Rating9


Onze trainingen zijn gecertificeerd en worden zeer goed gewaardeerd!

Trainingsvorm

U volgt de training interactief samen met anderen fysiek op de aangegeven locatie.

U volgt de training interactief samen met anderen achter uw computer.


Docenten

De IT Management Group werkt alleen met de beste docenten. Onze trainers hebben ruime ervaring, zijn gecertificeerd en hebben kennis van de theorie en de praktijk.

Trainingslocaties


Den Haag
Lange Vijverberg 4-5

ITMG Den Haag

Utrecht
Arthur van Schendelstraat 650

HNK

Amsterdam
Kromwijkdreef 11

ITMG Amsterdam

Eindhoven
Kennedyplein 1

ITMG Eindhoven

Rotterdam

Beursplein 37

ITMG Rotterdam
Overzicht locaties

Referenties algemeen


Marc Tromp Marc Tromp
9/10 -Rating9
Vond het uitstekend. Erg te spreken over trainer. Het hadden van mij meer lessen mogen zijn, jammer dat het stopte.

J. Seyen ESF
9/10 -Rating9
COBIT Foundation 5.0 is een goede training. De training is praktisch en interactief. De trainer heeft veel kennis, ik waardeer de trainer met een 10!


Overzicht referenties

Klanten

Schiphol
NS
Fuji
Ikea
Gemeente Amsterdam
Thales
ING
Belastingdienst
SVB
Universiteit of Twente
TU Delft
Gemeente Nissewaard
Oxfam Novib
Ministerie van Defensie
Gemeente Leiden
Gemeente Utrecht
Rabobank
Provincie Zuid-Holland
AMC
Erasmus MC
ABN-AMRO
Rijkswaterstaat
Reclassering
DSV
Overzicht klanten

Keurmerken en registraties

Op onze trainingen en cursussen is de CRKBO registratie en het NRTO keurmerk van toepassing.


Advies en detachering

Bent u op zoek naar een goed advies met betrekking tot het inrichten of optimaliseren van uw IT organisatie? Neem dan contact op met de IT Management Group of kijk op onze advies en detacheringspagina's.

Opleidingsadvies
Home » Training » Agile Scrum & DevOps » Professional Scrum Product Owner (PSPO I)

Professional Scrum Product Owner (PSPO I)

Prijs: €900,-
Duur: 2 dagen

Locaties en data Professional Scrum Product Owner (PSPO I)

Hieronder staan de nu ingeplande trainingsmogelijkheden op basis van open inschrijving. De training kan online of klassikaal worden gevolgd. Ook is in-company training of maatwerk mogelijk.

De opleidingsdagen zijn standaard van 10:00 tot 16:00 uur. De opleidingsavonden zijn standaard van 18:30 tot 21:30 uur. Afhankelijk van uw training kan van deze tijden worden afgeweken. De tijden worden voorafgaand aan de training aan u gecommuniceerd. De vroegste starttijd is 09:00 en de uiterste eindtijd is 17:00. Staat uw voorkeurslocatie er niet bij? Neem dan contact op en informeer naar de mogelijkheden.

- 07-10-2024 en 08-10-2024 (Klassikaal - Utrecht)
- 18-12-2024 en 20-12-2024 (Online)

inschrijven voor deze training

Deze tweedaagse training Professional Scrum Product Owner (PSPO I) bereidt u voor op het officiële examen van scrum.org. Scrum is een raamwerk voor Agile management van softwareontwikkeling. Er wordt gewerkt in multidisciplinaire teams, die in korte sprints (iteraties) werkende software opleveren. Samenwerking, communicatie en teamgeest zijn hierbij de sleutelwoorden. Deze training gaat specifiek in op de rol van de Product Owner en leert u hoe de Return On Investment (ROI) te maximaliseren en de Total Cost of Ownership (TCO) te optimaliseren van uw softwareproducten en systemen.

