikkeling een specifieke training of omscholingstraject te volgen.

  Voorwaarden voor deelname
  De enige voorwaarde voor deelname is dat u ouder bent dan 18 en jonger dan 67 jaar. Er is een beperkt aantal plaatsen beschikbaar. In principe duurt de regeling tot 1 maart 2021 maar het kan zijn dat het maximum aantal trajecten eerder is bereikt.

  Organisatie maatwerktrajecten
  Heeft u binnen uw organisatie meerdere mensen die gebruik willen maken van een loopbaan ontwikkeladvies? Neem dan contact op met de IT Management Group.

  Wie is de loopbaan adviseur?
  Loopbaan adviseurHet loopbaan- en ontwikkeladvies wordt uitgevoerd door Nicole van den Hout. Nicole is gecertificeerd trainer en consultant. Haar belangrijkste kwaliteit is doortastendheid op inhoud en gedrag. Dit kenmerkt zich doordat ze snel de vinger op de zere plek weet te leggen, prikkelende vragen stelt om tot nieuwe inzichten te komen en situaties vanuit nog onbesproken invalshoeken weet te belichten en gedragspatronen signaleert en zichtbaar maakt.

  aanmelden voor gratis ontwikkeladvies