Rating9


Onze trainingen zijn gecertificeerd en worden zeer goed gewaardeerd!

Trainingsvorm

U volgt de training interactief samen met anderen fysiek op de aangegeven locatie.

U volgt de training interactief samen met anderen achter uw computer.


Docenten

De IT Management Group werkt alleen met de beste docenten. Onze trainers hebben ruime ervaring, zijn gecertificeerd en hebben kennis van de theorie en de praktijk.

Trainingslocaties


Den Haag
Lange Vijverberg 4-5

ITMG Den Haag

Utrecht
Arthur van Schendelstraat 650

HNK

Amsterdam
Kromwijkdreef 11

ITMG Amsterdam

Eindhoven
Kennedyplein 1

ITMG Eindhoven

Rotterdam

Beursplein 37

ITMG Rotterdam
Overzicht locaties

Referenties algemeen


T. dikkes
9/10 -Rating9
De Masterclass Agile Servicemanagement met Scrum is een zeer complete en toepasbare training. Er is een prima afwisseling van theorie met praktijkcasess en opdrachten.

Marco post
10/10 -Rating10
Goede trainer, training en de lesstof sluit goed aan.


Overzicht referenties

Klanten

Schiphol
NS
Fuji
Ikea
Gemeente Amsterdam
Thales
ING
Belastingdienst
SVB
Universiteit of Twente
TU Delft
Gemeente Nissewaard
Oxfam Novib
Ministerie van Defensie
Gemeente Leiden
Gemeente Utrecht
Rabobank
Provincie Zuid-Holland
AMC
Erasmus MC
ABN-AMRO
Rijkswaterstaat
Reclassering
DSV
Overzicht klanten

Keurmerken

nrto


Advies en detachering

Bent u op zoek naar een goed advies met betrekking tot het inrichten of optimaliseren van uw IT organisatie? Neem dan contact op met de IT Management Group of kijk op onze advies en detacheringspagina's.

Opleidingsadvies
Home » Training » Agile Scrum & DevOps » Professional Scrum Master (PSM I)

Professional Scrum Master (PSM I)

Prijs: €900,-
Duur: 2 dagen

Locaties en data

De training Professional Scrum Master (PSM I) kan online of klassikaal worden gevolgd in Utrecht of Den Haag. Ook is in-company training of maatwerk mogelijk. Hieronder staan de nu ingeplande trainingsmogelijkheden op basis van open inschrijving. De opleidingsdagen zijn standaard van 10:00 tot 16:00 uur. De opleidingsavonden zijn standaard van 18:30 tot 21:30 uur. Afhankelijk van uw training kan van deze tijden worden afgeweken. De tijden worden voorafgaand aan de training aan u gecommuniceerd. De vroegste starttijd is 09:00 en de uiterste eindtijd is 17:00. Staat uw voorkeurslocatie er niet bij? Neem dan contact op en informeer naar de mogelijkheden.

18-06-2024 en 19-06-2024 (Klassikaal - Utrecht)
07-10-2024 en 08-10-2024 (Klassikaal - Utrecht)
02-12-2024 en 03-12-2024 (Online)

inschrijven voor deze training

De tweedaagse training Professional Scrum Master I (PSM I) is de training ter voorbereiding op het officiële examen van Scrum.org. Scrum is een raamwerk voor Agile management van softwareontwikkeling. Er wordt gewerkt in multidisciplinaire teams, die in korte sprints (iteraties) werkende software opleveren. Samenwerking, communicatie en teamgeest zijn hierbij sleutelwoorden. Deze training gaat specifiek inop de rol van de Scrum Master en het team maar is ook zeer interessant voor alle betrokkenen bij softwareontwikkeling op basis van het Scrum framework. Er is geen specifieke voorkennis nodig om deze training te volgen, het is welgewenst dat de deelnemer beschikt over enige kennis van systeemontwikkeling, projectmanagement alsmede het opstellen van software requirements en acceptatiecriteria.

Uw profiel
Deze training is geschikt voor iedereen die geïnteresseerd of betrokken is bij softwareontwikkeling op basis van scrum en een must voor diegenen die de rol van Scrum Master daarbinnen (gaan) vervullen.

Inhoud training
In deze professionele en praktijkgerichte training komen de volgende onderwerpen aan bod:

-What is scrum?
-Scrum framework
-Scrum Events
-Scrum Roles
-Scrum Artifacts
-Project- en Sprint Performance Measurement
-Scrum variations

De voertaal van de training Professional Scrum Master (PSM I) is Nederlands. Het materiaal voor de training (trainingsmateriaal en e-book) is Engelstalig.

Trainingsduur en kosten
De training Professional Scrum Master duurt 2 dagen. De kosten voor de training bedragen €900,-. Deze prijs is inclusief lesmateriaal, koffie, thee en lunch en exclusief examengeld en BTW. Het examengeld bedraagt €225,- excl. BTW. Het examen wordt online in het Engels afgelegd. Het examen duurt 60 minuten en betreft 80 meerkeuzevragen. Het examen wordt niet direct aansluitend aan de tweede trainingsdag afgelegd, maar kan op een zelf uitgekozen moment worden afgelegd.

Docenten

De IT Management Group werkt alleen met de beste docenten. Onze trainers hebben ruime ervaring, zijn gecertificeerd en hebben kennis van de theorie en de praktijk.

Advies en detachering
Bent u op zoek naar een goed advies met betrekking tot het inrichten of optimaliseren van uw IT organisatie? Neemt u dan contact op met de IT Management Group of kijk op onze advies en detacheringspagina’s.

Referenties

P. van Kleef
9/10 -Rating9
De training Professional Scrum Master I is super! Alle onderwerpen zijn aan bod gekomen. Er was veel ruimte voor discussie en leuke praktijkopdrachten. Er was een goede afwisseling tussen theorie en praktijk.

J. Ramos Najera
9/10 -Rating9
Ik waardeer de training Professional Scrum Master met een 9! De enthousiaste trainer durfde het aan de stof aan te passen naar de groep qua volgorde en diepgang. Hierdoor heb ik goed begrip van de stof gekregen.

J. Bolhuis
9/10 -Rating9
Professional Scrum Master I is een leuke en energieke training. Ik heb een goed gevoel gekregen van de praktijkvoorbeelden.

inschrijven voor deze training

Eerstvolgende startdata Professional Scrum Master (PSM I):

18 June 2024
Training Professional Scrum Master I
ITMG Locatie
(Klassikaal - Utrecht)
_____ _____ _____
7 October 2024
Training Professional Scrum Master I
ITMG Locatie
(Klassikaal - Utrecht)
_____ _____ _____