Rating9

Onze trainingen zijn gecertificeerd en worden zeer goed gewaardeerd!


Opleidingsadvies, ontwikkeladvies of begeleiding naar werk in de ICT?

Bekijk de mogelijkheden

Trainingsvorm

Wat is klassikaal?

U volgt de training interactief samen met anderen fysiek op de aangegeven locatie.

Wat is online?

U volgt de training interactief samen met anderen achter uw computer.

Wat is e-learning?

U volgt de training individueel en in uw eigen tempo achter uw computer.

Trainingslocaties


Den Haag
Lange Vijverberg 4-5

ITMG Den Haag

Utrecht
St Jacobsstraat 123-135

ITMG Utrecht

Amsterdam
Kromwijkdreef 11

ITMG Amsterdam

Eindhoven
Kennedyplein 1

ITMG Eindhoven

Rotterdam
Beursplein 37

ITMG Rotterdam
Overzicht locaties

Referenties algemeen


R. van Maurik VanMaurik ICT-Management
9/10 -Rating9
ITIL Service Strategy is een uitstekende training, in een goed tempo. De training voldeed aan mijn verwachtingen.

N. Doornebosch IT Syne
9/10 -Rating9
ITIL RCV is een goede training. De trainer legt de stof goed en duidelijk uit.

Overzicht referenties

Klanten

Schiphol
NS
Fuji
Ikea
Gemeente Amsterdam
Thales
ING
Belastingdienst
SVB
Universiteit of Twente
TU Delft
Gemeente Nissewaard
Oxfam Novib
Ministerie van Defensie
Gemeente Leiden
Gemeente Utrecht
Rabobank
Provincie Zuid-Holland
AMC
Erasmus MC
ABN-AMRO
Rijkswaterstaat
Reclassering
DSV
Overzicht klanten

Keurmerken

nrto
VOI

Visie op leren
 • Blended Learning
 • Praktijkgericht
 • Duurzaam
 • Social Return
 • Home » Training » Development » Certified Online Marketeer

  Certified Online Marketeer

  De functiegerichte opleiding tot Certified Online Marketeer leidt op tot één van de meest gevraagde functies in de ICT! Inclusief Programmeren in HTML5 met JavaScript en CSS3 en DevOps certificering

  Badge Certified Online Marketeer

  Kosten opleiding: € 8280,-
  Duur: 16 dagen

  Locaties en data

  De training Certified Online Marketeer kan online of klassikaal worden gevolgd. Klassikale training vindt plaats in Utrecht, Den Haag, Amersfoort, Amsterdam of Eindhoven. Ook is in-company training of maatwerk mogelijk. Hieronder staan de nu ingeplande trainingsmogelijkheden op basis van open inschrijving. Staat uw voorkeurslocatie er niet bij? Neem dan contact op en informeer naar de mogelijkheden.

  inschrijven voor deze training

  Al enige jaren is de krapte in de ICT-sector op de arbeidsmarkt onderwerp van gesprek. De IT Management Group heeft onderzocht aan welke functies in de ICT de komende jaren naar verwachting het meest behoefte is. Op basis van dit onderzoek heeft de IT Management Group functiegerichte opleidingsprofielen opgesteld.

  De functiegerichte opleiding tot Certified Online Marketeer is één van de functiegerichte opleidingsprofielen waarmee u uw carrièrekansen binnen de Marketing enIT optimaliseert.

  De consument van nu vergelijkt en koopt meer en meer online. In deze veelzijdige opleiding leer je hoe je omgaat met online ontwikkelingen en uitdagingen omzet in kansen. Je ontwikkelt een succesvolle en toekomstgerichte marketingstrategie en specialiseert je in online marketing. Je ontdekt hoe je je concurrentiepositie behoudt en versterkt te midden van alle digitale ontwikkelingen, nu en in de toekomst. Je leert hoe je een grafische interface moet vormgeven op webpagina’s en applicaties. Na afloop weet je hoe je online marketingactiviteiten opzet, implementeert en evalueert.

  Tijdens de functiegerichte opleiding tot Certified Online Marketeer wordt u in 16 dagen opgeleid tot Certified Online Marketeer. Met dit opleidingsprofiel wordt u opgeleid volgens het principe van de T-Shaped professional. De kern van het traject bestaat uit het leren van digitale marketing- en communicatietechnieken en webtalen en technologieën zoals HTML5, JavaScript en CSS3,maar u leert ook de belangrijkste zaken die betrekking hebben op het vakgebied van digitale marketing. Ook is er aandacht voor social skills. Tenslotte krijgt u met de module Trends in IT inzicht in de laatste ontwikkelingen op het gebied van IT. Het opleidingstraject leidt op tot beroepen zoals digital marketing and design specialist, social media expert, online marketeer etcetera.

  Praktijkgericht

  Tijdens deze opleiding tot Certified Online Marketeer krijgt u te maken met verschillende trainers. De trainers van de IT Management Group zijn niet alleen thuis in de theorie maar hebben ruime ervaring in de praktijk.

  Certificering

  Binnen de functiegerichte opleiding tot Certified Online Marketeer wordt de belangrijkste theorie op het gebied van Front-end Development en Digital Marketing & Design behandeld.

  De functiegerichte opleiding tot Certified Online Marketeer is inclusief de examens:
  – Programming in HTML5 with JavaScript and CSS3
  – DevOps Foundation

  Inhoud opleidingsprofiel

  De functiegerichte opleiding tot Certified Online Marketeer bestaat uit de volgende modules:

  Intake opleiding – telefonisch
  Tijdens deze telefonische intake worden uw persoonlijke leerdoelen doorgenomen evenals de planning van uw opleiding. Indien nodig worden aanpassingen op maat gemaakt.

