Rating9


Onze trainingen zijn gecertificeerd en worden zeer goed gewaardeerd!

Opleidingsadvies

Trainingsvorm

U volgt de training interactief samen met anderen fysiek op de aangegeven locatie.

U volgt de training interactief samen met anderen achter uw computer.

U volgt de training individueel en in uw eigen tempo achter uw computer.

Trainingslocaties


Den Haag
Lange Vijverberg 4-5

ITMG Den Haag

Utrecht
Arthur van Schendelstraat 650

HNK

Amsterdam
Kromwijkdreef 11

ITMG Amsterdam

Eindhoven
Kennedyplein 1

ITMG Eindhoven

Rotterdam

Beursplein 37

ITMG Rotterdam
Overzicht locaties

Referenties algemeen


D. Dronrijp
9/10 -Rating9
TOGAF Foundation is een inhoudelijk sterke training, met leuke en nuttige uitstapjes naar de praktijk. De trainer is vakkundig en zeer flexibel.

Jeroen Haarsma de Alliantie
10/10 -Rating10
De training was voor mij perfect! Ik werk nu al een aantal jaar binnen ICT en deze training heeft mij echt extra informatie en handvaten gegeven. Jan Heunks verdient een compliment: wat een ontzettend fijne trainer! Zelf ben ik geen voorstander van digitaal lezen. Dus dat is de enige kanttekening die ik heb: overhandig de cursisten bijtijds de schriftelijke (op papier dus) benodigdheden.


Overzicht referenties

Klanten

Schiphol
NS
Fuji
Ikea
Gemeente Amsterdam
Thales
ING
Belastingdienst
SVB
Universiteit of Twente
TU Delft
Gemeente Nissewaard
Oxfam Novib
Ministerie van Defensie
Gemeente Leiden
Gemeente Utrecht
Rabobank
Provincie Zuid-Holland
AMC
Erasmus MC
ABN-AMRO
Rijkswaterstaat
Reclassering
DSV
Overzicht klanten

Keurmerken

nrto
VOI

Visie op leren
 • Blended Learning
 • Praktijkgericht
 • Duurzaam
 • Social Return
 • Overzicht functiegerichte opleidingsprofielen

  Al jaren is de krapte in de ICT sector op de arbeidsmarkt onderwerp van gesprek. De IT Management Group heeft een groot aantal klanten en relaties binnen de overheid, gemeente en commerciële sector die geïnteresseerd zijn in goede opgeleide en gemotiveerde (aankomende) ICT professionals.

  De IT Management Group onderzoekt continu aan welke functies in de ICT de komende jaren naar verwachting het meest behoefte is. Op basis van dit onderzoek heeft de IT Management Group een aantal functiegerichte opleidingsprofielen opgesteld.

  FUNCTIEGERICHTE OPLEIDINGSPROFIELEN

  IT Beheer

  Certified Functioneel beheerder
  Een functioneel beheerder is verantwoordelijk voor één of meerdere applicaties. Het accent ligt op de functioneel (inhoudelijke) werking van de applicatie.
  Certified ICT Support MedewerkerEen ICT Support Medewerker is verantwoordelijk voor één of meerdere systemen of applicaties met een accent op de technische werking van de applicatie.
  Certified Project Support Medewerker
  De Project Support Medewerker geeft ondersteuning aan gebruikers die vragen hebben op het gebied van projecten en is het eerste aanspreekpunt bij het oplossen van vragen, problemen en informatieverzoeken die betrekking hebben op projecten.
  Certified Agile ServicemanagerMet de functiegerichte opleiding tot Gecertificeerd Agile Servicemanager krijgt u een diepgaand inzicht in en kennis van de belangrijkste best practices en ontwikkelingen op het gebied van IT Servicemanagement zowel in theorie als praktijk.

  Informatiemanagement & Data

  Certified Informatieadviseur
  Een informatieadviseur zorgt dat de interne en externe stroom van bedrijfsinformatie optimaal verloopt en bijdraagt aan het bedrijfsresultaat.
  Certified Data Engineer
  Een Data Engineer is verantwoordelijk voor het vertalen van informatiebehoeften naar informatievoorziening. Het gaat daarbij om informatiebehoeften die vanuit verschillende werk- en bedrijfsprocessen binnen een organisatie ontstaan.

  Architectuur & Security

  Certified Security Engineer
  Het accent ligt bij de functiegerichte opleiding tot Certified Security Engineer op het inrichten en toetsen van informatiebeveiliging en data privacy maatregelen.

  Agile & DevOps

  Certified DevOps EngineerEen DevOps Engineer is verantwoordelijk voor het ontwikkelen en in gebruik nemen van applicaties. Het accent ligt op het creëren van waarde voor de business door hecht met de business samen te werken om zo verbeteringen aan te brengen in de zogenaamde 'business value streams'.

  Testmanagement

  Certified Agile Tester
  Bij de functiegerichte opleiding tot Certified Agile Tester ligt het accent op het opzetten en regievoeren op agile testtrajecten.

  Development

  Certified JavaScript Developer
  Een JavaScript Developer houdt zich bezig met het ontwikkelen van softwareoplossingen in de programmeertaal JavaScript. Je bouwt programma’s en applicaties of je bent verantwoordelijk voor het onderhoud en het testen van de programmatuur.
  Certified Python Developer
  Een Python Developer houdt zich bezig met het ontwikkelen van applicaties in Python. Je bouwt webpagina’s en applicaties en je houdt je bezig met de grafische interface voor gebruikers.