Onze trainingen zijn gecertificeerd en worden zeer goed gewaardeerd!

Trainingslocaties


Referenties


R. Naastepad
De training ArchiMate Foundation voldeed zeer goed aan mijn verwachtingen. Vooral het gezamenlijk oefenen droeg bij aan een beter begrip van de stof.

Mike Gonesh Provincie Zuid-Holland
Ik waardeer de training ITIL SO met een 9! Ik heb een goede indruk van de stof gekregen.

Overzicht referenties

Klanten van ITMG


Gemeente Den Haag
NWO
Onderwijsinspectie
FUJI
Stichting Bibliotheek.nl
DutchTrain
Belastngdienst
Overzicht klanten

Visie op leren


 • Blended Learning
 • Praktijkgericht
 • Duurzaam
 • Social Return
 • ITIL® 3 FOUNDATION ELEARNING

   
  Prijs eLearning: € 375,-
  Prijs examen: € 250,-

  - inschrijven voor deze training -

  Over ITIL®
  Voor organisaties is het in toenemende mate belangrijk dat de IT-dienstverlening de bedrijfsprocessen goed ondersteunt. Het vakgebied IT Service Management houdt zich bezig met het inrichten, managen en optimaliseren van de IT-dienstverlening. ITIL bevat concepten en processen voor het zo effectief mogelijk managen van de IT-dienstverlening. Een voorbeeld is de Service Lifecycle. Dit concept tracht maximale alignment tussen business en IT te bewerkstelligen.

  De ITIL eLearning omgeving – Efficiënt en resultaatgericht

  De inhoud van de ITIL eLearning omgeving van de IT Management Group is geaccrediteerd door het Peoplcert. De ITIL eLearning omgeving begeleidt u op een gestructureerde manier naar uw examen toe. De ITIL eLearning omgeving is als volgt opgebouwd:

  1. Algemeen deel

  – Uitleg exameneisen algemeen
  – Uitleg van de eLearning module
  – Procedure bij vragen en opmerkingen

  2. Specifiek deel

  De ITIL® Foundation eLearning omgeving is ingedeeld in zeven modules of onderdelen, dat zijn:

  ITIL® Foundation Deel 1
  Introductie Service Management

  ITIL® Foundation Deel 2
  Service Strategy

  ITIL® Foundation Deel 3
  Service Design

  ITIL® Foundation Deel 4
  Service Transition

  ITIL® Foundation Deel 5
  Service Operation Processen
  Service Operation Functies

  ITIL® Foundation Deel 6
  Continual Service Improvement, Technologie en Architectuur

  ITIL® Foundation Deel 7
  Voorbereiding Examens en Examenvragen

  Per module worden de volgende onderwerpen behandeld:
  – Exameneisen behorende bij de betreffende module;
  – Te lezen pagina’s uit het ITIL boek (pocket guide);
  – Samenvatting van de gelezen pagina’s en de belangrijkste leerpunten;
  – Testvragen over het betreffende onderdeel dat bestudeerd is.

  Op basis van de gemaakte testvragen krijgt u een advies om naar de volgende module te gaan of om nogmaals de stof te bestuderen. Na het doorlopen van de onderdelen kunt u meerdere proefexamens doorlopen die representatief zijn voor het ITIL examen.

  Met de ITMG ITIL® eLearning omgeving verzekert u zich van een efficiënte en resultaatgerichte werkwijze om in korte tijd uw ITIL Foundation examen te behalen.

  Hoe werkt het?
  U registreert zich voor de geaccrediteerde ITIL® eLearning bij de IT Management Group via het inschrijfformulier. U krijgt vervolgens een digitale factuur. Op het moment dat u de factuur heeft voldaan, krijgt u van de IT Management Group:

  – de link naar de ITIL Foundation eLearning omgeving
  – uw gebruikersnaam en wachtwoord
  – de ITIL Pocketguide (NL)

  Examen ITIL Foundation
  Op het moment dat u alle onderdelen succesvol hebt doorlopen, bent u klaar voor het officiële examen. Er zijn twee mogelijkheden om het examen af te leggen:

  1. Online via Peoplecert web-proctored exam
  U ontvangt een vouchercode van de IT Management Group. U meldt zich vervolgens aan bij Peoplecert met u voucher en legt het examen online via uw computer af.

  2. Op een ITMG locatie in Den Haag of Utrecht
  Heeft u een voorkeur om het examen op papier af te leggen, dan kan dat op een locatie van de IT Management Group in Utrecht of Den Haag. In overleg met onze backoffice bepaalt u uw examenmoment.

  Uw gebruikersnaam en wachtwoord zijn gekoppeld aan uw e-mailadres en zijn 90 dagen geldig. Na 90 dagen vervalt automatisch uw account. Uw account is strikt persoonlijk en niet overdraagbaar aan derden.

  Trainingsduur en kosten
  De eLearning training ITIL Foundation kunt u in uw eigen tempo afronden. U dient rekening te houden met een studiebelasting van minimaal 14 uur. De uiteindelijke studiebelasting is uiteraard voor een groot deel individueel afhankelijk. De kosten voor de ITIL Foundation eLearning training bedragen € 375,- excl. BTW. Deze prijs is inclusief pocketguide.

  De kosten voor het examen bedragen € 250,- excl. BTW.

  Open Inschrijving en In-company
  Wilt u toch een klassikale training volgen? Dat kan. De IT Management Group werkt met de beste docenten. ITIL trainingen op basis van open inschrijving worden gegeven op centrale en kwalitatief hoogwaardige locaties in Den Haag, Utrecht, Eindhoven, Amsterdam en Rotterdam. In-company trainingen kunnen op elke gewenste locatie worden verzorgd.

  Docenten en locaties
  De IT Management Group werkt alleen met de beste docenten. Trainingen op basis van open inschrijving worden gegeven op centrale en kwalitatief hoogwaardige locaties in Den Haag, Utrecht, Rotterdam, Amsterdam en Eindhoven. In-company trainingen kunnen op elke gewenste locatie worden verzorgd.

  ITIL advies en detachering
  Bent u op zoek naar een goed advies met betrekking tot het inrichten of optimaliseren van uw IT organisatie of op zoek naar een goede ITIL Specialist (Servicemanager, Changemanager, Incidentmanager) neem dan contact op met IT Management Group of kijk op onze advies en detacheringspagina’s.

  - inschrijven voor deze training -