Onze trainingen zijn gecertificeerd en worden zeer goed gewaardeerd!

Trainingslocaties


Referenties


Michel Wuijster ING Investment Management
PRINCE2 Foundation is een leuke training. De trainer stond open voor alle vragen.

Jos Goudeket Syntel B.V.
Ik heb de training TMap Next Test Engineer als positief ervaren.

Overzicht referenties

Klanten van ITMG


SVUtilities
Oikocredit
Dunea
TVM
Academisch Medisch Centrum
Ictivity
Staatsolie
Bevolkingsonderzoek
Overzicht klanten

Visie op leren


 • Blended Learning
 • Praktijkgericht
 • Duurzaam
 • Social Return
 • Home » Training » Development » HTML, CSS & JavaScript

  TRAINING HTML, CSS & JAVASCRIPT


  Prijs: € 4140,-
  Duur: 8 dagen
  Locatie: Den Haag, Utrecht

  21-02-2020, 18-03-2020, 20-03-2020, 25-03-2020, 26-03-2020, 27-03-2020, 01-04-2020 en 02-04-2020 (Utrecht)
  15-09-2020, 16-09-2020, 21-09-2020, 22-09-2020, 28-09-2020, 29-09-2020, 12-10-2020 en 13-10-2020 (Utrecht)

  De IT Management Group verzorgt deze training op de hierboven vermelde locaties. Bij inschrijving kunt u uw voorkeurslocatie kenbaar maken. Indien de training op uw voorkeurslocatie niet doorgaat, krijgt u van ons een aanbod voor een alternatieve locatie. Wanneer u zich hierin niet kunt vinden, kunt u uw inschrijving kosteloos annuleren. Bekijkt u de pagina trainingslocaties voor een impressie van onze trainingslocaties.

  - inschrijven voor deze training -

  Tijdens de training leert u de basis van de talen HTML5, JavaScript, en CSS3. U krijgt in 8 dagen een duidelijk inzicht in de werking en het gebruik van Front-end technologieën. Tijdens de training wordt de theorie afgewisseld met oefeningen en opdrachten. U leert onder andere variabelen te definiëren en te gebruiken, loopings en vertakkingen uit te voeren, gebruikersinterfaces te ontwikkelen, gebruikersinvoer te registreren en te valideren, gegevens op te slaan en goed gestructureerde applicaties te creëren.

  De training is een combinatie van hands-on training, waarin u oefent met HTML5, JavaScript en CSS3, en examentraining. De examentraining vindt op de laatste dagen van de training plaats. Gedurende en na de training bereidt u zich voor op het examen. U dient daarbij ook rekening te houden met enige zelfstudie. Deze training leidt op tot het Programming in HTML5 with JavaScript and CSS3 examen (70-480).

  Uw profiel
  De training HTML, CSS & JavaScript is geschikt voor iedereen die op een van deze drie technologieën een flinke sprong wil maken, en/of die geïnteresseerd zijn in het ontwikkelen van applicaties met HTML5 met JavaScript en CSS3. Zoals: Applicatie ontwikkelaars, web developers en beheerders.

  Inhoud training
  In deze professionele en praktijkgerichte training komen de volgende onderwerpen aan bod:

  1. HTML
  2. CSS
  3. JavaScript

  De cursus richt zich op het gebruik van HTML5 / CSS3 / JavaScript om programmeerlogica te implementeren, variabelen te definiëren en te gebruiken, looping en branching uit te voeren, gebruikersinterfaces te ontwikkelen, gebruikersinvoer vast te leggen en te valideren, gegevens op te slaan en een goed gestructureerde applicatie te maken.

  Voorkennis
  Voor deze training is geen voorkennis nodig.

  Examen
  De kosten voor het examen zijn inbegrepen in de trainingsprijs. Het examen wordt niet direct aansluitend aan de achtste trainingsdag op locatie afgenomen. Na afloop van de training krijgt u een voucher waarmee u online het examen kan afleggen. Het examen is in het Engels.

  Trainingsduur en kosten
  De Training HTML, CSS & JavaScript duurt 8 dagen. De kosten voor de training bedragen: € 4140,-. Deze prijs is inclusief digitaal lesmateriaal, examen, koffie, thee en lunch en exclusief BTW.

  Materiaal
  Het materiaal voor deze training wordt digitaal geleverd. Om te kunnen oefenen met de opgedane kennis dient u een eigen laptop mee te brengen.

  Docenten en locaties
  De IT Management Group werkt alleen met de beste docenten. Trainingen op basis van open inschrijving worden gegeven op centrale en kwalitatief hoogwaardige locaties in Den Haag, Utrecht, Rotterdam, Amsterdam en Eindhoven. In-company trainingen kunnen op elke gewenste locatie worden verzorgd.

  Advies en detachering
  Bent u op zoek naar een goed advies met betrekking tot het inrichten of optimaliseren van uw IT organisatie neem dan contact op met IT Management Group of kijk op onze advies en detacheringspagina’s.

  - inschrijven voor deze training -

  Eerstvolgende startdata Training HTML, CSS & JavaScript:

  21 February 2020
  Training Training HTML, CSS, XML & JavaScript (HCXJ)
  ITMG Locatie
  (Utrecht)
  _____ _____ _____
  15 September 2020
  Training Training HTML, CSS, XML & JavaScript (HCXJ)
  ITMG Locatie
  (Utrecht)
  _____ _____ _____