Onze trainingen zijn gecertificeerd en worden zeer goed gewaardeerd!

Trainingslocaties


Referenties


m. van der Lienden Planon
COBIT Foundation 5.0 is een goede training. Het voldeed zeker aan mijn verwachtingen.

C.C. de Vos Woonbron
TMAP Next Test Engineer is een goede training.

Overzicht referenties

Klanten van ITMG


Platani
FME
Beslist
Enschede
Centrum voor Dienstverlening
Stichting Bibliotheek.nl
HSO
HaagWonen
De Nederlandse Zorg Autoriteit
Overzicht klanten

Visie op leren


 • Blended Learning
 • Praktijkgericht
 • Duurzaam
 • Social Return
 • Home » Training » Agile Scrum & DevOps » Professional Scrum Master (PSM I)

  PROFESSIONAL SCRUM MASTER(PSM I)

  Prijs: € 800,-
  Duur: 2 dagen
  Locatie: Den Haag, Utrecht, Rotterdam, Eindhoven, Amsterdam

  09-09-2019 en 10-09-2019 (Den Haag)
  10-12-2019 en 11-12-2019 (Utrecht)

  De IT Management Group verzorgt deze training op de hierboven vermelde locaties. Bij inschrijving kunt u uw voorkeurslocatie kenbaar maken. Indien de training op uw voorkeurslocatie niet doorgaat, krijgt u van ons een aanbod voor een alternatieve locatie. Wanneer u zich hierin niet kunt vinden, kunt u uw inschrijving kosteloos annuleren. Bekijkt u de pagina trainingslocaties voor een impressie van onze trainingslocaties.

  - inschrijven voor deze training -

  De tweedaagse training Professional Scrum Master I (PSM I) is de training ter voorbereiding op het officiële examen van Scrum.org. Scrum is een raamwerk voor Agile management van softwareontwikkeling. Er wordt gewerkt in multidisciplinaire teams, die in korte sprints (iteraties) werkende software opleveren. Samenwerking, communicatie en teamgeest zijn hierbij sleutelwoorden. Deze training gaat specifiek inop de rol van de Scrum Master en het team maar is ook zeer interessant voor alle betrokkenen bij softwareontwikkeling op basis van het Scrum framework. Er is geen specifieke voorkennis nodig om deze training te volgen, het is welgewenst dat de deelnemer beschikt over enige kennis van systeemontwikkeling, projectmanagement alsmede het opstellen van software requirements en acceptatiecriteria.

  Uw profiel
  Deze training is geschikt voor iedereen die geïnteresseerd of betrokken is bij softwareontwikkeling op basis van scrum en een must voor diegenen die de rol van Scrum Master daarbinnen (gaan) vervullen.

  Professioneel en praktijkgericht
  In deze professionele en praktijkgerichte training komen de volgende onderwerpen aan bod:

  -What is scrum?
  -Scrum framework
  -Scrum Events
  -Scrum Roles
  -Scrum Artifacts
  -Project- en Sprint Performance Measurement
  -Scrum variations

  De voertaal van de training Professional Scrum Master (PSM I) is Nederlands. Het materiaal voor de training (trainingsmateriaal en e-book) is Engelstalig.

  Trainingsduur en kosten
  De training Professional Scrum Master duurt 2 dagen. De kosten voor de training bedragen € 800,-. Deze prijs is inclusief lesmateriaal, koffie, thee en lunch en exclusief examengeld en BTW. Het examengeld bedraagt € 200,- excl. BTW. Het examen wordt online in het Engels afgelegd. Het examen duurt 60 minuten en betreft 80 meerkeuzevragen. Het examen wordt niet direct aansluitend aan de tweede trainingsdag afgelegd, maar kan op een zelf uitgekozen moment worden afgelegd. De IT Management Group kan desgewenst het examen voor u aanvragen. Het is ook mogelijk dat u het examen zelf aanvraagt bij Scrum.org, dan bespaart u administratieve kosten.

  Docenten en locaties
  De IT Management Group werkt alleen met de beste docenten. Trainingen op basis van open inschrijving worden gegeven op centrale en kwalitatief hoogwaardige locaties in Den Haag, Utrecht, Rotterdam, Amsterdam en Eindhoven. In-company trainingen kunnen op elke gewenste locatie worden verzorgd.

  Advies en detachering
  Bent u op zoek naar een goed advies met betrekking tot het inrichten of optimaliseren van uw IT organisatie neem dan contact op met IT Management Group of kijk op onze advies en detacheringspagina’s.

  Referenties

  M. Koens
  Professional Scrum Master is een goede, interessante en interactieve training, met een goede combinatie van theorie en praktijk. De trainer heeft veel kennis van de stof.

  J. Bolhuis
  Professional Scrum Master I is een leuke en energieke training. Ik heb een goed gevoel gekregen van de praktijkvoorbeelden.

  P. van Kleef
  De training Professional Scrum Master I is super! Alle onderwerpen zijn aan bod gekomen. Er was veel ruimte voor discussie en leuke praktijkopdrachten. Er was een goede afwisseling tussen theorie en praktijk.

  - inschrijven voor deze training -

  Eerstvolgende startdata Professional Scrum Master (PSM I):

  9 September 2019
  Training Professional Scrum Master I (PSMI)
  ITMG Locatie
  (Den Haag)
  _____ _____ _____
  10 December 2019
  Training Professional Scrum Master I (PSMI)
  ITMG Locatie
  (Utrecht)
  _____ _____ _____