Rating9


Onze trainingen zijn gecertificeerd en worden zeer goed gewaardeerd!

Trainingsvorm

U volgt de training interactief samen met anderen fysiek op de aangegeven locatie.

U volgt de training interactief samen met anderen achter uw computer.


Docenten

De IT Management Group werkt alleen met de beste docenten. Onze trainers hebben ruime ervaring, zijn gecertificeerd en hebben kennis van de theorie en de praktijk.

Trainingslocaties


Den Haag
Lange Vijverberg 4-5

ITMG Den Haag

Utrecht
Arthur van Schendelstraat 650

HNK

Amsterdam
Kromwijkdreef 11

ITMG Amsterdam

Eindhoven
Kennedyplein 1

ITMG Eindhoven

Rotterdam

Beursplein 37

ITMG Rotterdam
Overzicht locaties

Referenties algemeen


H. van Woudenberg ABN AMRO
7/10 -Rating7
PRINCE2 Practitioner is een goede training. Er is een goede combinatie tussen praktijk en theorie.

ashvant mahabir Siemens
9/10 -Rating9
De trainer had veel kennis en kon de stof goed overbrengen!


Overzicht referenties

Klanten

Schiphol
NS
Fuji
Ikea
Gemeente Amsterdam
Thales
ING
Belastingdienst
SVB
Universiteit of Twente
TU Delft
Gemeente Nissewaard
Oxfam Novib
Ministerie van Defensie
Gemeente Leiden
Gemeente Utrecht
Rabobank
Provincie Zuid-Holland
AMC
Erasmus MC
ABN-AMRO
Rijkswaterstaat
Reclassering
DSV
Overzicht klanten

Keurmerken

nrto


Advies en detachering

Bent u op zoek naar een goed advies met betrekking tot het inrichten of optimaliseren van uw IT organisatie? Neem dan contact op met de IT Management Group of kijk op onze advies en detacheringspagina's.

Opleidingsadvies
Home » Training » Agile Scrum & DevOps » Masterclass Continuous Integration

Masterclass Continuous Integration

Het continu opleveren van sourcecode die waarde toevoegt aan de business.

Prijs: €1175,-
Duur: 2 dagen

Locaties en data Masterclass Continuous Integration

Hieronder staan de nu ingeplande trainingsmogelijkheden op basis van open inschrijving. De training kan online of klassikaal worden gevolgd. Ook is in-company training of maatwerk mogelijk.

De opleidingsdagen zijn standaard van 10:00 tot 16:00 uur. De opleidingsavonden zijn standaard van 18:30 tot 21:30 uur. Afhankelijk van uw training kan van deze tijden worden afgeweken. De tijden worden voorafgaand aan de training aan u gecommuniceerd. De vroegste starttijd is 09:00 en de uiterste eindtijd is 17:00. Staat uw voorkeurslocatie er niet bij? Neem dan contact op en informeer naar de mogelijkheden.

Dagtrainingen (10:00 -16:00)

- 18-07-2024 en 19-07-2024 (Online)
- 18-07-2024, 19-07-2024 en 22-07-2024 (Online Avondtraining)
- 10-10-2024 en 11-10-2024 (Online)
- 10-10-2024, 11-10-2024 en 14-10-2024 (Online Avondtraining)

Avondtrainingen (18:30 -21:30)

Bij de avondtrainingen doorloopt u de stof in minder tijd en besteedt u meer tijd aan zelfstudie.

inschrijven voor de Dagtraining inschrijven voor de Avondtraining

In de Masterclass Continuous Integration leert u hoe software continu kan worden voortgebracht door een team van developers op een efficiënte en effectieve wijze, rekening houdend met de behoeften vanuit de business en met het beheer van de applicatie.

Om deze aanpak vorm te geven in uw organisatie wordt eerst invulling gegeven aan het concept van Continuous Integration. Daarna wordt de top-down invoering van Continuous Integration besproken vanuit de visie naar architectuur en design om vervolgens hands-on best practices toe te passen.

De eerste stap is de introductie waarin u de definitie van Continuous Integration leert kennen en de behoefte die in het algemeen onderkend wordt. Op basis daarvan definieert u uw eigen business case van Continuous Integration. Vervolgens wordt middels het veranderparadigma de organisatorische vormgeving van Continuous Integration besproken en leert u keuzen te maken voor de toepassing van Continuous Integration in uw eigen organisatie.

Op basis van deze organisatorische inbedding worden vervolgens besproken: de structuur van een repository, het onderkennen en beheersen van risico en de werking van versiebeheer met GitHub. Tevens worden architectuurprincipes en -modellen besproken om invulling te geven aan CI.

