Rating9


Onze trainingen zijn gecertificeerd en worden zeer goed gewaardeerd!

Opleidingsadvies

Trainingsvorm

U volgt de training interactief samen met anderen fysiek op de aangegeven locatie.

U volgt de training interactief samen met anderen achter uw computer.

U volgt de training individueel en in uw eigen tempo achter uw computer.

Trainingslocaties


Den Haag
Lange Vijverberg 4-5

ITMG Den Haag

Utrecht
Arthur van Schendelstraat 650

HNK

Amsterdam
Kromwijkdreef 11

ITMG Amsterdam

Eindhoven
Kennedyplein 1

ITMG Eindhoven

Rotterdam

Beursplein 37

ITMG Rotterdam
Overzicht locaties

Referenties algemeen


Maarten van Werkhoven DNA Services
8/10 -Rating8
ISO/IEC 20000 bevat veel informatie, maar met een duidelijke vertaling naar de praktijk.

Theo Brammeier ING
8/10 -Rating8
Ik heb de Masterclass Agile Kwaliteitsmanagement met een 8 gewaardeerd. Zeer verlichtend!


Overzicht referenties

Klanten

Schiphol
NS
Fuji
Ikea
Gemeente Amsterdam
Thales
ING
Belastingdienst
SVB
Universiteit of Twente
TU Delft
Gemeente Nissewaard
Oxfam Novib
Ministerie van Defensie
Gemeente Leiden
Gemeente Utrecht
Rabobank
Provincie Zuid-Holland
AMC
Erasmus MC
ABN-AMRO
Rijkswaterstaat
Reclassering
DSV
Overzicht klanten

Keurmerken

nrto
VOI

Visie op leren
 • Blended Learning
 • Praktijkgericht
 • Duurzaam
 • Social Return
 • Home » Training » Agile Scrum & DevOps » Professional Scrum Product Owner (PSPO I)

  Professional Scrum Product Owner (PSPO I)

  Prijs: €900,-
  Duur: 2 dagen

  STAP-budget

  Heeft u dit jaar nog geen gebruik gemaakt van het STAP-budget dan kunt u uw STAP-budget inzetten voor deze training. Op onze STAP-budget pagina kunt u zien of u deze training geheel gratis kunt volgen of dat u €1000,- euro korting krijgt op de trainingsprijs.

  Locaties en data

  De training Professional Scrum Product Owner (PSPO I) kan online of klassikaal worden gevolgd in Utrecht of Den Haag. Ook is in-company training of maatwerk mogelijk. Hieronder staan de nu ingeplande trainingsmogelijkheden op basis van open inschrijving. De opleidingsdagen zijn van 10:00 tot 16:00 uur. De opleidingsavonden zijn van 18:30 tot 21:30 uur. Staat uw voorkeurslocatie er niet bij? Neem dan contact op en informeer naar de mogelijkheden.

  28-03-2023 en 29-03-2023 (Klassikaal - Utrecht)
  12-06-2023 en 13-06-2023 (Online)
  21-09-2023 en 22-09-2023 (Klassikaal - Den Haag)
  11-12-2023 en 12-12-2023 (Online)

  inschrijven voor deze training

  Deze tweedaagse training Professional Scrum Product Owner (PSPO I) bereidt u voor op het officiële examen van scrum.org. Scrum is een raamwerk voor Agile management van softwareontwikkeling. Er wordt gewerkt in multidisciplinaire teams, die in korte sprints (iteraties) werkende software opleveren. Samenwerking, communicatie en teamgeest zijn hierbij de sleutelwoorden. Deze training gaat specifiek in op de rol van de Product Owner en leert u hoe de Return On Investment (ROI) te maximaliseren en de Total Cost of Ownership (TCO) te optimaliseren van uw softwareproducten en systemen.

  Deze training kenmerkt zich door theorie direct gevolgd door praktijkopdrachten zodat de theorie meteen in de praktijk kan worden toegepast. U leert de waarde van de huidige systemen te optimaliseren en hoe requirements te ordenen om nog beter te kunnen reageren op veranderende inzichten in o.a. de markt. Deze scrum training leert u de technieken en principes om met succes de rol van Product Owner in te vullen!

