Rating9


Onze trainingen zijn gecertificeerd en worden zeer goed gewaardeerd!

Opleidingsadvies

Trainingsvorm

U volgt de training interactief samen met anderen fysiek op de aangegeven locatie.

U volgt de training interactief samen met anderen achter uw computer.

U volgt de training individueel en in uw eigen tempo achter uw computer.

Trainingslocaties


Den Haag
Lange Vijverberg 4-5

ITMG Den Haag

Utrecht
Arthur van Schendelstraat 650

HNK

Amsterdam
Kromwijkdreef 11

ITMG Amsterdam

Eindhoven
Kennedyplein 1

ITMG Eindhoven

Rotterdam

Beursplein 37

ITMG Rotterdam
Overzicht locaties

Referenties algemeen


Kirsty Mulder Mrs.Mulder
8/10 -Rating8
Heel goede inhoudelijke training. Echt heel veel geleerd. Jan is echt inspirerend en hij weet de stof goed over te brengen en op de juiste manier te trainen voor het examen.

Chris Breuer
10/10 -Rating10
Ik ben begonnen als 'leek' aan deze cursus en ik heb na een half jaar een stageplek met uitzicht op een baan in de IT kunnen bemachtigen. Een sector waar ik voorheen nog nooit mee in aanraking was geweest. Ik ben super tevreden. Ik heb bij trainingsduur overigens een 9 gegeven omdat ik het niet erg had gevonden als de trainingen nog langer of vaker zouden duren.


Overzicht referenties

Klanten

Schiphol
NS
Fuji
Ikea
Gemeente Amsterdam
Thales
ING
Belastingdienst
SVB
Universiteit of Twente
TU Delft
Gemeente Nissewaard
Oxfam Novib
Ministerie van Defensie
Gemeente Leiden
Gemeente Utrecht
Rabobank
Provincie Zuid-Holland
AMC
Erasmus MC
ABN-AMRO
Rijkswaterstaat
Reclassering
DSV
Overzicht klanten

Keurmerken

nrto

Visie op leren
 • Blended Learning
 • Praktijkgericht
 • Duurzaam
 • Social Return
 • Home » Training » Development » Certified JavaScript Developer

  Certified JavaScript Developer

  Deze functiegerichte opleiding leidt op tot één van de meest gevraagde functies in de IT!

  Certified Javascript Developer

  Kosten opleiding: €8025,-
  Duur: 16 dagen

  Locaties en data

  De training Certified JavaScript Developer kan online of klassikaal worden gevolgd. Klassikale training vindt plaats in Utrecht, Den Haag, Amersfoort, Amsterdam of Eindhoven. Ook is in-company training of maatwerk mogelijk.

  inschrijven opleidingstraject

  De IT Management Group onderzoekt continu aan welke functies in de ICT de komende jaren naar verwachting het meest behoefte is. Op basis van dit onderzoek heeft de IT Management Group een aantal functiegerichte opleidingsprofielen opgesteld.

  Als JavaScript ontwikkelaar houdt u zich bezig met het ontwikkelen van software-oplossingen voor zowel interne als externe klanten. U bouwt programma’s en applicaties of u bent verantwoordelijk voor het onderhoud en het testen van de programmatuur en het optimaliseren van de applicaties. JavaScript is erg populair en wordt onder andere gebruikt voor het toevoegen van interactieve functies en andere dynamische content aan webpagina’s. JavaScript is intuïtief en eenvoudig te leren. Het is een uitstekend beginpunt voor iedereen die meer wil leren over website development.

  Veel organisaties maken tegenwoordig gebruik van de agile werkwijze. Als ontwikkelaar maakt u dan deel uit van een zogenaamd agile scrum team. Het team is gezamenlijk verantwoordelijk voor het opleveren van (gewijzigde) applicaties en/of informatiesystemen.

  Tijdens de functiegerichte opleiding tot Certified JavaScript Developer wordt u in 16 dagen opgeleid tot Certified JavaScript Developer. De kern van het traject bestaat uit het leren van Java, maar u leert ook de belangrijkste zaken die komen kijken bij softwareontwikkeling. Ook is er aandacht voor social skills. Het opleidingstraject leidt op tot beroepen zoals JavaScript developer, JavaScript programmeur, JavaScript bouwer, JavaScript ontwerper etcetera.

