Onze trainingen zijn gecertificeerd en worden zeer goed gewaardeerd!

Trainingslocaties


Referenties


M. Gonesh
De FSM Introductietraining is leerzaam en zeer compleet. De training heeft aan mijn verwachtingen voldaan.

Arjen Alkemade AgentschapNL
Ik waardeer de Masterclass Integratie ITIL, ASL, BiSL met een 9! De trainer heeft een zeer goede kennis van zaken.

Overzicht referenties

Klanten van ITMG


Reclassering Nederland
Biblotheekservice
Fisglobal
PGGM
Ciratum
DNA
Provincie Gelderland
Radboud UMC
Overzicht klanten

Visie op leren


 • Blended Learning
 • Praktijkgericht
 • Duurzaam
 • Social Return
 • JAVA PROGRAMMEREN

   
  Prijs: € 2400,-
  Duur: 6 dagen
  Locatie: Den Haag, Utrecht, Rotterdam, Eindhoven, Amsterdam


  De IT Management Group verzorgt deze training op de hierboven vermelde locaties. Bij inschrijving kunt u uw voorkeurslocatie kenbaar maken. Indien de training op uw voorkeurslocatie niet doorgaat, krijgt u van ons een aanbod voor een alternatieve locatie. Wanneer u zich hierin niet kunt vinden, kunt u uw inschrijving kosteloos annuleren. Bekijkt u de pagina trainingslocaties voor een impressie van onze trainingslocaties.  - inschrijven voor deze training -

  Tijdens de training Java Programmeren leert u de basis van de programmeertaal Java. U krijgt in 6 dagen een duidelijk inzicht in de werking en het gebruik van de JAVA technologie. Tijdens de training wordt de theorie afgewisseld met oefeningen en opdrachten. De training behandelt de verschillende toepassingen van JAVA en het gebruik van o.a. packages, interfaces, exceptions en collecties. De training is een combinatie van een hands-on training waarin u oefent met programmeren in Java en een examentraining. Examentraining vindt op de laatste dag van de training plaats. Gedurende en na de training dient u zich door middel van zelfstudie voor te bereiden op het examen. Deze training leidt op tot het Oracle Java examen (1Z0-808 – Java SE 8 Programmer I)

  Naast gedetailleerde informatieverstrekking is er in de training volop ruimte om te oefenen met de opgedane kennis.

  Uw profiel
  De Training Java Programmeren is voor iedereen die die werkt met Java of verwante talen (dwz C of C ++).

  Inhoud training
  Training Java Programmeren behandelt alle basisbegrippen van Object-Oriented Programming en Java. Inbegrepen is het materiaal op alle belangrijke OO-concepten, inclusief onderwerpen als encapsulation, composition, en inheritance. Het omvat ook enige mogelijkheden van geavanceerde Java zoals JDBC / JPA en het Collections Framework, evenals gebruik van veel van de nieuwere mogelijkheden in Java 8.

  Voorkennis
  Eerdere programmeerervaring in C, C ++ of C # ® en enige kennis van elementaire objectgeoriënteerde concepten worden aanbevolen maar is niet vereist.

  Examen Java Programmeren
  De kosten voor het Java Programmeren examen bedragen €250,-. Deze kosten zijn inclusief boek en voorbeeldexamens en exclusief BTW. Het examen wordt niet direct aansluitend aan de vijfde trainingsdag op locatie afgenomen. Na afloop van de training krijgt u een voucher waarmee u online het examen kan afleggen. Het examen is beschikbaar in het Nederlands en in het Engels.

  Trainingsduur en kosten
  De Training Java Programmeren duurt 6 dagen. De kosten voor de training bedragen: € 2400,-. Deze prijs is inclusief lesmateriaal, koffie, thee en lunch en exclusief examen en BTW.

  Materiaal
  Het materiaal voor deze training wordt digitaal geleverd. Om te kunnen oefenen met de opgedane kennis dient u een eigen windows laptop mee te brengen.

  Docenten en locaties
  De IT Management Group werkt alleen met de beste docenten. Trainingen op basis van open inschrijving worden gegeven op centrale en kwalitatief hoogwaardige locaties in Den Haag, Utrecht, Rotterdam, Amsterdam en Eindhoven. In-company trainingen kunnen op elke gewenste locatie worden verzorgd.  Advies en detachering
  Bent u op zoek naar een goed advies met betrekking tot het inrichten of optimaliseren van uw IT organisatie neem dan contact op met IT Management Group of kijk op onze advies en detacheringspagina’s.

  Referenties Java Programmeren

  Paul Rattink
  William Chau is een geweldige leraar! Heel veel geduld en hij kan zeer goed uitleggen op een eenvoudige manier.

  Paul Rattink
  William Chau is een geweldige leraar! Heel veel geduld en hij kan zeer goed uitleggen op een eenvoudige manier.

  - inschrijven voor deze training -

  Eerstvolgende startdata Java Programmeren: