Rating9


Onze trainingen zijn gecertificeerd en worden zeer goed gewaardeerd!

Opleidingsadvies

Trainingsvorm

U volgt de training interactief samen met anderen fysiek op de aangegeven locatie.

U volgt de training interactief samen met anderen achter uw computer.

U volgt de training individueel en in uw eigen tempo achter uw computer.

Trainingslocaties


Den Haag
Lange Vijverberg 4-5

ITMG Den Haag

Utrecht
Arthur van Schendelstraat 650

HNK

Amsterdam
Kromwijkdreef 11

ITMG Amsterdam

Eindhoven
Kennedyplein 1

ITMG Eindhoven

Rotterdam

Beursplein 37

ITMG Rotterdam
Overzicht locaties

Referenties algemeen


F. Passone Klarna AB
9/10 -Rating9
I value the PRINCE2 Bootcamp with a 9! The trainer was very well prepared, with a great attitude and teaching skills.

Alex gesink DNWB
8/10 -Rating8
De Masterclass IT Risicomanagement is een goede training. Er was een goede opzet en een duidelijke uitleg. Door een goede structuur was de Masterclass goed te volgen


Overzicht referenties

Klanten

Schiphol
NS
Fuji
Ikea
Gemeente Amsterdam
Thales
ING
Belastingdienst
SVB
Universiteit of Twente
TU Delft
Gemeente Nissewaard
Oxfam Novib
Ministerie van Defensie
Gemeente Leiden
Gemeente Utrecht
Rabobank
Provincie Zuid-Holland
AMC
Erasmus MC
ABN-AMRO
Rijkswaterstaat
Reclassering
DSV
Overzicht klanten

Keurmerken

nrto
VOI

Visie op leren
 • Blended Learning
 • Praktijkgericht
 • Duurzaam
 • Social Return
 • Home » Training » Development » Certified JavaScript Developer

  Certified JavaScript Developer

  Deze functiegerichte opleiding leidt op tot één van de meest gevraagde functies in de IT!

  Certified Javascript Developer

  Kosten opleiding: €8025,-
  Duur: 16 dagen

  Locaties en data

  De training Certified JavaScript Developer kan online of klassikaal worden gevolgd. Klassikale training vindt plaats in Utrecht, Den Haag, Amersfoort, Amsterdam of Eindhoven. Ook is in-company training of maatwerk mogelijk.

  inschrijven opleidingstraject

  De IT Management Group onderzoekt continu aan welke functies in de ICT de komende jaren naar verwachting het meest behoefte is. Op basis van dit onderzoek heeft de IT Management Group een aantal functiegerichte opleidingsprofielen opgesteld.

  Als JavaScript ontwikkelaar houdt u zich bezig met het ontwikkelen van software-oplossingen voor zowel interne als externe klanten. U bouwt programma’s en applicaties of u bent verantwoordelijk voor het onderhoud en het testen van de programmatuur en het optimaliseren van de applicaties. JavaScript is erg populair en wordt onder andere gebruikt voor het toevoegen van interactieve functies en andere dynamische content aan webpagina’s. JavaScript is intuïtief en eenvoudig te leren. Het is een uitstekend beginpunt voor iedereen die meer wil leren over website development.

  Veel organisaties maken tegenwoordig gebruik van de agile werkwijze. Als ontwikkelaar maakt u dan deel uit van een zogenaamd agile scrum team. Het team is gezamenlijk verantwoordelijk voor het opleveren van (gewijzigde) applicaties en/of informatiesystemen.

  Tijdens de functiegerichte opleiding tot Certified JavaScript Developer wordt u in 16 dagen opgeleid tot Certified JavaScript Developer. De kern van het traject bestaat uit het leren van Java, maar u leert ook de belangrijkste zaken die komen kijken bij softwareontwikkeling. Ook is er aandacht voor social skills. Het opleidingstraject leidt op tot beroepen zoals JavaScript developer, JavaScript programmeur, JavaScript bouwer, JavaScript ontwerper etcetera.

