Rating9


Onze trainingen zijn gecertificeerd en worden zeer goed gewaardeerd!

Trainingsvorm

U volgt de training interactief samen met anderen fysiek op de aangegeven locatie.

U volgt de training interactief samen met anderen achter uw computer.


Docenten

De IT Management Group werkt alleen met de beste docenten. Onze trainers hebben ruime ervaring, zijn gecertificeerd en hebben kennis van de theorie en de praktijk.

Trainingslocaties


Den Haag
Lange Vijverberg 4-5

ITMG Den Haag

Utrecht
Arthur van Schendelstraat 650

HNK

Amsterdam
Kromwijkdreef 11

ITMG Amsterdam

Eindhoven
Kennedyplein 1

ITMG Eindhoven

Rotterdam

Beursplein 37

ITMG Rotterdam
Overzicht locaties

Referenties algemeen


Ilya Wit- Hoornweg Ministerie van Economische Zaken en Klimaat
9/10 -Rating9
In 2019 hebben circa 20 medewerkers van de afdeling Planning & Control van de Directie Bedrijfsvoering van het Ministerie van Economische Zaken en Klimaat een ontwikkeltraject doorlopen om zich voor te bereiden op de veranderingen in hun werkomgeving. Vooral de vermeerdering van de vraag naar data vergt een aanscherping van de competenties. Het ontwikkeltraject bestond uit een boeiende mix van trainingen, waaronder een Workshop Big Data en Data analytics in de P&C praktijk, de softskill trainingen Adviesvaardigheden en Klantgericht communiceren en als afsluiting de Serious Game “TeamUp!” Plaatsvervangend afdelingshoofd Ilya Wit- Hoornweg licht toe: “na lang zoeken bij diverse onderwijsinstellingen, zijn we door het meedenken van de IT Management Group relatief snel tot een passend opleidingsaanbod gekomen. Erg blij zijn we met de flexibele houding van de trainers en begeleiders van de IT Management Group. We hebben samen een mooie stap gezet en kunnen vanuit dit gelegde fundament verder bouwen met de afdeling. Om het geleerde vast te houden is het belangrijk dat we nu doorgaan met het werken aan de verbeterpunten die uit de trainingen zijn voortgekomen.”

Jon van Vossen Rijksvastgoedbedrijf (RVB)
10/10 -Rating10
Hele prettige trainer met passie voor het testvak. Veel kennis over de materie en weet dit goed over te brengen met goede documentatie en voorbeelden uit de praktijk.


Overzicht referenties

Klanten

Schiphol
NS
Fuji
Ikea
Gemeente Amsterdam
Thales
ING
Belastingdienst
SVB
Universiteit of Twente
TU Delft
Gemeente Nissewaard
Oxfam Novib
Ministerie van Defensie
Gemeente Leiden
Gemeente Utrecht
Rabobank
Provincie Zuid-Holland
AMC
Erasmus MC
ABN-AMRO
Rijkswaterstaat
Reclassering
DSV
Overzicht klanten

Keurmerken

nrto


Advies en detachering

Bent u op zoek naar een goed advies met betrekking tot het inrichten of optimaliseren van uw IT organisatie? Neem dan contact op met de IT Management Group of kijk op onze advies en detacheringspagina's.

Opleidingsadvies
Home » Training » Agile Scrum & DevOps » Masterclass Continuous SLA

Masterclass Continuous SLA

Integreer uw SLA in een Agile project.

Prijs: €1175,-
Duur: 2 dagen

Locaties en data

De training Masterclass Continuous SLA kan online of klassikaal worden gevolgd in Utrecht of Den Haag. Ook is in-company training of maatwerk mogelijk. Hieronder staan de nu ingeplande trainingsmogelijkheden op basis van open inschrijving. De opleidingsdagen zijn van 10:00 tot 16:00 uur. De opleidingsavonden zijn van 18:30 tot 21:30 uur. Staat uw voorkeurslocatie er niet bij? Neem dan contact op en informeer naar de mogelijkheden.

Dagtrainingen (10:00 -16:00)

11-01-2024 en 12-01-2024 (Online)
11-04-2024 en 12-04-2024 (Online)
18-07-2024 en 19-07-2024 (Online)
10-10-2024 en 11-10-2024 (Online)

inschrijven

De Masterclass Continuous SLA leert u hoe een SLA te verankeren in een Agile team zoals een Scrum team of DevOps team. De voorgestelde werkwijze in deze training is dat de service level manager rol blijft bestaan naast die van de product owner. Ondanks dat de product owner eigenaar is van de applicatie blijkt het in de praktijk erg belangrijk om de rol van service level manager te behouden maar wel af te stemmen op die van de product owner.

