Rating9


Onze trainingen zijn gecertificeerd en worden zeer goed gewaardeerd!

Opleidingsadvies

Trainingsvorm

U volgt de training interactief samen met anderen fysiek op de aangegeven locatie.

U volgt de training interactief samen met anderen achter uw computer.

U volgt de training individueel en in uw eigen tempo achter uw computer.

Informatie TMap
 • Wat is TMap?
 • 2020 TMAP
 • Trainingslocaties


  Den Haag
  Lange Vijverberg 4-5

  ITMG Den Haag

  Utrecht
  Arthur van Schendelstraat 650

  HNK

  Amsterdam
  Kromwijkdreef 11

  ITMG Amsterdam

  Eindhoven
  Kennedyplein 1

  ITMG Eindhoven

  Rotterdam

  Beursplein 37

  ITMG Rotterdam
  Overzicht locaties

  Referenties algemeen


  R. Menting Vestia
  8/10 -Rating8
  PRINCE2 Practitioner is een goed verzorgde training.

  M.Majstorovic Graydon Nederland BV
  8/10 -Rating8
  IPMA D is een vlotte, niet saaie en interessante training. De trainers zijn goed voorbereid en hebben een uitstekende kennis van de stof.


  Overzicht referenties

  Klanten

  Schiphol
  NS
  Fuji
  Ikea
  Gemeente Amsterdam
  Thales
  ING
  Belastingdienst
  SVB
  Universiteit of Twente
  TU Delft
  Gemeente Nissewaard
  Oxfam Novib
  Ministerie van Defensie
  Gemeente Leiden
  Gemeente Utrecht
  Rabobank
  Provincie Zuid-Holland
  AMC
  Erasmus MC
  ABN-AMRO
  Rijkswaterstaat
  Reclassering
  DSV
  Overzicht klanten

  Keurmerken

  nrto
  VOI

  Visie op leren
 • Blended Learning
 • Praktijkgericht
 • Duurzaam
 • Social Return
 • Home » Training » e-learning » TMap® Suite Test Engineer e-learning

  TMap® Suite Test Engineer e-learning

  Prijs e-learning: €375,-
  Prijs examen: €225,-

  - inschrijven voor deze training -

  Over TMap Suite

  TMap Suite Test Engineer is de vernieuwde versie van de TMap Next Test Engineer training. De IT industrie verandert razendsnel en het vak van tester wordt daardoor steeds complexer. De laatste jaren is het aantal nieuwe ontwikkelmethoden, mensen en technologieën in de IT toegenomen. Het belang van een uitstekende softwarekwaliteit wordt ook steeds groter. Alle aspecten van het dagelijks leven worden inmiddels volledig ondersteund door het gebruik van software.

  De TMap Suite is het resultaat van een volledige vernieuwingsslag in TMap om in een nieuwe tijd een tester optimaal te kunnen ondersteunen. De testmethode TMap heeft een lange geschiedenis: TMap is als teststandaard toonaangevend. Honderden organisaties passen – wereldwijd – TMap toe. De TMap Suite reikt alle mogelijkheden aan om aan de testuitdagingen van deze tijd het hoofd te bieden. De TMap Suite Engineer training is gebaseerd op hierna volgende drie uitgangspunten die gezamenlijk de TMap Suite beschrijven:

  – De TMap Human Driven aanpak die speciaal ontwikkeld is voor de nieuwe Agile en Human Driven wereld, die bij steeds meer organisaties binnendringt. Niet langer is het proces leidend, maar het team (met daarin de testers) bepaalt zelf hoe ze met een kwaliteitsgedreven aanpak het gewenste resultaat kunnen bereiken.

  – De aanpak TMap NEXT voor resultaatgedreven testen. De aanpak die past bij traditionele ontwikkelomgevingen die nog steeds bij veel organisaties relevant zijn.

  – De building blocks van TMap Next. Die beschrijven specifieke oplossingen voor testproblemen die door testers op een flexibele manier in hun testaanpak kunnen worden toegepast. Voorbeelden van building blocks zijn:
  Assignment, Product Risk Analysis (PRA), Quality Policy,Test Organization,Integrated Test Organization, Test Design, Test Strategy, Test Varieties, Performance Testing, Development Quality Measures, Crowd Testing, SAP Testing, Model Based Testing, Test Environment, Test Manager, Test Plan, Structured Reviewing, Usability Testing, Using Test Tools, Test Tool Implementation.