  Praktijkgericht

  Het functiegerichte opleidingstraject tot Certified Javascript Developer is gericht op applicatieontwikkeling met een specialisatie in de programmeertaal Javascript. Naast de specifieke kennis die een Javascript Developer moet opdoen van applicatieontwikkeling en de programmeertaal Javascript moet de Javascript Developer generieke kennis vergaren die relevant is binnen het vakgebied van applicatieontwikkeling. Het gaat daarbij om kennis van HTML, CSS en globale kennis van andere programmeertalen. Ook is het noodzakelijk kennis op te doen van het gedachtegoed Agile en DevOps zodat de Javascript Developer kan aansluiten bij bestaande werkwijzen en kan meedraaien in agile en DevOps teams in organisaties. Tot slot is de ontwikkeling van sociale vaardigheden belangrijk omdat een Javascript Developer goed moet kunnen samenwerken met collega’s, leidinggevenden en vakgenoten.

  Certificering

  Binnen de functiegerichte opleiding tot Certified JavaScript Developer wordt de belangrijkste theorie op het gebied van DevOps applicatieontwikkeling behandeld en leert u programmeren in JavaScript. Na het doorlopen van de opleiding en het succesvol afsluiten van de examens ontvangt u de badge Certified JavaScript Developer.

  De functiegerichte opleiding tot Certified JavaScript Developer is inclusief de volgende trainingen en examens:

  – Module Effectief Communiceren (2 dagen) Afronding: Bewijs van deelname
  – Module Praktijktraining Agile en DevOps (3 dagen) Afronding: Bewijs van deelname en examen
  – Module Development Essentials (3 dagen) Afronding: Bewijs van deelname en examen
  – Module JavaScript Developer (8 dagen) Afronding: Bewijs van deelname en examen

  Inhoud opleidingsprofiel

  De functiegerichte opleiding tot Certified JavaScript Developer bestaat uit de volgende modules:

  Intake opleiding
  De functiegerichte opleiding tot Certified JavaScript Developer start met een intake. Tijdens deze intake worden uw persoonlijke leerdoelen doorgenomen evenals de planning van uw opleiding. Indien nodig worden aanpassingen op maat gemaakt.

  Effectief Communiceren – 2 dagen of 3 avonden
  De module Effectief Communiceren schenkt aandacht aan uw persoonlijke ontwikkeling. De training is praktijkgericht. Er wordt ingegaan op de belangrijkste communicatie- en presentatietechnieken die u nodig heeft tijdens uw overleggen met collega’s, leveranciers, leidinggevenden en opdrachtgevers. Tijdens de training wordt met name ingegaan op de mondelinge communicatie en het effectief overbrengen van uw communicatieboodschap.

  Deelnemers die de training Effectief Communiceren al hebben gevolgd volgen de training Timemanagement en resultaatgericht werken. De training Timemanagement en resultaatgericht werken is bestemd voor iedereen die maximaal resultaat uit de dag wil halen en daarbij geen stress wil ervaren.

  Praktijktraining Agile en DevOps – 3 dagen
  De afgelopen jaren hebben veel organisaties de voordelen ervaren van de toepassing van agile methoden zoals Scrum en Kanban. De software wordt sneller opgeleverd en de kwaliteit stijgt, terwijl de kosten dalen. Een groot nadeel blijkt te zijn dat de agile ontwikkeling haaks staat op de traditionele wijze van beheer, zowel qua information management, application management als infrastructure management. Deze training van drie dagen is bij uitstek ook geschikt voor iedereen die wil weten wat de concepten Agile en DevOps inhouden en wil weten hoe Agile en DevOps werkt in de praktijk.

  Deelnemers die de praktijktraining Agile en DevOps hebben gevolgd volgen de training Agile en DevOps professional. De training Agile en DevOps Professional is een vervolg op de Praktijktraining Agile en DevOps. U bent al bekend met de begrippen Agile en Devops. Het accent van de training ligt op Agile en DevOps in relatie tot IT beheer.

  Development Essentials - 3 dagen of 4 avonden
  Tijdens de basistraining Development Essentials leert u de basis van de talen HTML5 en CSS3. U krijgt in 3 dagen een duidelijk inzicht in de werking en het gebruik van basis programmeertechnieken. Daarnaast krijgt u inzicht in en overzicht van de belangrijkste programmeertalen. Tijdens de training wordt de theorie afgewisseld met oefeningen en opdrachten.