Na de richtinggevende Continuous Integration architectuur wordt de value stream voor Continuous Integration toegelicht en kunt u discussiëren over varianten hiervan in de training. Daarna volgen de Continuous Integration best practices op het gebied van software ontwikkeling, repositories, kwaliteitsaspecten van code en innovaties op het gebied van Continuous Integration.

Ten slotte volgt een praktijkgedeelte waarin de best practices van Continuous Integration worden geoefend aan de hand van casussen, opdrachten, movies, demonstraties, discussies, challenges en andere leervormen om actief invulling te geven aan het concept van Continuous Integration zonder dat u een specifieke programmeertaal behoeft te kennen.

Uw profiel

Deze masterclass is geschikt voor iedereen die werkt in een Agile of DevOps omgeving. Bent u werkzaam in één van de hierna volgende casussen? Dan is de Masterclass Continuous Integration zeer geschikt:

Nieuwbouw:
U bent bezig met de ontwikkeling van een nieuw informatiesysteem als tester, programmeur, UX designer of ontwerper. U wilt weten wat Continuous Integration inhoudt en hoe u dit kunt invoeren in uw eigen organisatie. U laat uw applicatie incrementeel en iteratief groeien en levert tegelijkertijd waarde voor uw organisatie.

Renovatie of reverse engineering:
U heeft een informatiesysteem dat flink verbouwd moet worden of zelfs opnieuw moet worden geschreven. Hierbij heeft u een rol als architect, designer of programmeur en/of past u Continuous Integration toe als software ontwikkelaar. U gebruikt het Continuous Integration delen van uw informatiesysteem te refactoren op basis van reverse engineering.

Aanbesteding:
U wilt een nieuwbouw- of onderhoudsopdracht uitbesteden maar heeft geen zicht op de kosten van het ontwikkelen. In dat geval geeft u bij de uitbesteding de Agile Architectuur en Design mee waarbij u zelf bepaalt hoeveel daarvan vooraf bekend moet zijn.

Inhoud Masterclass Continuous Integration

In deze professionele en praktijkgerichte masterclass komen de volgende onderwerpen aan bod:

Module 1: CI en gerelateerde topics
• Wat is software?
• Wat is software Development?
• Wat is Agile, Lean and DevOps?
• Wat is Continuous Everything?
• Wat is Continuous Integration?
• Wat is de relatie met andere CE areas?

Module 2: CI Defined
• Wat is de CI vision?
• Wat is de CI architecture?
• Wat is het CI design?

Module 3 CI concepten
• CI Methoden en technieken
• CI Control
• CI Management
• CI Data
• CI Quality
• CI Strategie

Module 4 CI in-depth
• Wat is branching?
• Wat is merging?

Module 5 CI practices
• De oefeningen
• Questions & Answers door TIOBE
• TIOBE demo

Voorkennis en ingangseisen Masterclass Continuous Integration

Er is geen specifieke voorkennis vereist om deze masterclass te volgen. Wel is het handig om agile scrum en begrippen van softwareontwikkeling te kennen en affiniteit te hebben met het ontwerpen en bouwen van business solutions.

Trainingsduur en kosten

De Masterclass duurt 2 dagen. De kosten voor de masterclass bedragen: €1175,-. Deze prijs is inclusief digitaal lesmateriaal, koffie, thee en lunch en exclusief BTW. Het materiaal voor deze masterclass wordt digitaal geleverd. Wanneer u de sheets tijdens de masterclass op uw eigen device wilt meelezen, dan dient u een eigen device mee te brengen.

Bij deze training is het volgende boek inbegrepen:
– Continuous Integration

Examen

De kosten voor het examen Continuous Integration bedragen €225,- excl. BTW.

Certificaat

Indien u na de training het examen met goed gevolg heeft afgelegd, ontvangt u het certificaat Continuous Integration.

Docenten

De IT Management Group werkt alleen met de beste docenten. Onze trainers hebben ruime ervaring, zijn gecertificeerd en hebben kennis van de theorie en de praktijk.

In-company

Deze masterclass kan ook in-company worden georganiseerd, onder begeleiding van één van onze ervaren consultants/trainers.

Advies en detachering

Bent u op zoek naar een goede DevOps engineer, tester, testmanager, testcoördinator of test engineer of bent u op zoek naar een goed advies met betrekking tot het inrichten of optimaliseren van uw IT organisatie? Neem dan contact op met de IT Management Group of kijk op onze advies en detacheringspagina’s.

inschrijven voor de Dagtraining inschrijven voor de Avondtraining

Eerstvolgende startdata Masterclass Continuous Integration: