Rating9


Onze trainingen zijn gecertificeerd en worden zeer goed gewaardeerd!

Trainingsvorm

U volgt de training interactief samen met anderen fysiek op de aangegeven locatie.

U volgt de training interactief samen met anderen achter uw computer.


Docenten

De IT Management Group werkt alleen met de beste docenten. Onze trainers hebben ruime ervaring, zijn gecertificeerd en hebben kennis van de theorie en de praktijk.

Trainingslocaties


Den Haag
Lange Vijverberg 4-5

ITMG Den Haag

Utrecht
Arthur van Schendelstraat 650

HNK

Amsterdam
Kromwijkdreef 11

ITMG Amsterdam

Eindhoven
Kennedyplein 1

ITMG Eindhoven

Rotterdam

Beursplein 37

ITMG Rotterdam
Overzicht locaties

Referenties algemeen


Ellen Scholten
9/10 -Rating9
Bart is heel duidelijk en laat alles aan bod komen. Hij betrekt mensen bij de lessen en geeft veel voorbeelden uit de praktijk, waardoor het allemaal veel duidelijker en leuker wordt. Het tempo zit er lekker in, maar dit vind ik juist een pluspunt. De slides zijn duidelijk en de stof is overzichtelijk en to the point.


10/10 -Rating10
Uitleg is top! Goede voorbeelden en diepgaande uitleg over alle concepten en begrippen!


Overzicht referenties

Klanten

Schiphol
NS
Fuji
Ikea
Gemeente Amsterdam
Thales
ING
Belastingdienst
SVB
Universiteit of Twente
TU Delft
Gemeente Nissewaard
Oxfam Novib
Ministerie van Defensie
Gemeente Leiden
Gemeente Utrecht
Rabobank
Provincie Zuid-Holland
AMC
Erasmus MC
ABN-AMRO
Rijkswaterstaat
Reclassering
DSV
Overzicht klanten

Keurmerken

nrto


Advies en detachering

Bent u op zoek naar een goed advies met betrekking tot het inrichten of optimaliseren van uw IT organisatie? Neem dan contact op met de IT Management Group of kijk op onze advies en detacheringspagina's.

Opleidingsadvies
Home » Training » Agile Scrum & DevOps » Masterclass DevOps – CE Ops Engineer

Masterclass DevOps – CE Ops Engineer

De functiegerichte opleiding voor CE Ops Engineer in een DevOps environment

Prijs: €1550,-
Duur: 3 dagen

Locaties en data Masterclass DevOps – CE Ops Engineer

Hieronder staan de nu ingeplande trainingsmogelijkheden op basis van open inschrijving. De training kan online of klassikaal worden gevolgd. Ook is in-company training of maatwerk mogelijk.

De opleidingsdagen zijn standaard van 10:00 tot 16:00 uur. De opleidingsavonden zijn standaard van 18:30 tot 21:30 uur. Afhankelijk van uw training kan van deze tijden worden afgeweken. De tijden worden voorafgaand aan de training aan u gecommuniceerd. De vroegste starttijd is 09:00 en de uiterste eindtijd is 17:00. Staat uw voorkeurslocatie er niet bij? Neem dan contact op en informeer naar de mogelijkheden.

- 01-05-2024, 02-05-2024 en 03-05-2024 (Online)
- 10-07-2024, 11-07-2024 en 12-07-2024 (Klassikaal - Utrecht)
- 13-11-2024, 14-11-2024 en 15-11-2024 (Klassikaal - Den Haag)

inschrijven voor deze training

Met de komst van het Agile werken is softwareontwikkeling in een stroomversnelling gekomen waarbij in een hoge frequentie software wordt ontwikkeld. Deze snelheid van waarde creatie is pas zinvol voor de gebruikersorganisatie als zij over deze software kunnen beschikken. Daartoe is ook een herziening nodig van de infrastructuur waarop de software in de productieomgeving draait. Niet alleen de frequentie van uitleveringen (deployments) dient drastisch toe te nemen, maar ook de mate waarin de risicobeheersing en dus acceptatie moeten plaatsvinden moet Agile gemaakt worden. Dit betekent dat de beheersing (control) in hoge mate geautomatiseerd moet worden. De samenwerking van softwareontwikkeling (development) en infrastructuurbeheer (operations) om deze hechte samenwerking tot stand te brengen heeft de naam DevOps meegekregen.

