Onze trainingen zijn gecertificeerd en worden zeer goed gewaardeerd!

Trainingslocaties


Referenties algemeen


Mark van der Stroom Stichting BKR
Het is zeer verhelderend, PRINCE2 Foundation is een duidelijke training. De trainer heeft een goede kennis van zaken, met veel ruimte voor vragen.

A. Verbeek
ArchiMate Foundation is een prima training. De trainer gaf een heldere uitleg, met een goede afwisseling door praktijkopdrachten.

Overzicht referenties

Klanten van ITMG


Oikocredit
Biblotheekservice
StarTel
Enschede
Staedion
Pharmapartners
PMT
Gemeente Eindhoven
Overzicht klanten

Visie op leren


 • Blended Learning
 • Praktijkgericht
 • Duurzaam
 • Social Return
 • Agile Scrum Foundation eLearning

   
  Prijs eLearning: € 375,-
  Prijs examen: € 250,-


  - inschrijven voor deze training -

  Over Agile Scrum
  Steeds meer organisaties hebben behoefte aan flexibilisering van hun projecten. Agile geeft hier invulling aan. Een voorbeeld hiervan is Scrum. Door in korte slagen steeds dat te realiseren wat het belangrijkste is voor de klant, wordt de kans kleiner dat een project mislukt of dat er niets wordt opgeleverd. Het centraal stellen van de mens in het ontwikkelproces en het elimineren van overhead maakt dat Scrum steeds vaker door organisaties wordt ingezet om hun innovatie efficiënter en effectiever te maken.

  De eLearning Agile Scrum Foundation geeft u op Foundation niveau inzicht in Agile Scrum. Na het doorlopen van de eLearning en met goed gevolg afleggen van het proefexamen bent u klaar voor het EXIN examen Agile Scrum Foundation.

  De Agile Scrum eLearning omgeving – Efficiënt en resultaatgericht
  De inhoud van de Agile Scrum eLearning omgeving van de IT Management Group is geaccrediteerd door het EXIN. De Agile Scrum eLearning omgeving begeleidt u op een gestructureerde manier naar uw examen toe. De Agile Scrum eLearning omgeving is als volgt opgebouwd:

  1. Algemeen deel

  – Uitleg exameneisen algemeen
  – Uitleg van de eLearning module
  – Procedure bij vragen en opmerkingen

  2. Specifiek deel

  De Agile Scrum eLearning omgeving is ingedeeld in zeven delen, dat zijn:
  • Deel 1 What is Agile?
  • Deel 2 What is Agile Scrum?
  • Deel 3 Other Agile Frameworks
  • Deel 4 Planning
  • Deel 5 Estimation
  • Deel 6 Monitoring
  • Deel 7 Advanced Concepts

  Per module worden de volgende onderwerpen behandeld:
  – Exameneisen behorende bij de betreffende module;
  – Te bestuderen Tekst;
  – Dia presentatie;
  – Toelichting dia presentatie;
  – Testvragen over het betreffende onderdeel.

  Met de ITMG Agile Scrum eLearning verzekert u zich van een efficiënte en resultaatgerichte werkwijze om in korte tijd uw Agile Scrum Foundation examen te behalen.

  Hoe werkt het?
  U registreert zich voor de Agile Scrum eLearning via het inschrijfformulier. U krijgt vervolgens een digitale factuur. Op het moment dat u de factuur heeft voldaan, krijgt u van IT Management Group:

  – de link naar de Agile Scrum eLearning omgeving
  – uw gebruikersnaam en wachtwoord

  Examen Agile Scrum Foundation
  Op het moment dat u alle onderdelen succesvol hebt doorlopen, bent u klaar voor het officiële examen. Er zijn twee mogelijkheden om het examen af te leggen:

  1. Online via EXIN web-proctored exam
  U ontvangt een vouchercode van de IT Management Group. U meldt zich vervolgens aan bij het EXIN met uw voucher en legt het examen online via uw computer af.

  2. Op een ITMG locatie in Den Haag of Utrecht
  Heeft u een voorkeur om het examen op papier af te leggen, dan kan dat op een locatie van de IT Management Group in Utrecht of Den Haag. In overleg met onze backoffice bepaalt u uw examenmoment.

  Uw gebruikersnaam en wachtwoord zijn gekoppeld aan uw e-mailadres en zijn 90 dagen geldig. Na 90 dagen vervalt automatisch uw account. Uw account is strikt persoonlijk en niet overdraagbaar aan derden.

  Trainingsduur en kosten
  De eLearning training Agile Scrum Foundation kunt u in uw eigen tempo afronden. U dient rekening te houden met een studiebelasting van minimaal 14 uur. De uiteindelijke studiebelasting is uiteraard voor een groot deel individueel afhankelijk. De kosten voor de Agile Scrum Foundation eLearning bedragen € 375,- excl. BTW en examengeld.

  De kosten voor het examen bedragen € 250,- excl. BTW.

  Open Inschrijving en In-company
  Wilt u toch een klassikale training volgen? Dat kan. De IT Management Group werkt met de beste docenten. Agile Scrum trainingen op basis van open inschrijving worden gegeven op centrale en kwalitatief hoogwaardige locaties in Den Haag, Utrecht, Eindhoven, Amsterdam en Rotterdam. In-company trainingen kunnen op elke gewenste locatie worden verzorgd.

  Docenten en locaties
  De IT Management Group werkt alleen met de beste docenten. Trainingen op basis van open inschrijving worden gegeven op centrale en kwalitatief hoogwaardige locaties in Den Haag, Utrecht, Rotterdam, Amsterdam en Eindhoven. In-company trainingen kunnen op elke gewenste locatie worden verzorgd.

  ITIL advies en detachering
  Bent u op zoek naar een goed advies met betrekking tot het inrichten of optimaliseren van uw IT organisatie of op zoek naar een goede ITIL Specialist (Servicemanager, Changemanager, Incidentmanager) neem dan contact op met IT Management Group of kijk op onze advies en detacheringspagina’s.

  - inschrijven voor deze training -