Rating9


Onze trainingen zijn gecertificeerd en worden zeer goed gewaardeerd!

Trainingsvorm

U volgt de training interactief samen met anderen fysiek op de aangegeven locatie.

U volgt de training interactief samen met anderen achter uw computer.


Docenten

De IT Management Group werkt alleen met de beste docenten. Onze trainers hebben ruime ervaring, zijn gecertificeerd en hebben kennis van de theorie en de praktijk.

Trainingslocaties


Den Haag
Lange Vijverberg 4-5

ITMG Den Haag

Utrecht
Arthur van Schendelstraat 650

HNK

Amsterdam
Kromwijkdreef 11

ITMG Amsterdam

Eindhoven
Kennedyplein 1

ITMG Eindhoven

Rotterdam

Beursplein 37

ITMG Rotterdam
Overzicht locaties

Referenties algemeen


D. Duran Oliveres
9/10 -Rating9
Ik waardeer de training DevOps in de praktijk met een 9! Ik heb een goede indruk van de trainer gekregen en ik heb veel geleerd van de training.

André Boon FTR8
9/10 -Rating9
Zeer hoog kennisniveau van de trainer doorspekt met zeer nuttige praktijkvoorbeelden. Top!


Overzicht referenties

Klanten

Schiphol
NS
Fuji
Ikea
Gemeente Amsterdam
Thales
ING
Belastingdienst
SVB
Universiteit of Twente
TU Delft
Gemeente Nissewaard
Oxfam Novib
Ministerie van Defensie
Gemeente Leiden
Gemeente Utrecht
Rabobank
Provincie Zuid-Holland
AMC
Erasmus MC
ABN-AMRO
Rijkswaterstaat
Reclassering
DSV
Overzicht klanten

Keurmerken

nrto


Advies en detachering

Bent u op zoek naar een goed advies met betrekking tot het inrichten of optimaliseren van uw IT organisatie? Neem dan contact op met de IT Management Group of kijk op onze advies en detacheringspagina's.

Opleidingsadvies
Home » Training » Agile Scrum & DevOps » Masterclass Continuous SLA

Masterclass Continuous SLA

Integreer uw SLA in een Agile project.

Prijs: €1175,-
Duur: 2 dagen

Locaties en data Masterclass Continuous SLA

Hieronder staan de nu ingeplande trainingsmogelijkheden op basis van open inschrijving. De training kan online of klassikaal worden gevolgd. Ook is in-company training of maatwerk mogelijk.

De opleidingsdagen zijn standaard van 10:00 tot 16:00 uur. De opleidingsavonden zijn standaard van 18:30 tot 21:30 uur. Afhankelijk van uw training kan van deze tijden worden afgeweken. De tijden worden voorafgaand aan de training aan u gecommuniceerd. De vroegste starttijd is 09:00 en de uiterste eindtijd is 17:00. Staat uw voorkeurslocatie er niet bij? Neem dan contact op en informeer naar de mogelijkheden.

Dagtrainingen (10:00 -16:00)

- 18-07-2024 en 19-07-2024 (Online)
- 18-07-2024, 19-07-2024 en 22-07-2024 (Online Avondtraining)
- 10-10-2024, 11-10-2024 en 14-10-2024 (Online Avondtraining)
- 10-10-2024 en 11-10-2024 (Online)

inschrijven

De Masterclass Continuous SLA leert u hoe een SLA te verankeren in een Agile team zoals een Scrum team of DevOps team. De voorgestelde werkwijze in deze training is dat de service level manager rol blijft bestaan naast die van de product owner. Ondanks dat de product owner eigenaar is van de applicatie blijkt het in de praktijk erg belangrijk om de rol van service level manager te behouden maar wel af te stemmen op die van de product owner.

Dit wordt bewerkstelligd door niet zozeer de SLA centraal te stellen maar de risicobeheersing die vormgegeven wordt door het gebruik van een SLA. De service level manager verzamelt de risico’s die de organisatie weerhouden om waarde te creëren. Dit kan op verschillende manieren die u in deze training leert kennen. Vervolgens organiseert de service level manager risicosessies van een uur met de DevOps engineers en de Product owner om tegenmaatregelen te bedenken die als SLA controls op de product backlog komen. Hoe deze risicosessies worden gehouden leert u in deze trainingen. Vervolgens wordt de effectiviteit van de SLA control implementatie bewaakt door de service level manager. Hiertoe zijn verschillende Agile instrumenten die in de training worden besproken.