In deze functiegerichte training leert u niet alleen het concept Operations kennen maar ook de samenwerking met Development zodat u goed voorbereid bent op de DevOps journey.

In drie dagen tijd worden alle aspecten behandeld die van belang zijn voor een CE Ops Engineer in een DevOps setting. Daarnaast is deze masterclass van belang voor CE Dev Engineer die de rollen van Developer en Operator willen samenvoegen tot een CE DevOps Engineer. Maar ook Scrum master, Product owners en andere functionarissen die een rol spelen in de opzet en werking van een effectief en efficient DevOps team kunnen met deze training nuttige inzichten krijgen hoe te komen tot een geoliede infrastructuur die een hoge stabiliteit en time to market biedt. Dit bespaart u tijd in de volwassenwording van uw DevOps team.

De training wordt verzorgd door DevOps masters die hun sporen op het gebied van DevOps meer dan verdiend hebben en geven op basis daarvan vele praktijkvoorbeelden die u snel een goed overzicht geven van de mogelijkheden. Aansluitend aan de training CE Ops Engineer heeft u de mogelijkheid van het afleggen van het door ITMG gecertificeerde examen.

Uw profiel

U bent werkzaam in een DevOps team als Ops engineer of als Dev Engineer en wilt zich verder bekwamen en/of certificeren als Ops Engineer. Na het doorlopen van de CE Ops Engineer training kunt u zich verder ontwikkelen op het gebied van DevOps middels de training DevOps CE Dev engineer of DevOps CE Controller. Daarnaast zijn er een tiental individuele DevOps CE trainingen zoals Continuous Assessment en Continuous Integration.

Inhoud en leerdoelen Masterclass DevOps – CE Ops Engineer

In deze professionele en praktijkgerichte Masterclass wordt ingegaan op de volgende onderwerpen:

– Continuous Testing (CT)
– Continuous Deployment (CD)
– Continuous Monitoring (CM)
– Continuous Learning (CL)

Voorkennis en ingangseisen Masterclass DevOps – CE Ops Engineer

Er is geen specifieke voorkennis vereist om deze masterclass te volgen. Wel is het handig om Agile Scrum, auditing, information security en service management begrippen te kennen en affiniteit te hebben met DevOps.

Trainingsduur en kosten

De Masterclass duurt 3 dagen. De kosten voor de masterclass bedragen: €1550,-. Deze prijs is inclusief digitaal lesmateriaal, koffie, thee en lunch en exclusief BTW. Het materiaal voor deze masterclass wordt digitaal geleverd. Wanneer u de sheets tijdens de masterclass op uw eigen device wilt meelezen, dan dient u een eigen device mee te brengen.

Bij deze training is het volgende boek inbegrepen:
– Continuous Operations

Examen

De kosten voor het examen DevOps – CE Ops Engineer bedragen €275,- excl. BTW.

Certificaat

Indien u na de training het examen met goed gevolg heeft afgelegd, ontvangt u het certificaat DevOps – CE Ops Engineer .

Docenten

De IT Management Group werkt alleen met de beste docenten. Onze trainers hebben ruime ervaring, zijn gecertificeerd en hebben kennis van de theorie en de praktijk.

In-company

Deze training kan ook in-company worden georganiseerd, onder begeleiding van één van onze ervaren consultants/trainers.

Advies en detachering

Bent u op zoek naar een goede tester, testmanager, testcoördinator of test engineer of bent u op zoek naar een goed advies met betrekking tot het inrichten of optimaliseren van uw IT organisatie? Neem dan contact op met de IT Management Group of kijk op onze advies en detacheringspagina’s.

inschrijven voor deze training

Eerstvolgende startdata Masterclass DevOps – CE Ops Engineer:

1 May 2024
Training Masterclass DevOps - CE Ops Engineer
ITMG Locatie
(Online)
_____ _____ _____
10 July 2024
Training Masterclass DevOps - CE Ops Engineer
ITMG Locatie
(Klassikaal - Utrecht)
_____ _____ _____