Rating9


Onze trainingen zijn gecertificeerd en worden zeer goed gewaardeerd!

Trainingsvorm

U volgt de training interactief samen met anderen fysiek op de aangegeven locatie.

U volgt de training interactief samen met anderen achter uw computer.


Docenten

De IT Management Group werkt alleen met de beste docenten. Onze trainers hebben ruime ervaring, zijn gecertificeerd en hebben kennis van de theorie en de praktijk.

Trainingslocaties


Den Haag
Lange Vijverberg 4-5

ITMG Den Haag

Utrecht
Arthur van Schendelstraat 650

HNK

Amsterdam
Kromwijkdreef 11

ITMG Amsterdam

Eindhoven
Kennedyplein 1

ITMG Eindhoven

Rotterdam

Beursplein 37

ITMG Rotterdam
Overzicht locaties

Referenties algemeen


Marc van Seeventer Brandpixel
8/10 -Rating8
Een verkenning van de wereld van Big Data waarmee een goede basis wordt gelegd voor verdere verdieping en het ontwikkelen van praktische toepassingen.

Mark Voermans
9/10 -Rating9
Lekkere energie en dialoog met trainer. Geeft goede uitleg en praktijkvoorbeelden.


Overzicht referenties

Klanten

Schiphol
NS
Fuji
Ikea
Gemeente Amsterdam
Thales
ING
Belastingdienst
SVB
Universiteit of Twente
TU Delft
Gemeente Nissewaard
Oxfam Novib
Ministerie van Defensie
Gemeente Leiden
Gemeente Utrecht
Rabobank
Provincie Zuid-Holland
AMC
Erasmus MC
ABN-AMRO
Rijkswaterstaat
Reclassering
DSV
Overzicht klanten

Keurmerken

Onderstaande registraties en keurmerken zijn van toepassing op onze trainingen en cursussen.


Advies en detachering

Bent u op zoek naar een goed advies met betrekking tot het inrichten of optimaliseren van uw IT organisatie? Neem dan contact op met de IT Management Group of kijk op onze advies en detacheringspagina's.

Opleidingsadvies
Home » Training » Agile Scrum & DevOps » Masterclass DevOps – CE Architect

Masterclass DevOps – CE Architect

De functiegerichte opleiding voor CE Architect in een DevOps environment

Prijs: €1550,-
Duur: 3 dagen

Locaties en data Masterclass DevOps – CE Architect

Hieronder staan de nu ingeplande trainingsmogelijkheden op basis van open inschrijving. De training kan online of klassikaal worden gevolgd. Ook is in-company training of maatwerk mogelijk.

De opleidingsdagen zijn standaard van 10:00 tot 16:00 uur. De opleidingsavonden zijn standaard van 18:30 tot 21:30 uur. Afhankelijk van uw training kan van deze tijden worden afgeweken. De tijden worden voorafgaand aan de training aan u gecommuniceerd. De vroegste starttijd is 09:00 en de uiterste eindtijd is 17:00. Staat uw voorkeurslocatie er niet bij? Neem dan contact op en informeer naar de mogelijkheden.

- 10-07-2024, 11-07-2024 en 12-07-2024 (Klassikaal - Utrecht)
- 13-11-2024, 14-11-2024 en 15-11-2024 (Klassikaal - Den Haag)

inschrijven voor deze training

De wereld van de informatievoorziening is in de afgelopen twee decennia opnieuw vormgegeven. In plaats van een informatieplan van vijf jaar zijn de meeste organisaties al blij om de innovatie van het komende kwartaal te overzien. Waar upfront design plaats maakt voor emerging design wordt van de richtinggevende architect een andere rol en attitude verwacht. Uiteraard is er een groot verschil tussen de financiële informatiesystemen (System of Records) en de e-commerce systemen (System of Engagement). De eerste genoemde vereist meer upfront analyse van de laatste genoemde. Toch is er behoefte aan ook een emerging architectuur om richting te geven aan het emerging design (als dat er al is).

Deze delta in richtinggevendheid vereist van de architect van tegenwoordig het zowel denken in drie horizonnen (verder dan een jaar) als het coachen van collega’s die maar twee (kwartaal) of één (sprint) horizon ver kunnen kijken in de toekomst. De vrijheid op de werkvloer van de DevOps engineers is tegenwoordig ongekend edoch er is behoefte aan richtinggevendheid, iemand die kan aangeven wat de consequenties zijn van verkeerde keuzen op de langere termijn. Dit vereist een goed begrip van de DevOps aspectgebieden die de DevOps CE engineers tegenwoordig gebruiken en daarenboven de DevOps architectuurprincipes en architectuurmodellen.

