Rating9

Onze trainingen zijn gecertificeerd en worden zeer goed gewaardeerd!

Trainingsvorm

Wat is klassikaal?

U volgt de training interactief samen met anderen fysiek op de aangegeven locatie.

Wat is online?

U volgt de training interactief samen met anderen achter uw computer.

Wat is e-learning?

U volgt de training individueel en in uw eigen tempo achter uw computer.

Trainingslocaties


Den Haag
Lange Vijverberg 4-5

ITMG Den Haag

Utrecht
St Jacobsstraat 123-135

ITMG Utrecht

Amsterdam
Kromwijkdreef 11

ITMG Amsterdam

Eindhoven
Kennedyplein 1

ITMG Eindhoven

Rotterdam
Beursplein 37

ITMG Rotterdam
Overzicht locaties

Referenties algemeen


J. Eghbreghts MN
8/10 -Rating8
ITIL Planning, Protection & Optimization is een goede training. De training was erg positief en voldeed aan mijn verwachtingen. Het was erg leerzaam om onderling praktijkervaringen uit te delen.

Taco Braber Kadaster Apeldoorn
8/10 -Rating8
De Masterclass Integratie ITIL, ASL, BiSL heeft voldaan aan mijn verwachtingen. De trainer is zeer kundig en brengt de stof goed over. Er worden goede praktijkvoorbeelden gegeven.

Overzicht referenties

Klanten

Schiphol
NS
Fuji
Ikea
Gemeente Amsterdam
Thales
ING
Belastingdienst
SVB
Universiteit of Twente
TU Delft
Gemeente Nissewaard
Oxfam Novib
Ministerie van Defensie
Gemeente Leiden
Gemeente Utrecht
Rabobank
Provincie Zuid-Holland
AMC
Erasmus MC
ABN-AMRO
Rijkswaterstaat
Reclassering
DSV
Overzicht klanten

Keurmerken

nrto
VOI

Visie op leren
 • Blended Learning
 • Praktijkgericht
 • Duurzaam
 • Social Return
 • Overzicht functiegerichte opleidingsprofielen

  Al enige jaren is de krapte in de ICT sector op de arbeidsmarkt onderwerp van gesprek. IT Management Group heeft een groot aantal klanten en relaties binnen de overheid, gemeente en commerciële sector die geïnteresseerd zijn in goede opgeleide gemotiveerde (aankomende) ICT professinals.

  De IT Management Group heeft onderzocht aan welke functies in de ICT de komende jaren het meest behoefte is. Op basis van dit onderzoek heeft de IT Management Group de volgende functiegerichte opleidingsprofielen opgesteld. In alle opleidingsprofielen is maatwerk mogelijk. Wilt u meer informatie over één van deze opleidingsprofielen, neem dan contact op met de IT Management Group.

