Rating9


Onze trainingen zijn gecertificeerd en worden zeer goed gewaardeerd!

Trainingsvorm

U volgt de training interactief samen met anderen fysiek op de aangegeven locatie.

U volgt de training interactief samen met anderen achter uw computer.


Docenten

De IT Management Group werkt alleen met de beste docenten. Onze trainers hebben ruime ervaring, zijn gecertificeerd en hebben kennis van de theorie en de praktijk.

Informatie TMap
 • Wat is TMap?
 • Trainingslocaties


  Den Haag
  Lange Vijverberg 4-5

  ITMG Den Haag

  Utrecht
  Arthur van Schendelstraat 650

  HNK

  Amsterdam
  Kromwijkdreef 11

  ITMG Amsterdam

  Eindhoven
  Kennedyplein 1

  ITMG Eindhoven

  Rotterdam

  Beursplein 37

  ITMG Rotterdam
  Overzicht locaties

  Referenties algemeen


  Walter van de Bilt Belastingdienst
  8/10 -Rating8
  Goed tempo, goede achtergrondinformatie. Cursusleider is bedreven en ervaren. Spreekt duidelijk en laat ruimte voor vragen. Beantwoordt vragen uitgebreid.

  Claudia Righi ProCardio
  10/10 -Rating10
  Zeer fijne training en trainer, tijd vloog voorbij.


  Overzicht referenties

  Klanten

  Schiphol
  NS
  Fuji
  Ikea
  Gemeente Amsterdam
  Thales
  ING
  Belastingdienst
  SVB
  Universiteit of Twente
  TU Delft
  Gemeente Nissewaard
  Oxfam Novib
  Ministerie van Defensie
  Gemeente Leiden
  Gemeente Utrecht
  Rabobank
  Provincie Zuid-Holland
  AMC
  Erasmus MC
  ABN-AMRO
  Rijkswaterstaat
  Reclassering
  DSV
  Overzicht klanten

  Keurmerken

  nrto


  Advies en detachering

  Bent u op zoek naar een goed advies met betrekking tot het inrichten of optimaliseren van uw IT organisatie? Neem dan contact op met de IT Management Group of kijk op onze advies en detacheringspagina's.

  Opleidingsadvies
  Home » Training » Informatie » Best Practices » 2020 TMAP

  2020 TMAP

  Wat is 2020 TMAP? In de IT-wereld van vandaag wordt van teams verwacht dat ze snel bedrijfswaarde met de juiste kwaliteit leveren. Hiervoor worden aanpakken zoals DevOps, Agile Scrum en SAFe gebruikt. Samenwerking gebeurt steeds vaker op basis van competenties en rollen en niet op basis van officiële functies. 2020 TMAP ondersteunt deze werkwijzen en biedt hiervoor de ideale ondersteuning!

  2020-TMAP-Schema

  Quality for DevOps teams

  2020 TMAP is gericht op testen in een wereld van Agile Scrum en DevOps. De 2020 TMAP trainingen zijn gebaseerd op het boek ‘Quality for DevOps teams’ en de TMAP body-of-knowledge op tmap.net.

  Lever snel waarde met de juiste kwaliteit. Dát is wat organisaties van hun IT-teams vragen. Om dit te bereiken, moeten IT-mensen nauw samenwerken. Cross-functionele teams van bedrijfsanalisten, ontwikkelaars, testers, operationele mensen en andere betrokken expertisegebieden bundelen hun krachten om te werken aan de bedrijfsdoelstellingen.

  Binnen 2020 TMAP staat samenwerking centraal. Samenwerking tussen mensen met een gedeelde verantwoordelijkheid en het oppakken van de taken die gedaan moeten worden. Samenwerking op basis van competenties en rollen en niet op basis van officiële functies.

  Met DevOps wordt voorzien in een high-performance IT-delivery met behulp van een geautomatiseerde CI / CD-pijplijn. Maar hoe lever je waarde met de juiste kwaliteit?

  2020 TMAP certificering


  Het nieuwe 2020 TMAP certificatieschema, dat in 2020 is ingevoerd, is afgestemd op de behoeften van drie doelgroepen: Development, Operations en Business. De onderstaande afbeelding toont de certificeringen en geeft aan dat de eerste training de basis legt voor de andere twee certificeringstrainingen. Voor mensen die al bekend zijn met TMap is er aanvullend aan deze trainingen een upgrade training ontwikkeld.

  2020 TMAP overzicht

  TMAP®: Quality for cross-functional teams
  De training ‘TMAP®: Quality for cross-functional teams’ biedt alle mensen in een high-performance IT delivery team zoals DevOps of Agile Scrum de vereiste kennis en vaardigheden die belangrijk zijn voor het inbouwen van kwaliteit in hun IT-systeem en het geven van vertrouwen dat de nagestreefde business value wordt geleverd.
  Naar de training.

  TMAP®: High-performance quality engineering
  Het uitvoeren van QA- en testactiviteiten in een organisatie vereist een breed scala aan kennis en vaardigheden. De training ‘TMAP®: High-performance quality engineering’ stelt professionals in staat deze operationele activiteiten uit te voeren.
  Naar de training.

  TMAP®: Organizing built-in quality at scale
  Het organiseren van QA & testen vereist het orkestreren, plannen, voorbereiden en beheren van de activiteiten. De training ‘TMAP®: Organizing built-in quality at scale’ traint professionals die hiervoor verantwoordelijk zijn in de benodigde kennis en vaardigheden om teams in staat te stellen eigenaarschap van kwaliteit te nemen.
  Naar de training.

  Naast bovenstaande trainingen die gericht zijn op certificering is de volgende upgrade training beschikbaar:

  Wanneer is 2020 TMAP beschikbaar?

  De 2020 TMAP trainingen zijn zowel beschikbaar als open inschrijving en als in-company trainingen. Incompany trainingen kunnen op dit moment al worden uitgevoerd. De trainingen op basis van open inschrijving zijn in het najaar van 2020 beschikbaar. Neem voor meer informatie contact op met één van onze accountmanagers!

  Wat betekent 2020 TMAP voor de TMap Suite trainingen?

  De TMap Suite trainingen blijven beschikbaar. De verwachting is wel dat naarmate meer organisaties overschakelen naar DevOps en high-performance IT delivery de vraag naar 2020 TMAP trainingen snel zal groeien ten opzichte van de vraag naar TMap Suite trainingen.

  Meer weten over 2020 TMAP? Neem dan contact op met de IT Management Group.

  2020 TMAP is developed by Sogeti.