Rating9


Onze trainingen zijn gecertificeerd en worden zeer goed gewaardeerd!

Opleidingsadvies

Trainingsvorm

U volgt de training interactief samen met anderen fysiek op de aangegeven locatie.

U volgt de training interactief samen met anderen achter uw computer.

U volgt de training individueel en in uw eigen tempo achter uw computer.

Trainingslocaties


Den Haag
Lange Vijverberg 4-5

ITMG Den Haag

Utrecht
Arthur van Schendelstraat 650

HNK

Amsterdam
Kromwijkdreef 11

ITMG Amsterdam

Eindhoven
Kennedyplein 1

ITMG Eindhoven

Rotterdam

Beursplein 37

ITMG Rotterdam
Overzicht locaties

Referenties algemeen


Rohinesh Dhawtal
10/10 -Rating10
Nicole heeft het super gedaan, top training gehad.

P. van der Hoeven
9/10 -Rating9
De Masterclass Integratie ITIL, ASL, BiSL is een intensieve en leerzame training. Door de Masterclass heb ik een breed inzicht gekregen en direct ook een aantal bekende zaken opgehaald.


Overzicht referenties

Klanten

Schiphol
NS
Fuji
Ikea
Gemeente Amsterdam
Thales
ING
Belastingdienst
SVB
Universiteit of Twente
TU Delft
Gemeente Nissewaard
Oxfam Novib
Ministerie van Defensie
Gemeente Leiden
Gemeente Utrecht
Rabobank
Provincie Zuid-Holland
AMC
Erasmus MC
ABN-AMRO
Rijkswaterstaat
Reclassering
DSV
Overzicht klanten

Keurmerken

nrto

Visie op leren
 • Blended Learning
 • Praktijkgericht
 • Duurzaam
 • Social Return
 • Home » Training » Development » Certified C# Developer

  Certified C# Developer

  Deze functiegerichte opleiding leidt op tot één van de meest gevraagde functies in de IT!

  Certified C# Developer

  Kosten opleiding: €5700,-
  Duur: 14 dagen

  Locaties en data

  De training Certified C# Developer kan online of klassikaal worden gevolgd. Klassikale training vindt plaats in Utrecht, Den Haag, Amersfoort, Amsterdam of Eindhoven. Ook is in-company training of maatwerk mogelijk.

  inschrijven opleidingstraject

  De IT Management Group onderzoekt continu aan welke functies in de ICT de komende jaren naar verwachting het meest behoefte is. Op basis van dit onderzoek heeft de IT Management Group een aantal functiegerichte opleidingsprofielen opgesteld.

  Als C# ontwikkelaar houdt u zich bezig met het ontwikkelen van software-oplossingen voor zowel interne als externe klanten. U bouwt programma’s en applicaties of u bent verantwoordelijk voor het onderhoud en het testen van de programmatuur en het optimaliseren van de applicaties. C# is een van de grootste talen binnen het .NET-framework (Microsoft) en kan onder andere gebruikt worden in Windows Applicaties.

  Veel organisaties maken tegenwoordig gebruik van de agile werkwijze. Als ontwikkelaar maakt u dan deel uit van een zogenaamd Agile Scrum team. Het team is gezamenlijk verantwoordelijk voor het opleveren van (gewijzigde) applicaties en/of informatiesystemen.

  Tijdens de functiegerichte opleiding tot Certified C# Developer wordt u in 14 dagen opgeleid tot Certified C# Developer. De kern van het traject bestaat uit het leren van C#, maar u leert ook de belangrijkste zaken die komen kijken bij softwareontwikkeling. Ook is er aandacht voor social skills. Het opleidingstraject leidt op tot beroepen zoals C# developer, C# programmeur, C# bouwer, C# ontwerper etcetera.

  Praktijkgericht

  Tijdens deze opleiding tot Certified C# Developer krijgt u te maken met verschillende trainers. De trainers van de IT Management Group zijn niet alleen thuis in de theorie maar hebben ruime praktijkervaring als programmeur of consultant.

  Certificering

  Binnen de functiegerichte opleiding tot Certified C# Developer wordt de belangrijkste theorie op het gebied van DevOps applicatieontwikkeling behandeld en leert u programmeren in C#. Na het doorlopen van de opleiding en het succesvol afsluiten van de examens ontvangt u de badge Certified C# Developer.

