Trainingslocaties


Referenties algemeen


M. van der Lienden Planon
COBIT Foundation 5.0 is een goede training. Het voldeed zeker aan mijn verwachtingen.

M. Westera Thales
Er wordt veel lesstof behandeld, maar plezierig uitgelegd met praktijkvoorbeelden.

Overzicht referenties

Klanten van ITMG


Leeuwarden
Universitair Medisch Centrum
UPD
Hotelschool Den Haag
HaagseHogeschool
DutchTrain
Heerenveen
Hoogheemraadschap Rijnland
Overzicht klanten

Visie op leren


 • Blended Learning
 • Praktijkgericht
 • Duurzaam
 • Social Return
 • In Company trainingen

  Alle trainingen kunnen wij ook in-company voor u verzorgen. Afhankelijk van het aantal deelnemers kan een incompany training in prijs voordeliger voor u als organisatie zijn. Bij een incompany training kunnen wij de inhoud van de training maximaal aan uw behoeften aanpassen en heeft u de mogelijkheid om uw specifieke bedrijfssituaties in de training naar voren te brengen.

  De IT Management Group verzorgd veel in company trainingen, bekijken onze referenties op onze referentie pagina. Benieuwd welke klanten u voorgingen? Kijk dan op de pagina met onze klanten.

  Indien u kiest voor een in-company training dan brengen wij samen met u vooraf uw specifieke wensen in kaart en passen de training daarop aan. De IT Management Group levert kwaliteit op maat. Onze in company trainingen worden uitstekend gewaardeerd en worden aangeboden voor een goede prijs.

  Wanneer u als een van BTW vrijgestelde organisatie een ITIL in-company training wilt aanvragen, dan kunt u bij de IT Management Group BTW-vrijstelling krijgen. U betaalt geen BTW maar kunt ook geen BTW terugvorderen.

  Bent u benieuwd naar de mogelijkheden en de prijs van een in company training voor uw bedrijf? Neemt u dan contact met ons op voor een vrijblijvend gesprek of een vrijblijvende prijsopgave.