  Digital Marketing en Digital Design – 5 dagen
  Tijdens de training leert u de belangrijkste basis van Digital Marketing en Design. U krijgt in 3 dagen een duidelijk inzicht in de toepassing en werkwijze van Digital Marketing en Design. Gedurende de training wordt de theorie afgewisseld met oefeningen en opdrachten. Deze hands-on training behandelt de verschillende stappen van plan tot realisatie op weg naar een digitale marketing die u direct kunt toepassen in uw eigen praktijk. Onderwerpen die tijdens de training aan bod komen zijn:
  – Onlinemarketing strategie en marketingdoelstellingen
  – Onlinemarketing methoden zoals e-mailmarketing, mobiele marketing, online advertising, social media en zoekmachinemarketing (SEA en SEO)
  – Advertentieprogramma’s zoals Adwords, Linkedin, Facebook
  – Tools en instrumenten
  – Digital Design
  – De technische werking, van plan naar realisatie
  – Resultaten van je activiteiten meten, monitoren en bijsturen

  Zie ook: Zie ook: Training Digital Marketing en Digital Design

  Module Front-end Developer – 8 dagen
  Tijdens de training leert u de basis van de talen HTML5, JavaScript, en CSS3. U krijgt in 8 dagen een duidelijk inzicht in de werking en het gebruik van Front-end technologieën. Tijdens de training wordt de theorie afgewisseld met oefeningen en opdrachten. De training behandelt de verschillende toepassingen van HTML5, JavaScript, en CSS3 en het gebruik van o.a. packages, user interfaces, user input en collecties. De training is een combinatie van hands-on training, waarin u oefent met HTML5, JavaScript en CSS3, en examentraining. De examentraining vindt op de laatste dagen van de training plaats. Gedurende en na de training bereidt u zich voor op het examen. U dient daarbij ook rekening te houden met zelfstudie. Deze training leidt op tot het Programming in HTML5 with JavaScript and CSS3 examen (70-480).
  Zie ook: Training HTML5, JavaScript, en CSS3

  DevOps Foundation – 2 dagen
  De afgelopen jaren hebben veel bedrijven de voordelen ervaren van de toepassing van agile methoden zoals scrum en Kanban. De software wordt sneller opgeleverd en de kwaliteit stijgt, terwijl de kosten dalen. Een groot nadeel blijkt te zijn dat de agile ontwikkeling haaks staat op de traditionele wijze van beheer, zowel qua informatiemanagement, applicatiemanagement als infrastructuurmanagement. Dit komt vooral omdat de beheerorganisatie niet in staat is om aan de flexibiliteitseisen van de agile ontwikkelaars tegemoet te komen. Maar een veel belangrijkere reden is dat de kloof tussen ontwikkeling en beheer hierdoor veel groter is geworden. De agile cultuur van snelheid, communicatie en samenwerking staat daarbij op gespannen voet met die van de traditionele op controle gebaseerde beheerorganisatie. De consequentie is dat de ontwikkelteams wel software snel opleveren maar niet snel in productie kunnen nemen. Dit probleem vereist een fundamentele verandering in de wijze van samenwerking welke gevonden is in de Dev (Development) Ops (Operations) oplossing.
  Zie ook: DevOps Foundation

  Trends in IT– 1 dag
  In deze module van 1 dag wordt u meegenomen in de toekomst van de IT. Wat zijn de ontwikkelingen van de toekomst, en waar moet u zich op voorbereiden of rekening mee houden? Onderwerpen in deze module zijn zeer actueel. Voorbeelden van onderwerpen die behandeld worden zijn automatisering van beheer, artificial intelligence, Internet of Things en robotisering.

  Uw Profiel

  De functiegerichte opleiding tot Certified Online Marketeer is geschikt voor (toekomstige) online marketeers en communicatiespecialisten die een solide praktijkgerichte opleiding willen volgen. Er is een groot tekort aan online marketeers en digitale communicatiespecialisten. Na deze opleiding beschikt u over de kennis en – bij het met goed gevolg afleggen van de examens –de certificeringen die op dit moment in de markt worden gevraagd.

  Trainingsduur en kosten

  De functiegerichte opleiding tot Certified Online Marketeer duurt 16 dagen. De kosten voor deze opleiding bedragen € 8280,-. Deze prijs is inclusief digitaal lesmateriaal, examens, koffie/thee en lunch en exclusief BTW.

  Planning

  U kunt op meerdere momenten per maand starten met de opleiding. Op basis van uw beschikbaarheid wordt een planning op maat voor u samengesteld. Wij nemen hiervoor contact met u op.

  Vrijstelling en maatwerk

  Vrijstelling voor onderdelen van de opleiding is mogelijk wanneer u al in het bezit bent van één of meer certificeringen die tijdens de opleiding aan bod komen. Ook is het mogelijk om op onderdelen maatwerk toe te passen en kunt u bv een training omruilen voor een andere training.

  Materiaal

  Het materiaal voor de trainingen wordt digitaal geleverd. Om te kunnen oefenen met de opgedane kennis dient u een eigen laptop mee te brengen.

  Docenten en locaties

  De IT Management Group werkt alleen met de beste docenten. Trainingen op basis van open inschrijving worden gegeven op centrale en kwalitatief hoogwaardige locaties.

  inschrijven voor deze training