Onze trainingen zijn gecertificeerd en worden zeer goed gewaardeerd!

Trainingslocaties


Referenties algemeen


Cesur Ozbagci Thales
ITIL Foundation is een leerzame training!

E. Goossens RAAP Archeologisch adviesbureau
PRINCE2 Foundation is een leuke training, waarin de hoofdpunten uit het boek voorbij komen.

Overzicht referenties

Klanten van ITMG


SVUtilities
MoneYou
Fisglobal
Organge
Hotelschool Den Haag
Cultureel Erfgoed
Hoogheemraadschap Rijnland
Avanade
Alrijne Zorggroep
Overzicht klanten

Visie op leren


 • Blended Learning
 • Praktijkgericht
 • Duurzaam
 • Social Return
 • Home » Training » Agile Scrum & DevOps » Professional Scrum Product Owner (PSPO I)

  Professional Scrum Product Owner (PSPO I)

  Prijs: € 800,-
  Duur: 2 dagen
  Locatie: Den Haag, Utrecht, Rotterdam, Eindhoven, Amsterdam

  10-06-2020 en 11-06-2020 (Den Haag)
  23-09-2020 en 24-09-2020 (Utrecht)
  02-12-2020 en 03-12-2020 (Den Haag)

  inschrijven voor deze training

  Deze tweedaagse training Professional Scrum Product Owner (PSPO I) bereidt u voor op het officiële examen van scrum.org. Scrum is een raamwerk voor Agile management van softwareontwikkeling. Er wordt gewerkt in multidisciplinaire teams, die in korte sprints (iteraties) werkende software opleveren. Samenwerking, communicatie en teamgeest zijn hierbij de sleutelwoorden. Deze training gaat specifiek in op de rol van de Product Owner en leert u hoe de Return On Investment (ROI) te maximaliseren en de Total Cost of Ownership (TCO) te optimaliseren van uw softwareproducten en systemen.

  Deze training kenmerkt zich door theorie direct gevolgd door praktijkopdrachten zodat de theorie meteen in de praktijk kan worden toegepast. U leert de waarde van de huidige systemen te optimaliseren en hoe requirements te ordenen om nog beter te kunnen reageren op veranderende inzichten in o.a. de markt. Deze scrum training leert u de technieken en principes om met succes de rol van Product Owner in te vullen!

  Uw profiel
  Deze training is geschikt voor iedereen die vanuit de business betrokken is bij software ontwikkeling, maar is ook geschikt voor professionals die voornemens zijn om binnen een organisatie de rol van Product Owner op zich te gaan nemen. De doelgroep bestaat daarom uit onder meer Product Managers, IT Development Managers, Project Managers en Teamleiders met verantwoordelijkheid voor de delivery van een product of dienst vanaf het concept tot aan de eindgebruikers.

  Inhoud training
  In deze professionele en praktijkgerichte training Professional Scrum Product Owner komen de volgende onderwerpen aan bod:

  • Scrum framework & principes: wat is scrum en wat zijn de kernprincipes?;
  • Scrum rollen, scrum events en scrum artifacts: hoe is scrum opgebouwd, en hoe ziet het framework er inhoudelijk uit?
  • Value Driven Development: waarde toevoegen voor onze klant is key in scrum, waarom is dit zo en hoe kunt u hiermee omgaan?
  • Product Management: hoe past de product lifecycle in het scrum framework?
  • Managing Requirements: hoe gaat u om met het beheren en prioriteren van veranderende requirements?
  • Planning Releases/Lean Planning: hoe gaat u om met uw planning, omdat scrum geen lange termijn planning kent?

  De voertaal van de training Professional Scrum Product Owner (PSPO I) is Nederlands. Het materiaal voor de training (trainingsmateriaal en e-book) is Engelstalig.

  Voorbereiding
  Om optimaal voorbereid te zijn op deze training adviseren we vooraf aan de training de scrumguide (www.scrumguides.org) door te nemen. Er is geen specifieke voorkennis nodig. Het is wel gewenst dat de deelnemer beschikt over enige kennis van productontwikkeling, productmanagement en het opstellen van software requirements en acceptatiecriteria.

  Trainingsduur en kosten
  De training Professional Scrum Product Owner duurt 2 dagen. De kosten voor de training bedragen € 800,-. Deze prijs is inclusief lesmateriaal, koffie, thee en lunch en exclusief examengeld en BTW. Het examengeld bedraagt € 250,- excl. BTW. Het examen wordt online in het Engels afgelegd. Het examen duurt 60 minuten en betreft 80 meerkeuzevragen. Het examen wordt niet direct aansluitend aan de tweede trainingsdag afgelegd, maar kan op een zelf uitgekozen moment worden afgelegd. De IT Management Group kan desgewenst het examen voor u aanvragen. Het is ook mogelijk dat u het examen zelf aanvraagt bij Scrum.org, dan bespaart u administratieve kosten.

  Docenten en locaties
  De IT Management Group werkt alleen met de beste docenten. Trainingen op basis van open inschrijving worden gegeven op centrale en kwalitatief hoogwaardige locaties in Den Haag, Utrecht, Rotterdam, Amsterdam en Eindhoven. In-company trainingen kunnen op elke gewenste locatie worden verzorgd.

  De IT Management Group verzorgt deze training op de hierboven vermelde locaties. Bij inschrijving kunt u uw voorkeurslocatie kenbaar maken. Indien de training op uw voorkeurslocatie niet doorgaat, krijgt u van ons een aanbod voor een alternatieve locatie. Wanneer u zich hierin niet kunt vinden, kunt u uw inschrijving kosteloos annuleren. Bekijkt u de pagina trainingslocaties voor een impressie van onze trainingslocaties.

  Advies en detachering
  Bent u op zoek naar een goed advies met betrekking tot het inrichten of optimaliseren van uw IT organisatie neem dan contact op met IT Management Group of kijk op onze advies en detacheringspagina’s.

  Referenties

  J. Ramos Najera
  Ik waardeer de training Professional Scrum Master met een 9! De enthousiaste trainer durfde het aan de stof aan te passen naar de groep qua volgorde en diepgang. Hierdoor heb ik goed begrip van de stof gekregen.

  P. van Kleef
  De training Professional Scrum Master I is super! Alle onderwerpen zijn aan bod gekomen. Er was veel ruimte voor discussie en leuke praktijkopdrachten. Er was een goede afwisseling tussen theorie en praktijk.

  M. Koens
  Professional Scrum Master is een goede, interessante en interactieve training, met een goede combinatie van theorie en praktijk. De trainer heeft veel kennis van de stof.

  inschrijven voor deze training

  Eerstvolgende startdata Professional Scrum Product Owner (PSPO I):

  10 June 2020
  Training Professional Scrum Product Owner (PSPOI)
  ITMG Locatie
  (Den Haag)
  _____ _____ _____
  23 September 2020
  Training Professional Scrum Product Owner (PSPOI)
  ITMG Locatie
  (Utrecht)
  _____ _____ _____