  Praktijkgericht

  Het functiegerichte opleidingstraject tot Certified Javascript Developer is gericht op applicatieontwikkeling met een specialisatie in de programmeertaal Javascript. Naast de specifieke kennis die een Javascript Developer moet opdoen van applicatieontwikkeling en de programmeertaal Javascript moet de Javascript Developer generieke kennis vergaren die relevant is binnen het vakgebied van applicatieontwikkeling. Het gaat daarbij om kennis van HTML, CSS en globale kennis van andere programmeertalen. Ook is het noodzakelijk kennis op te doen van het gedachtegoed Agile en DevOps zodat de Javascript Developer kan aansluiten bij bestaande werkwijzen en kan meedraaien in agile en DevOps teams in organisaties. Tot slot is de ontwikkeling van sociale vaardigheden belangrijk omdat een Javascript Developer goed moet kunnen samenwerken met collega’s, leidinggevenden en vakgenoten.

  Certificering

  Binnen de functiegerichte opleiding tot Certified JavaScript Developer wordt de belangrijkste theorie op het gebied van DevOps applicatieontwikkeling behandeld en leert u programmeren in JavaScript. Na het doorlopen van de opleiding en het succesvol afsluiten van de examens ontvangt u de badge Certified JavaScript Developer.

  De functiegerichte opleiding tot Certified JavaScript Developer is inclusief de volgende trainingen en examens:

  – Module Effectief Communiceren (2 dagen) Afronding: Bewijs van deelname
  – Module Praktijktraining Agile en DevOps (3 dagen) Afronding: Bewijs van deelname en examen
  – Module Development Essentials (3 dagen) Afronding: Bewijs van deelname en examen
  – Module JavaScript Developer (8 dagen) Afronding: Bewijs van deelname en examen

  Inhoud opleidingsprofiel

  De functiegerichte opleiding tot Certified JavaScript Developer bestaat uit de volgende modules:

  Intake opleiding
  De functiegerichte opleiding tot Certified JavaScript Developer start met een intake. Tijdens deze intake worden uw persoonlijke leerdoelen doorgenomen evenals de planning van uw opleiding. Indien nodig worden aanpassingen op maat gemaakt.

  Effectief Communiceren – 2 dagen
  De module Effectief Communiceren schenkt aandacht aan uw persoonlijke ontwikkeling. De training is praktijkgericht. Er wordt ingegaan op de belangrijkste communicatie- en presentatietechnieken die u nodig heeft tijdens uw overleggen met collega’s, leveranciers, leidinggevenden en opdrachtgevers. Tijdens de training wordt met name ingegaan op de mondelinge communicatie en het effectief overbrengen van uw communicatieboodschap.
  Zie ook: Effectief Communiceren

  Deelnemers die de training Effectief Communiceren al hebben gevolgd volgen de training Timemanagement en resultaatgericht werken. De training Timemanagement en resultaatgericht werken is bestemd voor iedereen die maximaal resultaat uit de dag wil halen en daarbij geen stress wil ervaren.

  Praktijktraining Agile en DevOps – 3 dagen
  De afgelopen jaren hebben veel organisaties de voordelen ervaren van de toepassing van agile methoden zoals Scrum en Kanban. De software wordt sneller opgeleverd en de kwaliteit stijgt, terwijl de kosten dalen. Een groot nadeel blijkt te zijn dat de agile ontwikkeling haaks staat op de traditionele wijze van beheer, zowel qua information management, application management als infrastructure management. Deze training van drie dagen is bij uitstek ook geschikt voor iedereen die wil weten wat de concepten Agile en DevOps inhouden en wil weten hoe Agile en DevOps werkt in de praktijk.
  Zie ook: Praktijktraining Agile en DevOps

  Deelnemers die de praktijktraining Agile en DevOps hebben gevolgd volgen de training Agile en DevOps professional. De training Agile en DevOps Professional is een vervolg op de Praktijktraining Agile en DevOps. U bent al bekend met de begrippen Agile en Devops. Het accent van de training ligt op Agile en DevOps in relatie tot IT beheer.

