Gratis ontwikkeladvies? Inschrijving nu geopend! Rating9

Onze trainingen zijn gecertificeerd en worden zeer goed gewaardeerd!


Opleidingsadvies, ontwikkeladvies of begeleiding naar werk in de ICT?

Bekijk de mogelijkheden

Trainingsvorm

Wat is klassikaal?

U volgt de training interactief samen met anderen fysiek op de aangegeven locatie.

Wat is online?

U volgt de training interactief samen met anderen achter uw computer.

Wat is e-learning?

U volgt de training individueel en in uw eigen tempo achter uw computer.

Trainingslocaties


Den Haag
Lange Vijverberg 4-5

ITMG Den Haag

Utrecht
St Jacobsstraat 123-135

ITMG Utrecht

Amsterdam
Kromwijkdreef 11

ITMG Amsterdam

Eindhoven
Kennedyplein 1

ITMG Eindhoven

Rotterdam
Beursplein 37

ITMG Rotterdam
Overzicht locaties

Referenties algemeen


Marco Brundel ANVA
8/10 -Rating8
De training ITIL MLC heeft voldaan aan mijn verwachtingen. Het is een goede voorbeiding op het examen.

Martin de Boer Solmate Nederland
8/10 -Rating8
De training PRINCE2 Foundation is goed en praktijkgericht. Er is veel ruimte voor eigen inbreng. De trainster was zeer ervaren en communicatief sterk.


Overzicht referenties

Klanten

Schiphol
NS
Fuji
Ikea
Gemeente Amsterdam
Thales
ING
Belastingdienst
SVB
Universiteit of Twente
TU Delft
Gemeente Nissewaard
Oxfam Novib
Ministerie van Defensie
Gemeente Leiden
Gemeente Utrecht
Rabobank
Provincie Zuid-Holland
AMC
Erasmus MC
ABN-AMRO
Rijkswaterstaat
Reclassering
DSV
Overzicht klanten

Keurmerken

nrto
VOI

Visie op leren
 • Blended Learning
 • Praktijkgericht
 • Duurzaam
 • Social Return
 • Opleidingsadvies, ontwikkeladvies en begeleiding naar werk

  De IT Management Group ondersteunt mensen in het ontwikkelen van hun talenten door het trainen, coachen en begeleiden van individuen en organisaties naar (ander) werk in de ICT. Een overzicht van de activiteiten die ITMG in dit kader verricht:

  Vrijblijvend adviesgesprek
  Wilt u een training volgen maar bent u niet zeker welke training het beste bij u past, neem dan contact met ons op voor een vrijblijvend adviesgesprek. We adviseren u graag kosteloos over de mogelijkheden! Ook als u vanuit een organisatie wilt weten welke opleiding het beste aansluit bij de ontwikkeling van uw team of een groep medewerkers helpt ITMG u graag met een passend ontwikkeladvies.

  Ontwikkeladvies
  Denkt u erover om van baan te veranderen en overweegt u een carrière in de ICT, dan kunnen we u ondersteunen met een ontwikkeladvies. Een ontwikkeladvies bestaat onder andere uit een arbeidsmarktscan en één of meerdere adviesgesprekken gevolgd door een persoonlijk ontwikkelplan. Een ontwikkeladvies is zowel geschikt voor individuen als organisaties. De kosten voor een ontwikkeladvies bedragen €800,- excl. BTW. In sommige gevallen is het voor het verkrijgen van een ontwikkeladvies ook mogelijk om gebruik te maken van een subsidieregeling waardoor het ontwikkeladvies kosteloos of tegen een geringe vergoeding kan worden aangeboden. Organisaties kunnen met ITMG hierover afspraken op maat maken.

  Begeleiding naar (ander) werk
  U weet welke functie u ambieert of in welk vakgebied u wilt werken maar u wilt graag ondersteuning bij het starten in een nieuwe functie. De IT Management Group heeft een groot netwerk en ondersteunt u graag in het vinden van en bij de start van een nieuwe functie. Dit kan zowel betrekking hebben op detachering als op een vast dienstverband. Afhankelijk van wat u wilt en wat de mogelijkheden zijn, zijn er wel of geen kosten verbonden aan de begeleiding naar ander werk. Ook voor het verkrijgen van begeleiding naar (ander) werk geldt dat er diverse subsidiemogelijkheden bestaan. Wilt u als organisatie uw medewerkers begeleiden naar ander werk? Dan ondersteunen wij u daarbij graag! Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

  Coaching
  U heeft een nieuwe betrekking gevonden of staat op het punt in een nieuwe functie te starten. Het kan in dat geval prettig zijn om voor een flitsende start een beroep te kunnen doen op een ervaren coach/consultant. De coaches van de IT Management Group begeleiden en ondersteunen u graag op het moment dat u daar behoefte aan heeft.

  Omscholing
  Of het nu gaat over een ontwikkeladvies of begeleiding naar ander werk, vaak is een vorm van scholing of omscholing nodig om in aanmerking te komen voor de door u beoogde functie. De IT Management Group heeft een breed scala aan opleidingen en trainingen waarmee u zich binnen de ICT en in het door u gekozen vakgebied op de juiste manier certificeert om zo succesvol de stap naar een andere baan te zetten. Al onze trainers zijn zelf werkzaam in het vakgebied waarin zij doceren en kunnen u als geen ander voorbereiden op de nieuwe stap in uw carrière!

  Meer weten? Neem dan contact op met de IT Management Group.