Deze training kenmerkt zich door theorie direct gevolgd door praktijkopdrachten zodat de theorie meteen in de praktijk kan worden toegepast. U leert de waarde van de huidige systemen te optimaliseren en hoe requirements te ordenen om nog beter te kunnen reageren op veranderende inzichten in o.a. de markt. Deze scrum training leert u de technieken en principes om met succes de rol van Product Owner in te vullen!

Uw profiel
Deze training is geschikt voor iedereen die vanuit de business betrokken is bij software ontwikkeling, maar is ook geschikt voor professionals die voornemens zijn om binnen een organisatie de rol van Product Owner op zich te gaan nemen. De doelgroep bestaat daarom uit onder meer Product Managers, IT Development Managers, Project Managers en Teamleiders met verantwoordelijkheid voor de delivery van een product of dienst vanaf het concept tot aan de eindgebruikers.

Inhoud training
In deze professionele en praktijkgerichte training Professional Scrum Product Owner komen de volgende onderwerpen aan bod:

• Scrum framework & principes: wat is scrum en wat zijn de kernprincipes?;
• Scrum rollen, scrum events en scrum artifacts: hoe is scrum opgebouwd, en hoe ziet het framework er inhoudelijk uit?
• Value Driven Development: waarde toevoegen voor onze klant is key in scrum, waarom is dit zo en hoe kunt u hiermee omgaan?
• Product Management: hoe past de product lifecycle in het scrum framework?
• Managing Requirements: hoe gaat u om met het beheren en prioriteren van veranderende requirements?
• Planning Releases/Lean Planning: hoe gaat u om met uw planning, omdat scrum geen lange termijn planning kent?

De voertaal van de training Professional Scrum Product Owner (PSPO I) is Nederlands. Het materiaal voor de training (trainingsmateriaal en e-book) is Engelstalig.

Voorbereiding
Om optimaal voorbereid te zijn op deze training adviseren we vooraf aan de training de scrumguide (www.scrumguides.org) door te nemen. Er is geen specifieke voorkennis nodig. Het is wel gewenst dat de deelnemer beschikt over enige kennis van productontwikkeling, productmanagement en het opstellen van software requirements en acceptatiecriteria.

Trainingsduur en kosten
De training Professional Scrum Product Owner duurt 2 dagen. De kosten voor de training bedragen €900,-. Deze prijs is inclusief lesmateriaal, koffie, thee en lunch en exclusief examengeld en BTW. Het examengeld bedraagt €275,- excl. BTW. Het examen wordt online in het Engels afgelegd. Het examen duurt 60 minuten en betreft 80 meerkeuzevragen. Het examen wordt niet direct aansluitend aan de tweede trainingsdag afgelegd, maar kan op een zelf uitgekozen moment worden afgelegd.

Docenten

De IT Management Group werkt alleen met de beste docenten. Onze trainers hebben ruime ervaring, zijn gecertificeerd en hebben kennis van de theorie en de praktijk.

Advies en detachering
Bent u op zoek naar een goed advies met betrekking tot het inrichten of optimaliseren van uw IT organisatie? Neem dan contact op met de IT Management Group of kijk op onze advies en detacheringspagina’s.

Referenties

M. Koens
9/10 -Rating9
Professional Scrum Master is een goede, interessante en interactieve training, met een goede combinatie van theorie en praktijk. De trainer heeft veel kennis van de stof.

J. Bolhuis
9/10 -Rating9
Professional Scrum Master I is een leuke en energieke training. Ik heb een goed gevoel gekregen van de praktijkvoorbeelden.

J. Ramos Najera
9/10 -Rating9
Ik waardeer de training Professional Scrum Master met een 9! De enthousiaste trainer durfde het aan de stof aan te passen naar de groep qua volgorde en diepgang. Hierdoor heb ik goed begrip van de stof gekregen.

inschrijven voor deze training

Eerstvolgende startdata Professional Scrum Product Owner (PSPO I):

7 October 2024
Training Professional Scrum Product Owner
ITMG Locatie
(Klassikaal - Utrecht)
_____ _____ _____
18 December 2024
Training Professional Scrum Product Owner
ITMG Locatie
(Online)
_____ _____ _____