Rating9


Onze trainingen zijn gecertificeerd en worden zeer goed gewaardeerd!

Trainingsvorm

U volgt de training interactief samen met anderen fysiek op de aangegeven locatie.

U volgt de training interactief samen met anderen achter uw computer.


Docenten

De IT Management Group werkt alleen met de beste docenten. Onze trainers hebben ruime ervaring, zijn gecertificeerd en hebben kennis van de theorie en de praktijk.

Trainingslocaties


Den Haag
Lange Vijverberg 4-5

ITMG Den Haag

Utrecht
Arthur van Schendelstraat 650

HNK

Amsterdam
Kromwijkdreef 11

ITMG Amsterdam

Eindhoven
Kennedyplein 1

ITMG Eindhoven

Rotterdam

Beursplein 37

ITMG Rotterdam
Overzicht locaties

Referenties algemeen


D. Grapendaal
9/10 -Rating9
ITIL Service Transition is een prima training. De trainer heeft aandacht voor het (energie)niveau van de deelnemers en hij stemt het tempo hierop af.

Peter van der Ven ING
7/10 -Rating7
Ik ervaar de training TMap Next test Engineer als positief, door de training is het mij nu duidelijker wat TMap inhoudt. De trainer beschikt over voldoende kennis van zaken.


Overzicht referenties

Klanten

Schiphol
NS
Fuji
Ikea
Gemeente Amsterdam
Thales
ING
Belastingdienst
SVB
Universiteit of Twente
TU Delft
Gemeente Nissewaard
Oxfam Novib
Ministerie van Defensie
Gemeente Leiden
Gemeente Utrecht
Rabobank
Provincie Zuid-Holland
AMC
Erasmus MC
ABN-AMRO
Rijkswaterstaat
Reclassering
DSV
Overzicht klanten

Keurmerken

nrto


Advies en detachering

Bent u op zoek naar een goed advies met betrekking tot het inrichten of optimaliseren van uw IT organisatie? Neem dan contact op met de IT Management Group of kijk op onze advies en detacheringspagina's.

Opleidingsadvies
Home » Training » Architectuur & Security » Certified BIO Professional

Certified BIO Professional

Prijs: €900,- excl. BTW
Duur: 2 dagen

Locaties en data

De training Certified BIO Professional kan online of klassikaal worden gevolgd in Utrecht of Den Haag. Ook is in-company training of maatwerk mogelijk. Hieronder staan de nu ingeplande trainingsmogelijkheden op basis van open inschrijving. De opleidingsdagen zijn van 10:00 tot 16:00 uur. De opleidingsavonden zijn van 18:30 tot 21:30 uur. Staat uw voorkeurslocatie er niet bij? Neem dan contact op en informeer naar de mogelijkheden.

01-02-2024 en 02-02-2024 (Online)
15-05-2024 en 16-05-2024 (Klassikaal - Den Haag)
14-10-2024 en 15-10-2024 (Klassikaal - Den Haag)
18-12-2024 en 19-12-2024 (Online)

inschrijven voor deze training

Certified BIO Professional training volgen? Dan kies je voor de IT Management Group.

CBIOP staat voor Certified Baseline Informatiebeveiliging Overheid Professional. Een betrouwbare en veilige informatievoorziening is essentieel voor overheden. Door de toenemende digitalisering wordt zorgvuldig omgaan met de gegevens van burgers en organisaties steeds belangrijker. De informatiebeveiligingsdienst (IBD) ondersteunt gemeenten bij preventie, detectie, coördinatie en kennisdeling op het gebied van informatiebeveiliging.
De training sluit aan op de IBD denkwijze en laat deelnemers de IBD handreikingen en tools door middel van praktijkopdrachten gebruiken.

Speelt in op behoefte
De training Certified BIO Professional speelt in op een brede behoefte. Een behoefte die in toenemende mate groeit. De noodzaak om informatiebeveiliging binnen de overheid uniform, gestructureerd en toetsbaar te organiseren wordt alom erkend. Initiatieven als de Informatiebeveiligingsdienst (IBD) werken hard om deze behoefte te vertalen naar praktische handreikingen en andere hulpmiddelen. De training Certified BIO Professional is een ondersteunend middel om bij te dragen aan de professionalisering van het managen van informatiebeveiliging bij overheid conform de BIO.
De 2-daagse opleiding leidt op voor het erkende officiële CBIOP examen.

Inhoud training Certified BIO Professional

In deze professionele en praktijkgerichte trainin komen de volgende onderwerpen aan bod:
– Achtergrond (BIO & informatiebeveiliging)
– Informatiebeveiligingsbeleid en organisatie
– Tactische en operationele beheersmaatregelen
– Incidenten en bedrijfscontinuïteit
Het programma behandelt een praktisch toepasbare methodiek waarin informatiebeveiliging voor de overheid als kwaliteitsmodel is ingericht. Er wordt ingegaan op alle aspecten die nodig zijn om invulling te geven aan informatiebeveiliging conform de Baseline Informatiebeveiliging Overheid.

Uw profiel

De doelgroep betreft personen die binnen de overheid vanuit hun functie zich bezig houden met informatiebeveiliging (BIO). Hierbij valt te denken aan de CISO, Information Security Officer, DPO en een Functionaris Gegevensbescherming.

Voorkennis

Voor deze training is geen specifieke voorkennis vereist.

Certificaat

Indien u na de training het examen met goed gevolg heeft afgelegd, ontvangt u het certificaat Certified BIO Professional (CBP) – Baseline Informatiebeveiliging Overheid.

Trainingsduur en kosten

De training Certified BIO Professional duurt 2 dagen en is exclusiefvoucher voor het officieel examen . De kosten bedragen €900,-. Deze prijs is inclusief lesmateriaal, koffie, thee en lunch en exclusief BTW. Het examen kan op een zelf uitgekozen datum en tijdstip worden ingepland en afgelegd en kost €225,- excl. BTW.

Docenten

De IT Management Group werkt alleen met de beste docenten. Onze trainers hebben ruime ervaring, zijn gecertificeerd en hebben kennis van de theorie en de praktijk.

Advies en detachering

Bent u op zoek naar een goed advies met betrekking tot het inrichten of optimaliseren van uw IT organisatie neem dan contact op met IT Management Group of kijk op onze advies en detacheringspagina’s.

inschrijven voor deze training

Eerstvolgende startdata Certified Information Systems Security Professional (CBIOP):

1 February 2024
Training Certified BIO Professional
ITMG Locatie
(Online)
_____ _____ _____
15 May 2024
Training Certified BIO Professional
ITMG Locatie
(Klassikaal - Den Haag)
_____ _____ _____