Onze trainingen zijn gecertificeerd en worden zeer goed gewaardeerd!

Trainingslocaties


Referenties


Paul Rattink
William Chau is een geweldige leraar! Heel veel geduld en hij kan zeer goed uitleggen op een eenvoudige manier.

Maarten Bakker
Fijne kleine club, mooie locatie, prettige trainer - veel praktijkvoorbeelden, veel humor, houdt de droge stof redelijk luchtig, staat open voor vragen.

Overzicht referenties

Klanten van ITMG


DPD
Defensie
Riscure
Cambo
NNInvestments
HaagseHogeschool
PMT
ErasmusMC
Overzicht klanten

Visie op leren


 • Blended Learning
 • Praktijkgericht
 • Duurzaam
 • Social Return
 • PHP PROGRAMMEREN

   
  Prijs: € 800,-
  Duur: 2 dagen
  Locatie: Den Haag, Utrecht, Rotterdam, Eindhoven, Amsterdam


  De IT Management Group verzorgt deze training op de hierboven vermelde locaties. Bij inschrijving kunt u uw voorkeurslocatie kenbaar maken. Indien de training op uw voorkeurslocatie niet doorgaat, krijgt u van ons een aanbod voor een alternatieve locatie. Wanneer u zich hierin niet kunt vinden, kunt u uw inschrijving kosteloos annuleren. Bekijkt u de pagina trainingslocaties voor een impressie van onze trainingslocaties.

  - inschrijven voor deze training -

  Naast gedetailleerde informatieverstrekking is er in de training volop ruimte om te oefenen met de opgedane kennis.

  Uw profiel
  De Training PHP Programmeren is voor iedereen die zich de PHP programmeertaal eigen wil maken. Zoals: Web-ontwerpers, ontwikkelaars, webmasters en applicatieontwikkelaars.

  Inhoud training
  In deze professionele en praktijkgerichte training PHP Programmeren leert u database-gestuurde websites te maken met behulp van PHP en MySQL. PHP is een veelzijdige server-side programmeertaal die hand in hand werkt met front-end Web-talen zoals HTML en JavaScript. PHP kan worden gebruikt om alle soorten dynamische webinterfaces te maken en is een van de meest gebruikte programmeertalen geworden.

  Voorkennis
  Basiskennis van HTML, CSS en basisprogrammering is aan te bevelen maar niet vereist.

  Certificaat
  Wanneer u beide dagen aanwezig bent ontvangt u het certificaat van deelname.

  Trainingsduur en kosten
  De Training PHP Programmeren duurt 2 dagen. De kosten voor de training bedragen: € 800,-. Deze prijs is inclusief digitaal lesmateriaal, koffie, thee en lunch en exclusief BTW.

  Materiaal
  Het materiaal voor deze training wordt digitaal geleverd. Om te kunnen oefenen met de opgedane kennis dient u een eigen laptop mee te brengen.

  Docenten en locaties
  De IT Management Group werkt alleen met de beste docenten. Trainingen op basis van open inschrijving worden gegeven op centrale en kwalitatief hoogwaardige locaties in Den Haag, Utrecht, Rotterdam, Amsterdam en Eindhoven. In-company trainingen kunnen op elke gewenste locatie worden verzorgd.

  Advies en detachering
  Bent u op zoek naar een goed advies met betrekking tot het inrichten of optimaliseren van uw IT organisatie neem dan contact op met IT Management Group of kijk op onze advies en detacheringspagina’s.

  - inschrijven voor deze training -

  Eerstvolgende startdata PHP Programmeren: