Onze trainingen zijn gecertificeerd en worden zeer goed gewaardeerd!

Trainingslocaties


Den Haag
Lange Vijverberg 4-5

ITMG Den Haag

Utrecht
St Jacobsstraat 123-135

ITMG Utrecht

Amsterdam
Kromwijkdreef 11

ITMG Amsterdam

Eindhoven
Kennedyplein 1

ITMG Eindhoven

Rotterdam
Beursplein 37

ITMG Rotterdam
Overzicht locaties

Referenties algemeen


Roel Menting Vestia
ITIL Foundation is een goede, gestructureerde training. De trainer is zeer goed en enthousiast.

R. van de Riet
ITIL Service Strategy is een erg leerzame training. Het voldoet aan mijn verwachtingen. De trainer geeft de training op een niet-saaie manier en zijn kennis is top. Er wordt veel gebruik gemaakt van praktijkvoorbeelden tijdens de training.

Overzicht referenties

Overzicht klanten

Visie op leren


 • Blended Learning
 • Praktijkgericht
 • Duurzaam
 • Social Return
 • Home » Development » Training » Front-end Developer Programmeren

  Front-end Developer Programmeren


  Prijs: € 4140,-
  Duur: 8 dagen
  Locatie: Den Haag, Utrecht

  15-09-2020, 16-09-2020, 21-09-2020, 22-09-2020, 28-09-2020, 29-09-2020, 12-10-2020 en 13-10-2020 (Utrecht)

  inschrijven voor deze training

  Tijdens de training leert u de basis van de talen HTML5, JavaScript, en CSS3. U krijgt in 8 dagen een duidelijk inzicht in de werking en het gebruik van Front-end technologieën. Tijdens de training wordt de theorie afgewisseld met oefeningen en opdrachten. U leert onder andere variabelen te definiëren en te gebruiken, loopings en vertakkingen uit te voeren, gebruikersinterfaces te ontwikkelen, gebruikersinvoer te registreren en te valideren, gegevens op te slaan en goed gestructureerde applicaties te creëren.

  De training Front-end Developer Programmeren is een combinatie van hands-on training, waarin u oefent met HTML5, JavaScript en CSS3, en examentraining. De examentraining vindt op de laatste dagen van de training plaats. Gedurende en na de training bereidt u zich voor op het examen. U dient daarbij ook rekening te houden met enige zelfstudie. Deze training leidt op tot het Programming in HTML5 with JavaScript and CSS3 examen (70-480).

  Uw profiel
  De training Front-end Developer Programmeren is geschikt voor iedereen die op HTML, CSS & JavaScript een flinke sprong wil maken, en/of die geïnteresseerd zijn in het ontwikkelen van applicaties met HTML5 met JavaScript en CSS3. Zoals: Applicatie ontwikkelaars, web developers en beheerders.

  Inhoud training
  In deze professionele en praktijkgerichte training komen de volgende onderwerpen aan bod:

  1. HTML
  2. CSS
  3. JavaScript

  De cursus richt zich op het gebruik van HTML5 / CSS3 / JavaScript om programmeerlogica te implementeren, variabelen te definiëren en te gebruiken, looping en branching uit te voeren, gebruikersinterfaces te ontwikkelen, gebruikersinvoer vast te leggen en te valideren, gegevens op te slaan en een goed gestructureerde applicatie te maken.

  Voorkennis
  Voor deze training is geen voorkennis nodig.

  Examen
  De kosten voor het examen zijn inbegrepen in de trainingsprijs. Het examen wordt niet direct aansluitend aan de achtste trainingsdag op locatie afgenomen. Na afloop van de training krijgt u een voucher waarmee u online het examen kan afleggen. Het examen is in het Engels.

  Trainingsduur en kosten
  De Training HTML, CSS & JavaScript duurt 8 dagen. De kosten voor de training bedragen: € 4140,-. Deze prijs is inclusief digitaal lesmateriaal, examen, koffie, thee en lunch en exclusief BTW.

  Materiaal
  Het materiaal voor deze training wordt digitaal geleverd. Om te kunnen oefenen met de opgedane kennis dient u een eigen laptop mee te brengen.

  Docenten en locaties
  De IT Management Group werkt alleen met de beste docenten. Trainingen op basis van open inschrijving worden gegeven op centrale en kwalitatief hoogwaardige locaties in Den Haag, Utrecht, Rotterdam, Amsterdam en Eindhoven. In-company trainingen kunnen op elke gewenste locatie worden verzorgd.

  De IT Management Group verzorgt deze training op de hierboven vermelde locaties. Bij inschrijving kunt u uw voorkeurslocatie kenbaar maken. Indien de training op uw voorkeurslocatie niet doorgaat, krijgt u van ons een aanbod voor een alternatieve locatie. Wanneer u zich hierin niet kunt vinden, kunt u uw inschrijving kosteloos annuleren. Bekijkt u de pagina trainingslocaties voor een impressie van onze trainingslocaties.

  Advies en detachering
  Bent u op zoek naar een goed advies met betrekking tot het inrichten of optimaliseren van uw IT organisatie neem dan contact op met IT Management Group of kijk op onze advies en detacheringspagina’s.

  inschrijven voor deze training

  Eerstvolgende startdata Training HTML, CSS & JavaScript:

  15 September 2020
  Training Training Front-end Developer Programmeren (HCXJ)
  ITMG Locatie
  (Utrecht)
  _____ _____ _____