Uw profiel

Deze masterclass is geschikt voor iedereen die werkt in een agile of DevOps omgeving. Bent u werkzaam in één van de hierna volgende situaties? Dan is de Masterclass Continuous SLA voor u interessant!

Nieuwbouw:
U bent betrokken bij de ontwikkeling van een nieuw informatiesysteem als service level manager, product owner, DevOps engineer, UX designer of ontwerper. U wilt weten wat Continuous SLA inhoudt en hoe u dit kunt invoeren in uw eigen organisatie. U borgt hiermee dat de SLA afspraken een integraal onderdeel zijn van het voortbrengingsproces.

Renovatie of reverse engineering:
U heeft een informatiesysteem dat flink verbouwd moet worden of zelfs opnieuw moet worden geschreven terwijl u geen SLA heeft. Hierbij heeft u een rol als service level manager, product owner of scrum master. U gebruikt Continuous SLA om de tegenmaatregelen van de risico’s in de vorm van SLA controls op de product backlog te laten zetten en te realiseren.

Aanbesteding:
U wilt een nieuwbouw- of onderhoudsopdracht uitbesteden maar heeft geen zicht op de kosten van de kwaliteitsbeheersing die in de SLA is gedefinieerd. In dat geval geeft u bij de uitbesteding de risico’s mee en laat de aanbesteder aangeven welke SLA controls worden aangeboden tegen welke prijs.

Inhoud en leerdoelen Masterclass Continuous SLA

In deze professionele en praktijkgerichte Masterclass wordt ingegaan op de theorie van het ontwikkelen van SLA controls met DevOps, ondersteund met voorbeelden uit de praktijk. De volgende onderwerpen worden behandeld:

Module 1: CQ en gerelateerde topics
• Wat is een SLA?
• Wat is service level management?
• Wat is Agile, Lean and DevOps?
• Wat is Continuous Everything?
• Wat is Continuous SLA?
• Wat is de relatie met CE areas?

Module 2: CQ Defined
• Wat is de CQ vision?
• What is de CQ architectuur?
• What is de CQ design?

Module 3 CQ Concepten
• CQ Methoden en Techniques
• CQ Control
• CQ Management
• CQ Data
• CQ Quality
• CQ Strategie

Module 4 CQ In-depth
• CQ Topics: Architecture principles and models
• CQ Topics: Continuous SLA model
• CQ Topics: Voorbeelduitwerking

Module 5 CQ Practices
• De oefeningen

Voorkennis en ingangseisen Masterclass Continuous SLA

Er is geen specifieke voorkennis vereist om deze masterclass te volgen. Wel is het handig om agile en testmanagement begrippen te kennen en affiniteit te hebben met het ontwerpen van business solutions.

Trainingsduur en kosten

De Masterclass duurt 2 dagen. De kosten voor de masterclass bedragen: €1175,-. Deze prijs is inclusief digitaal lesmateriaal, koffie, thee en lunch en exclusief BTW. Het materiaal voor deze masterclass wordt digitaal geleverd. Wanneer u de sheets tijdens de masterclass op uw eigen device wilt meelezen, dan dient u een eigen device mee te brengen.

Bij deze training is het volgende boek inbegrepen:
– Continuous SLA

Examen

De kosten voor het examen Continuous SLA bedragen €225,- excl. BTW.

Certificaat

Indien u na de training het examen met goed gevolg heeft afgelegd, ontvangt u het certificaat Continuous SLA.

Docenten

De IT Management Group werkt alleen met de beste docenten. Onze trainers hebben ruime ervaring, zijn gecertificeerd en hebben kennis van de theorie en de praktijk.

In-company

Deze training kan ook in-company worden georganiseerd, onder begeleiding van één van onze ervaren consultants/trainers.

Advies en detachering

Bent u op zoek naar een goede tester, testmanager, testcoördinator of test engineer of bent u op zoek naar een goed advies met betrekking tot het inrichten of optimaliseren van uw IT organisatie? Neem dan contact op met de IT Management Group of kijk op onze advies en detacheringspagina’s.

inschrijven

Eerstvolgende startdata Masterclass Continuous SLA:

18 July 2024
Training Masterclass Continuous SLA
ITMG Locatie
(Online)
_____ _____ _____
18 July 2024
Training Masterclass Continuous SLA Avondtraining
ITMG Locatie
(Online Avondtraining)
_____ _____ _____