In deze functiegerichte training leert u niet alleen het concept DevOps (Continuous Everything) kennen maar leert u vele architectuurprincipes en architectuurmodellen van tien Continuous Everything (CE) aspectgebieden kennen.

In drie dagen tijd worden alle aspecten behandeld die van belang zijn voor een CE Architect in een DevOps setting. Daarnaast is deze masterclass van belang voor CE DevOps Engineers die hun architectuur skills willen vergroten. Maar ook Scrum master, Product owners en andere functionarissen die een rol spelen in de opzet en werking van een effectief en efficient DevOps team kunnen met deze training nuttige inzichten krijgen hoe te komen tot een geoliede software delivery pipeline die duurzame en hoogwaardige informatiesystemen voortbrengt die voldoet aan de veranderende requirements van de gebruikersorganisatie.

De training wordt verzorgd door DevOps architecten die hun sporen op het gebied van DevOps meer dan verdiend hebben en geven op basis daarvan vele praktijkvoorbeelden die u snel een goed overzicht geven van de mogelijkheden. Aansluitend aan de training DevOps – CE Architect heeft u de mogelijkheid van het afleggen van het door ITMG gecertificeerde examen.

Uw profiel

U bent werkzaam in een organisatie als architect en wilt zich verder bekwamen en/of certificeren als DevOps CE Architect. Na het doorlopen van de CE Architect training kunt u zich verder ontwikkelen op het gebied van DevOps middels de training DevOps – CE Dev engineer, DevOps – CE Ops Engineer of CE Controller. Daarnaast zijn er een tiental individuele DevOps CE trainingen zoals Continuous Planning en Continuous Testing.

In deze professionele en praktijkgerichte Masterclass wordt ingegaan op de volgende onderwerpen:

– Continuous Planning
– Continuous Design
– Continuous Testing
– Continuous Integration
– Continuous Deployment
– Continuous Monitoring
– Continuous Learning
– Continuous Auditing
– Continuous Security
– Continuous Assessment

Voorkennis en ingangseisen Masterclass DevOps – CE Architect

Er is geen specifieke voorkennis vereist om deze masterclass te volgen. Wel is het handig om Agile Scrum, auditing, information security en service management begrippen te kennen en affiniteit te hebben met DevOps.

Trainingsduur en kosten

De Masterclass duurt 3 dagen. De kosten voor de masterclass bedragen: € 1550,-. Deze prijs is inclusief digitaal lesmateriaal, koffie, thee en lunch en exclusief BTW. Het materiaal voor deze masterclass wordt digitaal geleverd. Wanneer u de sheets tijdens de masterclass op uw eigen device wilt meelezen, dan dient u een eigen device mee te brengen.

Bij deze training is het volgende boek inbegrepen:
– Continuous Everything

Examen

De kosten voor het examen DevOps – CE Architect bedragen €277,- excl. BTW.

Certificaat

Indien u na de training het examen met goed gevolg heeft afgelegd, ontvangt u het certificaat DevOps – CE Architect .

Docenten

De IT Management Group werkt alleen met de beste docenten. Onze trainers hebben ruime ervaring, zijn gecertificeerd en hebben kennis van de theorie en de praktijk.

In-company

Deze training kan ook in-company worden georganiseerd, onder begeleiding van één van onze ervaren consultants/trainers.

Advies en detachering

Bent u op zoek naar een goede tester, testmanager, testcoördinator of test engineer of bent u op zoek naar een goed advies met betrekking tot het inrichten of optimaliseren van uw IT organisatie? Neem dan contact op met de IT Management Group of kijk op onze advies en detacheringspagina’s.

inschrijven voor deze training

Eerstvolgende startdata Masterclass DevOps – CE Architect :

10 July 2024
Training Masterclass DevOps – CE Architect
ITMG Locatie
(Klassikaal - Utrecht)
_____ _____ _____
13 November 2024
Training Masterclass DevOps – CE Architect
ITMG Locatie
(Klassikaal - Den Haag)
_____ _____ _____