  FUNCTIEGERICHTE OPLEIDINGSPROFIELEN
  Certified IT Architect
  Bij de functiegerichte opleiding tot Gecertificeerd IT Architect ligt het accent op het inrichten en onderhouden van Enterprise, IT en projectarchitectuur. Dit opleidingsprofiel leidt op voor functies zoals: enterprise architect, IT architect, solution architect, project architect.
  Certified Security Manager
  Het accent ligt bij de functiegerichte opleiding tot Certified Security Manager op het inrichten en toetsen van informatiebeveiliging en data privacy maatregelen. Dit opleidingsprofiel leidt op voor functies zoals: security specialist, security manager, data privacy specialist, data privacy manager, cyber security specialist.
  Certified Servicemanager
  Met de functiegerichte opleiding tot Gecertificeerd Servicemanager krijgt u een diepgaand inzicht in en kennis van de belangrijkste best practices en ontwikkelingen op het gebied van IT Servicemanagement zowel in theorie als praktijk. Dit opleidingsprofiel leidt op voor functies zoals: servicemanager, service level manager, service delivery manager, incidentmanager, changemanager.
  Certified Data & Informatie Specialist
  Een data- en informatiespecialist is verantwoordelijk is voor het vertalen van de informatiebehoeften, die vanuit verschillende werk- en bedrijfsprocessen van een organisatie ontstaan, naar informatievoorziening. Het opleidingstraject leidt op tot beroepen zoals informatiemanager, informatie analist, adviseur informatievoorziening, business analist.
  Certified Agile, DevOps en SAFe Specialist
  Een Agile, DevOps en SAFe specialist is iemand die betrokken is bij de gehele IT ontwikkelcyclus; van de ontwikkeling tot het laten draaien en testen en beheren van de geleverde dienst of het product. Het opleidingstraject leidt op tot beroepen zoals DevOps specialist, agile specialist. SAFe specialist, DevOps, Agile of SAFe coach.
  Certified Agile Testmanager
  Een Agile Test Manager is iemand die applicatietesten ontwikkelt en uitvoert en bepaalt wat de beste testtechniek is in een bepaalde situatie. Het opleidingstraject leidt op tot beroepen zoals tester, testuitvoerder, testcoördinator, testadviseur, testanalist, testautomatiseerder, testmanager.
  Certified Project- en Verandermanager
  Bij het opleidingsprofiel tot Certified Project- en Verandermanager ligt het accent op het begeleiden, uitvoeren en ondersteunen van projecten in agile omgevingen. Dit opleidingsprofiel leidt op voor functies zoals: (agile) projectleider, programmamanager, consultant, (organisatie) verandermanager, projectmedewerker.
  Certified Functioneel Applicatiebeheerder
  Een functioneel beheerder (functioneel applicatie beheerder) is verantwoordelijk voor één of meerdere applicaties. Het accent ligt op de functioneel (inhoudelijke) werking van de applicatie. Het opleidingstraject leidt op tot beroepen zoals (functioneel) applicatiebeheerder, functioneel beheerder, functioneel specialist.
  Certified Technisch Applicatiebeheerder
  Een technisch applicatiebeheerder is verantwoordelijk voor één of meerdere applicaties, met een accent op de technische werking van de applicatie. Het opleidingstraject leidt op tot beroepen zoals technisch applicatiebeheerder, IT specialist, technisch IT specialist.
  Certified Informatiemanager
  Een informatiemanager is een functionaris die verantwoordelijk is voor het vertalen van de informatiebehoeften, die vanuit verschillende werk- en bedrijfsprocessen van een organisatie ontstaan, naar informatievoorziening. Het opleidingstraject leidt op tot beroepen zoals informatiemanager, informatie analist, adviseur informatievoorziening, business analist.
  Certified ICT-en Projectmedewerker
  Het opleidingsprofiel tot Gecertificeerd ICT- en Projectmedewerker leidt op tot een goede startpositie in de ICT. U wordt opgeleid om te kunnen starten als IT (Helpdesk/Servicedesk) medewerker, projectmedewerker, procesmedewerker en projectondersteuner.
  Certified Java Developer
  Een Java ontwikkelaar houdt zich bezig met het ontwikkelen van softwareoplossingen in de programmeertaal Java. Je bouwt programma’s en applicaties of je bent verantwoordelijk voor het onderhoud en het testen van de programmatuur. JAVA en .Net zijn op dit moment de meest gebruikte ontwikkeltalen. Dit opleidingsprofiel leidt op tot beroepen zoals Java developer, Java programmeur, Java bouwer, Java ontwerper.
  Certified C# Developer
  C# is een van de grootste talen binnen het .NET-framework (Microsoft) en kan onder andere gebruikt worden in Windows Applicaties. Als C# ontwikkelaar houdt u zich bezig met het ontwikkelen van software-oplossingen in C#. Het opleidingstraject leidt op tot beroepen zoals C# developer, C# consultant, C# specialist.
  Certified Front-end Developer
  Een Front-end ontwikkelaar houdt zich bezig met het ontwikkelen van de front-end van (web)applicaties Je bouwt webpagina’s en applicaties en u houdt je bezig met de grafische interface voor gebruikers. Het opleidingstraject leidt op tot beroepen zoals Front End developer, Front End programmeur, HTML developer, CSS en Javascript specialist.
  Certified Online Marketeer
  Als Online Marketeer ontwikkel je een succesvolle en toekomstgerichte online marketingstrategieën en ben je gespecialiseerd in online marketing. Het opleidingstraject leidt op tot beroepen zoals digital marketing and design specialist, social media expert, online marketeer.