Onze trainingen zijn gecertificeerd en worden zeer goed gewaardeerd!

Trainingslocaties


Referenties algemeen


J. Jansen Rabobank
TMap Next Test Manager is een prima training.

James Cronk Total Solutions Europe B.V.
Ik waardeer de training PRINCE2 Foundation met een 7. De trainer was goed, hij maakte veel gebruik van praktijkvoorbeelden.

Overzicht referenties

Klanten van ITMG


NCOD
Oikocredit
ASR
Ministerie Van Algemene Zaken
Sowmedia
Genexis
PMT
Grafisch Lyceum Rotterdam
Didacticum
Overzicht klanten

Visie op leren


 • Blended Learning
 • Praktijkgericht
 • Duurzaam
 • Social Return
 • Home » Training » eLearning » Data privacy & Data protection eLearning

  DATA PRIVACY & DATA PROTECTION ELEARNING

  Prijs eLearning: € 375,-
  Prijs examen: € 200,-

  - inschrijven voor deze training -

  Over Data Privacy & Data Protection
  Privacy wet- & regelgeving zoals de Wet bescherming Persoonsbescherming (WBP) en de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG of GDPR) zijn voor ieder bedrijf van belang, en er wordt steeds strikter op naleving gecontroleerd door de Autoriteit Persoonsgegevens. Het is dus belangrijk dat uw organisatie op de juiste manier omgaat met de geldende wet- en regelgeving en daar kennis van heeft. Door digitalisering en Big Data technologieën zijn organisaties steeds beter in staat data en persoonsgegevens te verzamelen en te verwerken. Veelal maakt u voor de verwerking gebruik van (de kennis van) derden. Deze data en kennis heeft een organisatie ook nodig om de commerciële of publieke doelstellingen te behalen.

  Het is van cruciaal belang dat u alle data goed beschermt en alleen die data vastlegt die u volgens de richtlijnen mag vastleggen. Als u de data onvoldoende beschermt, loopt u het risico aangesproken te worden op schending van de privacy van klanten, medewerkers of gebruikers. De kans op reputatieschade als gevolg van een enkel incident is erg groot. Daarbij riskeert u tevens mogelijke vervolging en boetes door de toezichthouders. Het is dus belangrijk dat u goed bent voorbereid en op de hoogte bent van de laatste Data Privacy & Protection ontwikkelingen.

  Uw organisatie is optimaal beschermd als u goed bent geïnformeerd, en een privacy-strategie heeft waarin u beschrijft hoe uw organisatie persoonsgegevens gebruikt en beschermt. Vanuit deze strategie benoemt u cruciale rollen zoals die van de Data Privacy Officer en neemt u maatregelen om de integriteit van deze persoonsgegevens te kunnen waarborgen.

  De Data Privacy & Data Protection eLearning omgeving – Efficiënt en resultaatgericht
  De Data Privacy & Data Protection eLearning omgeving is als volgt opgebouwd:

  1.Exin preparation Guide
  2.ITMG Training Material EXIN Slides
  3.GDPR Pocket guide
  4.EXIN Privacy and Data Protection Foundation
  5.Data Protection Compliance is a top-level sport
  6.Using Data Classification
  7.Proefexamen

  De module is zo opgebouwd dat u de onderwerpen op volgorde van nummering kunt bestuderen. Nadat u alle onderdelen van de Data Privacy & Data Protection training hebt doorlopen dan sluit u de training af met een proefexamen Data Privacy & Data Protection. Het proefexamen is representatief voor het EXIN examen en geeft u inzicht in uw kennisniveau. Na het succesvol doorlopen van het proefexamen bent u klaar om het EXIN examen af te leggen.

  Examen Data Privacy & Data Protection
  Op het moment dat u alle onderdelen succesvol heeft doorlopen, bent u klaar voor het officiële examen. Er zijn twee mogelijkheden om het examen af te leggen:

  1. Online via Peoplecert web-proctored exam
  U ontvangt een vouchercode van de IT Management Group. U meldt zich vervolgens aan bij Peoplecert met u voucher en legt het examen online via uw computer af.

  2. Op een ITMG locatie in Den Haag of Utrecht
  Heeft u een voorkeur om het examen op papier af te leggen, dan kan dat op een locatie van de IT Management Group in Utrecht of Den Haag. In overleg met onze backoffice bepaalt u uw examenmoment.

  Uw gebruikersnaam en wachtwoord zijn gekoppeld aan uw e-mailadres en zijn 90 dagen geldig. Na 90 dagen vervalt automatisch uw account. Uw account is strikt persoonlijk en niet overdraagbaar aan derden.

  Materiaal
  Het trainingsmateriaal is Engelstalig. Het examen kan worden afgelegd in het Nederlands of in het Engels.

  Trainingsduur en kosten
  De eLearning training Data Privacy & Data Protection kunt u in uw eigen tempo afronden. U dient rekening te houden met een studiebelasting van minimaal 14 uur en een maximale doorlooptijd van 90 dagen. De uiteindelijke studiebelasting is uiteraard voor een groot deel individueel afhankelijk.

  De kosten voor de Data Privacy & Data Protection eLearning training bedragen € 375,- excl. BTW. Deze prijs is inclusief al het digitale lesmateriaal.

  De kosten voor het examen bedragen € 200,-

  - inschrijven voor deze training -

  Open Inschrijving en In-company
  Wilt u toch een klassikale training volgen? Dat kan. De IT Management Group werkt met de beste docenten. Trainingen op basis van open inschrijving worden gegeven op centrale en kwalitatief hoogwaardige locaties in Den Haag, Utrecht, Eindhoven, Amsterdam en Rotterdam. In-company trainingen kunnen op elke gewenste locatie worden verzorgd.

  Docenten en locaties
  De IT Management Group werkt alleen met de beste docenten. Trainingen op basis van open inschrijving worden gegeven op centrale en kwalitatief hoogwaardige locaties in Den Haag, Utrecht, Rotterdam, Amsterdam en Eindhoven. In-company trainingen kunnen op elke gewenste locatie worden verzorgd.

  Advies en detachering
  Bent u op zoek naar een goed advies met betrekking tot het inrichten of optimaliseren van uw IT organisatie of bent u op zoek naar tijdelijke versterking van uw organisatie? Wij helpen u graag. Neem dan contact op met IT Management Group of kijk op onze advies en detacheringspagina’s.