Trainingslocaties


Referenties


Herman Anson
Ik waardeer de training ASL met een 9! Ik ben onder de indruk van de deskundigheid en de prettige manier van lesgeven van de trainer.

F. Michiels Touring Verzekeringen NV
De training ITIL Foundation is een echte aanrader! De lesstof is heel duidelijk, met gebruik van praktijkvoorbeelden. De trainer heeft merkbaar beroepservaring en hij begeleidt goed naar het examen.

Overzicht referenties

Klanten van ITMG


Verder
Robidus
Doxis
Organge
HaagseHogeschool
Oxfam Novib
Enduris
DSV
KPN werkplek
Overzicht klanten

Visie op leren


 • Blended Learning
 • Praktijkgericht
 • Duurzaam
 • Social Return
 • In Company trainingen

  Alle trainingen kunnen wij ook in-company voor u verzorgen. Afhankelijk van het aantal deelnemers kan een incompany training in prijs voordeliger voor u als organisatie zijn. Bij een incompany training kunnen wij de inhoud van de training maximaal aan uw behoeften aanpassen en heeft u de mogelijkheid om uw specifieke bedrijfssituaties in de training naar voren te brengen.

  Indien u kiest voor een in-company training dan brengen wij samen met u vooraf uw specifieke wensen in kaart en passen de training daarop aan. De IT Management Group levert kwaliteit op maat. Onze in company trainingen worden uitstekend gewaardeerd en worden aangeboden voor een goede prijs.

  Wanneer u als een van BTW vrijgestelde organisatie een ITIL in-company training wilt aanvragen, dan kunt u bij de IT Management Group BTW-vrijstelling krijgen. U betaalt geen BTW maar kunt ook geen BTW terugvorderen. BTW Vrij

  Bent u benieuwd naar de mogelijkheden en de prijs van een in company training voor uw bedrijf? Neemt u dan contact met ons op voor een vrijblijvend gesprek of een vrijblijvende prijsopgave.

  De IT Management Group verzorgd veel in company trainingen, bekijken onze referenties op onze referentie pagina. Benieuwd welke klanten u voorgingen? Kijk dan op de pagina met onze klanten.