  Uw profiel
  Deze training is geschikt voor iedereen die vanuit de business betrokken is bij software ontwikkeling, maar is ook geschikt voor professionals die voornemens zijn om binnen een organisatie de rol van Product Owner op zich te gaan nemen. De doelgroep bestaat daarom uit onder meer Product Managers, IT Development Managers, Project Managers en Teamleiders met verantwoordelijkheid voor de delivery van een product of dienst vanaf het concept tot aan de eindgebruikers.

  Inhoud training
  In deze professionele en praktijkgerichte training Professional Scrum Product Owner komen de volgende onderwerpen aan bod:

  • Scrum framework & principes: wat is scrum en wat zijn de kernprincipes?;
  • Scrum rollen, scrum events en scrum artifacts: hoe is scrum opgebouwd, en hoe ziet het framework er inhoudelijk uit?
  • Value Driven Development: waarde toevoegen voor onze klant is key in scrum, waarom is dit zo en hoe kunt u hiermee omgaan?
  • Product Management: hoe past de product lifecycle in het scrum framework?
  • Managing Requirements: hoe gaat u om met het beheren en prioriteren van veranderende requirements?
  • Planning Releases/Lean Planning: hoe gaat u om met uw planning, omdat scrum geen lange termijn planning kent?

  De voertaal van de training Professional Scrum Product Owner (PSPO I) is Nederlands. Het materiaal voor de training (trainingsmateriaal en e-book) is Engelstalig.

  Voorbereiding
  Om optimaal voorbereid te zijn op deze training adviseren we vooraf aan de training de scrumguide (www.scrumguides.org) door te nemen. Er is geen specifieke voorkennis nodig. Het is wel gewenst dat de deelnemer beschikt over enige kennis van productontwikkeling, productmanagement en het opstellen van software requirements en acceptatiecriteria.

  Trainingsduur en kosten
  De training Professional Scrum Product Owner duurt 2 dagen. De kosten voor de training bedragen €900,-. Deze prijs is inclusief lesmateriaal, koffie, thee en lunch en exclusief examengeld en BTW. Het examengeld bedraagt €275,- excl. BTW. Het examen wordt online in het Engels afgelegd. Het examen duurt 60 minuten en betreft 80 meerkeuzevragen. Het examen wordt niet direct aansluitend aan de tweede trainingsdag afgelegd, maar kan op een zelf uitgekozen moment worden afgelegd.

  Docenten

  De IT Management Group werkt alleen met de beste docenten. Onze trainers hebben ruime ervaring, zijn gecertificeerd en hebben kennis van de theorie en de praktijk.

  Advies en detachering
  Bent u op zoek naar een goed advies met betrekking tot het inrichten of optimaliseren van uw IT organisatie? Neem dan contact op met de IT Management Group of kijk op onze advies en detacheringspagina’s.

  Referenties

  J. Ramos Najera
  9/10 -Rating9
  Ik waardeer de training Professional Scrum Master met een 9! De enthousiaste trainer durfde het aan de stof aan te passen naar de groep qua volgorde en diepgang. Hierdoor heb ik goed begrip van de stof gekregen.

  P. van Kleef
  9/10 -Rating9
  De training Professional Scrum Master I is super! Alle onderwerpen zijn aan bod gekomen. Er was veel ruimte voor discussie en leuke praktijkopdrachten. Er was een goede afwisseling tussen theorie en praktijk.

  M. Koens
  9/10 -Rating9
  Professional Scrum Master is een goede, interessante en interactieve training, met een goede combinatie van theorie en praktijk. De trainer heeft veel kennis van de stof.

  inschrijven voor deze training

  Eerstvolgende startdata Professional Scrum Product Owner (PSPO I):

  28 March 2023
  Training Professional Scrum Product Owner
  ITMG Locatie
  (Klassikaal - Utrecht)
  _____ _____ _____
  12 June 2023
  Training Professional Scrum Product Owner
  ITMG Locatie
  (Online)
  _____ _____ _____