Rating9


Onze trainingen zijn gecertificeerd en worden zeer goed gewaardeerd!

Trainingsvorm

U volgt de training interactief samen met anderen fysiek op de aangegeven locatie.

U volgt de training interactief samen met anderen achter uw computer.


Docenten

De IT Management Group werkt alleen met de beste docenten. Onze trainers hebben ruime ervaring, zijn gecertificeerd en hebben kennis van de theorie en de praktijk.

Trainingslocaties


Den Haag
Lange Vijverberg 4-5

ITMG Den Haag

Utrecht
Arthur van Schendelstraat 650

HNK

Amsterdam
Kromwijkdreef 11

ITMG Amsterdam

Eindhoven
Kennedyplein 1

ITMG Eindhoven

Rotterdam

Beursplein 37

ITMG Rotterdam
Overzicht locaties

Referenties algemeen


Hugo Mutter Suited-OMS
8/10 -Rating8
Goede opbouw om inzicht te krijgen in SAFe. Deskundige begeleiding. Eigenlijk geen verbeteringen.

Michel van Marion Pensioenfonds H&C
8/10 -Rating8
Masterclass Integratie ITIL, ASL, BiSL is een prima training, het sloot goed aan bij mijn verwachtingen. De trainer is zeer deskundig.


Overzicht referenties

Klanten

Schiphol
NS
Fuji
Ikea
Gemeente Amsterdam
Thales
ING
Belastingdienst
SVB
Universiteit of Twente
TU Delft
Gemeente Nissewaard
Oxfam Novib
Ministerie van Defensie
Gemeente Leiden
Gemeente Utrecht
Rabobank
Provincie Zuid-Holland
AMC
Erasmus MC
ABN-AMRO
Rijkswaterstaat
Reclassering
DSV
Overzicht klanten

Keurmerken en registraties

Op onze trainingen en cursussen is de CRKBO registratie en het NRTO keurmerk van toepassing.


Advies en detachering

Bent u op zoek naar een goed advies met betrekking tot het inrichten of optimaliseren van uw IT organisatie? Neem dan contact op met de IT Management Group of kijk op onze advies en detacheringspagina's.

Opleidingsadvies
Home » Training » Development » Certified JavaScript Developer

Certified JavaScript Developer

  • Prijs: €7500,-
  • Duur: 14 dagen of 21 avonden

Korte omschrijving Certified JavaScript Developer

Een JavaScript Developer is verantwoordelijk voor het ontwikkelen en onderhouden van JavaScript applicaties of JavaScript code. Het opleidingstraject leidt op tot beroepen zoals JavaScript ontwikkelaar, JavaScript programmeur en JavaScript Developer.


Locaties en data Certified JavaScript Developer

Hieronder staan de nu ingeplande trainingsmogelijkheden op basis van open inschrijving. De training kan online of klassikaal worden gevolgd. Ook is in-company training of maatwerk mogelijk.

De opleidingsdagen zijn standaard van 10:00 tot 16:00 uur. De opleidingsavonden zijn standaard van 18:30 tot 21:30 uur. Afhankelijk van uw training kan van deze tijden worden afgeweken. De tijden worden voorafgaand aan de training aan u gecommuniceerd. De vroegste starttijd is 09:00 en de uiterste eindtijd is 17:00. Staat uw voorkeurslocatie er niet bij? Neem dan contact op en informeer naar de mogelijkheden.

- Vele startmomenten, planning in overleg.Inhoud Certified JavaScript Developer

De IT Management Group onderzoekt continu aan welke functies in de ICT de komende jaren naar verwachting het meest behoefte is. Op basis van dit onderzoek heeft de IT Management Group een aantal functiegerichte opleidingsprofielen opgesteld.

Als JavaScript ontwikkelaar houdt u zich bezig met het ontwikkelen van software-oplossingen voor zowel interne als externe klanten. U bouwt programma’s en applicaties of u bent verantwoordelijk voor het onderhoud en het testen van de programmatuur en het optimaliseren van de applicaties. JavaScript is erg populair en wordt onder andere gebruikt voor het toevoegen van interactieve functies en andere dynamische content aan webpagina’s. JavaScript is intuïtief en eenvoudig te leren. Het is een uitstekend beginpunt voor iedereen die meer wil leren over website development.

Veel organisaties maken tegenwoordig gebruik van de agile werkwijze. Als ontwikkelaar maakt u dan deel uit van een zogenaamd agile scrum team. Het team is gezamenlijk verantwoordelijk voor het opleveren van (gewijzigde) applicaties en/of informatiesystemen.

Tijdens de functiegerichte opleiding tot Certified JavaScript Developer wordt u in 14 dagen of 21 avonden opgeleid tot JavaScript Developer. De kern van het traject bestaat uit het leren van Java, maar u leert ook de belangrijkste zaken die komen kijken bij softwareontwikkeling. Het opleidingstraject leidt op tot beroepen zoals JavaScript developer, JavaScript programmeur, JavaScript bouwer, JavaScript ontwerper etcetera.

