Trainingslocaties


Referenties algemeen


C. Achong Jewel ICT
Ik heb de Prince2 training gevolgd met memotrainer en slagingsgarantie. De training is goed verzorgd.

M. Niemeijer Enexis BV
ITIL Service Operation is een goede training. De inhoud van de training is prima, met duidelijke richtlijnen. De trainer heeft veel kennis en brengt de stof duidelijk over.

Overzicht referenties

Klanten van ITMG


Leeuwarden
Nij Smellinghe
CLS
KPN-werkplek
Enschede
Hotelschool Den Haag
IGJ
Innogy
HSO
Overzicht klanten

Visie op leren


 • Blended Learning
 • Praktijkgericht
 • Duurzaam
 • Social Return
 • In Company trainingen

  Alle trainingen kunnen wij ook in-company voor u verzorgen. Afhankelijk van het aantal deelnemers kan een incompany training in prijs voordeliger voor u als organisatie zijn. Bij een incompany training kunnen wij de inhoud van de training maximaal aan uw behoeften aanpassen en heeft u de mogelijkheid om uw specifieke bedrijfssituaties in de training naar voren te brengen.

  Indien u kiest voor een in-company training dan brengen wij samen met u vooraf uw specifieke wensen in kaart en passen de training daarop aan. De IT Management Group levert kwaliteit op maat. Onze in company trainingen worden uitstekend gewaardeerd en worden aangeboden voor een goede prijs.

  Wanneer u als een van BTW vrijgestelde organisatie een ITIL in-company training wilt aanvragen, dan kunt u bij de IT Management Group BTW-vrijstelling krijgen. U betaalt geen BTW maar kunt ook geen BTW terugvorderen.

  Bent u benieuwd naar de mogelijkheden en de prijs van een in company training voor uw bedrijf? Neemt u dan contact met ons op voor een vrijblijvend gesprek of een vrijblijvende prijsopgave.

  De IT Management Group verzorgd veel in company trainingen, bekijken onze referenties op onze referentie pagina. Benieuwd welke klanten u voorgingen? Kijk dan op de pagina met onze klanten.