Onze trainingen zijn gecertificeerd en worden zeer goed gewaardeerd!

Trainingslocaties


Referenties


R. Wubben
De Masterclass Beheerarchitectuur is een goede training, in een prima tempo. Ik heb veel geleerd. De trainer heeft veel kennis en hij legt de stof goed uit.

Richard Orta Penta College
TMap Next Test Engineer is een goede, maar pittige training. De trainer geeft een goede uitleg. Deze training is een goede voorbereiding op het examen.

Overzicht referenties

Klanten van ITMG


TU Delft
Reclassering Nederland
Logius
Immigratie- en Naturalisatie Dienst
ContentStrategy
Geo Solutions
Nationaal Archief
GN
Overzicht klanten

Visie op leren


 • Blended Learning
 • Praktijkgericht
 • Duurzaam
 • Social Return
 • Home » Training » Architectuur » TOGAF® voor Opdrachtgevers

  TOGAF® VOOR OPDRACHTGEVERS

  Unieke managementtraining in-company of op unieke locatie!

  Prijs: op aanvraag
  Duur: lunchbijeenkomst (12:00 – 14:00)
  Locatie: In-company


  De IT Management Group verzorgt deze training op de hierboven vermelde locaties. Bij inschrijving kunt u uw voorkeurslocatie kenbaar maken. Indien de training op uw voorkeurslocatie niet doorgaat, krijgt u van ons een aanbod voor een alternatieve locatie. Wanneer u zich hierin niet kunt vinden, kunt u uw inschrijving kosteloos annuleren. Bekijkt u de pagina trainingslocaties voor een impressie van onze trainingslocaties.

  - inschrijven voor deze training -

  The Open Group Architecture Framework, TOGAF, is een gedetailleerde methode met ondersteunende technieken voor het ontwikkelen van een Enterprise Architectuur. TOGAF beschrijft het proces van acceptatie, productie, gebruik en onderhoud van een Enterprise Architectuur. TOGAF® wordt wereldwijd gebruikt door een groot aantal architecten om een passende architectuur voor hun organisatie te ontwerpen.

  TOGAF® is op dit moment de standaard op het gebied van Enterprise Architectuur en wordt veelvuldig toegepast bij overheidsorganisaties, gemeentes en commerciële organisaties.

  Voor een goede invoering van TOGAF is het zeer belangrijk dat de basisprincipes ook op managementniveau worden begrepen en ondersteund.

  Uw profiel
  Bent u werkzaam als opdrachtgever, manager, coördinator, teamleider, MT-lid of heeft u een andere coördinerende rol binnen uw organisatie dan is deze lunchbijeenkomst zeer geschikt.

  Tijdens de managementtraining TOGAF voor Opdrachtgevers komen de volgende onderwerpen aan bod:

  1. TOGAF in vogelvlucht. Wat is TOGAF?
  2. Wat zijn de voordelen van TOGAF en van het werken onder architectuur voor mijn organisatie?
  3. Wat is mijn rol als opdrachtgever, coördinator en/of lid van het managementteam wanneer wij (willen) werken onder architectuur?
  4. TOGAF in de praktijk. Wat zijn de organisatorische consequenties van TOGAF?

  Trainingsduur en kosten
  De managementtraining TOGAF voor Opdrachtgevers duurt in principe 2 uur. De training is derhalve zeer geschikt om als lunch-bijeenkomst gegeven te worden. In dat geval wordt gedurende de training een lunch geserveerd. De kosten voor de training zijn afhankelijk van het aantal deelnemers. In overleg kan de trainingsduur aan uw wensen worden aangepast.

  Docenten en locaties
  De IT Management Group werkt alleen met de beste docenten. Trainingen op basis van open inschrijving worden gegeven op centrale en kwalitatief hoogwaardige locaties in Den Haag, Utrecht, Rotterdam, Amsterdam en Eindhoven. In-company trainingen kunnen op elke gewenste locatie worden verzorgd.

  Architectuur advies en detachering
  Bent u op zoek naar een goed advies met betrekking tot het inrichten of optimaliseren van uw IT of Enterprise Architectuur of op zoek naar een goede Architect (Enterprise Architect, IT Architect, Business Architect, Solution Architect) neem dan contact op met IT Management Group of kijk op onze advies en detacheringspagina’s.

  Referenties

  S. Bassie TRIOMPH
  TOGAF Foundation is een goede training.

  G. Chorus APG
  TOGAF Foundation is een goede en duidelijke training. Ik waardeer de training en trainer met een 8!

  M. van den Brink BlueORB BV
  TOGAF Foundation is een nuttige training. Ik kan het geleerde direct in de praktijk toepassen.

  - inschrijven voor deze training -

  Data TOGAF® voor Opdrachtgevers zijn bespreekbaar