Onze trainingen zijn gecertificeerd en worden zeer goed gewaardeerd!

Trainingslocaties


Referenties


A. Alikhanbeigi Gemeente Amsterdam
ITIL PPO is een goede training.

P. Hansen
PRINCE2 Foundation is een goede training. De trainer legt de stof goed uit.

Overzicht referenties

Klanten van ITMG


Baltimore Aircoil Company
MoneYou
Marosel
Geo Solutions
Ziekenhuis Jeroen Bosch
Westhaghe
Rijkswaterstaat
Xantara-IT
Overzicht klanten

Visie op leren


 • Blended Learning
 • Praktijkgericht
 • Duurzaam
 • Social Return
 • TRAINING HTML, CSS, XML, JAVASCRIPT

   
  Prijs: € 800,-
  Duur: 2 dagen
  Locatie: Den Haag, Utrecht, Rotterdam, Eindhoven, Amsterdam


  De IT Management Group verzorgt deze training op de hierboven vermelde locaties. Bij inschrijving kunt u uw voorkeurslocatie kenbaar maken. Indien de training op uw voorkeurslocatie niet doorgaat, krijgt u van ons een aanbod voor een alternatieve locatie. Wanneer u zich hierin niet kunt vinden, kunt u uw inschrijving kosteloos annuleren. Bekijkt u de pagina trainingslocaties voor een impressie van onze trainingslocaties.  - inschrijven voor deze training -

  Tijdens de training HTML, CSS, XML & JavaScript krijgt u een praktische kennismaking met programmeren in HTML, CSS en JavaScript. De cursus richt zich op het gebruik van HTM, CSS en JavaScript. U leert onder andere variabelen te definiëren en te gebruiken, loopings en vertakkingen uit te voeren, gebruikersinterfaces te ontwikkelen, gebruikersinvoer te registreren en te valideren, gegevens op te slaan en goed gestructureerde applicaties te creëren. Ook leert u hoe u opgebouwde XML-documenten kunt maken en leert u de belangrijkste aanvullende technologieën die XML ondersteunen te gebruiken, waaronder XML Schema voor validatie en XSLT voor transformatie. Naast gedetailleerde informatieverstrekking is er in de training volop ruimte om te oefenen met de opgedane kennis.

  Uw profiel
  De training HTML, CSS, XML & JavaScript is geschikt voor iedereen die op een van deze vier technologiën een flinke sprong wil maken. Zoals: Applicatie ontwikkelaars, web developers en beheerders.

  Inhoud training
  In deze professionele en praktijkgerichte training komen de volgende onderwerpen aan bod:

  1. HTML
  2. CSS
  3. JavaScript
  4. XML

  Voorkennis
  Voor deze training is geen voorkennis nodig.

  Certificaat
  Wanneer u beide dagen aanwezig bent ontvangt u het certificaat van deelname.

  Trainingsduur en kosten
  De Training HTML, CSS, XML & JavaScript duurt 2 dagen. De kosten voor de training bedragen: € 800,-. Deze prijs is inclusief digitaal lesmateriaal, koffie, thee en lunch en exclusief BTW.

  Materiaal
  Het materiaal voor deze training wordt digitaal geleverd. Om te kunnen oefenen met de opgedane kennis dient u een eigen laptop mee te brengen.

  Docenten en locaties
  De IT Management Group werkt alleen met de beste docenten. Trainingen op basis van open inschrijving worden gegeven op centrale en kwalitatief hoogwaardige locaties in Den Haag, Utrecht, Rotterdam, Amsterdam en Eindhoven. In-company trainingen kunnen op elke gewenste locatie worden verzorgd.  Advies en detachering
  Bent u op zoek naar een goed advies met betrekking tot het inrichten of optimaliseren van uw IT organisatie neem dan contact op met IT Management Group of kijk op onze advies en detacheringspagina’s.

  Referenties Training HTML, CSS, XML, JavaScript

  - inschrijven voor deze training -

  Eerstvolgende startdata Training HTML, CSS, XML, JavaScript: