Onze trainingen zijn gecertificeerd en worden zeer goed gewaardeerd!

Trainingslocaties


Referenties algemeen


Lucas Warnaar CHDR
Cees is een uitstekende leraar met erg veel kennis. De opdrachten sluiten aan op de lesstof. Ook fijn dat hij na werkuren ook nog te bereiken was voor eventuele vragen. Ik ben tevreden over deze cursus.

J. Krale ATOS
De Masterclass Integratie ITIL, ASL, BiSL is een zeer goede training. Een hoog tempo, maar met duidelijke aandacht voor significante aspecten en ruimte voor vragen en discussies.

Overzicht referenties

Klanten van ITMG


MoneYou
Ministerie van Sociale Zaken en Werkgelegenheid
LVNL
Katwijk
Vito
Genexis
HLTsamen
Belastngdienst
ABCnova
Overzicht klanten

Visie op leren


 • Blended Learning
 • Praktijkgericht
 • Duurzaam
 • Social Return
 • Home » Training » Development » C# Programmeren

  C# PROGRAMMEREN


  Prijs: € 4140,- incl. certificering
  Duur: 8 dagen
  Locatie: Den Haag, Utrecht

  21-02-2020, 18-03-2020, 20-03-2020, 25-03-2020, 26-03-2020, 27-03-2020, 01-04-2020 en 02-04-2020 (Utrecht)
  15-09-2020, 16-09-2020, 21-09-2020, 22-09-2020, 28-09-2020, 29-09-2020, 12-10-2020 en 13-10-2020 (Utrecht)

  De IT Management Group verzorgt deze training op de hierboven vermelde locaties. Bij inschrijving kunt u uw voorkeurslocatie kenbaar maken. Indien de training op uw voorkeurslocatie niet doorgaat, krijgt u van ons een aanbod voor een alternatieve locatie. Wanneer u zich hierin niet kunt vinden, kunt u uw inschrijving kosteloos annuleren. Bekijkt u de pagina trainingslocaties voor een impressie van onze trainingslocaties.

  - inschrijven voor deze training -

  Tijdens de training leert u de basis van de programmeertaal C#. U krijgt in 8 dagen een duidelijk inzicht in de werking en het gebruik van de C# technologie. Tijdens de training wordt de theorie afgewisseld met oefeningen en opdrachten. De training behandelt de verschillende toepassingen van C# en het gebruik van o.a. methods, interfaces, exceptions en collecties. De training is een combinatie van hands-on training, waarin u oefent met programmeren in C#, en examentraining. De examentraining vindt op de laatste twee dagen van de training plaats. Gedurende en na de training bereidt u zich voor op het examen. U dient daarbij ook rekening te houden met enige zelfstudie. Deze training leidt op tot het Microsoft Programming in C# examen (Exam 70-483 – Microsoft Certified Professional).
  Naast gedetailleerde informatieverstrekking is er in de training volop ruimte om te oefenen met de opgedane kennis.

  Uw profiel
  De Training C# Programmeren is voor iedereen die die werkt met C# of verwante talen.

  Inhoud training
  De training C# Programmeren behandelt alle basisbegrippen van Object-Oriented Programming en C#. Inbegrepen is het materiaal op alle belangrijke OO-concepten, inclusief onderwerpen als encapsulation, composition, en inheritance. Het omvat ook de basisprincipes van C# zoals programmastructuur, de syntax en implementatiedetails, en later het incorporeren van .NET Framework 4.7 features in een applicatie.

  Voorkennis
  Eerdere programmeerervaring in C, C ++, JavaScript, Objective-C, Microsoft Visual Basic of Java en enige kennis van elementaire objectgeoriënteerde concepten worden aanbevolen maar is niet vereist.

  Examen C# Programmeren
  De kosten voor het examen zijn inbegrepen in de trainingsprijs. Het examen wordt niet direct aansluitend aan de achtste trainingsdag op locatie afgenomen. Na afloop van de training krijgt u een voucher waarmee u online het examen kan afleggen. Het examen is in het Engels.

  Trainingsduur en kosten
  De Training C# Programmeren duurt 8 dagen. De kosten voor de training bedragen: € 4140,-. Deze prijs is inclusief lesmateriaal, examen, koffie, thee en lunch en exclusief BTW.

  Materiaal
  Het materiaal voor deze training wordt digitaal geleverd. Om te kunnen oefenen met de opgedane kennis dient u een eigen laptop mee te brengen.

  Docenten en locaties
  De IT Management Group werkt alleen met de beste docenten. Trainingen op basis van open inschrijving worden gegeven op centrale en kwalitatief hoogwaardige locaties in Den Haag, Utrecht, Rotterdam, Amsterdam en Eindhoven. In-company trainingen kunnen op elke gewenste locatie worden verzorgd.

  Advies en detachering
  Bent u op zoek naar een goed advies met betrekking tot het inrichten of optimaliseren van uw IT organisatie neem dan contact op met IT Management Group of kijk op onze advies en detacheringspagina’s.

  - inschrijven voor deze training -

  Eerstvolgende startdata C# Programmeren:

  21 February 2020
  Training C# Programmeren (CPRO)
  ITMG Locatie
  (Utrecht)
  _____ _____ _____
  15 September 2020
  Training C# Programmeren (CPRO)
  ITMG Locatie
  (Utrecht)
  _____ _____ _____