  Uw profiel

  Bent u een (beginnend) professionele tester met een half jaar tot een jaar werkervaring in het vakgebied testen? Of bent u gebruiker, ontwikkelaar of beheerder en houdt u zich vanuit die rol bezig met het testen van informatiesystemen en softwareproducten? Dan is de training TMAP® Suite Test Engineer de juiste training voor u!

  De TMap e-learning omgeving – Efficiënt en resultaatgericht

  In de e-learning omgeving van de IT Management Group werkt u op een gestructureerde manier naar uw examen toe. De e-learning omgeving is als volgt opgebouwd:

  1. Algemeen deel

  – Uitleg exameneisen algemeen
  – Uitleg van de e-learning module
  – Procedure bij vragen en opmerkingen

  2. Specifiek deel

  De TMap Suite Test Engineer e-learning omgeving is ingedeeld in vier modules, dat zijn:
  – Kaders en belang van testen (Gestructureerd testen, De TMap Suite)
  – TMap activiteiten en TMap Next fase (De testmanagement activiteiten, De testuitvoerende activiteiten, Ontwikkeltesten)
  – Ontwerpen van tests (Dekkingsvormen en testontwerptechnieken)
  – Examentraining

  Per module worden de volgende onderwerpen behandeld:
  – Exameneisen behorende bij de betreffende module
  – Te lezen pagina’s uit het TMAP Suite Workbook
  – Samenvatting van de gelezen pagina’s en de belangrijkste leerpunten
  – Testvragen over het betreffende TMap Suite e-learning onderdeel

  Op basis van de gemaakte testvragen krijgt u een advies om naar de volgende module te gaan of om nogmaals de stof te bestuderen. Na het doorlopen van de onderdelen kunt u meerdere proefexamens doorlopen die representatief zijn voor het EXIN examen.

  Met de ITMG TMap Suite Test Engineer e-learning omgeving verzekert u zich van een efficiënte en resultaatgerichte werkwijze om in korte tijd uw TMap Suite Test Engineer examen te behalen.

  Hoe werkt het?

  U registreert zich voor de TMap Suite Test Engineer e-learning bij de IT Management Group via het inschrijfformulier. U krijgt vervolgens een digitale factuur. Op het moment dat u de factuur heeft voldaan, krijgt u van de IT Management Group:

  – de link naar de TMap Suite Test Engineer e-learning omgeving
  – uw gebruikersnaam en wachtwoord
  – de laatste versie van het Workbook TMap Suite

  Examen TMap Suite Test Engineer

  Op het moment dat u alle onderdelen succesvol hebt doorlopen, bent u klaar voor het officiële examen. U ontvangt een vouchercode van de IT Management Group. U meldt zich vervolgens aan bij EXIN met u voucher en legt het examen online via uw computer af.

  Uw gebruikersnaam en wachtwoord zijn gekoppeld aan uw e-mailadres en zijn 6 maanden geldig. Na 6 maanden vervalt automatisch uw account. Uw account is strikt persoonlijk en niet overdraagbaar aan derden.

  Trainingsduur en kosten

  De e-learning training TMap Suite Test Engineer kunt u in uw eigen tempo afronden. U dient rekening te houden met een studiebelasting van minimaal 20 uur. De uiteindelijke studiebelasting is uiteraard voor een groot deel individueel afhankelijk. De kosten voor de TMap Suite Test Engineer e-learning training bedragen €375,- excl. BTW. De kosten voor het examen bedragen €225,-.

  Open Inschrijving en In-company

  Wilt u toch een klassikale training volgen? Dat kan. De IT Management Group werkt met de beste docenten. TMap trainingen op basis van open inschrijving worden gegeven op centrale en kwalitatief hoogwaardige locaties in Den Haag, Utrecht, Eindhoven, Amsterdam en Rotterdam. In-company trainingen kunnen op elke gewenste locatie worden verzorgd.

  Docenten

  De IT Management Group werkt alleen met de beste docenten. Onze trainers hebben ruime ervaring, zijn gecertificeerd en hebben kennis van de theorie en de praktijk.

  Testmanagement detachering

  Bent u op zoek naar tijdelijke versterking van uw organisatie door een goede testmanager, test coördinator, test engineer of tester? Neem dan contact op met de IT Management Group of kijk op onze advies en detacheringspagina’s.

  - inschrijven voor deze training -