  Development Essentials - 3 dagen
  Tijdens de basistraining Development Essentials leert u de basis van de talen HTML5 en CSS3. U krijgt in 3 dagen een duidelijk inzicht in de werking en het gebruik van basis programmeertechnieken. Daarnaast krijgt u inzicht in en overzicht van de belangrijkste programmeertalen. Tijdens de training wordt de theorie afgewisseld met oefeningen en opdrachten.

  Javascript Developer - 8 dagen
  Tijdens de training leert u de basis van de programmeertaal Javascript. U krijgt in 8 dagen een duidelijk inzicht in de werking en het gebruik van de Javascript technologie. Tijdens de training wordt de theorie afgewisseld met oefeningen en opdrachten. De training behandelt de verschillende toepassingen van Javascript en het gebruik van Data Types, Defining and Using Variables, Conditionals, Loops, Functions, Arrays, Built-in Objects, Browser Object Model en Document Object Model. De training is een hands-on training, waarin u theorie afwisselt met programmeren in Javascript. De training sluit af met het examen Javascript Developer.

  Contacturen, studiebelasting en doorlooptijd

  Het opleidingstraject bestaan uit 16 klassikale opleidingsdagen of 16 klassikale avonden. Zowel de opleidingsdagen als de opleidingsavonden worden in principe gegeven op basis van een online virtual classroom. Je volgt de training interactief samen met anderen en jouw docent achter de computer. Je kan daarom vanuit elke locatie deelnemen. De opleidingsdagen zijn van 10:00 tot 16:00 uur. De opleidingsavonden zijn van 18:30 tot 21:30 uur. Daarnaast moet je rekening houden met zelfstudie en voorbereiding. Het aantal uren voorbereiding en zelfstudie is voor ieder persoon verschillend. Je kunt uitgaan van 2 tot 4 uur zelfstudie per lesdag of lesavond. Met dit functiegerichte opleidingstraject volg je ICT trainingen die op dit moment bij werkgevers erg populair zijn. Iedere module wordt afgerond met een bewijs van deelname. Een aantal modules wordt afgesloten met een examen en bijbehorende certificering. Dit betreft certificeringen die op dit moment het meest worden gevraagd bij sollicitaties.

  Uw profiel

  De functiegerichte opleiding tot Certified JavaScript Developer is geschikt voor (toekomstige) Java applicatieontwikkelaars die een solide opleiding willen volgen waarbij zowel aandacht is voor de theorie als voor de praktijk en de persoonlijke competenties die van belang zijn bij de dagelijkse uitvoering van uw rol. Na deze opleiding beschikt u over de kennis en – bij het met goed gevolg afleggen van de examens – de certificeringen die op dit moment in de markt worden gevraagd. U bent aantoonbaar klaar om als Certified JavaScript Developer in een nieuwe rol direct aan de slag te gaan!

  Kosten

  De kosten voor deze opleiding bedragen €8025,-. Deze prijs is inclusief digitaal lesmateriaal, koffie, thee, lunch en examengeld en exclusief BTW.

  Planning

  U kunt op meerdere momenten per maand starten met de opleiding. Op basis van uw beschikbaarheid wordt een planning op maat voor u samengesteld. Wij nemen hiervoor contact met u op.

  Materiaal

  Het materiaal voor de trainingen wordt digitaal geleverd. Om te kunnen oefenen met de opgedane kennis dient u een eigen laptop mee te brengen.

  Docenten

  De IT Management Group werkt alleen met de beste docenten. Onze trainers hebben ruime ervaring, zijn gecertificeerd en hebben kennis van de theorie en de praktijk.

  inschrijven opleidingstraject