Onze trainingen zijn gecertificeerd en worden zeer goed gewaardeerd!

Informatie DevOps

 • Wat is DevOps?
 • Trainingslocaties


  Referenties algemeen


  J. Geurts Elqui BV
  ITIL Service Design is een zeer goede training.

  A. Rozema Urenco Nederland BV
  TMap Next Test Engineer is een goede training.De theorie wordt mooi verduidelijkt met de praktijkvoorbeelden. Ik waardeer de training met een 8!

  Overzicht referenties

  Klanten van ITMG


  Keylane
  anp
  UPD
  FUJI
  Utrecht
  Katwijk
  NS
  MultiTankcard
  Idexx
  Overzicht klanten

  Visie op leren


 • Blended Learning
 • Praktijkgericht
 • Duurzaam
 • Social Return
 • Home » Training » Agile Scrum & DevOps » DevOps Foundation

  DEVOPS FOUNDATION

  Prijs: € 800,-
  Duur: 2 dagen
  Locatie: Den Haag, Utrecht, Rotterdam, Eindhoven, Amsterdam

  24-02-2020 en 25-02-2020 (Utrecht)
  12-03-2020 en 13-03-2020 (Utrecht)
  26-03-2020 en 27-03-2020 (Den Haag)
  12-08-2020 en 13-08-2020 (Utrecht)
  10-09-2020 en 11-09-2020 (Utrecht)
  07-10-2020 en 08-10-2020 (Utrecht)
  14-12-2020 en 15-12-2020 (Utrecht)

  De IT Management Group verzorgt deze training op de hierboven vermelde locaties. Bij inschrijving kunt u uw voorkeurslocatie kenbaar maken. Indien de training op uw voorkeurslocatie niet doorgaat, krijgt u van ons een aanbod voor een alternatieve locatie. Wanneer u zich hierin niet kunt vinden, kunt u uw inschrijving kosteloos annuleren. Bekijkt u de pagina trainingslocaties voor een impressie van onze trainingslocaties.

  - inschrijven voor deze training -

  Bij DevOps draait het om de samenwerking tussen ontwikkeling en beheer. Daar komt de naam ook vandaan: Dev staat voor Development en Ops voor Operations: DevOps.

  De afgelopen jaren hebben veel organisaties de voordelen ervaren van de toepassing van Agile methoden zoals Scrum en Kanban. De software wordt sneller opgeleverd en de kwaliteit stijgt, terwijl de kosten dalen. Een groot nadeel blijkt te zijn dat de Agile ontwikkeling haaks staat op de traditionele wijze van beheer, zowel qua information management, application management als infrastructure management.

  Dit komt vooral omdat de beheerorganisatie niet in staat is om aan de flexibiliteitseisen van de Agile ontwikkelaars tegemoet te komen. De consequentie is dat de ontwikkelteams wel software snel opleveren maar niet snel in productie kunnen nemen.

  Deze DevOps Foundation training is ideaal for IT en business professionals die DevOps willen begrijpen en willen begrijpen hoe een organisatie zijn voordeel kan doen met de principes van DevOps. Deze training is uitermate geschikt voor diegenen die deel (gaan) uitmaken van een DevOps team en diegene die in zijn of haar werk met DevOps of DevOps teams heeft te maken. In deze DevOps Foundation training leert u alle basisbegrippen en concepten van DevOps kennen.

  Uw profiel
  De termen Agile, Scrum en DevOps zijn tegenwoordig niet meer weg te denken. De inleiding DevOps is daarom geschikt voor iedereen die werkt in de IT op het gebied van systeemontwikkeling, beheer of exploitatie. Deze training van twee dagen is bij uitstek ook geschikt voor iedereen die zich DevOps op Foundation niveau wil eigen maken. Na het doorlopen van de DevOps Foundation training kunt u zich verder ontwikkelen op het gebied van DevOps Professional en DevOps Master.

  Professioneel en praktijkgericht
  In deze professionele en praktijkgerichte training wordt ingegaan op de theorie van DevOps, ondersteund door voorbeelden uit de praktijk. De volgende onderwerpen worden behandeld in deze professionele en praktijkgerichte training:

  1. DevOps Basics
  1.1 DevOps Origins
  1.2 Definition of DevOps
  1.3 Reasons for using DevOps
  1.4 Misconceptions about DevOps

  2. DevOps Principles
  2.1 Value Stream
  2.2 Deployment Pipeline
  2.3 Version Control
  2.4 Configuration Management
  2.5 Definition of Done

  3. DevOps Key Practices
  3.1 Difference with Traditional Practices
  3.2 DevOps Practices

  4. Practical Applications of DevOps
  4.1 Applicability
  4.2 Limitations
  4.3 Using Commercial Off-the-shelf Software
  4.4 Evolving Architecture and Organizational Models
  4.5 Iterative Progression

  Trainingsduur en kosten
  De training duurt twee dagen. De kosten voor de training bedragen €800,-. Deze prijs is inclusief het boek “DevOps – a Business Perspective”, digitaal materiaal, koffie, thee en lunch en exclusief examenkosten en BTW.

  Examen DevOps Foundation
  De kosten voor het EXIN DevOps Foundation examen bedragen €200,- ex BTW.

  Docenten en locaties
  De IT Management Group werkt alleen met de beste docenten. Trainingen op basis van open inschrijving worden gegeven op centrale en kwalitatief hoogwaardige locaties in Den Haag, Utrecht, Rotterdam, Amsterdam en Eindhoven. In-company trainingen kunnen op elke gewenste locatie worden verzorgd.

  Bij de training DevOps Foundation zijn de volgende gerenommeerde docenten betrokken:
   

  Advies en detachering
  Bent u op zoek naar een deskundige consultant op het gebied van Agile Scrum/DevOps of wilt u assistentie bij de implementatie van DevOps? Bent u op zoek naar een goed advies met betrekking tot het inrichten of optimaliseren van uw IT organisatie neem dan contact op met IT Management Group of kijk op onze advies en detacheringspagina’s.

  Referenties

  - inschrijven voor deze training -

  Eerstvolgende startdata DevOps Foundation:

  24 February 2020
  Training DevOps Foundation (DEVOPSF)
  ITMG Locatie
  (Utrecht)
  _____ _____ _____
  12 March 2020
  Training DevOps Foundation (DEVOPSF)
  ITMG Locatie
  (Utrecht)
  _____ _____ _____