Dit wordt bewerkstelligd door niet zozeer de SLA centraal te stellen maar de risicobeheersing die vormgegeven wordt door het gebruik van een SLA. De service level manager verzamelt de risico’s die de organisatie weerhouden om waarde te creëren. Dit kan op verschillende manieren die u in deze training leert kennen. Vervolgens organiseert de service level manager risicosessies van een uur met de DevOps engineers en de Product owner om tegenmaatregelen te bedenken die als SLA controls op de product backlog komen. Hoe deze risicosessies worden gehouden leert u in deze trainingen. Vervolgens wordt de effectiviteit van de SLA control implementatie bewaakt door de service level manager. Hiertoe zijn verschillende Agile instrumenten die in de training worden besproken.

Uw profiel

Deze masterclass is geschikt voor iedereen die werkt in een agile of DevOps omgeving. Bent u werkzaam in één van de hierna volgende situaties? Dan is de Masterclass Continuous SLA voor u interessant!

Nieuwbouw:
U bent betrokken bij de ontwikkeling van een nieuw informatiesysteem als service level manager, product owner, DevOps engineer, UX designer of ontwerper. U wilt weten wat Continuous SLA inhoudt en hoe u dit kunt invoeren in uw eigen organisatie. U borgt hiermee dat de SLA afspraken een integraal onderdeel zijn van het voortbrengingsproces.

Renovatie of reverse engineering:
U heeft een informatiesysteem dat flink verbouwd moet worden of zelfs opnieuw moet worden geschreven terwijl u geen SLA heeft. Hierbij heeft u een rol als service level manager, product owner of scrum master. U gebruikt Continuous SLA om de tegenmaatregelen van de risico’s in de vorm van SLA controls op de product backlog te laten zetten en te realiseren.

Aanbesteding:
U wilt een nieuwbouw- of onderhoudsopdracht uitbesteden maar heeft geen zicht op de kosten van de kwaliteitsbeheersing die in de SLA is gedefinieerd. In dat geval geeft u bij de uitbesteding de risico’s mee en laat de aanbesteder aangeven welke SLA controls worden aangeboden tegen welke prijs.

Inhoud en leerdoelen Masterclass Continuous SLA

In deze professionele en praktijkgerichte Masterclass wordt ingegaan op de theorie van het ontwikkelen van SLA controls met DevOps, ondersteund met voorbeelden uit de praktijk. De volgende onderwerpen worden behandeld:

Module 1: CQ en gerelateerde topics
• Wat is een SLA?
• Wat is service level management?
• Wat is Agile, Lean and DevOps?
• Wat is Continuous Everything?
• Wat is Continuous SLA?
• Wat is de relatie met CE areas?

Module 2: CQ Defined
• Wat is de CQ vision?
• What is de CQ architectuur?
• What is de CQ design?

Module 3 CQ Concepten
• CQ Methoden en Techniques
• CQ Control
• CQ Management
• CQ Data
• CQ Quality
• CQ Strategie

Module 4 CQ In-depth
• CQ Topics: Architecture principles and models
• CQ Topics: Continuous SLA model
• CQ Topics: Voorbeelduitwerking

Module 5 CQ Practices
• De oefeningen

Voorkennis en ingangseisen Masterclass Continuous SLA

Er is geen specifieke voorkennis vereist om deze masterclass te volgen. Wel is het handig om agile en testmanagement begrippen te kennen en affiniteit te hebben met het ontwerpen van business solutions.

Trainingsduur en kosten

De Masterclass duurt 2 dagen. De kosten voor de masterclass bedragen: €1175,-. Deze prijs is inclusief digitaal lesmateriaal, koffie, thee en lunch en exclusief BTW. Het materiaal voor deze masterclass wordt digitaal geleverd. Wanneer u de sheets tijdens de masterclass op uw eigen device wilt meelezen, dan dient u een eigen device mee te brengen.

Bij deze training is het volgende boek inbegrepen:
– Continuous SLA

Examen

De kosten voor het examen Continuous SLA bedragen €225,- excl. BTW.

Certificaat

Indien u na de training het examen met goed gevolg heeft afgelegd, ontvangt u het certificaat Continuous SLA.

Docenten

De IT Management Group werkt alleen met de beste docenten. Onze trainers hebben ruime ervaring, zijn gecertificeerd en hebben kennis van de theorie en de praktijk.

In-company

Deze training kan ook in-company worden georganiseerd, onder begeleiding van één van onze ervaren consultants/trainers.

Advies en detachering

Bent u op zoek naar een goede tester, testmanager, testcoördinator of test engineer of bent u op zoek naar een goed advies met betrekking tot het inrichten of optimaliseren van uw IT organisatie? Neem dan contact op met de IT Management Group of kijk op onze advies en detacheringspagina’s.

inschrijven

Eerstvolgende startdata Masterclass Continuous SLA:

11 January 2024
Training Masterclass Continuous SLA
ITMG Locatie
(Online)
_____ _____ _____
11 April 2024
Training Masterclass Continuous SLA
ITMG Locatie
(Online)
_____ _____ _____