Praktijkgericht

Het functiegerichte opleidingstraject tot Certified JavaScript Developer is gericht op applicatieontwikkeling met een specialisatie in de programmeertaal Javascript. Naast de specifieke kennis die een Javascript Developer moet opdoen van applicatieontwikkeling en de programmeertaal Javascript moet de Javascript Developer generieke kennis vergaren die relevant is binnen het vakgebied van applicatieontwikkeling. Het gaat daarbij om kennis van HTML, CSS en globale kennis van andere programmeertalen. Tot slot leert u de basisbeginselen van Artificial Intelligence.

Certificering

Binnen de functiegerichte opleiding tot Certified JavaScript Developer leert u programmeren in JavaScript. Na het doorlopen van de opleiding en het succesvol afsluiten van de examens ontvangt u de badge Certified JavaScript Developer.

Programma

De functiegerichte opleiding tot Certified JavaScript Developer is inclusief de volgende trainingen en examens:

Intake opleiding
De functiegerichte opleiding tot Certified JavaScript Developer start met een intake. Tijdens deze intake worden uw persoonlijke leerdoelen doorgenomen evenals de planning van uw opleiding. Indien nodig worden aanpassingen op maat gemaakt.

Basiskennis IT - 2 dagen of 2 avonden
In de training Basiskennis IT neemt u op simpele en gestructureerde wijze kennis van de basistermen en concepten die veel gebruikt worden in de ICT. De doelgroep bestaat uit diegenen die geen of beperkte kennis van IT hebben en zich daarin (verder) willen bekwamen zoals bijvoorbeeld een servicedeskmedewerker die een ander soort ICT functie wil gaan bekleden, maar ook een niet-ICT-er die zich wil verdiepen in de gangbare ICT-terminologie alsook mensen die zich willen omscholen naar een (andere) ICT arbeidsplaats.

Introductie Artificial Intelligence – 1 dag of 1 avond
Artificial Intelligence en ChatGPT zijn sterk in opkomst. Tijdens deze training van drie dagen leert u de beginselen van Artificial Intelligence en ChatGPT. Onderwerpen die aan bod komen zijn: Machine Learning (ML), Neurale Netwerken, Deep Learning (DL), Natural Language Processing (NLP), Computer Vision en AI Ethiek.

Development Essentials - 3 dagen of 4 avonden
Tijdens de basistraining Development Essentials leert u de basis van de talen HTML5 en CSS3. U krijgt in 3 dagen een duidelijk inzicht in de werking en het gebruik van basis programmeertechnieken. Daarnaast krijgt u inzicht in en overzicht van de belangrijkste programmeertalen. Tijdens de training wordt de theorie afgewisseld met oefeningen en opdrachten.

Javascript Developer - 8 dagen of 14 avonden
Tijdens de training leert u de basis van de programmeertaal Javascript. U krijgt in 8 dagen een duidelijk inzicht in de werking en het gebruik van de Javascript technologie. Tijdens de training wordt de theorie afgewisseld met oefeningen en opdrachten. De training behandelt de verschillende toepassingen van Javascript en het gebruik van Data Types, Defining and Using Variables, Conditionals, Loops, Functions, Arrays, Built-in Objects, Browser Object Model en Document Object Model. De training is een hands-on training, waarin u theorie afwisselt met programmeren in Javascript.


Uw profiel

De functiegerichte opleiding tot Certified JavaScript Developer is geschikt voor (toekomstige) Java applicatieontwikkelaars die een solide opleiding willen volgen waarbij zowel aandacht is voor de theorie als voor de praktijk en de persoonlijke competenties die van belang zijn bij de dagelijkse uitvoering van uw rol. Na deze opleiding beschikt u over de kennis en – bij het met goed gevolg afleggen van de examens – de certificeringen die op dit moment in de markt worden gevraagd. U bent aantoonbaar klaar om als Certified JavaScript Developer in een nieuwe rol direct aan de slag te gaan!


Praktische informatie

De kosten voor de functiegerichte opleiding tot Certified JavaScript Developer bedragen €7500,-. Deze prijs is inclusief (digitaal) lesmateriaal, koffie, thee en lunch en examengeld en exclusief BTW.

Wanneer u de sheets tijdens de masterclass op uw eigen device wilt meelezen, dan dient u een eigen device mee te brengen.

Onderwijsvorm, studiebelasting, doorlooptijd en opleidingsniveau

De opleidingsdagen worden gegeven in de vorm van klassikaal onderwijs. De voorkeursvorm is online klassikaal onderwijs overdag. Omdat is gebleken dat niet iedereen vrij kan krijgen voor het volgen van opleidingen overdag, bestaat ook de mogelijkheid om de opleidingen te volgen in de avonduren. Zowel bij de dagopleidingen als avondopleidingen is er altijd direct persoonlijk contact met en begeleiding door de docent.

Het totale traject bestaat uit 14 klassikale opleidingsdagen (overdag) of 21 opleidingsavonden (avond).

Gemiddeld worden per week 2 dagen of 2 avonden klassikale training gepland, daarnaast wordt zelfstudie van de deelnemer verwacht. Na de opleiding kan de deelnemer de afrondende eindtoetsen afleggen.

De totale doorlooptijd van het traject van intake tot afsluitend examen is circa 10 tot 12 weken.

De opleidingen zijn geschikt voor deelnemers met MBO+ werk- en denkniveau.

Planning

U kunt op meerdere momenten per maand starten met de opleiding. Op basis van uw beschikbaarheid wordt een planning op maat voor u samengesteld. Wij nemen hiervoor contact met u op.