  Javascript Developer - 8 dagen of 14 avonden
  Tijdens de training leert u de basis van de programmeertaal Javascript. U krijgt in 8 dagen een duidelijk inzicht in de werking en het gebruik van de Javascript technologie. Tijdens de training wordt de theorie afgewisseld met oefeningen en opdrachten. De training behandelt de verschillende toepassingen van Javascript en het gebruik van Data Types, Defining and Using Variables, Conditionals, Loops, Functions, Arrays, Built-in Objects, Browser Object Model en Document Object Model. De training is een hands-on training, waarin u theorie afwisselt met programmeren in Javascript.

  Onderwijsvorm, contacturen, studiebelasting en doorlooptijd en opleidingsniveau

  De opleidingsdagen worden gegeven in de vorm van klassikaal onderwijs. De voorkeursvorm is fysiek klassikaal onderwijs overdag. Omdat het project zich ook richt op werkenden en omdat uit ervaring is gebleken dat niet iedereen vrij kan krijgen voor het volgen van opleidingen overdag, bestaat ook de mogelijkheid om de opleidingen te volgen in de avonduren. Mochten de omstandigheden fysiek klassikaal onderwijs niet toelaten, bijvoorbeeld in verband met (corona)maatregelen of vanwege persoonlijke voorkeuren van de deelnemers in verband met reistijden, kan worden uitgeweken naar online klassikale les (via Zoom of MS Teams). Er is in elk geval altijd direct persoonlijk contact met en begeleiding door de docent.

  Het totale traject bestaat uit 14 klassikale opleidingsdagen (overdag) of 21 opleidingsavonden (avond). Een scholingstraject bestaat uit respectievelijk 84 contacturen (overdag) óf 63 contacturen (avond). Buiten de contacturen besteedt een deelnemer gemiddeld 50 uur aan zelfstudie en zal er regelmatig contact zijn tussen de deelnemer en de ITMG backoffice en trainers. Per omscholingstraject wordt hierbij uitgegaan van 4 contacturen. Voorafgaand aan de opleiding wordt in een persoonlijke intake bepaald of een kandidaat voldoet aan de voorwaarden voor deelname en of het opleidingstraject past bij de kandidaat en naar verwachting succesvol kan worden afgesloten.

  Gemiddeld worden per week 2 dagen of 2 avonden klassikale training gepland, daarnaast wordt zelfstudie van de deelnemer verwacht. Na de opleiding kan de deelnemer de afrondende eindtoetsen afleggen.

  De totale doorlooptijd van het traject van intake tot afsluitend examen is circa 10 tot 12 weken.

  De opleidingen zijn geschikt voor deelnemers met MBO+ werk- en denkniveau.

  Aanmelden Digipower 2023

  Uw profiel

  De functiegerichte opleiding tot Certified JavaScript Developer is geschikt voor (toekomstige) Java applicatieontwikkelaars die een solide opleiding willen volgen waarbij zowel aandacht is voor de theorie als voor de praktijk en de persoonlijke competenties die van belang zijn bij de dagelijkse uitvoering van uw rol. Na deze opleiding beschikt u over de kennis en – bij het met goed gevolg afleggen van de examens – de certificeringen die op dit moment in de markt worden gevraagd. U bent aantoonbaar klaar om als Certified JavaScript Developer in een nieuwe rol direct aan de slag te gaan!

  Kosten

  De kosten voor deze opleiding bedragen €8025,-. Deze prijs is inclusief digitaal lesmateriaal, koffie, thee, lunch en examengeld en exclusief BTW.

  Planning

  U kunt op meerdere momenten per maand starten met de opleiding. Op basis van uw beschikbaarheid wordt een planning op maat voor u samengesteld. Wij nemen hiervoor contact met u op.

  Materiaal

  Het materiaal voor de trainingen wordt digitaal geleverd. Om te kunnen oefenen met de opgedane kennis dient u een eigen laptop mee te brengen.

  Docenten

  De IT Management Group werkt alleen met de beste docenten. Onze trainers hebben ruime ervaring, zijn gecertificeerd en hebben kennis van de theorie en de praktijk.

  inschrijven opleidingstraject