  De functiegerichte opleiding tot Certified C# Developer is inclusief de examens:
  – C# Programmeren Fundamentals
  – C# Programmeren Advanced
  – Effectief Communiceren
  – DevOps Foundation

  Inhoud opleidingsprofiel

  De functiegerichte opleiding tot Certified C# Developer bestaat uit de volgende modules:

  Intake opleiding – telefonisch
  Tijdens deze telefonische intake worden uw persoonlijke leerdoelen doorgenomen evenals de planning van uw opleiding. Indien nodig worden aanpassingen op maat gemaakt.

  C# Programmeren Fundamentals - 2 dagen
  Tijdens de training C# Programmeren Fundamentals leert u de basis van de programmeertaal C#. U krijgt in 2 dagen een duidelijk inzicht in de werking en het gebruik van de C# technologie. Tijdens de training wordt de theorie afgewisseld met oefeningen en opdrachten. De training is een hands-on training waarin u oefent met programmeren in C#.
  Zie ook: C# Programmeren Fundamentals

  DevOps Foundation - 2 dagen
  De DevOps Foundation training is ideaal for IT en business professionals die DevOps willen begrijpen en willen begrijpen hoe een organisatie zijn voordeel kan doen met de principes van DevOps. Deze training is uitermate geschikt voor diegenen die deel (gaan) uitmaken van een DevOps team en diegene die in zijn of haar werk met DevOps of DevOps teams heeft te maken. In deze DevOps Foundation training leert u alle basisbegrippen en concepten van DevOps kennen.
  Zie ook: DevOps Foundation

  C# Programmeren Advanced – 8 dagen
  Tijdens de training leert u de programmeertaal C#. U krijgt in 8 dagen een duidelijk inzicht in de werking en het gebruik van de C# technologie. Tijdens de training wordt de theorie afgewisseld met oefeningen en opdrachten. De training behandelt de verschillende toepassingen van C# en het gebruik van o.a. methods, classes en exceptions. De training is een hands-on training, waarin u theorie afwisselt met programmeren in C#. De training sluit af met het examen C# Programmeren Advanced.

  Effectief Communiceren – 2 dagen of 3 avonden
  De module Effectief Communiceren schenkt aandacht aan uw persoonlijke ontwikkeling. De training is praktijkgericht. Er wordt ingegaan op de belangrijkste communicatie- en presentatietechnieken die u nodig heeft tijdens uw overleggen met collega’s, leveranciers, leidinggevenden en opdrachtgevers. Tijdens de training wordt met name ingegaan op de mondelinge communicatie en het effectief overbrengen van uw communicatieboodschap.

  Uw profiel

  De functiegerichte opleiding tot Certified C# Developer is geschikt voor (toekomstige) C# applicatieontwikkelaars die een solide opleiding willen volgen waarbij zowel aandacht is voor de theorie als voor de praktijk en de persoonlijke competenties die van belang zijn bij de dagelijkse uitvoering van uw rol. Na deze opleiding beschikt u over de kennis en – bij het met goed gevolg afleggen van de examens – de certificeringen die op dit moment in de markt worden gevraagd. U bent aantoonbaar klaar om als Certified C# Developer in een nieuwe rol direct aan de slag te gaan!

  Trainingsduur en kosten

  De functiegerichte opleiding tot Certified C# Developer duurt 14 dagen. De kosten voor deze opleiding bedragen €5700,-. Deze prijs is inclusief digitaal lesmateriaal, koffie, thee, lunch, examengeld en exclusief BTW.

  Planning

  U kunt op meerdere momenten per maand starten met de opleiding. Op basis van uw beschikbaarheid wordt een planning op maat voor u samengesteld. Wij nemen hiervoor contact met u op.

  Materiaal

  Het materiaal voor de trainingen wordt digitaal geleverd. Om te kunnen oefenen met de opgedane kennis dient u een eigen laptop mee te brengen.

  Docenten en locaties

  De IT Management Group werkt alleen met de beste docenten. Trainingen op basis van open inschrijving worden gegeven op centrale en kwalitatief hoogwaardige locaties.

  inschrijven opleidingstraject